2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende artik minnosumun kiyafetlerini yıkama faslına geçtim...
Geç mi kaldım acaaba

Ben bir kısmını daha önce yıkamıstım hazırdı bir kısmınıda dün haZırladım artık tam olsun istiyorum, pztsi gün yapılan kontrolde protein kaçağı çıkınca dr ciğer geliştirici verdi 4 tane o beni çok sitrese soktu , sanki her an gelebilirmiş ama hiç birşey hazıd değilmiş gibi hissediyorum , kimsede bir işin ucundan tutmuyor ...

14:45 öncesi nst ye gireceğim yine bakalım saat 3 ü geçer doktorumu görmem.
Artık ben de tarih alabilirim bir de haftalık olarak bebeğim ne kadar kilo almış çok merak ediyorum. Geçen haftada kontroldeydik.

Sezeryan olacaksa belki sanada 38 bitimine gün verebilir canım , bana ilk öyle demişti sonrada erteledi ama burda kızlara bakıyorum hep 38 bitimi gibi bende ondan kendimi hazırlıyorum..

Çok ertelemişler randevunu , zaten o zamana kadar doğumun yaklaşacak iyice , haklısın sinirlenmekte ..

masallah mutlu sona az kalmis... tarihin belli olmasidaapayri bir heyecan... saglicakla gelsin insallah...
Amin canım çok teşekkür ederim❤❤
Evet çok heyecanlı sesim soluğum kesildi doktorda heyecandan ve korkudan ☺
Internetten aldim zaten ama sadece 2 kutu tanesi 25 Tl ydi .Duruma gore devam ederim ya da Milk Tea ye gecerim.Insallah sorunsuz emziririz.

Masallah fistiga .Oo super. Sağ salim kucağına al insallah .
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim alırız
Maşallah annesi, kilosu baya iyi :)
Teşekkür ederim canm ❤❤
Kizlar korse aldiniz mi ?Aldiysaniz nerden kac tl ye ?Instagramda bakiyorum askisiz 150 200 tl diyorlar
Herhalde sordugum sayfalar marka filan .O kadar para vermeyeceğim tabii ki
Ben de bugün bunu doktora soracaktım ya unuttum kullanabilir miyim diye alırdım şimdi
Çok saçmalamış doktorun canım ya 10 temmuza çok var daha ne demek ameliyatı var diye hasta almıyormuş
Olur mu öyle şey
Bütün gün mü ameliyatı var
Ne yapmayı düşünüyorsun canım?

10.40 benim canım ama doltorumuz kapıya çıkar kimi alacağını seçer yerinde duramaz hiperaktif :) yani nst falan da demedi bana bakalım kaçta biter işimiz

Bizimki hareket soruyor hareketi hissediyorsam nst ye 36 da baslayacaktik oyle demisti simdi 35 bucuk olacak bakalim yapar mi. Seninki ne guzel erkenmis

Kızlar depend aldım zar zor bulamadım hiç bir yerde yoktu
Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de

14:45 öncesi nst ye gireceğim yine bakalım saat 3 ü geçer doktorumu görmem.
Artık ben de tarih alabilirim bir de haftalık olarak bebeğim ne kadar kilo almış çok merak ediyorum. Geçen haftada kontroldeydik.

Insallah guzelce almistir kilosunu :) bizim 2 hafta onceydi en son ama artik o demese se ben haftada veya 10 gunde bir gidecegim 2 hafta cok geldi

Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de
Şok a baktınız mı orda var büyük boy ben ordan aldm

Aa canım ben de hep orta boy aradım bulamadım nerede denk geldiysem hepsi büyük boy kaç kilosun bel ölçün ortalama kaç acaba ben de ona göre büyük alayım olmadı. Belki Doğumdan sonra karnın küçülünce olur

Ay benmkide öyle buarar aksamlari kipir kipir dogunca uyitmicam geceleri haberin olsun dio sanki:)

Kanama olduğunda dr gitmelisin zaten, üstelik 2 gün diyorsun cok bile beklemişsin. Kanama sadıce doğum belirtisi olmaya bilir.
Gittim hem devlet hastanesine hem ozele. Açılma hala 1 cm ama agrisi çok fena. 2 gundur ayni sekilde. Ilerleme kaydetmemis. Açilmayi kolaylastiran bir yontem yok mudur?

Sezeryan olacaksa belki sanada 38 bitimine gün verebilir canım , bana ilk öyle demişti sonrada erteledi ama burda kızlara bakıyorum hep 38 bitimi gibi bende ondan kendimi hazırlıyorum..
işte nerdeyse 2 haftaya denk gelir ay başı gibi olur sanırım. Heyecanlanıyorum artık :)

Insallah guzelce almistir kilosunu :) bizim 2 hafta onceydi en son ama artik o demese se ben haftada veya 10 gunde bir gidecegim 2 hafta cok geldi

İnşallah canım. Evet hafta olarak haftalık kontrole yaklaşmışsın, bu haftadan sonra her hafta çağırır.

Bu arada bazen aşağıdan bir baskı oluyor ki çıkacak gibi oluyor canım yanıyor.. Bazen de belden bıçak gibi ağrı saplanıyor nadiren...Bebek bir yolunu bulursa tarih almama da gerek kalmayabilir :))

Bende dogum belirtisi olarak sadece asiri hareket var :) bebek doguma yakin cok hareketlenirmiş bizimki o daracik yerde masallah done done bi hal oluyor :))

Gittim hem devlet hastanesine hem ozele. Açılma hala 1 cm ama agrisi çok fena. 2 gundur ayni sekilde. Ilerleme kaydetmemis. Açilmayi kolaylastiran bir yontem yok mudur?
Dr bana bugün ada çayı içmemi önerdi. Hurma ye dedi. Birde yürüyüş ve merdiven çık dedi. Belki faydası olur.

Bende dogum belirtisi olarak sadece asiri hareket var :) bebek doguma yakin cok hareketlenirmiş bizimki o daracik yerde masallah done done bi hal oluyor :))
Ya evet di mi... Ben bazen hiç uyumadığını düşünüyorum o anlarda... gece boyunca bir saat durmadan kıpırdadığı oluyor neredeyse.
Öyle şekerli bir şey de yemiyorum. Su içmeme tepki veriyor geceleri.
Sizinki erkek mi kızmıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…