- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.061
Kızlar 25.06.2018 oğlum gelecek allahın izniyle..
Canım kapı tulu için metresi 4 liraya olan tüller varpahalisina gerek yok canım tamam Sağol cumartesi aliyim bi o kaldı
Bende cokk merak ediyorum kontolum yarin... bakalim bebis bu kez kilo alabilmis miKızlarrr 35 hafta doldugunda bebekleriniz kaç kg idi? Bugun kontrole gidicem de
Canim ben internetten aldim standart rulolar var 10 m 20 m gibi o yuzden 10 aldim .Bir de hastane ve ev icin kullancam ayri ayri kullan at .Bir tane konsept gordum cok hosuma gitti ama 2 renk tul kullanilmis .Su kabarik duranlar var ya oyle perde seklinde kapının yarisini yapmışlar.Hayırlı olsun canimmmm
Özlenen günler senin için baslicak yakında desene
Canım kapı tulu için metresi 4 liraya olan tüller var
Onlarda kristal tul.
Belki afilimin dediği janjanli sifon denilen bir tul var.
Onların metresi pahalı sadece
Birde bence kumasciya sor bana kalırsa on metre çok gelir
Hem en olarakta geniş olur onlar zaten
Ben şimdi ölçtüm tek yüzünü amerikan kapı dış.
208 cm.
Bunu ikiyle çarptım.
416 cm.
4 buçuk metre yeter bana.
Ben birde kadehlere ve magnetlere ve balonlqrq kullanicam onun icinde 2 metremetre iyidir.
Ben de şuan anı moddayım delircem arttık. Herşeyi yapıyorum doğsun diye :)) yürüyüs, merdiven in cik, sicak su dolusu küvette bekliyorum, hurma yiyorum 3-4 gündür ama daha tik yokBende istiyorum artık dogsun
Sagolasin Allah razı olsun.Sezeyan mı seninde ? Rabbim saglikla kavustursun herkesi inşAllahOhh ne güzel ne tatlı bir heyecan gözün aydın canım, benim doğum tarihim de sana çok yakın belki banada aynı zamanları verir gittiğimde .
Ben sevi bebeninkini arastirmistim .Kullananlar memnundu .internetten alirim sanirim. 70 80 tl idi yanlis hatirlamiyorsam.Kizlar kiraz cekirdekli yataklari nerelerden ne kadara aldiniz
kapıda bol bol tül olsun istemiyorum kadehleri süsledik eninden alıp bebek yatagina Fiyonk yapabilirim ozamanHayırlı olsun canimmmm
Özlenen günler senin için baslicak yakında desene
Canım kapı tulu için metresi 4 liraya olan tüller var
Onlarda kristal tul.
Belki afilimin dediği janjanli sifon denilen bir tul var.
Onların metresi pahalı sadece
Birde bence kumasciya sor bana kalırsa on metre çok gelir
Hem en olarakta geniş olur onlar zaten
Ben şimdi ölçtüm tek yüzünü amerikan kapı dış.
208 cm.
Bunu ikiyle çarptım.
416 cm.
4 buçuk metre yeter bana.
Ben birde kadehlere ve magnetlere ve balonlqrq kullanicam onun icinde 2 metremetre iyidir.
Benim annemin kaynanası hâlâ öyle :) altlı üstlü oturuyorlar. Annem bir yere giderken kapıdan çevirip nereye gidiyorsun diye sorar. Gelirken gorse nerden geliyorsun, elindekiler ne, ne aldın ne sattın bi bakym der. Anneme misafir kim gelirse gelsin babaannem hemen çıkar gelir baş köşeye kurulur laf dinler, e annemde rahat rahat konuşamaz arkadaşıyla. Anneme diyordum iyi dayanıyorsun diye. Ben olsam çekemez çok terslerdim. Diğer gelini de aynı binada halbuki. Amcamın karısına yapamaz soramaz hiç birşey. O hemen kavga eder çünkü. Ama annemin yüzü yumuşak işte. Sizde yüz vermeyin hiç kimseye. Çekilir dert değil .Benikm kv de de öyle.
Her şeyi kurcalamayı cok sever.
Dolabın içinde ne görse ne almış
Ne aldınız diye sorar eder.
kapıda bol bol tül olsun istemiyorum kadehleri süsledik eninden alıp bebek yatagina Fiyonk yapabilirim ozaman
O dediğin modeli gormedim canim benCanim ben internetten aldim standart rulolar var 10 m 20 m gibi o yuzden 10 aldim .Bir de hastane ve ev icin kullancam ayri ayri kullan at .Bir tane konsept gordum cok hosuma gitti ama 2 renk tul kullanilmis .Su kabarik duranlar var ya oyle perde seklinde kapının yarisini yapmışlar.
Bende Sinir oluyorum ne kadar mesafe o kadar iyiBenim annemin kaynanası hâlâ öyle :) altlı üstlü oturuyorlar. Annem bir yere giderken kapıdan çevirip nereye gidiyorsun diye sorar. Gelirken gorse nerden geliyorsun, elindekiler ne, ne aldın ne sattın bi bakym der. Anneme misafir kim gelirse gelsin babaannem hemen çıkar gelir baş köşeye kurulur laf dinler, e annemde rahat rahat konuşamaz arkadaşıyla. Anneme diyordum iyi dayanıyorsun diye. Ben olsam çekemez çok terslerdim. Diğer gelini de aynı binada halbuki. Amcamın karısına yapamaz soramaz hiç birşey. O hemen kavga eder çünkü. Ama annemin yüzü yumuşak işte. Sizde yüz vermeyin hiç kimseye. Çekilir dert değil .
O kadar ugrasmam sanirim .Hem o gun panik olurum elim bir seye gitmez .Hem de bizde hastane ziyareti olmuyor anne rahat etsin diye .Esimin akrabalari gelmezse tabiiCanım bu ortadan şerit gibi geçmek için gereken boy
O zaman aynen öyle yaparsan 4 buçuk metre yeter
O dediğin modeli gormedim canim ben
Ama güzel bişey olur sanirim
Anladım artık kalanı başka şekilde değerlendirirsin
Kalanin kenarlarına lastik geçirip hastane de kullanabilirsin canım.
Bebeği koydukları yatağın çevresinden geçirip takarsın
O kadar ugrasmam sanirim .Hem o gun panik olurum elim bir seye gitmez .Hem de bizde hastane ziyareti olmuyor anne rahat etsin diye .Esimin akrabalari gelmezse tabiiMisafirleri evde ağırlıyoruz .Bir gece kalcam diye cok takmiyorum .
Benimde hevesim kaçtı gerçi kendim için yaptım ama kaynanam memlekete düğüne gidiyor eltim kendi memleketine gezmeye gidiyor ben doğum yapıyorum kimsenin umrunda değil sanki olsada gerçi el gibi geliyorlar ama insan onemsenmek istiyorO kadar ugrasmam sanirim .Hem o gun panik olurum elim bir seye gitmez .Hem de bizde hastane ziyareti olmuyor anne rahat etsin diye .Esimin akrabalari gelmezse tabiiMisafirleri evde ağırlıyoruz .Bir gece kalcam diye cok takmiyorum .
bende stresi azaltiyor demekki sürekli uyuyorum korku aklıma pek gelmiyor benimde 3.Birde ben stresten bahsettim Dr.geceleri uykum kaçıyor bazen o dereed dedim.
Sen kendini niye biyle strese sokup korkutuyorsun 3 doğumun üstelik dedi.Zaten sorun orda ne yaşayacağımı bildiğim için katlanabilirmiyim endişesi var dedim güldü Allah'ın izniyle gayet guzeg olacak kendini skintiya sokma dedi sana OMEGA yazayım doğuma kadar rahatlarsın dedi.Yorgunluktan almayı da unuttum omega stresi azaltır mı gerçekten bileniniz var mı kızlar
Tovbe tovbe. Sorsana ne arıyorsunuz diye. Bu ne saçma bişey.Bende Sinir oluyorum ne kadar mesafe o kadar iyi
Hiç hoşlanmam.
Evime gelip buzdolabinin içine ne var ne yok diye bakıyorlar ha
Kim olsa kızarım.
Annem geldi o da baktı on saat.
Kaynanamda baktı.
Ne var bu kadar bakcak anlamadim
canım ben öyle çok kıyafet almadım 6-7 takım aldım yikadim utuledim cekmeceye yerlestirdim çantaya keseleyip koydumKızlar bebeklerin kıyafetlerini ayrı ayrı takımlar halinde mi yikadinzi.
Içine sabuntozunu ne kadar attınız.
Yıkamadan önce ilk giyeceklerini ayirdiniz mi. 3 aylikk 6 aylık gibi.
Yoksa yıkayıp utuledikten sonra mi yaptınız bunu.
Yikadiktan sonra ne yaptınız
Dolaba öyle salt şekilde biseye koymadan mi yerleştirdinis yoksa posetleyip öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?