2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de şuan anı moddayım delircem arttık. Herşeyi yapıyorum doğsun diye :)) yürüyüs, merdiven in cik, sicak su dolusu küvette bekliyorum, hurma yiyorum 3-4 gündür ama daha tik yok
Canm 38 desin sanirim gununun dolmasina da daha var, bu istek sabirsizliktan heyecandan heralde Hayirli zamanda gelsinler cogu gitti azi kaldi.. cati muayenesi oldunmu birde o tetikledi benm dogumumu..
Bu arada 42+0 da doguran arkadasim var ki onunda gunu gecmisti dr aldi mecburen sezeryanla, suniyle normal bile denemediler korkudan postmature olma riski coktu cunku ne gec ne erken vaktinda gelsin ins bebislerimiz...

Ay kızlar doktor randevusundan sonra elim ayağıma dolandı resmen. Daha çok var gibi geliyordu herşeyi yavaştan almıştım. Halılarım yılamaya verilecek temizlikçi çağırılacak ki çağırmadan ben buzdolabı temizliği gibi ayrıntılı işleri yaparım diyordum. Daha hamile çekimi için fotoğrafçıdan gün bile almamıştım şimdi elim ayağıma dolandı. Şaka maka bildiğiniz 2 3 haftaya kucağımızdalar

Canım biz seninle aynıyız hemen hemen beni de 2 temmuza çağırdı gün vermedi ama 6 7 ya da 9 u olur gibi dedi. Bende seçim sonrası 9 u olsun istiyorum da o gün de yok sonuçlar açıklandı bilmem ne seçim dediloduları olur bol bol. Ayy biz kavuşalım da bebeklerimize daha fazla düşündüğüm hiçbirşey ve hiçkimse yok dünyada şuanda:)

Kızlar ben nazara gelmişim ayak bileğimden boynuma kadar benek benek çıktı her yerim de felaket kaşınıyor hep yazıyodum burda da, insanların bakışları çok fena, genci yaşlısı gözleri hep karnımda bi suratıma bi karnıma uzun uzun kimisi çatık kaşlı kimisi gözlerini dikerek sanki suç işlemişim gibi bakanlar. Yanımda kim olursa olsun hepsi farketmişti bu insanlar sana niye böyle bakıyo diye soruyolardı bana. Son ayımda dışarı her ne kadar bakışlardan rahatsız olsamda çıkmak zorunda kaldm alışveriş vs için. Geçen gün düğüne gittim. Eşimde insanların farkındaydı gitmeyelim dedi. Arkadasları bile diyordu yengeyi çok dışarı çıkarma diye. Ben umursamadım. Nazarın öküzü devirdiğini unuttum. ondan sonra oluşmaya başladı zaten. her gün daha da fazlalaşıyo. Yırttım vucudumun her yerini. Kanayan yerler kabuk bağladı. Kaşımaktan Çizik çizik oldu bazı yerlerim kedi tırmalamış gibi. Ne yapacağım hakkında fikrim yok. Bunları yazarken bile kalçamı kaşıyorum istemsiz elim hep vucudumda. Kaşıdıkça kabarıyo ve yanıyo çıldıracağım artk. Arkadaşın annesi türbeye gidelim ordaki suyla yıkarsın vucudunu sen bahçede beklersin ben senin yerine girerim içeri dedi. Bi umut ona gideceğiz sanırım bugun. Eşim işten gelsinde.

Bende de durum ayni el gibi gelir giderler hicbisey yapasım yok oyle olunca.... zaten akrabalar toparlanmami beklerler ... annemde sagolsun hep yanimda... geriye gelen giden kimse kalmaz... bir yakin arkadaslarim onlarda zaten guzel bakip guzel goren insanlar sagolsunlar

Canım yıkarken normal mi attın ben tülbentte koyup öyle atayım dedim ama bilemiyorum...
Canım sadece çorap gibi çok minnakları annem yıkama keseleri yapmış onlara koydum ben makinanın kenarlarına sıkışmasın diye. Gerek yok keseye koymana hepsini bence. 30 derece sık yıkama da yıkadım. Renklerine göre ayırdım beyazlar renkliler gibi sıkıntı olmadı. Sabun tozunu da arkasında yazar miktar ama yarım çay bardağı falan yeterli olur sanırım

Sütün geldi herhalde canım, nasıl oldu? Oğluşun kilo verip almaya başladımı? Ayağa kalkabildin mi?

Bende Pazartesi sezaryen e alınıyorum :)

Canim burda yazilanlari uyguladin mi? Karpuz-kasar-muz-süt.... bende de ayni sorun var kontrol yarin elim yuregimde yemin ederim ya kilo almamissa diye.... simdi kac olmus kilosu?

benimde çok akrabam yok şimdi temmuz ayı herkes biryerlerde arkadaşlarım komsularim gelir ..
burda herkes kV sinden dertli ya benimkilerde çok ilgisiz annem yanımda herseyimle o ilgilenir eşimin tarafı gelir sever giderler el gibi

Geçmiş olsun canım ama bence bir cildiyeye git adam akıllı. Ben nazara falan inanmam. Ben istemedikten takmadıktan sonra kim bana etki edebilir ki diye düşünürüm . Bebeğimin ultrason fotosunu falan kim görmek isterse verir gösteririm. Uzman bir cildiyeye git bence muhakkak bir ilaç vardır kullanabileceğin.

Sütün geldi herhalde canım, nasıl oldu? Oğluşun kilo verip almaya başladımı? Ayağa kalkabildin mi?

Bende Pazartesi sezaryen e alınıyorum :)
Ay evet şimdi okudum sağlıkla gelsin inşallah. Süt hala yok deliricigimmmm 2 saatte bir sagiyorum 10 CC çıkıyor. Oğlan 45 CC içiyor. Göbeği düştü sarılık olmadı 150 gram almış 6.gun bugün teyzesi. Gobegim indi 3 aylık gibi şuan. 4 kat merdiven inip çıkabiliyor evi supurebiliyorum. Çok gayret ettim yatmamaya çalıştım oglum için.

canım bi arkadas egzama gibi olmuş çok kasiniyormus hamilelikte olabiliyormus dra gittinmi benimde bacaklarimda kaşıntı var yara yaptım ama senin çatlak gibiydi demi

Benimkide öyle. . Aman napayim yakin olsa daha buyuk dert uzak dursunlar.... eltim zaten kirk kat yabanci ustelik 3yas buyuk sadece benden.. yani yaşlarımızda yakin ama bi türlü gercek akraba olamadik.... kavga gurultumuzde yok şükür... uzak olmalari bi bakima iyi de iste yinede insan boyle ozel bir gunde destek bekliyor ... benim ilk çocuğum dada geldiler gördüler gittiler bunda zaten beklentim yok alistim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…