- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.001
Abboo doğum yakin mi yoksa cnm. Derler ya doğuma yakin enerji gelir bana da öyle oldu iki gün temizlik sonucu 3. Gün sabahı suyum geldi dogurdumBugün kontrolü olan bütün arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah
Üzerimde bi enerji var bi sürü iş yaptım sabah sabah kahvaltımızı yapalım evi sil süpür yapıcam ev berbat geldi geceden beri gözüme
Insallah gecer .Doktor her sey normal diyip rahatlatiyor.Stres yapmayayım diye .Oyyh cok tatliydi tosbik ya yüz hatlari cok netlesti artik .Zaten 3ü geçmesi bile yeterli canım maşallah paşaya :)
Günaydın kızlar
Akşam dişim çok ağrıyordu kulağıma vuruyor ağrısı, minoset içtim biraz hafiflemişti uyudum gece 3te bi uyandım ağrıdan ağladım resmen. Yoğurt yedim soğuk olduğu için sanırım hafifledi biraz 4 gibi tekrar uyumuşum şimdi yine ağrı var
Sona yaklaştıkça normalmiş canım ufaklıklar kendince hazırlıklara başlamışCanım benimde azalmış suyum. Doktorun tahmini temmuz ilk haftası doğum olur heralde.
Maşallah canım ilk doğuma göre gayet kısa bi sürede olmuş darısı başımıza :))Tesekkur ederim canım ,10 cm acıklığa gelmesi sancılanma işi 4-5 saat olmuştur doğum hane süreci cıkmamla yaklaşık 1 saattir. Benim için doğumun o gün olası cok beklenmedik olduğundan saskınlık vardı
Acılmalar arttıkça yapamayacağım duygu sardı. O an zormuş deniliyor ama Sonra unutuluyor
Kızlarrr 35 hafta doldugunda bebekleriniz kaç kg idi? Bugun kontrole gidicem de
Acabaa nezaman geliceklerrr merak merak merak:)Maşallah canım bana kilosu gayet iyi geldi 1-2 hafta erken gelirse zayıf olmaz en azından :)
Aramızda 1 gün var ve benim bebeğim 3.400 gr
Senin sezeyandi demi cnm hangi tarihte alinicak bebekEn son ne zaman gittin doktora canim. Hangi pozisyondaydi?
Kontrolün ne zaman bir de :)
Canım kilosu gayet iyi bence
Benim de dün 3100 gramdi ama doktor tombik falan demedi normal dedi haftasıyla uyumlu
4 kg a sorun olmuyor normal içn öyle biliyorum o yüzden canını sıkma:)
1 haftada 300 gram daha alır dedi haftaya doğum zaten 3 buçuk civarı olur en fazla dedi merak ediyorum bakalım kaç kg gelecek
Benimkiyle kiyas yapabilirsin canimHazırlıklar tamam
Eksiğim kalmadı hiç
Tek çanta yetmedi yalnız iki çanta yaptım
Bebeğin çantasında
bir tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane zibin takımı
3 tane çıtçıtlı atlet
2 tane yedek eldiven
2 çorap
5 tane ağız mendili
2 tane kundak bezi
2 tane penye battaniye
10 tane bebek bezi
Islak mendil
Kendi çantamda
1 tane sabahlikli pijama takımı
1 tane gecelik
1 tane emzirme sutyen ı
1 tane emzirme atleti
3 tane iç çamaşırı
1 paket lohusa pedi
1 paket de hasta bezi alacam
Göğüs pedi ve kalkanı
(Kettle, kahve makinesi , bitki çayları , nescafe ve Türk kahvesi , yulaf li ve petibor bisküvi, köpük bardak )
Eksik var mı kızlar?
ooo maşallah canım içecek kısmı süperHazırlıklar tamam
Eksiğim kalmadı hiç
Tek çanta yetmedi yalnız iki çanta yaptım
Bebeğin çantasında
bir tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane zibin takımı
3 tane çıtçıtlı atlet
2 tane yedek eldiven
2 çorap
5 tane ağız mendili
2 tane kundak bezi
2 tane penye battaniye
10 tane bebek bezi
Islak mendil
Kendi çantamda
1 tane sabahlikli pijama takımı
1 tane gecelik
1 tane emzirme sutyen ı
1 tane emzirme atleti
3 tane iç çamaşırı
1 paket lohusa pedi
1 paket de hasta bezi alacam
Göğüs pedi ve kalkanı
(Kettle, kahve makinesi , bitki çayları , nescafe ve Türk kahvesi , yulaf li ve petibor bisküvi, köpük bardak )
Eksik var mı kızlar?
38 hafta 1 günlük iken canım yani önümüzdeki hafta bugün gibiAcabaa nezaman geliceklerrr merak merak merak:)
Senin sezeyandi demi cnm hangi tarihte alinicak bebek
Makyaj malzemesi deodorant dış fırçası ve macunu da ekliyim canım hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim :)Benimkiyle kiyas yapabilirsin canin .
HASTANE ÇANTASI
Bebeğim için
- Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
- Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
- 1 tane yedek kundak
- 1 tane muslin kundak
- 3 tane alt üst takim
- 3 tane çorap
- 2 tane iç zıbın
- 3 tane ağız mendili
- 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
- 3 tane alt açma bezi (unibaby)
- 1 paket islak mendil (unibaby)
- 20 tane bebek bezi (prima care)
- Pisik kremi (mustela
- Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)
- KENDİM İÇİN
- 1 pijama
- 1 gecelik
- 2 emzirme sutyeni
- 2 emzirme atleti
- 2 lohusa külodu
- 8 Göğüs pedi
- Göğüs kalkani
- Göğüs ucu kremi
- Lohusa taci
- Şal + tülbent
- 24 lü gece pedi
- *Ekleyeceklerim
- Yedek gecelik
- 2 tane çorap
- Terlik
- Depent
- Deodorant
- Dis fırçası/macunu
- Makyaj malzemeleri
- Islak mendil
- Nescafe ,humana,kettle
- Süsleme malzemeleri (balon ,tül,kapi süsü)
Sağol canım ilk doğumda onlar sayesinde toparladım hiç baş ağrım olmadı çok şükür onlar demirbaş benim için ☺☺☺☺☺ooo maşallah canım içecek kısmı süper
Hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün olsun sezeryanı normali önemli değil bebeklerimiz iyi sağlıklı olsunda inşşGünaydın güzel hamiş anneler. Dün normal doğum için geldik ama bazı sorunlardan dolayı sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Rabbim bu güzel duyguyu yaşattığı için çok mutluyum. Rabbim geri kalan bütün halisleri bir avazda doğurmayı nasip etsin. Dualarınız için çok teşekkür ederim...
senden 4 gün sonrada ben giricem canım hayirlisiyla bebislerimize kavusalim :)38 hafta 1 günlük iken canım yani önümüzdeki hafta bugün gibi
Canım azalme çocuk rıskıyla gelir çul çaput bunlar çokda önemli değil sağlıklı olsunlarda. Elbet olur kıyafetide..Kızlar dün kv ye gittik şehir dışından misaifr geldi
Aldıklarını verdi.
Çocuğa bir battaniye bir polar battaniye
Dörd yelek almış.
Iki tane halasının kuzusu circitlisi .
Uç tane normal citcitli
Iki eldiven
Iki ayakkkabı almış. Birine eşim kız ayakkabısı gibi bu dedi.
Bi tane tırnak makası almış küçük ama
Çocuğa uygun değil sanirim
Bebekler için daha farklı oluyor demi...
Sözde ilk torun. Yok ona herşeyimiz feda. Yok bilmem ne konusyolardi. Akşam özellikle koydum yatağa. sen hepsini görmemiştin dedim eşime. Sırf ne var ne yok görsün diye. Zaten dun verdi hepsini kv.
Dünden beri çocuğun biseyi yook diye stresleniyorum. Dün bays kızdım gerçi.
Ama
Eşimin üzülmesini de istemiyorum. Kendisi de diyor şuan elimden bu kadar geliyor ki doğru. Cebinde 10 lira varsa onu da bana veriyor. Bosuna basinin etini yemek istemiyorum. O da baba olcak. Insan evladi icin herseyin iyisini ister sonuçta.
Dün işte bahsediyorum bir yandan çocuğumuz olması iyi bir yandan kötü. Herkes çocuğuna iyi bir gelecek sunmak ister dedim. Biz sunamicaz mi konuştu.
En azından çalışsaydım daha farklı olurdu ya da kenarda birikimimniz olsaydı.
kizlar Allah razi olsun merak etmissiniz cok sukur evimize geldik pasamla. bir sıkıntımız yok sagliksal. sadcee sezaryen sonrasi agrilar zorluklar ve sut gecikmesi stresi cidden zormus. mama verdik kan sekeri düştü o insani uzuyor gercekten sirf sut icin bile normal dogum yapin imkaninkz varsa. hepimize dua ettm rabbnm insallah kabul eder sag salim aliriz kucaklara:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?