2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Artık inmesi gerek zaten, benimli modemde hala inmedi.

bende az önce farkettim göbek deligimi göremedim boylemi anlaşılır Karnım asagida gibi

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyi olur da kavuşursun yavruna

bende az önce farkettim göbek deligimi göremedim boylemi anlaşılır Karnım asagida gibi
Bende göremiyorum canim ama ben kolaj yapıyordum her ay gobegimi çekiyordum geçmiş resimle şimdi bakınca baya inmiş gerçi 35 ten sonra inmesi lazımmış onuda okudum nette

İnşallah canım inşallah..erken olacağını biliyordum küveze gireceğini de tahmin ediyordum ama başa gelince daha acı verici oluyor.oğlum orda ben burda çok zor

Kızlar geçen salı aynı Forse nin gibi oldu benimki.
Hapşırdım.
Taa ayak bileğime kadar su aktı.
Korktum suyum geldi sandım ama suanbbisey yok sanirim doktora gitmedim bise olmaz demi
Su olsa devam ederdi idrarmi kaçırdın acaba? Topuğuna inecek kadar su olsaydı bence devam eder doğumun başlardı kontrolün nezaman?

bedef geçmiş olsun insallah kısa sürede oğlun da sağlıcakla kuvezden çıkar kavuşursunuz. Güle güle büyüt bebegini

Forse nin suyunun geldiğne emin olamadığında bin bir ders cıkardım, turnuson cağıdı alıcam krtasıyelere falan bakıcam yarın.
@Pembegomlek seninde suyun gelmiş ola bilir riske atma derim dr gitmek isdemesende tunuson cağıdıyla kontrol et hem için rahat olur.

İnşallah canım inşallah..erken olacağını biliyordum küveze gireceğini de tahmin ediyordum ama başa gelince daha acı verici oluyor.oğlum orda ben burda çok zor
Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün inşlh.küveze girmiş paşan ama haftası iyi en kısa zamanda kucağına alacaksındır.sen şimdi o günler için hazırlık yap.canım rahmimi aldılar demişsin,geçmiş olsun neden böyle bir şeye gerek duyuldu

Canm zorunlu sezeryanmi oldun erken mis daha dogumuna da varmis, ins hemen cikar kuvezden kavusursunuz

Plasenta previa totalis vardı bende plasenta yapışıktı yani o yüzden aldılar ama oğlum iyi olsunda anneler neler yaşamıyorki

Bende göremiyorum canim ama ben kolaj yapıyordum her ay gobegimi çekiyordum geçmiş resimle şimdi bakınca baya inmiş gerçi 35 ten sonra inmesi lazımmış onuda okudum nette
öylemi ben hiç anlayamadim ama iki gündür çatı ağrım var oyüzden ağrılar baslamis olabilir benim 3.hamileligim ama diğerlerini erken yaptığım için bu zamanları hiç bilmiyorum nolur nelerle karsilasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…