2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde damatlar kv lerini çok severler böyle olması şaşırtıcı. Benim eşimde diyo sevgi anne sen bizle yaşa, sana yakın oturalım :))))) annemi çok seviyo ama annemde iyi kadındır valla adı gibi herkese sevgi verir :))

Nazar değmiştir.. Ben de çok etkilenirim.
Okumuşsundur sen nazar için ama yine de kötü bakış varsa kendilerine dönsün inşallah.
Giderken okuduk ama nasil bir enerji varsa artik.
.Allah bebeklerimizi tum kotuluklerden korusun
Var öyle tipler, sinsi sinsi bakar falan. Ben de çok ayar oluyorum. Ama sen içini ferah tut kuzum. Bol bol felak nas oku, Allah öyle tiplerin hasetinden nazarından korur.
Amin canim insallah .Bayramda da boyle olmustu bebek gece surekli tekmeledi dönmeye çalıştı kasildi da kasildi.

Ayniyiz güzide sende iki bacı bende iki abi var maşallah çok güzel anlaşır kendileri uyurgece uyanmazlar. İnşallah kardeşleri de ona benzerse sakin bir hayatımız olur ikisi de çok sakin büyüdü hic sallamadim yatağında uyurdu.

Bu teze katılıyorum esimde çok sever annemi. Annem çok anlayışlıdırlar hic karışmaz bir şeye. Gerekmedikce bos konuşmaz. Aslında kaynanayla ayni gün doğumlu ikisi de on nisan ama huylar farklı. Mesela anneme çocukları bırakır alanyada bütün gece gexeriz bir kere aramaz keyfinize bakin der. Kaynana bir kere bakmaz bakarsa yüz kere arar laf söyler. Esim bile artik annesine bırakmaz çocuk felan gotururuz yanımızda. Simdi memur olayım da kayinvalidelerin oraya yerleşelim diyor. Annemler alanyada biz İstanbul da. Kaynanam çok bozuluyor ama ben demedim hic gidelim kendi düşüncesi.

Kız anneleri daha anlayışlı fedakar oluyor bu arkek anneleri nedense böyle olamıyorlar. Rakip mi görüyorlar ne :))

Amin canım inşallah abileri ablaları gibi uslu olurlar, ama şahsen şimdiki halleri gibi çünkü benim büyük kız 2.5 yaşına kadar geceleri çok uyanırdı, bayaa zor bi bebekti.

Hepimiz ayniyiz inan simdi kapı calsa yapacak biseyim yok evde ...ya disaridan soyluyoruz yada annem yapiyor sagolsun... bisey yapasi gelmiyor insanin... sen yorma canim kendini yinede durumun belli sonucta

Günaydın kızlarr. Yarın randevusu olan onlarca kişiden biride benim:) 39. Haftaya gireceğiz. Odasına bakıp bakıp duruyorum yavrumun, gelseler de sağsalim kavuşsak herbirimiz mis kokulularımıza :)
Ben de ben de
35+1 de gitmis olcam ilk kez nst ye gireceğim .

Kız anneleri daha anlayışlı fedakar oluyor bu arkek anneleri nedense böyle olamıyorlar. Rakip mi görüyorlar ne :))
Bence de öyle. Benim annem de bize gelse bile çok dikkatli olur çiftlerin yanında sürekli durmak doğru olmaz der sürekli yalnız bırakmaya çalışır falan kv tam tersi.

Herkesin persembe benim cuma bende mi persembe gitsem goresim geldi yavrumu
Gece uyuyamayinca esim bugun gitmeyi teklif etti ama yok dedim .Gidip orada bekleyemem cok yogun oluyor .Randevusuz zor olur .Sanirim bundan sonra randevusuz gitcez haftada bir olacağı icin.

Anlattıkların bir arkadaşımın başından geçenlere çok benziyor ona verdiğim tavsiyelerin aynısını söylemek istiyorum yanlış hatırlamıyorsam öğrenciydin inşallah okulunu bitirirsin ve ayaklarının üzerine duracağın bi işin olur maddi olarak bağımsız olursun o zaman işler daha kolay olur.

Günaydin herkese.

fatma_sibel şimdiden gözün aydın canım yarın kavuşuyorsun kızına, sağlıkla gelsin minik kızın.

@Pembegomlek canim seninde derdin bitmiyor kv bir yandan eşin bir yandan, aslında berki kv olmasa herşey berki daha güzel olucak, ama her şey isdediğmiz gibi olmuyor bazen, allah yardımcin olsun canım. biliyorsun benimde durumum senden farkli değil seni cok iyi anlıyorum.

@Sebnem87 boyle habersiz gelinmeside hiç hoş olmamış, ben sadıce namaz kılarken kapanıyorum ondada su gibi terliyorum, şimdi sen butun gün evde o sicakda kapalı durucaksın bide mutfak yemek iş güc, yinede kendini yormamaya calış.
Sürekli ağırlaşdığnı yorulduğnu ifade et beli etmeden berki anlarlar, hem görümcen yardım falan eder berki. Cokmu kalıcaklar?

Kizlar sütümü desteklemek icin Humana aldim .Biraz pahali .Ama Milk Tea kullanan arkadasim var .Daha uygun olduğunu soyledi .Ondan da alacağım. Uyku ,su ve stressiz yasam süt icin sart .Insallah bunlarla da destekleriz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…