- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.581
Cnm 10.30 da yatisim yapilicak 11.40 da ameliyata alcaklar işte, bugünde akşam kv kayınbaba büyük babaanne fln gelecekler. Birde ben bilerek uzak bir hastaneye gidip geliyordum hastaneye kimse gelmesin diye ama bildiğin baya kalabalik geliiceklermis eşimin akrabaları fln sanki düğüne gidiyorlar.Allah'ın izniyle kaçta olacak canım ameliyatın? Hayırlısı olsun şimdiden :)
Demek ki çok sınırda bir durum yok herhaldeki çok uyarmadı
Ya canım sen onun annesine tepkilisin diye o da sana yapıyor işte anla.
Sen daha da annesini şikayet etme bırak kendi sordum ne oldu diye...
Ayrıca annen evine gelince sana söylemesi yeterli zırt pırt gelmiyor ya öyle değil mi.
Alışverişe de çık canım o torununa yapıyor babasına değil.
Allah bilsin iyiliği boşver o da daha sonra paralar lazım olunca anlar. Her zaman anneler alacak değil ya.
Lavaboyu da evin erkeği yapar annem kopardı demeseydin keşke, azıcık politik ol bilmesin her şeyi. Nacizane tavsiyem canım...
Var canım maalesef ben uykum kaçıyor kaçtıkça da daha beter uyunmuyo aklima bir sürü şey geliyo tedirgin olup daha da uyuyamıyorum Bu gün saat 5te bir diktim gözleri daha da uyuyamadım sonra telefon aldım elime en son 7 idi saat sonra biraz dalmışım 9 da uyandımgunaydin annislerr... igrenc bir geceden merhaba uyuyamadim yapacak bise bulamadim resmen catladim saattler gecmek bilmedi bu ara cok bunaliyorum ben ya sanki gunlerim gecmez oldu benim gibi olan varmi yoksa ben depresyondamiyim
Canım kanamanın devam etmesi normal mi bilemedim , doktor kanamaya ne dedi normal mi dedi hani nişan olsa bir defa gelecek o kanama ne kanaması ki ? Bence git doktora evde bilinçsizce oturmak ne kadar doğru , hem acilman düzenli kontrol edilsin hem de her an müşahede altında ol ki için de rahat etsin , peki suyun geliyor mu kanama dışında akıntın da var mı acaba o kanama kanlı su mu kanamanın şekli nasıl günde kaç defa geliyor damla damla mi adet kanaması gibi mi ? Ah canım senin yerine beni heyecan bastı bence git hastaneye 2 gündür sancı çekip de açılma olmaması çok uzun bir süre değil mi ya da ben mi yanlış düşünüyorumTecrübeli anneler lütfen yardımcı olun. Pazartesi sabahı kanamam ile beraber adet ağrısı var diye mesaj yazmıştım. O kanama hala azar azar devam ediyor. Ve sancı aralığı en uzak 10 dakika en kısa 4 dakikaya kadar iniyor. Acaba doktora ne zaman gitmem gerekiyor? Yani açılman var dedi bu günkü doktor. 2 günüdür sancı böyle devam ediyor. Dayanamıyorum ağrısına. Acaba doğuma daha çok mu var?
Allah'ın izniyle kaçta olacak canım ameliyatın? Hayırlısı olsun şimdiden :)
Demek ki çok sınırda bir durum yok herhaldeki çok uyarmadı
Ya canım sen onun annesine tepkilisin diye o da sana yapıyor işte anla.
Sen daha da annesini şikayet etme bırak kendi sordum ne oldu diye...
Ayrıca annen evine gelince sana söylemesi yeterli zırt pırt gelmiyor ya öyle değil mi.
Alışverişe de çık canım o torununa yapıyor babasına değil.
Allah bilsin iyiliği boşver o da daha sonra paralar lazım olunca anlar. Her zaman anneler alacak değil ya.
Lavaboyu da evin erkeği yapar annem kopardı demeseydin keşke, azıcık politik ol bilmesin her şeyi. Nacizane tavsiyem canım...
Sagol kuzum 25 tane artik 2 saatte yaparim bu hafta :)
Ya senin esin de ne acayip adam .Ne olursa olsun kac yasinda kadin .Senin esini dogurmus .Saygısızlığa gerek yok ki .Niye gitmeyeceksin ki o kadının da torun hevesi var .Gitmezsen kırılır bence .Hem alacagi seyler bebegin icin kocan giymiyecek ya .
Ayy cnm valla bende eşimle annem arasında sorunlar yaşıyorum ama bu kadar değil. Aynı sitede oturuyoruz annemle o da yemek yapınca yollar sen çalışıyosun falan diye eşimde ona bozulur biz evliyiz artk bizi bu kadar düşünmesin falan der oturur ağlarım. Ama senin yaşadıkların çok ağır artık bi taraftan kv bi taraftan eşin Allah sabır versin
Ay canim ya en guzel gunlerin mahvoldu resmen... dr rahatlatacak bisey vermedi mi? Allah yardimcin olsunGünaydın kızlar. Sabahın köründe açıldı gözler. Gecem yine kaşınmakla geçti kalçama sıçramış bu seferde. Sanırsınız her yerimi sinek ısırmış. Öyle kabardı her yerim. Tek dileğim bu ayın hızla geçmesi ve sağ salim bebeğime kavuşmak
Cnm 10.30 da yatisim yapilicak 11.40 da ameliyata alcaklar işte, bugünde akşam kv kayınbaba büyük babaanne fln gelecekler. Birde ben bilerek uzak bir hastaneye gidip geliyordum hastaneye kimse gelmesin diye ama bildiğin baya kalabalik geliiceklermis eşimin akrabaları fln sanki düğüne gidiyorlar.
Canım annesine karşı bir saygissizligim olmadi. Babalar gününde bile saat kaç oldu o halimle bir tepsi poğaça hazırladım goturdum . Gidince elini opmemezlik suratına bakmamazlik yapmadım.
Annesini kötülemedim.
O annemle babam ayrı ve kv annemin beni doldurduğunu ima ettiği için tepkili ona.
Kaç yaşında insanım kimsenin dolduruşuna gelmem... canım 1. Buçuk senedir evliyim.
Evimde iki kez geldi. Birincisinde evi gezdi ne çay içti ne bişey.
Ikincisi de dün işte. Başka gelmedi hiç.
Öyle canım.
Ama nankörlük görüyor. Ben buna üzülüyorum .
Zaten maddi durumuda çok iyi değil..bu yaşına kadar çalışıyor hala. Ama çok cömert..
Annem eşim hakkında asla kötü bişey söylemez ama eşim malesef böyle.
Benim ikinci olacak canim ama suan agri sizi yok.... kizim 5yasindaa ara var baya belki ondandir diyorum ... senin küçüğün kac yaşındaydı? Yakin mi arasi?Herkese günaydın.
Bas dönmesiyle Uyandık bu günde.
İkinci yada ucunce sezeryanini olacak arkadaşlar var mi? Dikiş yerinizde ağrı gerilme varmı kızlar?
Geçmiş olsun.Günaydın kızlar nasılsınız. dün randevum vardı benim kızın maşallahı var tosuncuk olmuş nstye girdim ilk defa beğün hareketleri hissedilince düğmeye basılıyor ya ben hiç hissetmedim uyku zamanına denk geldim galiba ultrasonda da pek sakindi o kadarda tok gittim. Bir daha 38.haftamda çağırdı çatı muayenesi yapıcakmış. Bu arada ishal olduğumu söylemiştim burda bir arkadaş daha vardı sanırım benim gibi olan salgın varmış hap verdi probiyotik yoğurt yiyebilirsin dedi
İlk haftalarda olsaydı daha yeni hamile olsaydın o zaman düşük tehlikesi olurdu ama şimdiki durumda anca erken doğum ola bilir yani tek çaresi bolca dinlemek ayakta fazla kalmamak ve güzelce beslenmekSlm kızlar moralşm bozuk biraz dün Dr gittim bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi sınırdaymış haftaya gel dedi ama BN endişelendim biraz burda suyu fazla olan arkadaslar vardı ne yapmak gerekir yada ne gbi sorunlar teşkil eder bu durum acaba
Forse nin dedigi gibi her seyi esine anlatma .Cunku esin de her seyi annesine aktariyor .Biraz tavrini koy .Alışmışlar sana istedikleri sözü sarf etmeye ve her seyi kabul ettirmeye .Canım annesine karşı bir saygissizligim olmadi. Babalar gününde bile saat kaç oldu o halimle bir tepsi poğaça hazırladım goturdum . Gidince elini opmemezlik suratına bakmamazlik yapmadım.
Annesini kötülemedim.
O annemle babam ayrı ve kv annemin beni doldurduğunu ima ettiği için tepkili ona.
Kaç yaşında insanım kimsenin dolduruşuna gelmem... canım 1. Buçuk senedir evliyim.
Evimde iki kez geldi. Birincisinde evi gezdi ne çay içti ne bişey.
Ikincisi de dün işte. Başka gelmedi hiç.
Öyle canım.
Ama nankörlük görüyor. Ben buna üzülüyorum .
Zaten maddi durumuda çok iyi değil..bu yaşına kadar çalışıyor hala. Ama çok cömert..
Annem eşim hakkında asla kötü bişey söylemez ama eşim malesef böyle.
Hamile insanlarin evine kendini atan insanlara uyuz oluyorum. Son haftalara gelmissin .Iyi ağırlayacağım diye çırpınma. Senin durumun ortada .Cok istiyorlarsa kalkip yardim ederler birlikte sofra kurulur masa toplanir .Ben olsam tek basima alis veriş de yapmam. Ya esin yapsin ya da eniste kisisine liste yap para ver yapsın.Kızlar bugün kontrolüm vardı ve şehir dışından görümcemlerin geleceği haberini alınca istemeden de olsa iptal ettik çok moralim bozuldu yatıya misafir yaz günü üstelik de tesettürlüyüm eşi de gelecek zaten sıcaktan yarı çıplak oturuyorum o halde bile pişiyorum şimdi bütün gün kapalı olcam artı mutfakta ocağın önünde yemek yapcam habersiz geldikleri için evde doğru düzgün bir şeyler de hazırlayamadik onlar geldikten sonra alış veriş yapmaya cikcam bu sıcakta tek başıma gece de uyuyamadım bugünkü kontrolumde çatı muayenesi olacaktım diye stres yapmıştım off çok darlandim hiç değilse enişte olmasaydı gerisi sorun değildi ama baya moralim düştü
Merhaba arkadaşlar
Bugün kontrolde bebeğimin 1 hafta geride olduğunu söyledi doktor kilo olarak 35+1 de 2.450 gr çıktı i mom isminde bir ilaç vardi takviye faydası olur diye biraz üzdü beni bu durum bu ilacı kullanıp faydasını gören var mı birde ne yeyip içiyorsunuz bebek gelişimi için duyduğunuz bildiğiniz bişeyler var mı
Canım her seyi aktarsam zaten bir sürü daha sorun olurForse nin dedigi gibi her seyi esine anlatma .Cunku esin de her seyi annesine aktariyor .Biraz tavrini koy .Alışmışlar sana istedikleri sözü sarf etmeye ve her seyi kabul ettirmeye .
Hamile insanlarin evine kendini atan insanlara uyuz oluyorum. Son haftalara gelmissin .Iyi ağırlayacağım diye çırpınma. Senin durumun ortada .Cok istiyorlarsa kalkip yardim ederler birlikte sofra kurulur masa toplanir .Ben olsam tek basima alis veriş de yapmam. Ya esin yapsin ya da eniste kisisine liste yap para ver yapsın.
Hic değilse haber etseler hep yoldayken arıyorlar geliyoruz diye kaç defa onlar yüzünden programımız bozuldu , simdi de aceleyle ev topla havluları değiştir bir şeyler hazırla falan yine bozdular moralimiForse nin dedigi gibi her seyi esine anlatma .Cunku esin de her seyi annesine aktariyor .Biraz tavrini koy .Alışmışlar sana istedikleri sözü sarf etmeye ve her seyi kabul ettirmeye .
Hamile insanlarin evine kendini atan insanlara uyuz oluyorum. Son haftalara gelmissin .Iyi ağırlayacağım diye çırpınma. Senin durumun ortada .Cok istiyorlarsa kalkip yardim ederler birlikte sofra kurulur masa toplanir .Ben olsam tek basima alis veriş de yapmam. Ya esin yapsin ya da eniste kisisine liste yap para ver yapsın.
Forse nin dedigi gibi her seyi esine anlatma .Cunku esin de her seyi annesine aktariyor .Biraz tavrini koy .Alışmışlar sana istedikleri sözü sarf etmeye ve her seyi kabul ettirmeye .
:)) haftamız bir bende de aynı şeyler oluyor canım, insan panik oluyor... bir de geceleri daha bir hareketli gündüz bu kadar değil .. gündüz çoğu zaman uyuyor yavruşum seslenince kıpırdıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?