2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben cantaya ufak bir kapta deterjan koydum. Her doguran pijamalar batti diyor, batarsa da o anda muslugun altinda kabasi çiksin, o kadar para verdik lohusa pijamasi diye

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Kilosu nasıl peki?senin de bebişin kilosu düşüktü diye hatırlıyorum. Bi de sancı nasıl oluyor karın ve belden mi geliyor ?
Kilosu normaldi hep cnm, 3300 dogdu, sancı bende sadece kasıklarımda oldu adet sancısının fazlası diyebilirim 5 dk bir geliyordu.sana da saglıklı Dogumlar diliyorum cnm:)

senden 4 gün sonrada ben giricem canım hayirlisiyla bebislerimize kavusalim :)
Amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimize biraz korkuyorum açıkçası
ben cantaya ufak bir kapta deterjan koydum. Her doguran pijamalar batti diyor, batarsa da o anda muslugun altinda kabasi çiksin, o kadar para verdik lohusa pijamasi diye
İlanı canım ya nerden geldi aklına kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Külot gibi olan hasta bezleri sayesinde batmıyor ama diğerleri ile batma ihtimali var

depend aldim canim insallah batmaz amann 9 aydir rahattik yine basliyor kan revan işleri

45 dk gecikmeli de olsa oglusumu gördüm. Bu kez poz verdi elini yana açtı. Cok sukur iyiymis biraz kilosu az .3 ü kesin gecer ama 3 bucuga ulasir mi bilmiyorum dedi. Nst de normal cikti .Bizde durumlar boyle kizlar .

Sağlığı iyi olsunda, kilosu önemli değil, zaten 3 ü geçer diyosa da normal zaten. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok büyük ve güzel bi heyecan, Allah yardımcın olsun canım. İki sezeryan geçirmiş biri olarak çabuk toparlanman için sezeryan sonrası bol bol yürü koridorda odanda derim. Ağrım var diye yatma sürekli, daha çabuk sürede toparlanırsın

Kilosu normaldi hep cnm, 3300 dogdu, sancı bende sadece kasıklarımda oldu adet sancısının fazlası diyebilirim 5 dk bir geliyordu.sana da saglıklı Dogumlar diliyorum cnm:)
hayırlı uğurlu olsun. ilk bebeğiniz miydi? doğumdan önce spor yürüyüş vs yapıyor muyudnuz? keşke benim de böyle kendi kendine gelse sancılar

Merhabalar herkese,

Çok yazamıyorum ama mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum :)

Öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, Allahım analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütmelerini nasip etsin inşallah.

Haziranın 2. haftası doktor magnezyumu bıraktırmıştı, artık sancıların başlasın demişti. Bebeğin pozisyonu da gayet iyi, her kontrolde daha aşağı inmiş oluyor yüzünü göremiyoruz hatta :) kontrollerde de bir hafta önde gidiyordu, en son arefe günü nst de sancım çıkmıştı ama düzenli değildi, (90'ların üstüne çıktı). Doktor henüz çatı muayenemi yapmadı, yarın kontrolüm var yarın yapılacak.

Bütün bayram bekledik her gece, gelir diye, bir türlü gelmiyor son güne kadar beklicek heralde

Tüm hazırlıklarımız da tamam çok şükür :) Biz biraz sabırsızız eşim de ben de, çantamızı ramazan öncesi hazırlamıştık, alınacak eşyalarını, süslerini tüm hazırlıklarını da çok daha önce almıştık. Şu an iyi ki erkenden yapmışım diyorum çünkü bu halimle hiç o kadar gezemezdim muhtemelen.

Şimdi bi tek onu bekliyoruz bakalım inşallah sağlıkla gelir artık :)

Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun gule gule buyutun bebeklerinizi darisi bizlere olsun insallah :)

Temizlik aşkı banada vurdu sabahtan birsürü iş yaptım. Yarın misafirlerim gidiyor geri kalani da bitirmek için sabırsızlanıyorum. Sonra ayaklarımı uzatıp keyif yapma hayalindeyim ama temizlik sonucu doğurmam inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…