2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm 10.30 da yatisim yapilicak 11.40 da ameliyata alcaklar işte, bugünde akşam kv kayınbaba büyük babaanne fln gelecekler. Birde ben bilerek uzak bir hastaneye gidip geliyordum hastaneye kimse gelmesin diye ama bildiğin baya kalabalik geliiceklermis eşimin akrabaları fln sanki düğüne gidiyorlar.

gunaydin annislerr... igrenc bir geceden merhaba uyuyamadim yapacak bise bulamadim resmen catladim saattler gecmek bilmedi bu ara cok bunaliyorum ben ya sanki gunlerim gecmez oldu benim gibi olan varmi yoksa ben depresyondamiyim
Var canım maalesef ben uykum kaçıyor kaçtıkça da daha beter uyunmuyo aklima bir sürü şey geliyo tedirgin olup daha da uyuyamıyorum Bu gün saat 5te bir diktim gözleri daha da uyuyamadım sonra telefon aldım elime en son 7 idi saat sonra biraz dalmışım 9 da uyandım

Canım kanamanın devam etmesi normal mi bilemedim , doktor kanamaya ne dedi normal mi dedi hani nişan olsa bir defa gelecek o kanama ne kanaması ki ? Bence git doktora evde bilinçsizce oturmak ne kadar doğru , hem acilman düzenli kontrol edilsin hem de her an müşahede altında ol ki için de rahat etsin , peki suyun geliyor mu kanama dışında akıntın da var mı acaba o kanama kanlı su mu kanamanın şekli nasıl günde kaç defa geliyor damla damla mi adet kanaması gibi mi ? Ah canım senin yerine beni heyecan bastı bence git hastaneye 2 gündür sancı çekip de açılma olmaması çok uzun bir süre değil mi ya da ben mi yanlış düşünüyorum

Canım annesine karşı bir saygissizligim olmadi. Babalar gününde bile saat kaç oldu o halimle bir tepsi poğaça hazırladım goturdum . Gidince elini opmemezlik suratına bakmamazlik yapmadım.
Annesini kötülemedim.
O annemle babam ayrı ve kv annemin beni doldurduğunu ima ettiği için tepkili ona.
Kaç yaşında insanım kimsenin dolduruşuna gelmem... canım 1. Buçuk senedir evliyim.
Evimde iki kez geldi. Birincisinde evi gezdi ne çay içti ne bişey.
Ikincisi de dün işte. Başka gelmedi hiç.

Öyle canım.
Ama nankörlük görüyor. Ben buna üzülüyorum .
Zaten maddi durumuda çok iyi değil..bu yaşına kadar çalışıyor hala. Ama çok cömert..
Annem eşim hakkında asla kötü bişey söylemez ama eşim malesef böyle.

Günaydın kızlar nasılsınız. dün randevum vardı benim kızın maşallahı var tosuncuk olmuş nstye girdim ilk defa beğün hareketleri hissedilince düğmeye basılıyor ya ben hiç hissetmedim uyku zamanına denk geldim galiba ultrasonda da pek sakindi o kadarda tok gittim. Bir daha 38.haftamda çağırdı çatı muayenesi yapıcakmış. Bu arada ishal olduğumu söylemiştim burda bir arkadaş daha vardı sanırım benim gibi olan salgın varmış hap verdi probiyotik yoğurt yiyebilirsin dedi

Canım kv yı gitmeyince görmüyorum.
Eşimle de dune kadar aramız çok iyidi.
Bu da anası gibi.
Annemle görüşünce böyle tavırlar yapıyor.

Benim ki zaten şehr dışında
Diğer arkadaşa da yazdım.
1 buçuk senelik evliym evime 2 defa geldi dunle birlikte.
Düşün yani.

Kızlar bugün kontrolüm vardı ve şehir dışından görümcemlerin geleceği haberini alınca istemeden de olsa iptal ettik çok moralim bozuldu yatıya misafir yaz günü üstelik de tesettürlüyüm eşi de gelecek zaten sıcaktan yarı çıplak oturuyorum o halde bile pişiyorum şimdi bütün gün kapalı olcam artı mutfakta ocağın önünde yemek yapcam habersiz geldikleri için evde doğru düzgün bir şeyler de hazırlayamadik onlar geldikten sonra alış veriş yapmaya cikcam bu sıcakta tek başıma gece de uyuyamadım bugünkü kontrolumde çatı muayenesi olacaktım diye stres yapmıştım off çok darlandim hiç değilse enişte olmasaydı gerisi sorun değildi ama baya moralim düştü

Ay canim ya en guzel gunlerin mahvoldu resmen... dr rahatlatacak bisey vermedi mi? Allah yardimcin olsun

Hay Allah :) evde rahat olursun inşallah :)
Şimdiden geçmiş oldun canım, sağlıkla git sağlıcakla kızınla dönün inşallah.

Senin eşin anne ağzına bakıyormuş canım ama... kusura bakma ama, KV den çok kötü bir insan oğlunu da dolduruyor. Bence uzaklaşabilseniz ne güzel olur. Huzura erersiniz bu nedir sürekli bir KV etkisi.
Annen boşanmış olabilir napıcan, herşey Allah'tan.. Eşin daha olgunlaşmamış canım, inşallah aklını başına toplar.

Herkese günaydın.
Bas dönmesiyle Uyandık bu günde.
İkinci yada ucunce sezeryanini olacak arkadaşlar var mi? Dikiş yerinizde ağrı gerilme varmı kızlar?
Benim ikinci olacak canim ama suan agri sizi yok.... kizim 5yasindaa ara var baya belki ondandir diyorum ... senin küçüğün kac yaşındaydı? Yakin mi arasi?

Geçmiş olsun.

İlk haftalarda olsaydı daha yeni hamile olsaydın o zaman düşük tehlikesi olurdu ama şimdiki durumda anca erken doğum ola bilir yani tek çaresi bolca dinlemek ayakta fazla kalmamak ve güzelce beslenmek

Forse nin dedigi gibi her seyi esine anlatma .Cunku esin de her seyi annesine aktariyor .Biraz tavrini koy .Alışmışlar sana istedikleri sözü sarf etmeye ve her seyi kabul ettirmeye .
Hamile insanlarin evine kendini atan insanlara uyuz oluyorum. Son haftalara gelmissin .Iyi ağırlayacağım diye çırpınma. Senin durumun ortada .Cok istiyorlarsa kalkip yardim ederler birlikte sofra kurulur masa toplanir .Ben olsam tek basima alis veriş de yapmam. Ya esin yapsin ya da eniste kisisine liste yap para ver yapsın.

Günaydın kızlar

fatma_sibel canım şimdiden kutluyorum seni güzel haberler ver bize yarın kendine gelince mis kokulun gelecek sonunda darısı bize

Artık her gece kasık ve bel ağrısı yaşıyorum bakalım bizim bıdık ne zaman gelecek

Canım bebeğin kilo alması için karpuz, kaşar, muz, süt öneriyorlar. Benim kontrolümde yarın. Bakalım bizde işe yaramış mı? Nasip olursa sonucu yazarım buraya

Canım her seyi aktarsam zaten bir sürü daha sorun olur
Bende yalan söylemek istemedim bazı şeyler konusunda
Bir dahakine farklı bir yol izlerim artik

Hic değilse haber etseler hep yoldayken arıyorlar geliyoruz diye kaç defa onlar yüzünden programımız bozuldu , simdi de aceleyle ev topla havluları değiştir bir şeyler hazırla falan yine bozdular moralimi

Kizlar aksam esimin dedesindeydik .Cümbür cemaat herkes ordaydi .Zaten zor hareket ediyorum.Ortamda 8 aydir bir hayirli olsun diyemeyen sacma kisiler de vardi. Ve 8 9 aydir karsilasmiyorduk .Durup durup süzdüler bakışlarından cok rahatsiz oldum .Sabaha kadar huzursuzdu bebek ne uyudu ne uyuttu .Sinirden ağladım.

Aynen canım, gerçekten empati yapıyorum arkadaş zaten hamile üzülmesini istemediğimden, yoksa haddime değil kimseyi eleştirmek pembegömlekcim eşini de seviyorsun illaki bak evladınız olacak.

Sadece yönetilme bırak sen yönet..politik ol dememin sebebi bu. Yıpranmaman için. Yoksa saygılı birisindir, ama her şeyi de bilmeleri gerekmez.

Aman zaten hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri, vallahi insanın işi gücü yokmuş gibi bunlarla tıkışıyoruz. Şu zamanlar bir geçsin umurımda olmayacak benimde bazı şeyler. Şimdi biraz boştayız tek hedefimiz evladımızı sağlıkla kucağımıza almak...

:)) haftamız bir bende de aynı şeyler oluyor canım, insan panik oluyor... bir de geceleri daha bir hareketli gündüz bu kadar değil .. gündüz çoğu zaman uyuyor yavruşum seslenince kıpırdıyor :)

Aynen benim bebiş de öyle canım, geceleri kıpır kıpır. Eyvah diyorum, çünkü doğuncada gecemiz gündüzümüz karışık olacaktır. Adam öyle alışmış çünkü içerde :) Mecbur uzunca bi süre gece mesaisindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…