- 26 Haziran 2012
- 178
- 172
- 303
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.661
Kizlar sütümü desteklemek icin Humana aldim .Biraz pahali .Ama Milk Tea kullanan arkadasim var .Daha uygun olduğunu soyledi .Ondan da alacağım. Uyku ,su ve stressiz yasam süt icin sart .Insallah bunlarla da destekleriz .
çok iyi yapmışsın canım humana çok iyi geliyorKizlar sütümü desteklemek icin Humana aldim .Biraz pahali .Ama Milk Tea kullanan arkadasim var .Daha uygun olduğunu soyledi .Ondan da alacağım. Uyku ,su ve stressiz yasam süt icin sart .Insallah bunlarla da destekleriz .
Arkadasim dogumdan once 10 gun duzenli kullanmisti .Bir de ilac gibi duzenli kullanmak gerekiyormus .merhaba , doğum öncesi mi başlamak gerekiyor bu çaylara
Ben Ocean kullaniyorum omega olarak 2.aydan beri.İy günler herkese:)
Kontrolü olan herkes güzel haberler alırsıniz inşallah
Bizimde kontrol dündu aslında yazdım ama arada kaynadi:)
Bebegin kilosu 2500 dedi biraz Azmi acaba ya haftasıyla uyumlu dedi ama iste anne gözü:) ben de OMEGA kullansam mı acaba imom sordum eczacim zaten bonevit in içinde hepsi var OMEGA dışında onu da ayrı kullan dedi varmı başka marka önerisi olan
benimde 36 da 2600 du napalım zayıf olsunlar anne sütü ile güzel kilo aliyorlar ben 4.aydan beri imom kullanıyorum bebeğim bazı hafta iyi bazı hafta geriden geliyor çok takmiyorum kızım 2360 doğmuştu şimdi yasitlarindan daha uzun ve kilolu :)İy günler herkese:)
Bebegin kilosu 2500 dedi biraz Azmi acaba ya haftasıyla uyumlu dedi ama iste anne gözü:) ben de OMEGA kullansam mı acaba imom sordum eczacim zaten bonevit in içinde hepsi var OMEGA dışında onu da ayrı kullan dedi varmı başka marka önerisi olan
ya bana da arkadaşım gelmek istiyor. 4 kere bahane buldum, atlattım, hala anlamamakta ısrar ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım, sonunda açıkça konuşacağım bu sefer alınacak. 2 yaşında kızı var, buraya gelse, evvelinde temizlik yap, e mecbur yiyecek bir şeyler hazırla, kızının döküp saçtığını geri temizle, kızının eline oynasın diye vereceği mutfak eşyalarını yıka (öyle yapar evde ne varsa çocuğun eline verir, o da gayet ağzına sokar vs). Benim zaten tansiyonum yükselmeye meyilli, dr ilaç verdi, ancak 1 kap yemek yapıyorum koca günde. Neden anlamıyorlar valla kendi de aynı yollardan geçti!!! ama kabul etmeyeceğim, anlayış gösterilmesi gereken taraf biziz şuan.Ay kiyamam bu halde misafir ne ya ne düşüncesiz insanlar yaa. Valla alt katta gorumcem gellicem dedi kusura a yatiyorum hep dedim. İki oğlu var kuduruyorlar hic cekemem. Esim de ben evdeyim dedi olsun ben istemiyorum dedim. Kabul etmedim. Alınan alınsın. Bir kap yemek yapıp getirmez benim neyimi gören yatiyom iste.
Hem çocuk doktoru hem de hastanedeki doktor solgarın brewers yeast vitaminini içmemi istedi. Umarım bir işe yarıyordur. Hummana çay da aldım da tadını sevemedim elim gitmiyor bir türlü.Arkadasim dogumdan once 10 gun duzenli kullanmisti .Bir de ilac gibi duzenli kullanmak gerekiyormus .
Ben Ocean kullaniyorum omega olarak 2.aydan beri.
oyy 39 diyorsun, bakalım ne diyecek hocamız =)Günaydın kızlarr. Yarın randevusu olan onlarca kişiden biride benim:) 39. Haftaya gireceğiz. Odasına bakıp bakıp duruyorum yavrumun, gelseler de sağsalim kavuşsak herbirimiz mis kokulularımıza :)
200 gr canımInsallah canim .Rabbim zamaninda nasip etsin .
Kac gram peki belki fazladir.
Masallah bebeğine. Az kaldı kavuşmanıza neguzel darısı bizlere. Ben gittim umduğum gibi drun ameliyat günüymüş hasta almıyormuş geçen haftada aynını yaptınız dedim asistanla tartıştım çıktım. Doktoru bıraktım taa 10 temmuzdaki randevu benim ne isime yarayacak ki doğuma günler kalmis olacak belkide beklemez anlık sancıyla doğurmuş bile olabilirim. Birazcık nami var diye havalara girdiler iyice. anlayacağın muayene falan olmadim geldik eve. Sağlık ocağında son kontrolümüz vardı sıcaktan ve morel bozukluğundan onada gitmedim. Haftaya birgün gidicem artikGeldim kızlar
Her şey yolunda çok şükür
Bebeğimin kilosu 3100 gram olmuş maşallah boyunu sormayi unuttum heyecandan
Son kontrolümuzdu haftaya perşembe günü doğum Allah kısmet ederse :)
Yarin kontrolu olan grupta ben de varim. Bakalim tarih alabilecek miyiz cok heycanliii. Hastane cantami bitirip havuza kacasim var. Hava 1000 derece.
ameliyati var diye hasta almiyormu tuhafmis bencede başka Dr bul canım aslında hastane önemli iyi bir hastane olsun doktorların hepsi aynıMasallah bebeğine. Az kaldı kavuşmanıza neguzel darısı bizlere. Ben gittim umduğum gibi drun ameliyat günüymüş hasta almıyormuş geçen haftada aynını yaptınız dedim asistanla tartıştım çıktım. Doktoru bıraktım taa 10 temmuzdaki randevu benim ne isime yarayacak ki doğuma günler kalmis olacak belkide beklemez anlık sancıyla doğurmuş bile olabilirim. Birazcık nami var diye havalara girdiler iyice. anlayacağın muayene falan olmadim geldik eve. Sağlık ocağında son kontrolümüz vardı sıcaktan ve morel bozukluğundan onada gitmedim. Haftaya birgün gidicem artik
Carlson omega 3 balık yağı kapsül öneririm. HB da da uygun fiyatlarda var. Bazı eczanelerde de uygun satılıyor. 50 adedi 45 TL civarıİy günler herkese:)
Sorma canim ya bayram öncesi gittik randevum vardı yan odaya aktarmışlar hastaları. Haberimiz dahi yok bi telefon etseler dr yok deseler yok. saatlerce bekledik zorla muayene oldum birde saçma sapan korkuttu geri kalmis falan filan haftaya mutlaka doktoruna gel dedi sonra özele gectik herşey yolundaymış özele göre. E bugün kendiminkini gittim ameliyatta dedi çıkışta da sizi almaz sadece dünden alamadığı hastaları alacak dedi sinirlerimi hoplattı çektim geldim. Burda yeni doğan ünitesi olan doğru düzgün tek hastane orası var birtek malesefkiameliyati var diye hasta almiyormu tuhafmis bencede başka Dr bul canım aslında hastane önemli iyi bir hastane olsun doktorların hepsi aynı
10.40 benim canım ama doltorumuz kapıya çıkar kimi alacağını seçer yerinde duramaz hiperaktif :) yani nst falan da demedi bana bakalım kaçta biter işimizPerşembe kontrolcüleri saat kacta randevular. Sanirim en son benimki aksam saat 4 teherkesin haberini alirim alirim ancak bana sira gelir
hmm sen bilirsin ozaman tabi yeni doğan yogunbakimi olmasi lazimSorma canim ya bayram öncesi gittik randevum vardı yan odaya aktarmışlar hastaları. Haberimiz dahi yok bi telefon etseler dr yok deseler yok. saatlerce bekledik zorla muayene oldum birde saçma sapan korkuttu geri kalmis falan filan haftaya mutlaka doktoruna gel dedi sonra özele gectik herşey yolundaymış özele göre. E bugün kendiminkini gittim ameliyatta dedi çıkışta da sizi almaz sadece dünden alamadığı hastaları alacak dedi sinirlerimi hoplattı çektim geldim. Burda yeni doğan ünitesi olan doğru düzgün tek hastane orası var birtek malesefkiözellerde çok pahalı napacagimi bende bilmiyorum acikcasi. Doguma gunler kala doktoru bırakmak zorunda kaldim
Perşembe kontrolcüleri saat kacta randevular. Sanirim en son benimki aksam saat 4 teherkesin haberini alirim alirim ancak bana sira gelir
Canim tadi kotuymus ama ise yariyormus alismaya calis Milk Tea nin tadi daha guzelmis onu da dene .Hem çocuk doktoru hem de hastanedeki doktor solgarın brewers yeast vitaminini içmemi istedi. Umarım bir işe yarıyordur. Hummana çay da aldım da tadını sevemedim elim gitmiyor bir türlü.
Maalesef aynisi canim 50 Tl ye 2 kutu aldim sen de bak h.buradadan200 gr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?