2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uyuyamayinca esim bugun gitmeyi teklif etti ama yok dedim .Gidip orada bekleyemem cok yogun oluyor .Randevusuz zor olur .Sanirim bundan sonra randevusuz gitcez haftada bir olacağı icin.
Randevusuz benimde zor randevulu gittigim halde hep beklemek zorunda kaldim... dr cok yoğun... hayirlisi bakalim. Gidip gelelim hayirli guzel haberlerle insallah

Birde sağıma yatırdılar hiç alışık değilim tuhaf oldum bazen makineden acayip acayip sesler geldi acaba hareket ettide ben mi anlayamadım diye düşündüm. İlk girişimdi nstye tecrübesizdim :) doktora giderken yemiştim tatlı ama benim kıza az gelmiş heralde :) ağrında oluyor mu canım senin başta gaz sancısı gibi geliyor felaket ediyor beni bir gün ayıptır söylemesi 5 kere çıktım tam. büyük ihtimal seninde salgındandır çok kişi geldi bu şikayetle dedi doktorum. Amin valla sona yaklaştık iyice sağsalim kucağımıza alalım hayırlısıyla yavrularımızı

Randevusuz benimde zor randevulu gittigim halde hep beklemek zorunda kaldim... dr cok yoğun... hayirlisi bakalim. Gidip gelelim hayirli guzel haberlerle insallah
Cok nadir beklemisimdir genelde randevu saatimde girdim en fazla 10 dk filan beklemisimdir.Son haftalardaki hastalarin ve dogum yapanlarin onceligi var .Ama bazi uyuzlar kavga çıkarıyor bebekli kadını hos gormek yerine .

Kizlar sütümü desteklemek icin Humana aldim .Biraz pahali .Ama Milk Tea kullanan arkadasim var .Daha uygun olduğunu soyledi .Ondan da alacağım. Uyku ,su ve stressiz yasam süt icin sart .Insallah bunlarla da destekleriz .
Humanayi kizimda kullanmistim ve gercekten ise yariyor canim... nette toplu satan yerler var cok daha ucuza alabilirsin.. ama once denemek lazim tabi arttiriyormu diye... bende ise yaramisti birde son gunlerde galactodamla (umarim dogru yazmisimdir)diye bisey duydum onunda faydasi varmis tabi dr a sormakta fayda var... ama en guzeli uyku-su-stressiz yaşam dedigin gibi

Guzel haberlerle gellll ♡♡♡

Geldim kızlar
Her şey yolunda çok şükür
Bebeğimin kilosu 3100 gram olmuş maşallah boyunu sormayi unuttum heyecandan
Son kontrolümuzdu haftaya perşembe günü doğum Allah kısmet ederse :)

Gozunaydin cnm ne güzel minnosa kavusacaksin ağrılar bitecek. Darısı başımıza farklı bir maraton simdi.
Teşekkürler cnm darısı başınıza ins. Aslında o kadar ağrı yaşamadım ama son bi kac gündür alttan çok baskı yapıyor. Sanki ordan çıkicakmis gibi.

Teşekkürler cnm.

Geldim kızlar
masallah mutlu sona az kalmis... tarihin belli olmasidaapayri bir heyecan... saglicakla gelsin insallah...

Internetten aldim zaten ama sadece 2 kutu tanesi 25 Tl ydi .Duruma gore devam ederim ya da Milk Tea ye gecerim.Insallah sorunsuz emziririz.
Geldim kızlar
Masallah fistiga .Oo super. Sağ salim kucağına al insallah .

Ben de ben de
35+1 de gitmis olcam ilk kez nst ye gireceğim .

Nst de güzel bişey :) kalp atışlarını duyuyorsun, gerçi babası da göbekten duyuyor artık o endişemiz kalmadı ama. Bebek hareket ettikçe sancı oranı artıyordu bende :) hadi hayırlısı olsun, inşallah sancın falan çıkmaz canım.

Teşekkürler cnm darısı başınıza ins. Aslında o kadar ağrı yaşamadım ama son bi kac gündür alttan çok baskı yapıyor. Sanki ordan çıkicakmis gibi.
O baskı bende hic bitmiyor çünkü aşağıda taşıyorum. Artik öyle agrim var kiutemadiyen yatiyorum yatalak hasta misali.

Tanesi
Internetten aldim zaten ama sadece 2 kutu tanesi 25 Tl ydi .Duruma gore devam ederim ya da Milk Tea ye gecerim.Insallah sorunsuz emziririz.

Masallah fistiga .Oo super. Sağ salim kucağına al insallah .
Bence 25 e aldiysan çok iyi eczaneden aldım 39.90 şok oldum ya

Sancim yok ama benim hep belden aşağısı agriyor kemik ağrısı dikiş ağrısı kas ağrısı. Belki ondan anlamıyorum. Kalsiyum magnezyum kan ilacı daha içecek ilaç kalmadı yok geçmiyor.

Insallah canim .Rabbim zamaninda nasip etsin .
Tanesi

Bence 25 e aldiysan çok iyi eczaneden aldım 39.90 şok oldum ya
Kac gram peki belki fazladir.

Kizlar korse aldiniz mi ?Aldiysaniz nerden kac tl ye ?Instagramda bakiyorum askisiz 150 200 tl diyorlar
Herhalde sordugum sayfalar marka filan .O kadar para vermeyeceğim tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…