2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Abboo doğum yakin mi yoksa cnm. Derler ya doğuma yakin enerji gelir bana da öyle oldu iki gün temizlik sonucu 3. Gün sabahı suyum geldi dogurdum

Geçmiş olsun canım, bol tuzlu suyla ağzını çalkala, özellikle ağrıyan dişinde tut suyu. Karanfil de işe yarayabilir, karanfil çiğne, ağrıyan dişinin üstünde tut ama yutma sakın

Hazırlıklar tamam
Eksiğim kalmadı hiç
Tek çanta yetmedi yalnız iki çanta yaptım
Bebeğin çantasında
bir tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane zibin takımı
3 tane çıtçıtlı atlet
2 tane yedek eldiven
2 çorap
5 tane ağız mendili
2 tane kundak bezi
2 tane penye battaniye
10 tane bebek bezi
Islak mendil

Kendi çantamda
1 tane sabahlikli pijama takımı
1 tane gecelik
1 tane emzirme sutyen ı
1 tane emzirme atleti
3 tane iç çamaşırı
1 paket lohusa pedi
1 paket de hasta bezi alacam
Göğüs pedi ve kalkanı
(Kettle, kahve makinesi , bitki çayları , nescafe ve Türk kahvesi , yulaf li ve petibor bisküvi, köpük bardak )
Lohusa tacı ve terliği

Eksik var mı kızlar?

Son düzenleme:
Maşallah canım ilk doğuma göre gayet kısa bi sürede olmuş darısı başımıza :))

Maşallah canım bana kilosu gayet iyi geldi 1-2 hafta erken gelirse zayıf olmaz en azından :)
Aramızda 1 gün var ve benim bebeğim 3.400 gr
Acabaa nezaman geliceklerrr merak merak merak:)
Senin sezeyandi demi cnm hangi tarihte alinicak bebek

ilk ay beslenmesi etkilenmesin diye emzik vermiyorum. sonra eğer beni emmesini sağlayabilirsem her şey yolundaysa o zaman duruma göre emzik veririm

Mutfagi detaylica topladim bebek odasinin dolabini ve sifonyerini de kurdum. Besigin de bi yatagi yorgani eksik ama ben yatak dikmistim birde zaten tasima cantasi var onda yatar. Ev temiz yani rahatim dunden beri saka maka bebekte inanilmaz bi hareket var. Ishal oldum bi yandan bebek bir dakika dahi durmadigi icin 5 te yattim 8 de kalktim bi yandan. Birde icimde bi hüzün var . Dun esim magnumun bademlisini yemis bana klasik olani getirmis. Bu duygusallikla bu bile vatan meselesi gibi görünüyor gözüme duygusallık ta dogum belirtisi idi de mi. Bak iste ishal var duygusallik var temizlik aski da demin bi ugradi gitti ben olmaya basladim baya baya

Benimkiyle kiyas yapabilirsin canim
HASTANE ÇANTASI
Bebeğim için

• Hastane çıkışı (doğumhaneye verilecek ayri paketledim )
  • Yedek hastane çıkışı (ayri paket icinde her sey var )
  • 1 tane yedek kundak
  • 1 tane muslin kundak
  • 3 tane alt üst takim
  • 3 tane çorap
  • 2 tane iç zıbın
  • 3 tane ağız mendili
  • 2 tane mini havlu (ter bezi gibi)
  • 3 tane alt açma bezi (unibaby)
  • 1 paket islak mendil (unibaby)
  • 20 tane bebek bezi (prima care)
  • Pisik kremi (mustela
  • Biberon (Avent -direk kullanmayacağım olur da sütüm gelmez vs muhafaza amaçlı)
  • KENDİM İÇİN
    • 1 pijama
    • 1 gecelik
    • 2 emzirme sutyeni
    • 2 emzirme atleti
    • 2 lohusa külodu
    • 8 Göğüs pedi
    • Göğüs kalkani
    • Göğüs ucu kremi
    • Lohusa taci
    • Şal + tülbent
    • 24 lü gece pedi
    • *Ekleyeceklerim
    • Yedek gecelik
    • 2 tane çorap
    • Terlik
    • Depent
    • Deodorant
    • Dis fırçası/macunu
    • Makyaj malzemeleri
    • Islak mendil
    • Nescafe ,humana,kettle
    • Süsleme malzemeleri (balon ,tül,kapi süsü)

ooo maşallah canım içecek kısmı süper

Makyaj malzemesi deodorant dış fırçası ve macunu da ekliyim canım hiç aklıma gelmedi teşekkür ederim :)
ooo maşallah canım içecek kısmı süper
Sağol canım ilk doğumda onlar sayesinde toparladım hiç baş ağrım olmadı çok şükür onlar demirbaş benim için ☺☺☺☺☺

Hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütsün olsun sezeryanı normali önemli değil bebeklerimiz iyi sağlıklı olsunda inşş

Canım azalme çocuk rıskıyla gelir çul çaput bunlar çokda önemli değil sağlıklı olsunlarda. Elbet olur kıyafetide..

Canım çok geçmiş olsun, benimde iki sezeryanım var, aynı sıkıntıları ben de yaşadım ama kalıcı değil bu sıkıntılar zorluklar Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…