2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm ben perinatolğa gidiyorum medicalde.sen sanırım Derince yenikenttekine gittin sanırım.kadın doğumu alikahya yerleşkesinde.yuvam Akarca, otogar tarafında.çok kadın doğumcu var.bi araştır istersen

@_FenikS_ canım ben alikahya kadın doğuma yakın oturuyorum bende akademiye gidiyorum nuri bey e ama burdan bazı arkadaşlarım var orda esra aslan sanırım dotorun adı ona gidiyorlardı. Çok doktor var ama araştırabilirsin orayı. Sen gebzedeydin sanırım pendik tuzla falan oralara daha mı yakın olur hiç bilmiyorum o tarafları gerçi ama. İnş gönlüne göre iyi bir doktor bulursun.

Ben olsam söylerdim benim yanımda içmeyin diye. Ya böyle bi bencillik olabilir mi yaa, bencillik cehalet, hamile olmasan bile içmemeleri gerekir.
Canım evlerine giden ben olduğum için çekiniyorum bişey demeye. Bizim ev böyle istemeyen gelmesin demeye getiriyolar. Gitmememe gibi bi şansım da yok bizim durumlar biraz farklı.

Kızlar babaların doğum izni iş günü olarak mı hesaplanıyor. Mesela doğum haftasonuna denk gelse o da mı izinden gidiyor
Eşim iş yerine sormuş gün olarakmış iş günü değilmiş canım hatta takılıyor bana pazartesi doğur 9 gün iznim olsun diye :) belki devlet farklıdır bizimki özel sektör.

Ne marka emzik aldn canm bende aliyom dursun ozaman kenarda. @Milana firuze vanm benmde karnm sürekli sertleşio hemde sürekkkli kasılma bence başka biseye benzetemedm ben
Ben avent silikon olanları kullanıyorum, aventin normal emziğini de almıştım ama bebisler onları beğenmedi silikon olanları sorunsuz alıyorlar.

Yok cnm ben perinatolğa gidiyorum medicalde.sen sanırım Derince yenikenttekine gittin sanırım.kadın doğumu alikahya yerleşkesinde.yuvam Akarca, otogar tarafında.çok kadın doğumcu var.bi araştır istersen
Canim deyinceye acile gittik dediğin farklı sanirim teşekkür ederim bilgi için araştıracağım. Netten randevu alınca birsürü dr çıkıyor bazısında alikahya yazıyordu olmazsa arayıp sorarim
Evet canım gebze. Şimdi 182den yada netten randevu aldigimda alikahya olanını seçeceğim? Herkes met ediyor orayı bende acilinde bulundum birkez çok memnun kaldım.

2 haftanın sonunda adam akıllı hastaneye geldik bekliyorum çok gerildim sanirim 2 haftadır bekletilmekten ve gönlümce muayene olamadığım için bukadar gerginlik sardı. Bakalım ne diyecek doktor

kızlar 36+4 um bebeğim gündüz sürekli hareket ederdi ama bugün hareketleri kipirdama seklinde hafif hafif bu haftalarda sizinde öylemiydi endişe etmeye başladım

Mesaj yazan herkese tesekur ederim kizlar. Ben simdi doktora gidiyorum. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin. Ilk dogumum çok korkmaya basladim... şimdiden herkese tesekkur ederim. Lutfen Dualariniza çok ihtiyacim var.
Rabbim bi avazda kurtarsin inşallah dogumun kolay olur inşallah haberdar et olurmu

@dehaaa cnm ben emzik kullanmam sanıyordum ama bir noktadan sonra emzikten başka oyalayıcı birşey bulamadım ve emzige alıştırmaya başladım.
Nasıl alıştırdın? Ben bir kaç kere denedim ama direk atıyorlar ağızlarından. Şimdilik ağlamıyorlar pek ama başta alıştırmazsan emziğe ilerde zor olur dediler etrafımda.

Eşim iş yerine sormuş gün olarakmış iş günü değilmiş canım hatta takılıyor bana pazartesi doğur 9 gün iznim olsun diye :) belki devlet farklıdır bizimki özel sektör.
Mantıklı :) bizimki de özel sektör. Günü belirleyemeyiz hayırlısı artık

kızlar 36+4 um bebeğim gündüz sürekli hareket ederdi ama bugün hareketleri kipirdama seklinde hafif hafif bu haftalarda sizinde öylemiydi endişe etmeye başladım

Canım bende dün evde çok işlendim akşam oturdum bebek bir kaç hareket yaptı döndümü anlamadım , bugünde dediğin gibi derinden geliyor hep hareketleri , pozisyonunu değiştirdi galiba , belki seninde öyledir. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…