2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı uğurlu olsun :) gözünüz aydın
Kızlar bısey yok derken gece suyum geldı hastanedeyım. Daha 1 cm acılma varmış. Dua edın bı avazda kurtulalım.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

sonsuzzz bugün mü doğum yapacaktı? Kaçırmışım ben

Gozun aydin cnm anali babali buyutsun Rabbim saglicakla gecin evinize, darisi bize ins..

benim kv de o konuda çok acayip yaaa yeni doğmuş bebeği poposuna vura vura seviyo kucağında hoplatıyo falan. görümce doğum yaptığında bebeğe davranış şekli çok tuhafıma gitti. bi de dün anlatıyo bebeğe çay vedim annesi verme dedi ama ben verdim diyo marifetmiş gibi. daha iki günlük bebek yaaa kafayı yemiş ne çayı en ufak bişey desen de ben üç tane büyüttüm bişey olmadı falan diyip hemen küsüyo tavır falan yapıyo. ben de daha 21 yaşındayım ve ilk bebeğim. bebeğime öyle bişey yapmasına izin vermem gerekirse kavga ederim evine gitmem ama haberim yokken verirse diye korkuyorum. tuvalete falan gittiğimde. ve doğumda yanımda kv olacak umarım normal doğum olur ve hemen kendime gelip bebeğime bakarım ya bi de bunlarda bebeğin ağzına tükürme diye bi adet var doğar doğmaz daha annesini bile emmedenkim tükürük verirse bebek ona benzermiş. diğer torunlarıma yaptım bişey olmadı diyo cidden kafayı yicem

Hayırlı olsun canim. Acilman mi varmış nasil oldu. Kendine gelince doğumunu anlatirsin

ay içime fenalık bastı siz anlattıkça ! vallahi gebertirim ben öyle insanı! aman sağ salim doğum yapında korumaya alın minnoşu. allah korusun böyle insanlardan.

Arkadaşlar ev tipi anakucağında hangi marka modeli önerirsiniz?
Ben şu arka kısmı ayarlanan basit modellerden aldım, diğerlerinde de onlardan almıştım rahat oluyor bence oto koltuğu tarzındakiler çok rahatsız edici geliyor bana bebek iki büklüm Benim aldığım bunlara benziyor sadece marka farklı

Arkadaşlar ev tipi anakucağında hangi marka modeli önerirsiniz?
Canım ben tiny love aldım baya araştırıp. Hem kısa uykular için yatak olabilmesi oturmaya başlayınca oturma pozisyonu olmasu ve kilo taşımasının iyi olmasından seçmiştim. Müzikli dönencesi titrwşim ayarı sallanabilme özelliği de var. İnceleyebilirsin.

Canim cok detayli goremedim ama nst normal gorunuyordu. Alisverise de gelcek esin dostun okuldan arkadasin fln yoksa bence pazar arabasi alip ona doldurabilirsin. Benim son zamanlardaki favorim iki parca bisey alcak olsam pesimden pazar arabsini tikir tikir surukleyerek gidip geliyorum.

Bunların elektriklisi ve manueli oluyor heralde , nasıl bişey daha kullanışlı olur? chicco ballonu duymuştum sanki , güzel bişeye benziyor.

Bakayım canım sağol , güzel bir marka sanırım tiny love .ağırlık taşıması önemli, bazı ürünlerde onun sorun olduğunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…