2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah topigin ilk normal dogumu herhalde allah anali babali buyutsun canim ... hayirli bir evlat olur insallah

Maşallah, güle güle büyütün bebeğinizi. Çok güzel sevindirici haberler bunlar... doğumlar oldukça bizi de bir sevinç heyecan basıyor. Bizim için de öpüp koklayın, sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah

maşallah hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

neden sezeryan canım
Ilkin sezeryan olduğu için canim mecbur buda sezeryan
Aklım deyinceye yatkın ama sorarım orayida. Birde yeni şey çıkarmışlar telde fiyat bilgisi vermiyorlar sanki nolacak verseler
Sezeryana 2500 iyi fiyat bence cnm özelde. Benim normalde 8000 TL idi de ayni Dr farklı ilçedeki ayni şube hastanede 3000 TL te yapıyor orada olacak.
8000 liraya 4 doğum yapılır burda :) çok çok uçuk. Normalde 2500 iyi bir fiyat tabiki ama bugüne kadar devletin kahrini çektim doguma gunler kala ozele vermek istemiyorum acikcasi. Sonucta sezeryan kesip alacak. Ikizlerim yurt disindaydi sigortamiz yoktu birde kuvezde kaldilar dunyanin parasini vermek zorunda kaldik oyuzden bunda devletten yararlanmak isemistim nasip artik bakalim ne olacak
canım bende oraya gidiyorum kizlarimida orda doğurdum ama 2bindi hangi ara 2.500 olmuş
Canim kasım ayında arkadaşım doğum yaptı ceyhun beyde 2500 tl ödedi fiyat inmediyse hala aynıdır. Gebze yuzyilmi senin hastanede?

oooh süper yaaa gözün aydın canım Allah babalı büyütmek nasip etsin İnşallah Allah bağışlasın minişinizi :)

kızlar bi soru sormuştum ama arada kaynadı galiba.bebeğinizin pozisyonunu anlayabiliyomusunuz.benimki baş aşağı döndü mü dönmedi mi merak ediyorumda

Şişlik varsa damar çıkmasıdır canım o yani hemoroid.. ağrısız olabilir ama dışarı fırlıyor ya şişlik ya da meme gibi oluyor
Eve canım meme gibi şişik bikaç kere daha olmuştu ama yok oldu hamileliklerimde oluyo hep, bastırıp öyle kalkmamı söylediler bakalım geçer inşş

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşş. Nasıldı doğum serüveni kaç saatte doğurdunuz ?

kızlar bi soru sormuştum ama arada kaynadı galiba.bebeğinizin pozisyonunu anlayabiliyomusunuz.benimki baş aşağı döndü mü dönmedi mi merak ediyorumda
Hıçkırıkları nerde bebişin? Benim aşağıdaydı bugün kontrolde de aşağıda dedi. Birde ben tekmelerinden anlıyorum aşağı vurup canını nezaman yaksa kontrolde ters duruş diye not düşerlerdi:) ve bana göre asagidayken daha rahat nefes alıyorum midem boşlukta gibi oluyor idrara sık cikariyor

Benim başaşşağı çünkü hıçkırıklar hep alttan geliyor tekmeler ise yukarda göbeğiminzüstünde oluyo öyle anlıyorum ben

Maşallah canım allah analı babalı büyütsün inşş. Nasıldı doğum serüveni kaç saatte doğurdunuz ?
Tesekkur ederim canım ,10 cm acıklığa gelmesi sancılanma işi 4-5 saat olmuştur doğum hane süreci cıkmamla yaklaşık 1 saattir. Benim için doğumun o gün olası cok beklenmedik olduğundan saskınlık vardı
Acılmalar arttıkça yapamayacağım duygu sardı. O an zormuş deniliyor ama Sonra unutuluyor

Gözünaydın canım içimden bi his bende bugün bişiler olabilir diyor ağrılarım var ama hayırlısı

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. İlk normal doğumu kim yapacak diye beklerken olmuş meğer darısı başımıza artık

Oyy maşallah size Rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı bekleyen herkese sağlıkla nasıp olsun inşallah

Masallah topigin ilk normal dogumu herhalde allah anali babali buyutsun canim ... hayirli bir evlat olur insallah

Herkese ayrı ayrı tesekkur ediyorum kızlar
Saglıkla bebeklerinizi kucağınıza alın
En dogrusu en Saglıklısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…