- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #46.881
Masallahİyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Doğumda herkese kolaylıklar bol sabır diliyorum, bebeklerimize saglıkla kavuşmak nasip olsun.
İyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Doğumda herkese kolaylıklar bol sabır diliyorum, bebeklerimize saglıkla kavuşmak nasip olsun.
canım bir kaşık sarelle yedim hareket etmeye başladı uyuyordu heralde ben uyanikken pek uyumaz ama :)
maşallah hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahİyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Ilkin sezeryan olduğu için canim mecbur buda sezeryanneden sezeryan canım
Aklım deyinceye yatkın ama sorarım orayida. Birde yeni şey çıkarmışlar telde fiyat bilgisi vermiyorlar sanki nolacak verselerCanım derinceyle de görüş cnm,bi de İzmit'te özel kocaeli tıp merkezi var, orayla da görüş istersen bi,orda da sezeryan fiyatı 1500 liraymış sanırım.bi arkadaşım Yen'i Doğum yaptı orda.hilal diye bi doktor var herkes çok memnun
8000 liraya 4 doğum yapılır burda :) çok çok uçuk. Normalde 2500 iyi bir fiyat tabiki ama bugüne kadar devletin kahrini çektim doguma gunler kala ozele vermek istemiyorum acikcasi. Sonucta sezeryan kesip alacak. Ikizlerim yurt disindaydi sigortamiz yoktu birde kuvezde kaldilar dunyanin parasini vermek zorunda kaldik oyuzden bunda devletten yararlanmak isemistim nasip artik bakalim ne olacakSezeryana 2500 iyi fiyat bence cnm özelde. Benim normalde 8000 TL idi de ayni Dr farklı ilçedeki ayni şube hastanede 3000 TL te yapıyor orada olacak.
Canim kasım ayında arkadaşım doğum yaptı ceyhun beyde 2500 tl ödedi fiyat inmediyse hala aynıdır. Gebze yuzyilmi senin hastanede?canım bende oraya gidiyorum kizlarimida orda doğurdum ama 2bindi hangi ara 2.500 olmuş
oooh süper yaaa gözün aydın canım Allah babalı büyütmek nasip etsin İnşallah Allah bağışlasın minişinizi :)İyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Eve canım meme gibi şişik bikaç kere daha olmuştu ama yok oldu hamileliklerimde oluyo hep, bastırıp öyle kalkmamı söylediler bakalım geçer inşşŞişlik varsa damar çıkmasıdır canım o yani hemoroid.. ağrısız olabilir ama dışarı fırlıyor ya şişlik ya da meme gibi oluyor
Maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşş. Nasıldı doğum serüveni kaç saatte doğurdunuz ?İyi geceler arkadaşlar, 17 Haziran aksamı doğum yaptım, kızım bize sürpriz yaptı, bİr haftası daha var diye beklerken aniden sık sık gelen sancılarım sonucu hastaneye gittik nst de kasılmalarım üst noktada cıktı acıma 3 cm Di ve doktor bugun doğum olur yatış yapın deyince inanamadım cunku sancılarım sık sık geliyor ama uzunluğu azdı, 5 cm 7 cm derken doğum haneye indirdiler aksi bir durum olursa dıye hicbir şey yiyemediğimden asırı takatsız kaldım bu beni ıkınmalarda zorladı ama bebek bu sonuca cıkıcak ve mutlu son :) su an evde onunla bir hayatı paylaşmaya calışmıyoruz
Hıçkırıkları nerde bebişin? Benim aşağıdaydı bugün kontrolde de aşağıda dedi. Birde ben tekmelerinden anlıyorum aşağı vurup canını nezaman yaksa kontrolde ters duruş diye not düşerlerdi:) ve bana göre asagidayken daha rahat nefes alıyorum midem boşlukta gibi oluyor idrara sık cikariyorkızlar bi soru sormuştum ama arada kaynadı galiba.bebeğinizin pozisyonunu anlayabiliyomusunuz.benimki baş aşağı döndü mü dönmedi mi merak ediyorumda
Benim başaşşağı çünkü hıçkırıklar hep alttan geliyor tekmeler ise yukarda göbeğiminzüstünde oluyo öyle anlıyorum benkızlar bi soru sormuştum ama arada kaynadı galiba.bebeğinizin pozisyonunu anlayabiliyomusunuz.benimki baş aşağı döndü mü dönmedi mi merak ediyorumda
Tesekkur ederim canım ,10 cm acıklığa gelmesi sancılanma işi 4-5 saat olmuştur doğum hane süreci cıkmamla yaklaşık 1 saattir. Benim için doğumun o gün olası cok beklenmedik olduğundan saskınlık vardıMaşallah canım allah analı babalı büyütsün inşş. Nasıldı doğum serüveni kaç saatte doğurdunuz ?
Cok tesekkur ederim aynı sükildd Hepimizinkiler için olsun:)oooh süper yaaa gözün aydın canım Allah babalı büyütmek nasip etsin İnşallah Allah bağışlasın minişinizi :)
Cok tesekkur ederim canım darısı bekleyenlerin olsun:)maşallah hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gözünaydın canım içimden bi his bende bugün bişiler olabilir diyor ağrılarım var ama hayırlısıTesekkur ederim canım ,10 cm acıklığa gelmesi sancılanma işi 4-5 saat olmuştur doğum hane süreci cıkmamla yaklaşık 1 saattir. Benim için doğumun o gün olası cok beklenmedik olduğundan saskınlık vardı
Acılmalar arttıkça yapamayacağım duygu sardı. O an zormuş deniliyor ama Sonra unutuluyor
maşallah hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. İlk normal doğumu kim yapacak diye beklerken olmuş meğer darısı başımıza artık
Oyy maşallah size Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı bekleyen herkese sağlıkla nasıp olsun inşallah
Masallahtopigin ilk normal dogumu herhalde allah anali babali buyutsun canim ... hayirli bir evlat olur insallah
Maşallah, güle güle büyütün bebeğinizi. Çok güzel sevindirici haberler bunlar... doğumlar oldukça bizi de bir sevinç heyecan basıyor. Bizim için de öpüp koklayın, sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah
Herkese ayrı ayrı tesekkur ediyorum kızlarmaşallah hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kasılma zaöanlayıcısı işe yarayabilir vnmGözünaydın canım içimden bi his bende bugün bişiler olabilir diyor ağrılarım var ama hayırlısı
Ya önce belime ağrı giriyo sonra kasıklarıma iniyor ağrı sonrada Bebek aşağıda çok hareketleniyor az çok biliyorum ama tam emin olamadım henüzKasılma zaöanlayıcısı işe yarayabilir vnm
AYNIsi bende de var.Kızlar belimde ve kasıklarımda bir ağrı var bebekte ağrı gelince hareketleniyor hayır diyelim hayır olsun dua edin olur mu sabaha nolur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?