- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.681
Bende artik minnosumun kiyafetlerini yıkama faslına geçtim...
Geç mi kaldım acaaba
14:45 öncesi nst ye gireceğim yine bakalım saat 3 ü geçer doktorumu görmem.
Artık ben de tarih alabilirim bir de haftalık olarak bebeğim ne kadar kilo almış çok merak ediyorum. Geçen haftada kontroldeydik.
oyy 39 diyorsun, bakalım ne diyecek hocamız =)
Masallah bebeğine. Az kaldı kavuşmanıza neguzel darısı bizlere. Ben gittim umduğum gibi drun ameliyat günüymüş hasta almıyormuş geçen haftada aynını yaptınız dedim asistanla tartıştım çıktım. Doktoru bıraktım taa 10 temmuzdaki randevu benim ne isime yarayacak ki doğuma günler kalmis olacak belkide beklemez anlık sancıyla doğurmuş bile olabilirim. Birazcık nami var diye havalara girdiler iyice. anlayacağın muayene falan olmadim geldik eve. Sağlık ocağında son kontrolümüz vardı sıcaktan ve morel bozukluğundan onada gitmedim. Haftaya birgün gidicem artik
Evet cnm bugün 38i tamamladık. Doğum konuşacağız demiştik bakalım ne dicek :) yazarım sana)
Amin canım çok teşekkür ederim❤❤masallah mutlu sona az kalmis... tarihin belli olmasidaapayri bir heyecan... saglicakla gelsin insallah...
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim alırızInternetten aldim zaten ama sadece 2 kutu tanesi 25 Tl ydi .Duruma gore devam ederim ya da Milk Tea ye gecerim.Insallah sorunsuz emziririz.
Masallah fistiga .Oo super. Sağ salim kucağına al insallah .
Teşekkür ederim canm ❤❤Maşallah annesi, kilosu baya iyi :)
Ben de bugün bunu doktora soracaktım ya unuttum kullanabilir miyim diye alırdım şimdiKizlar korse aldiniz mi ?Aldiysaniz nerden kac tl ye ?Instagramda bakiyorum askisiz 150 200 tl diyorlar
Herhalde sordugum sayfalar marka filan .O kadar para vermeyeceğim tabii ki
Çok saçmalamış doktorun canım ya 10 temmuza çok var daha ne demek ameliyatı var diye hasta almıyormuşMasallah bebeğine. Az kaldı kavuşmanıza neguzel darısı bizlere. Ben gittim umduğum gibi drun ameliyat günüymüş hasta almıyormuş geçen haftada aynını yaptınız dedim asistanla tartıştım çıktım. Doktoru bıraktım taa 10 temmuzdaki randevu benim ne isime yarayacak ki doğuma günler kalmis olacak belkide beklemez anlık sancıyla doğurmuş bile olabilirim. Birazcık nami var diye havalara girdiler iyice. anlayacağın muayene falan olmadim geldik eve. Sağlık ocağında son kontrolümüz vardı sıcaktan ve morel bozukluğundan onada gitmedim. Haftaya birgün gidicem artik
10.40 benim canım ama doltorumuz kapıya çıkar kimi alacağını seçer yerinde duramaz hiperaktif :) yani nst falan da demedi bana bakalım kaçta biter işimiz
14:45 öncesi nst ye gireceğim yine bakalım saat 3 ü geçer doktorumu görmem.
Artık ben de tarih alabilirim bir de haftalık olarak bebeğim ne kadar kilo almış çok merak ediyorum. Geçen haftada kontroldeydik.
Şok a baktınız mı orda var büyük boy ben ordan aldmKızlar depend aldım zar zor bulamadım hiç bir yerde yoktu
Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de
çok heyecanlıEvet cnm bugün 38i tamamladık. Doğum konuşacağız demiştik bakalım ne dicek :) yazarım sana)
Bizide haberdar et canım , hayırlı haberlerini bekliyoruz ..
Aa canım ben de hep orta boy aradım bulamadım nerede denk geldiysem hepsi büyük boyKızlar depend aldım zar zor bulamadım hiç bir yerde yoktu
Bir yerde de buldum son 1 tane kalmıştı o da orta boy olur herhalde dedim ama denedim olmadı elimde patladı şu an çok sinirlendim ya 30 TL ye aldım bi de
Ay benmkide öyle buarar aksamlari kipir kipir dogunca uyitmicam geceleri haberin olsun dio sanki:)Aynen benim bebiş de öyle canım, geceleri kıpır kıpır. Eyvah diyorum, çünkü doğuncada gecemiz gündüzümüz karışık olacaktır. Adam öyle alışmış çünkü içerde :) Mecbur uzunca bi süre gece mesaisindeyiz
Gittim hem devlet hastanesine hem ozele. Açılma hala 1 cm ama agrisi çok fena. 2 gundur ayni sekilde. Ilerleme kaydetmemis. Açilmayi kolaylastiran bir yontem yok mudur?Kanama olduğunda dr gitmelisin zaten, üstelik 2 gün diyorsun cok bile beklemişsin. Kanama sadıce doğum belirtisi olmaya bilir.
işte nerdeyse 2 haftaya denk gelir ay başı gibi olur sanırım. Heyecanlanıyorum artık :)Sezeryan olacaksa belki sanada 38 bitimine gün verebilir canım , bana ilk öyle demişti sonrada erteledi ama burda kızlara bakıyorum hep 38 bitimi gibi bende ondan kendimi hazırlıyorum..
Insallah guzelce almistir kilosunu :) bizim 2 hafta onceydi en son ama artik o demese se ben haftada veya 10 gunde bir gidecegim 2 hafta cok geldi
işte nerdeyse 2 haftaya denk gelir ay başı gibi olur sanırım. Heyecanlanıyorum artık :)
İnşallah canım. Evet hafta olarak haftalık kontrole yaklaşmışsın, bu haftadan sonra her hafta çağırır.
Bu arada bazen aşağıdan bir baskı oluyor ki çıkacak gibi oluyor canım yanıyor.. Bazen de belden bıçak gibi ağrı saplanıyor nadiren...Bebek bir yolunu bulursa tarih almama da gerek kalmayabilir :))
Dr bana bugün ada çayı içmemi önerdi. Hurma ye dedi. Birde yürüyüş ve merdiven çık dedi. Belki faydası olur.Gittim hem devlet hastanesine hem ozele. Açılma hala 1 cm ama agrisi çok fena. 2 gundur ayni sekilde. Ilerleme kaydetmemis. Açilmayi kolaylastiran bir yontem yok mudur?
Ya evet di mi... Ben bazen hiç uyumadığını düşünüyorum o anlarda... gece boyunca bir saat durmadan kıpırdadığı oluyor neredeyse.Bende dogum belirtisi olarak sadece asiri hareket var :) bebek doguma yakin cok hareketlenirmiş bizimki o daracik yerde masallah done done bi hal oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?