2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardi net çekildi gayet iyi Dr.muayenesi de gayet iyi geçti 3000 Gr olmuş tosbik bişey dedi Dr. Malûm sezeryanla olacağı için kilo 4e kadar yolu var nasil olsa dogumda zorlanacağın bir durum yok dedi...
10 temmuzda kısmetse dogum.4unde son kontrol ve anestezi uzmanı ile görüşme falan dedi acayip bir heyecan bastı beni sanki ilk doğumum offf stres sardı beni resmen

Günümüz yakınmış benim dönmüş 35teyken ama kanala girmemiş daha. İlk hamileliklerde doğum pozisyonunu daha önce alıyormuş bebekler doktorum öyle demişti bana.

Ohh ne güzel ne tatlı bir heyecan gözün aydın canım, benim doğum tarihim de sana çok yakın belki banada aynı zamanları verir gittiğimde .

Günümüz yakınmış benim dönmüş 35teyken ama kanala girmemiş daha. İlk hamileliklerde doğum pozisyonunu daha önce alıyormuş bebekler doktorum öyle demişti bana.
benim de baya bir yukarıdaymış. kafa büyüklüğünden falan bahsetti doktor bi de çikolata kistleri var baya büyük o yüzden sezeryana yönlendiriyor ama ben normali denemek isterdim keşke verdiği günden önce doğal sancılar açılmalar olsa..

Kilosu normaldi hep cnm, 3300 dogdu, sancı bende sadece kasıklarımda oldu adet sancısının fazlası diyebilirim 5 dk bir geliyordu.sana da saglıklı Dogumlar diliyorum cnm:)
37+4 de dogurmus oluosun demi canm dogru hesapladm. Bende bugun taamm 37 yim nezaman gelicek diye dort gozle merakla bekliyorum yazmssndr belki goremedm ama ilk nasl basladi dogum suyun mu geldi kan mi noldu
Buarada saglicakla buyutmek nasip olurrrr insallahhhh

Normal olması hem bizim için hem bebekler için en doğalı en sağlıklısı tabi. Benim tüp bebek olduğu için doktorum riske atmak istemiyorum sezeryanı öneriyorum dedi bende ikilemde kaldım dört sene uğraş verdim bir şey olur korkusu var hep içimde. Diyeceğim doktoruna güveniyorsan bahane üreten biri değilse dinle derim.

Kızlar bende kontrolümü oldum bugün. Doktor
Ultrason yaparken birden artık doğumun başlarsa gelceksin ve doğuracaksın dedi benim fissür ameliyatını unutup heyecandan ultrasonu bile izlemeyi unutmuşum bak bak oğluna diyor:) sonra doktorum çok güzel su gelmesi sancı vs nasıl olur nasıl anlaşılır bunları anlattı. Sezeryan mı normal mi riskleri anlattı normal doğum için süper bit adaysın normal tabiki doğurabilirsin ama sana fissür ameliyatının tekrar yırtılmayacağını garanti edemem. Sen karar ver dedi tekrar ameliyatlık hale gelmeyi göze almak istemezsen sezeryan ol dedi. Bizde eşimlr sezeryana karar verdik. 6 ile 10 temmuz arası alırız o zaman bebeği dedi 2 temmuzda gel karar verelim dedi. Yenidoğan sünnetini de sordum hastaneden çıkmadan yapılsın mı diye. Hemen yaptırma 30 gün geçsin dedi bebek emmeyi öğrensin sarılık dönemini atlatsın birbirinize alışın dedi sonra yapılır dedi. 36+0 da 2800 g ve 49 cm olmuşuz. Oğlum aynı bana benziyor doktorum bile anası kılıklı diyor,koca burunlu:) b12 için ağza fıs fıs verdi bitkisel sanırım boost diye bir ilaç. Almadım daha. Bizden haberler böyle kızlar

Masallah canim .Saglikla gelsin .Fisfis mi ilk kez duyuyorum. Ben igne yerine hap verin demistim dr kabul etmemisti hap cok uzun zaman sonra ise yarar igne hemen dengeler diye

benim de öyle iki tane çok büyük çikolata kisti var tekrar hamile kalır mıyım gelecekte muallak allah bunlara uzun ömür versin. o yüzden benim doktor da hem açmışken kistlere bakmak istiyorum diyor hem de riske atmak istemiyorum falan diyor bi de aşağı doğru hiç ilerleme yok çok yukarıda falan diyor. normal doğutturduğu hastalar var aslında ama bana böyle şeyler söyledi ben de en başından beri sezeryandan inanılmaz korkuyorum her türlü sancı dikiş vs olmasına rağmen normal doğumdan daha az korkuyorum ama kısmet tabi önemli olan sağlık

Masallah canim .Saglikla gelsin .Fisfis mi ilk kez duyuyorum. Ben igne yerine hap verin demistim dr kabul etmemisti hap cok uzun zaman sonra ise yarar igne hemen dengeler diye
Ben de duymamıştım benim doktorum zaten hiç inanmaz böyle şeylere . Ben yediğime dikkat etmem benim eksik değil hanım gramla yer b12 si hep eksik dedi. Türkiye de b12 si demiri d vitamini tam olan kim var dedi yeni ilaç çıkarcaklardır herkesin ki eksiliverir tahlillerde dedi:) sonra da bu fısfısı verdi devlet ödemiyor sanırım daha almadım unutmuşum heyecandan almayı. Bakalım deneyip göreceğiz.

Canım ağrı olması normal yorduysan kendini bendede oldu valla apar topar çantamı süsleri paketledim şükür iki gündür daha iyiyim. Sende hazırla cnm ne olur ollmaz valla ufagim 37+0 da geldi

Canım azalme çocuk rıskıyla gelir çul çaput bunlar çokda önemli değil sağlıklı olsunlarda. Elbet olur kıyafetide..

Sagolnn kızlar destekleriniz icin
Sizleri hiç görmedim tanimiyorumda ama iyi ki bu forumda bu topicte sizler gibi insanlar var daha nice fikir veren destek olan
Bilmediklermizi paylaşan..
Iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…