- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #47.081
Canm 38 desin sanirim gununun dolmasina da daha var, bu istek sabirsizliktan heyecandan heraldeBen de şuan anı moddayım delircem arttık. Herşeyi yapıyorum doğsun diye :)) yürüyüs, merdiven in cik, sicak su dolusu küvette bekliyorum, hurma yiyorum 3-4 gündür ama daha tik yok
canım ben öyle çok kıyafet almadım 6-7 takım aldım yikadim utuledim cekmeceye yerlestirdim çantaya keseleyip koydum
evet canım makinaya öyle attım unibabynin sıvı deterjaniyla yikadim çok güzel kokusuz herseyini onunla yikadim battaniyelerini vsCanım yıkarken normal mi attın ben tülbentte koyup öyle atayım dedim ama bilemiyorum...
Canım bebeğe kışlık şeylerde alındı onları da yıkasın mi mesela annem 2 3 yaşında olcak şeyler almış.evet canım makinaya öyle attım unibabynin sıvı deterjaniyla yikadim çok güzel kokusuz herseyini onunla yikadim battaniyelerini vs
Canım biz seninle aynıyız hemen hemen beni de 2 temmuza çağırdı gün vermedi ama 6 7 ya da 9 u olur gibi dedi. Bende seçim sonrası 9 u olsun istiyorum da o gün de yok sonuçlar açıklandı bilmem ne seçim dediloduları olur bol bol. Ayy biz kavuşalım da bebeklerimize daha fazla düşündüğüm hiçbirşey ve hiçkimse yok dünyada şuanda:)Kızlar kontrolden geldim ben de.benim sıpa yine kilo almamış.fakat ölçümleri günüyle hemen hemen uyumlu çıktı.bugün sezeryan için gün verir diye düşünmüştüm Ama 3 Temmuz'a kontrol randevusu verdi.Bakalım o zaman Ne olacak.bu arada bugün 35+5 tim.
bence tozlanir yikasandaCanım bebeğe kışlık şeylerde alındı onları da yıkasın mi mesela annem 2 3 yaşında olcak şeyler almış.
Onlarida şimdiden yikayayim mi..
Bende de durum ayni el gibi gelir giderlerBenimde hevesim kaçtı gerçi kendim için yaptım ama kaynanam memlekete düğüne gidiyor eltim kendi memleketine gezmeye gidiyor ben doğum yapıyorum kimsenin umrunda değil sanki olsada gerçi el gibi geliyorlar ama insan onemsenmek istiyor
Canım sadece çorap gibi çok minnakları annem yıkama keseleri yapmış onlara koydum ben makinanın kenarlarına sıkışmasın diye. Gerek yok keseye koymana hepsini bence. 30 derece sık yıkama da yıkadım. Renklerine göre ayırdım beyazlar renkliler gibi sıkıntı olmadı. Sabun tozunu da arkasında yazar miktar ama yarım çay bardağı falan yeterli olur sanırımCanım yıkarken normal mi attın ben tülbentte koyup öyle atayım dedim ama bilemiyorum...
@crescent01 L lady8 N NARGIZA_DOVLET
Hayırlı olsun kızlar Allah analı babalı büyütsün inssalllahhhh
Süt sagarken bir göz atayım napiyosunuz
Bir şey sormak isterseniz etiketleyin doğum yapanları. Eminim ki hiçbiri okuyamıyor burayı hanımlar
Canim burda yazilanlari uyguladin mi? Karpuz-kasar-muz-süt.... bende de ayni sorun var kontrol yarin elim yuregimde yemin ederim ya kilo almamissa diye.... simdi kac olmus kilosu?Kızlar kontrolden geldim ben de.benim sıpa yine kilo almamış.fakat ölçümleri günüyle hemen hemen uyumlu çıktı.bugün sezeryan için gün verir diye düşünmüştüm Ama 3 Temmuz'a kontrol randevusu verdi.Bakalım o zaman Ne olacak.bu arada bugün 35+5 tim.
benimde çok akrabam yok şimdi temmuz ayı herkes biryerlerde arkadaşlarım komsularim gelir ..Bende de durum ayni el gibi gelir giderlerhicbisey yapasım yok oyle olunca.... zaten akrabalar toparlanmami beklerler ... annemde sagolsun hep yanimda... geriye gelen giden kimse kalmaz... bir yakin arkadaslarim onlarda zaten guzel bakip guzel goren insanlar sagolsunlar
Geçmiş olsun canım ama bence bir cildiyeye git adam akıllı. Ben nazara falan inanmam. Ben istemedikten takmadıktan sonra kim bana etki edebilir ki diye düşünürüm . Bebeğimin ultrason fotosunu falan kim görmek isterse verir gösteririm. Uzman bir cildiyeye git bence muhakkak bir ilaç vardır kullanabileceğin.Kızlar ben nazara gelmişim ayak bileğimden boynuma kadar benek benek çıktı her yerim de felaket kaşınıyor hep yazıyodum burda da, insanların bakışları çok fena, genci yaşlısı gözleri hep karnımda bi suratıma bi karnıma uzun uzun kimisi çatık kaşlı kimisi gözlerini dikerek sanki suç işlemişim gibi bakanlar. Yanımda kim olursa olsun hepsi farketmişti bu insanlar sana niye böyle bakıyo diye soruyolardı bana. Son ayımda dışarı her ne kadar bakışlardan rahatsız olsamda çıkmak zorunda kaldm alışveriş vs için. Geçen gün düğüne gittim. Eşimde insanların farkındaydı gitmeyelim dedi. Arkadasları bile diyordu yengeyi çok dışarı çıkarma diye. Ben umursamadım. Nazarın öküzü devirdiğini unuttum. ondan sonra oluşmaya başladı zaten. her gün daha da fazlalaşıyo. Yırttım vucudumun her yerini. Kanayan yerler kabuk bağladı. Kaşımaktan Çizik çizik oldu bazı yerlerim kedi tırmalamış gibi. Ne yapacağım hakkında fikrim yok. Bunları yazarken bile kalçamı kaşıyorum istemsiz elim hep vucudumda. Kaşıdıkça kabarıyo ve yanıyo çıldıracağım artk. Arkadaşın annesi türbeye gidelim ordaki suyla yıkarsın vucudunu sen bahçede beklersin ben senin yerine girerim içeri dedi. Bi umut ona gideceğiz sanırım bugun. Eşim işten gelsinde.
Ay evet şimdi okudum sağlıkla gelsin inşallah. Süt hala yok deliricigimmmmSütün geldi herhalde canım, nasıl oldu? Oğluşun kilo verip almaya başladımı? Ayağa kalkabildin mi?
Bende Pazartesi sezaryen e alınıyorum :)
canım bi arkadas egzama gibi olmuş çok kasiniyormus hamilelikte olabiliyormus dra gittinmi benimde bacaklarimda kaşıntı var yara yaptım ama senin çatlak gibiydi demiKızlar ben nazara gelmişim ayak bileğimden boynuma kadar benek benek çıktı her yerim de felaket kaşınıyor hep yazıyodum burda da, insanların bakışları çok fena, genci yaşlısı gözleri hep karnımda bi suratıma bi karnıma uzun uzun kimisi çatık kaşlı kimisi gözlerini dikerek sanki suç işlemişim gibi bakanlar. Yanımda kim olursa olsun hepsi farketmişti bu insanlar sana niye böyle bakıyo diye soruyolardı bana. Son ayımda dışarı her ne kadar bakışlardan rahatsız olsamda çıkmak zorunda kaldm alışveriş vs için. Geçen gün düğüne gittim. Eşimde insanların farkındaydı gitmeyelim dedi. Arkadasları bile diyordu yengeyi çok dışarı çıkarma diye. Ben umursamadım. Nazarın öküzü devirdiğini unuttum. ondan sonra oluşmaya başladı zaten. her gün daha da fazlalaşıyo. Yırttım vucudumun her yerini. Kanayan yerler kabuk bağladı. Kaşımaktan Çizik çizik oldu bazı yerlerim kedi tırmalamış gibi. Ne yapacağım hakkında fikrim yok. Bunları yazarken bile kalçamı kaşıyorum istemsiz elim hep vucudumda. Kaşıdıkça kabarıyo ve yanıyo çıldıracağım artk. Arkadaşın annesi türbeye gidelim ordaki suyla yıkarsın vucudunu sen bahçede beklersin ben senin yerine girerim içeri dedi. Bi umut ona gideceğiz sanırım bugun. Eşim işten gelsinde.
Benimkide öyle. . Aman napayim yakin olsa daha buyuk dert uzak dursunlar.... eltim zaten kirk kat yabancibenimde çok akrabam yok şimdi temmuz ayı herkes biryerlerde arkadaşlarım komsularim gelir ..
burda herkes kV sinden dertli ya benimkilerde çok ilgisiz annem yanımda herseyimle o ilgilenir eşimin tarafı gelir sever giderler el gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?