2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl alıştırdın? Ben bir kaç kere denedim ama direk atıyorlar ağızlarından. Şimdilik ağlamıyorlar pek ama başta alıştırmazsan emziğe ilerde zor olur dediler etrafımda.
Eğer ağlamasalardı emzik benim aklıma bile gelmezdi ama benimkiler emzirdikten sonra yada alt değiştirdikten sonra falan ağlıyorlar bende ağladıkça veriyorum.

2 haftanın sonunda adam akıllı hastaneye geldik bekliyorum çok gerildim sanirim 2 haftadır bekletilmekten ve gönlümce muayene olamadığım için bukadar gerginlik sardı. Bakalım ne diyecek doktor
Nereye gittin canım muayeneye? Sakin ol inş gönlüne göre iyi bir doktor çıkar karşına unıtursun sıkıntılarını

8.aydan beri pozisyonu aynı canım son haftalarda insan çok endişe ediyor birsey olmasından ..Sağol canim

8.aydan beri pozisyonu aynı canım son haftalarda insan çok endişe ediyor birsey olmasından ..Sağol canim

Evet çok az kaldı hayırlısıyla sağlıklı sihatli bi alsaydık kucağımıza , alışık değiliz tabi sessiz kalmalarına insanın aklıma taklıyor , bende herşeyi bırakıp kulak verirsem derinden geliyor hareketi , biraz endişeleniyorum ama daha öncede böyle yapmıştı diyip kendimi rahatlatıyorum ...

Canım evlerine giden ben olduğum için çekiniyorum bişey demeye. Bizim ev böyle istemeyen gelmesin demeye getiriyolar. Gitmememe gibi bi şansım da yok bizim durumlar biraz farklı.

Sen de haklısın canım, Onlarla yaşayan sensin. Ben de burdan ahkam kesiyo gibi oldum ama gerçekten bu cehalete, bencilliğe sinirlerim zıpladı resmen. Allah sana sabırlar versin kuzum, Allah yardımcın olsun

sesine tepki veriyor mu canım. bazen öyle derin uyku uyuyor gündüzleri benimki de saatlerce oynamadığını düşünüyorum .. senin gibi merakta kalıp sesleniyorum tepki veriyor sen de konuş gündüzleri böyle hareketsiz kaldığı zaman.. belli bir tonda konuşunca anlıyor ona seslendiğini....

Nereye gittin canım muayeneye? Sakin ol inş gönlüne göre iyi bir doktor çıkar karşına unıtursun sıkıntılarını
Allah razı olsun canim çok sagol. Özel yüzyıl hastanesi var oraya gittik çok şükür herşey yolunda 10 temmuza alabiliriz dedi ama malesef sezeryan 2500 civarı. Simdilik oylesine muayene icin geldik daha karar veremedim ama eşimle konuştuk derincede bulamazsak artik bu gittiğim hastanede doğum yapacağım.

neden sezeryan canım

Canım derinceyle de görüş cnm,bi de İzmit'te özel kocaeli tıp merkezi var, orayla da görüş istersen bi,orda da sezeryan fiyatı 1500 liraymış sanırım.bi arkadaşım Yen'i Doğum yaptı orda.hilal diye bi doktor var herkes çok memnun

Ben de her seyin uygununu internette buldum .Ama cok arastirdim .Kapi süsüne 150 dediler 60 a yaptirdim filan .Korsenin de bulurum insallah dışarıda gezme zamanım gecti .

Sezeryana 2500 iyi fiyat bence cnm özelde. Benim normalde 8000 TL idi de ayni Dr farklı ilçedeki ayni şube hastanede 3000 TL te yapıyor orada olacak.

canım bir kaşık sarelle yedim hareket etmeye başladı uyuyordu heralde ben uyanikken pek uyumaz ama :)

canım bende oraya gidiyorum kizlarimida orda doğurdum ama 2bindi hangi ara 2.500 olmuş

İyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Doğumda herkese kolaylıklar bol sabır diliyorum, bebeklerimize saglıkla kavuşmak nasip olsun.

Afilim92 Ben böyle aldım korse benim hoşuma gitti hem ince hem önde 3 farklı ayarda kancaları var paçalı rahat olmaz diye bunu tercih ettim.

Eklentiler

• 5723ABAD-DBF4-43A7-A074-CCD8CF0A4B0B.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 56

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. İlk normal doğumu kim yapacak diye beklerken olmuş meğer darısı başımıza artık

Oyy maşallah size Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı bekleyen herkese sağlıkla nasıp olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…