2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük dediklerin kaç aylık canım 10 lu ve 5 li takım yeter bence sana canım zaten dediklerine göre çok çabuk büyüyorlarmış Bende de 2 10lu 1 tane 5 li var diğerleri hep 3 aylık

Ohh ne güzel az kalmış canım ,benim dr 16 temmuz ‘a gün verdi o zamana kadar doğurmazsam kendim iyidir

Büyük dediklerin kaç aylık canım 10 lu ve 5 li takım yeter bence sana canım zaten dediklerine göre çok çabuk büyüyorlarmış Bende de 2 10lu 1 tane 5 li var diğerleri hep 3 aylık

6 9 ay canım ama onlarda 3 5 tane dediğim gibi..

Alt ve citcitli badi al dedi bebeğin eşyalarını ütüleyen arkadaşım

Ama 0 3 mü alayım. Emin değilim.

Ohh ne güzel az kalmış canım ,benim dr 16 temmuz ‘a gün verdi o zamana kadar doğurmazsam kendim iyidir
Evet canım az kaldı:)
Sana da az kalmis bakma günler çabucak geçiyor
Riskli haftayı geçirmişsin canım gelmek isterse hoşgelir senin için de ayrı bir sürpriz olur :)❤
AdaisyLove hadi hayırlısı canım
Sende bebisine kavuşacaksın.
Bende
Epilasyon işlerimi hallettim.
Son üç sefer dışarda aldırdım batık olunca
Mcburen kendim aldım.
Gitmek istemedim.
Amin inşallah canım
Eline sağlık iyi yaptın hazırlıklı olmak her zaman daha iyi
Ben de şimdi kuafordeyim
Hiç ara vermedim ben kuaföre
Batık var mı yok mu onu da göremiyorum göbeğimden şimdi kuaför söyler artık
Sen nasıl yapabildin ki

Günaydn kızlaarr bnimde bacağım çok kaşnyo ve kaşınan kısım yanık gibi oldu neyin nesi bu

Günaydın kızlar K know_all inş sağlıkla kavuşursunuz bebişinle sanırım bugün sonsuzzz da doğuma girecekti. Hayırlısıyla kavuşun inş.
Dün biz erken kalktık oy kulandık saçımı fönlettim ve foto çekimini yaptırdık stüdyoda. O kadar güzel oldu ki. 1 saat sürdü ve çok eğlendik. Bizde resim yok henüz ama oğluşun ayakkabıları kıyafetleri falan çok tatlı oldu. Doğunca yenidoğan ve aile çekimini de yaoacağız inş 6. Günlükken kavuşmak için gün sayıyorum 15 gün kaldı. Bir de hareketleri eskiye göre daha usul usul ya korkuyorum iyi mi nasıl artık görmek istiyorum oğluşumu.

S
Sancı yok canım, bence 3 6 ay daha iyi diğerleri çok küçük oluyor ama bilemiyorum. Ben hiç 0 3 ay almadım.

Aynen bnde öyle düşünüyorm 2gündür belimde sanki adet olucakmışım gibi bi ağrı var ne oluyor neden oluyor bilmiyorum... yarın dra gidicez nst ye bakılcak bakalm sonuc ne olacak

6 9 ay canım ama onlarda 3 5 tane dediğim gibi..

Alt ve citcitli badi al dedi bebeğin eşyalarını ütüleyen arkadaşım

Ama 0 3 mü alayım. Emin değilim.
6-9 sa büyükmüş canım ozaman alsan iyi olur benim 3-6 aylık badiler genelde tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi onlar cevaplasın bana 0-3 çok alma dediler bende az aldım 3-6 daha çok var

Canim bence 0-3 kolsuz citcitli badi al 3 5 tane .Ekstra 2 alt ust takim alsan yeterli .Cunku 4 tane hastane çıkışın varmis .Diğer ihtiyaçları hallet o parayla.Tekli havlu alirsan daha kârli olur .Ilk etapta bornoz sart degil. Kendi ihtiyaçlarını al .Depent ,ped ,emzirme urunleri almadiysan onlara bak .Kiyafet internetten de alinir sonra .

Bende göremiyorum canım
Ayna ve ışık tutarak aldım.
Herguun bir yeri aldım bitti
Ama bacagmin arkalarını alamadim onu epilatör ile alicam

S

Sancı yok canım, bence 3 6 ay daha iyi diğerleri çok küçük oluyor ama bilemiyorum. Ben hiç 0 3 ay almadım.
Canım herkes öyle diyormuş ama doğum yapan bir arkadaş aldıkları yeteriz geldi demiş

Benimde citcitli badisi ve altı hiç yok neredeyse o hastane çıkışları hariç

Nişanın gelmiş canım beliki, doğum 2-3 hafta içindede ola bilir şimdide, acile git daha doğmasını isdemiyorsan erken diyorsan, ama 35 haftadan sonra bebek gelmek isderse doğmasına izin veriliyor diye biliyorum ben. Yanı doğumu gecikdirip durdurmak için bir şey yapıcağnı düşünmüyorum.
Saglıkla doğsun bebişin her şey gönlüne göre olsun inşallah.

6-9 sa büyükmüş canım ozaman alsan iyi olur benim 3-6 aylık badiler genelde tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi onlar cevaplasın bana 0-3 çok alma dediler bende az aldım 3-6 daha çok var
Tamam canım teşekkür ederim benim 0 3 ay için hiç badi falan alt yok tek o hastane çıkışları var
0 3 ve 3 6 ya yogunlasayim o zaman canm
Altta alcam o da eksik tek hastane ckislarinin var.. penye yelekte alayım dedim
Kızlar birde kundak penye battaniye çok lazım oluyormus.
Ilk zaman icin tek havlu alirim canım bende
Depend aldım emzirme sütyeni(1 tane) de var.
Bebeğe alt açma örtüsü alicam.( hangi marka aldınız? Tek kullanımlık gibi oluyor ya)
Kendime göğüs ucu kremi ve göğüs pedi lazım şimdilik.
Göğüs kalkanı süt sağma mak. falan almadım daha

180 liralık bir bütçem var şuan hepsine yetecegini düşünüyorum.
En azından eczaneden alinacaklari erteleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…