- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.641
Randevusuz benimde zorGece uyuyamayinca esim bugun gitmeyi teklif etti ama yok dedim .Gidip orada bekleyemem cok yogun oluyor .Randevusuz zor olur .Sanirim bundan sonra randevusuz gitcez haftada bir olacağı icin.
Birde sağıma yatırdılar hiç alışık değilim tuhaf oldum bazen makineden acayip acayip sesler geldi acaba hareket ettide ben mi anlayamadım diye düşündüm. İlk girişimdi nstye tecrübesizdim :) doktora giderken yemiştim tatlı ama benim kıza az gelmiş heralde :) ağrında oluyor mu canım senin başta gaz sancısı gibi geliyor felaket ediyor beni bir gün ayıptır söylemesi 5 kere çıktım tam. büyük ihtimal seninde salgındandır çok kişi geldi bu şikayetle dedi doktorum. Amin valla sona yaklaştık iyice sağsalim kucağımıza alalım hayırlısıyla yavrularımızıGünaydın cnm maşallah tosuncuk prensese. Tok gidince uyuyorlar. Tatlı birşey yersen uyaniyorlar. Bende ishalim geçmiyor ama normal tuvaletimi ishal yapıyorum çok su kaybım yok. Yinede bol su iciyorum. Bende karpuz mu yapıyor demistim. Cum la kontrolüm var benimde bakalım ilaç verecek mi? Gecen hastaneye gittik nst vswc kullandım o günden beri ishalin. Rabbim şifa versin hepimize cnm doğum arifesi.
Cok nadir beklemisimdir genelde randevu saatimde girdim en fazla 10 dk filan beklemisimdir.Son haftalardaki hastalarin ve dogum yapanlarin onceligi var .Ama bazi uyuzlar kavga çıkarıyor bebekli kadını hos gormek yerine .Randevusuz benimde zorrandevulu gittigim halde hep beklemek zorunda kaldim... dr cok yoğun... hayirlisi bakalim. Gidip gelelim hayirli guzel haberlerle insallah
Humanayi kizimda kullanmistim ve gercekten ise yariyor canim... nette toplu satan yerler var cok daha ucuza alabilirsin.. ama once denemek lazim tabi arttiriyormu diye... bende ise yaramisti birde son gunlerde galactodamla (umarim dogru yazmisimdir)diye bisey duydum onunda faydasi varmis tabi dr a sormakta fayda var... ama en guzeli uyku-su-stressiz yaşamKizlar sütümü desteklemek icin Humana aldim .Biraz pahali .Ama Milk Tea kullanan arkadasim var .Daha uygun olduğunu soyledi .Ondan da alacağım. Uyku ,su ve stressiz yasam süt icin sart .Insallah bunlarla da destekleriz .
Guzel haberlerle gellll ♡♡♡
Günaydın canim. Ayniyiz valla bizde çıkacağız birazdan kahvaltı yapıp hastaneye geçecez ama nedense dr yok gibi geliyor bana. O yoksa geçen gittiğim 2. Doktorla devam edeceğim başka hastanedegüzel haberlerle dönelim inşallah
Günaydın. Hepsini yaşıyorum hele son haftadır birde aşırı sınırlı ve agresiflik var uzerimde
2. Sezeryanim olacak canim dikiş yerlerim bazen çok geriliyor 8 sene ara vermeme ragmen
Teşekkürler cnm darısı başınıza ins. Aslında o kadar ağrı yaşamadım ama son bi kac gündür alttan çok baskı yapıyor. Sanki ordan çıkicakmis gibi.Gozunaydin cnm ne güzel minnosa kavusacaksin ağrılar bitecek. Darısı başımıza farklı bir maraton simdi.
Teşekkürler cnm.Günaydin herkese.
fatma_sibel şimdiden gözün aydın canım yarın kavuşuyorsun kızına, sağlıkla gelsin minik kızın.
@Pembegomlek canim seninde derdin bitmiyor kv bir yandan eşin bir yandan, aslında berki kv olmasa herşey berki daha güzel olucak, ama her şey isdediğmiz gibi olmuyor bazen, allah yardımcin olsun canım.biliyorsun benimde durumum senden farkli değil seni cok iyi anlıyorum.
@Sebnem87 boyle habersiz gelinmeside hiç hoş olmamış, ben sadıce namaz kılarken kapanıyorum ondada su gibi terliyorum, şimdi sen butun gün evde o sicakda kapalı durucaksın bide mutfak yemek iş güc, yinede kendini yormamaya calış.
Sürekli ağırlaşdığnı yorulduğnu ifade et beli etmeden berki anlarlar, hem görümcen yardım falan eder berki. Cokmu kalıcaklar?
Benim de cumaHerkesin persembebenim cuma bende mi persembe gitsem goresim geldi yavrumu
Geldim kızlar
Her şey yolunda çok şükür
Bebeğimin kilosu 3100 gram olmuş maşallah boyunu sormayi unuttum heyecandan
Son kontrolümuzdu haftaya perşembe günü doğum Allah kısmet ederse :)
Internetten aldim zaten ama sadece 2 kutu tanesi 25 Tl ydi .Duruma gore devam ederim ya da Milk Tea ye gecerim.Insallah sorunsuz emziririz.Humanayi kizimda kullanmistim ve gercekten ise yariyor canim... nette toplu satan yerler var cok daha ucuza alabilirsin.. ama once denemek lazim tabi arttiriyormu diye... bende ise yaramisti birde son gunlerde galactodamla (umarim dogru yazmisimdir)diye bisey duydum onunda faydasi varmis tabi dr a sormakta fayda var... ama en guzeli uyku-su-stressiz yaşamdedigin gibi
Masallah fistiga .Oo super. Sağ salim kucağına al insallah .Geldim kızlar
Ben de ben de
35+1 de gitmis olcam ilk kez nst ye gireceğim .
Yarin kontrolu olan grupta ben de varim. Bakalim tarih alabilecek miyiz cok heycanliii. Hastane cantami bitirip havuza kacasim var. Hava 1000 derece.
O baskı bende hic bitmiyor çünkü aşağıda taşıyorum. Artik öyle agrim var kiutemadiyen yatiyorum yatalak hasta misali.Teşekkürler cnm darısı başınıza ins. Aslında o kadar ağrı yaşamadım ama son bi kac gündür alttan çok baskı yapıyor. Sanki ordan çıkicakmis gibi.
Geldim kızlar
Bence 25 e aldiysan çok iyi eczaneden aldım 39.90 şok oldum yaInternetten aldim zaten ama sadece 2 kutu tanesi 25 Tl ydi .Duruma gore devam ederim ya da Milk Tea ye gecerim.Insallah sorunsuz emziririz.
Masallah fistiga .Oo super. Sağ salim kucağına al insallah .
Sancim yok ama benim hep belden aşağısı agriyor kemik ağrısı dikiş ağrısı kas ağrısı. Belki ondan anlamıyorum. Kalsiyum magnezyum kan ilacı daha içecek ilaç kalmadı yok geçmiyor.Birde sağıma yatırdılar hiç alışık değilim tuhaf oldum bazen makineden acayip acayip sesler geldi acaba hareket ettide ben mi anlayamadım diye düşündüm. İlk girişimdi nstye tecrübesizdim :) doktora giderken yemiştim tatlı ama benim kıza az gelmiş heralde :) ağrında oluyor mu canım senin başta gaz sancısı gibi geliyor felaket ediyor beni bir gün ayıptır söylemesi 5 kere çıktım tam. büyük ihtimal seninde salgındandır çok kişi geldi bu şikayetle dedi doktorum. Amin valla sona yaklaştık iyice sağsalim kucağımıza alalım hayırlısıyla yavrularımızı
Insallah canim .Rabbim zamaninda nasip etsin .Nst de güzel bişey :) kalp atışlarını duyuyorsun, gerçi babası da göbekten duyuyor artık o endişemiz kalmadı ama. Bebek hareket ettikçe sancı oranı artıyordu bende :) hadi hayırlısı olsun, inşallah sancın falan çıkmaz canım.
Kac gram peki belki fazladir.Tanesi
Bence 25 e aldiysan çok iyi eczaneden aldım 39.90 şok oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?