2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım clexane iğne kan pıhtılaşma riskine karşı kullandırılıyor. Eğer bir sıkıntın yoksa kilolu kişilerde risk grubunda olur. Onçin vermiştir sana. Bence doktoruna güven, o ne tavsiye eserse dikkate al.

Kizlar korse aldiniz mi ?Aldiysaniz nerden kac tl ye ?Instagramda bakiyorum askisiz 150 200 tl diyorlar
Herhalde sordugum sayfalar marka filan .O kadar para vermeyeceğim tabii ki
Canım instagramda herseyi çok pahalıya veriyorlar . Örneğin lohusa tacı sordum incili ve üstünde çiçek olan , 35 tl dedi. Bugun dışardan incili tacı 3 tl ye, üstüne koyacağım çiçeğin fazlasını 2,5 tlye aldım. Malzeme aynı malzeme .
Kapı Süsü sordum 350 mi 250 mi ne demişti. Aynısını 80 e yaptırıcam dışarda. Bunlar böyle ise korse de kesin daha pahalıdır .

Ben regenesis max kullanıyorum, Dr tavsiyesi

Ankara'da yaşıyorsanız Suluhan'ı öneririm kapı veya oda süsü için. Ben çok uygun fiyata istediğimin aynısının resmini gösterdim ve yapıldı.

Ne marka emzik aldn canm bende aliyom dursun ozaman kenarda. Milana firuze vanm benmde karnm sürekli sertleşio hemde sürekkkli kasılma bence başka biseye benzetemedm ben
Sanirim bazımızda kasılma sürekli oluyor kızımda da oluyordu bu kadar fazla değil arada, ama kasılması cok olanın doğumu kolay oluyor diyorlar umarım doğumumuz kolay olur.

Poposunu dayiyordun karnina .
Ben de cok kasiliyorum. Oturuyorsam kalkıyorum. Ayaktaysam uzaniyorum .Pozisyon değiştirdikçe geciyor tekrar basliyor .
Birazda sık sık pozisyon değişdiricem, bakalım yine olucakmi 4-5 gündür boyle, doğurucam sandim ilk başlarda.

Magnezyum falan kullanıyormusun ? Sürekli sertse doktoruna danış canim gerçi haftanda ilerledi sorun olmaz artik sen rahatsız olursun sadece. Bende 35 bitince bir oh çektim artik kasilsada ağrısada rahatim
Magnezyum kulanmiyorum sadıce elevit isminde vutivitamin kulanıyorum. Zaten son haftalar dayanıcam biraz

Normalde hemoroidim yok ama şimdi böyle olması sinir bozucu ağrı sızı acı da yok şişlik var inşş geçer çünkü doğumda hemoroidi çıkan oluyomuş ıkınmadan dolayı

Şişlik varsa damar çıkmasıdır canım o yani hemoroid.. ağrısız olabilir ama dışarı fırlıyor ya şişlik ya da meme gibi oluyor

D dehaaa canım emzigi sormuşsun
Ben kızımda kullandım ama kızım beni emzik gibi kullanıyordu tüm gece uyumuyordu sürekli memede kalıyordu ben memeden çekiyordum kıyameti koparıp uyanıyordu emzige inanılmaz karsiydim 1 hafta direnebildim 1 gece artık uykusuzluk canıma tak etti eşime git emzik al dedim doktora sorayım sonra dedi sordum çocuk doktoruna 20.gunu geçtiyse kullanabilirsin 6.ay da da bırak dedi öyle de yaptım bir tek uyku zamanı verdim emzigi 6.ayda da biraktirdm farkına bile varmadı
Şimdi de emzik hazırda bekliyor:)

Sanirim bazımızda kasılma sürekli oluyor kızımda da oluyordu bu kadar fazla değil arada, ama kasılması cok olanın doğumu kolay oluyor diyorlar umarım doğumumuz kolay olur.
Ayy insallahhhhh. Hepimiz pırt pırt dogururuz ins.kolay kolay
Ne marka kullandn canm secerken neye dikkat etmeliyim alıyım dedm ama bilemedm

Öyle yapıcam canım sabah gidip alıcam ilacı, doğumdan sonra bana 5 gün kullan dedi. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Hayırlısı canım inşallah normal olur sorunsuz bi şekilde yaparsın doğumunu. ben de normal istiyorum şimdilik bi engel yok gibi.
Inşallah canım sagolasin sende güzel bir doğum geçir insallah

Sigara konusunda benim eşim balkonda içer. Kapıyı da açık bırakır.
Bütün koku içeri girer.
O girdi mi bende arkasindan cat diye kapıyorum
Ilkte istemiyodu
Sonraları bişey demiyor

Kızlar babaların doğum izni iş günü olarak mı hesaplanıyor. Mesela doğum haftasonuna denk gelse o da mı izinden gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…