- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.421
Büyük dediklerin kaç aylık canım 10 lu ve 5 li takım yeter bence sana canım zaten dediklerine göre çok çabuk büyüyorlarmış Bende de 2 10lu 1 tane 5 li var diğerleri hep 3 aylıkGünaydın kızlar bende hastaneye geldim.
Sabah nst çekildim.
Yavrum daha uyuyodu.diger nstye göre karşılaştırdık bence şancı yok.
Ama birde siz bakin daha muayene olmadım.
Birde esim ise gitti.
Bana da para bıraktı biraz. Ben hastaneden çıkınca alışveriş yapcam
Bebegin citcitli badisi çorabı küveti havlusu eksikti.
kendime terlik tülbent vs alacağım
Süsleme malzemeesi alacağım.
Ama eşim nasıl tasicaksin diyor doğru diyor.
Hazır vermişken tüm ihtiyaçları alayım mı sizce.
0.3 ay mi alayım.
3 6 mi.
2 tane 10 lü
3 tane 5 li takım var minik olarak diğer üç beş circitlisi hep büyük.
Günaydın kızlar
Benim şafak 3 ..
Çok heyecanlıyım bugün yarın kuaför işimi halledicem hazırlıklarımız zaten tamam..
Biraz korku biraz mutluluk biraz heyecan biraz tedirginlik hepsi var
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Büyük dediklerin kaç aylık canım 10 lu ve 5 li takım yeter bence sana canım zaten dediklerine göre çok çabuk büyüyorlarmış Bende de 2 10lu 1 tane 5 li var diğerleri hep 3 aylık
Mutlu haftalar kızlar bakalım bu hafta kimler kavuşacak bebişlerine.. sanki geriye az kişi kaldık
Evet canım az kaldı:)Ohh ne güzel az kalmış canım ,benim dr 16 temmuz ‘a gün verdi o zamana kadar doğurmazsam kendim iyidir
Amin inşallah canımAdaisyLove hadi hayırlısı canım
Sende bebisine kavuşacaksın.
Bende
Epilasyon işlerimi hallettim.
Son üç sefer dışarda aldırdım batık olunca
Mcburen kendim aldım.
Gitmek istemedim.
Sancı yok canım, bence 3 6 ay daha iyi diğerleri çok küçük oluyor ama bilemiyorum. Ben hiç 0 3 ay almadım.Günaydın kızlar bende hastaneye geldim.
Sabah nst çekildim.
Birde esim ise gitti.
0.3 ay mi alayım.
3 6 mi.
2 tane 10 lü
Aynen bnde öyle düşünüyorm 2gündür belimde sanki adet olucakmışım gibi bi ağrı var ne oluyor neden oluyor bilmiyorum... yarın dra gidicez nst ye bakılcak bakalm sonuc ne olacakAyy gerçekten mi canım bak iyice heyecan yaptım şimdi :) amin inş hepimiz sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım yavrularımızı canım :)
zaten tetikteyim kaç gündür. Dışarı çıkmaya korkuyorum resmen. Ağrım olur suyum gelir diye tedirgin oluyorum. Cumartesi randevum var ama o zamana kadar doğurur muyum bilmiyorum :)
Bende de arada oluyordu ama bu gece sık tuvalete çıkıyorum ve az az yapıyorum idrarı da ilginç bi şekilde. Doğuma yaklaşıyoruz mu acaba diye düşünüyor insan farklı bişey yaşayınca.
6-9 sa büyükmüş canım ozaman alsan iyi olur benim 3-6 aylık badiler genelde tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi onlar cevaplasın bana 0-3 çok alma dediler bende az aldım 3-6 daha çok var6 9 ay canım ama onlarda 3 5 tane dediğim gibi..
Alt ve citcitli badi al dedi bebeğin eşyalarını ütüleyen arkadaşım
Ama 0 3 mü alayım. Emin değilim.
Kapılar eskimeyecek artık oley
Canim bence 0-3 kolsuz citcitli badi al 3 5 tane .Ekstra 2 alt ust takim alsan yeterli .Cunku 4 tane hastane çıkışın varmis .Diğer ihtiyaçları hallet o parayla.Tekli havlu alirsan daha kârli olur .Ilk etapta bornoz sart degil. Kendi ihtiyaçlarını al .Depent ,ped ,emzirme urunleri almadiysan onlara bak .Kiyafet internetten de alinir sonra .Günaydın kızlar bende hastaneye geldim.
Sabah nst çekildim.
Birde esim ise gitti.
0.3 ay mi alayım.
3 6 mi.
2 tane 10 lü
Evet canım az kaldı:)
Sana da az kalmis bakma günler çabucak geçiyor
Riskli haftayı geçirmişsin canım gelmek isterse hoşgelir senin için de ayrı bir sürpriz olur :)❤
Amin inşallah canım
Eline sağlık iyi yaptın hazırlıklı olmak her zaman daha iyi
Ben de şimdi kuafordeyim
Hiç ara vermedim ben kuaföre
Batık var mı yok mu onu da göremiyorum göbeğimden şimdi kuaför söyler artık
Sen nasıl yapabildin ki
Canım herkes öyle diyormuş ama doğum yapan bir arkadaş aldıkları yeteriz geldi demişS
Sancı yok canım, bence 3 6 ay daha iyi diğerleri çok küçük oluyor ama bilemiyorum. Ben hiç 0 3 ay almadım.
Nişanın gelmiş canım beliki, doğum 2-3 hafta içindede ola bilir şimdide, acile git daha doğmasını isdemiyorsan erken diyorsan, ama 35 haftadan sonra bebek gelmek isderse doğmasına izin veriliyor diye biliyorum ben. Yanı doğumu gecikdirip durdurmak için bir şey yapıcağnı düşünmüyorum.Kızlar günaydın. Dünden beri yine ishalim. Sabah sümüksü pembe akıntım oldu. Şimdi Dr umu aradım açmadı mesaj yazdım. Herhangi bir ağrım yok. Sizce doğum mu başlıyor? Ay çok korkuyorum esimde uyuyor horul horul.
Tamam canım teşekkür ederim benim 0 3 ay için hiç badi falan alt yok tek o hastane çıkışları var6-9 sa büyükmüş canım ozaman alsan iyi olur benim 3-6 aylık badiler genelde tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi onlar cevaplasın bana 0-3 çok alma dediler bende az aldım 3-6 daha çok var
0 3 ve 3 6 ya yogunlasayim o zaman canmCanim bence 0-3 kolsuz citcitli badi al 3 5 tane .Ekstra 2 alt ust takim alsan yeterli .Cunku 4 tane hastane çıkışın varmis .Diğer ihtiyaçları hallet o parayla.Tekli havlu alirsan daha kârli olur .Ilk etapta bornoz sart degil. Kendi ihtiyaçlarını al .Depent ,ped ,emzirme urunleri almadiysan onlara bak .Kiyafet internetten de alinir sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?