2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan inceden bir ağrı var şiddetli değil. Henüz yemek yemedim korkuyorum yersem agrir diye. Bana da hiç disinol minoset Parol kar etmedi. Dün önleyerek oy kullanmaya gittim çok kötüydü ya. Ağrıması inşallah.

Oyy iyice az kaldı canım , bide insan zamanı bilince daha heyecanlanması normal tabi. Ama bebeğine kavuşacak olman kadar güzel bişey olamaz heralde :)

Canım nişandan çok sonra doğumu başlayanlar oluyor, sen panik yapma. Umarım 1-2 hafta daha bekler bebeğin içerde. Küvezede girmeyebilir şimdiden onları düşünme. Takibibi yap bişey olursa hemen doktora git.

Inşallah artmaz canım ya, benim bildiğin zonklama şeklinde kulağıma vuruyor ağrı, kulağım patlıycak gibi hissediyorum. Bide yatınca oluyor. Kalkıyorum tuzlu suyla gargara yapıyorum karanfil koyuyorm yada soğuk uyguluyorum geçiyor 5-10 dk oturup uzanıyorum anında tekrar başlıyor. Dün en son oturduğum yerden uyumuşum yarım saat. Inşallah bişey yaparlar hastanede

Aa sahiden mi canım ilaç verip doğumu erteleyebilirler

Caanim sanada yavrunada acil sifalar versin rabbim.. bebiste sonra gelsin saglikla insallah... nedir bu anlayissiz insanlardan cektigimiz yahu

Masallah canim saglikli mutlu ve uzun bir ömrü olsun insallah:)
Kızlar bısey yok derken gece suyum geldı hastanedeyım. Daha 1 cm acılma varmış. Dua edın bı avazda kurtulalım.
Allah yardimcin olsun canim...

Ya zaten dün herkes ne çok sistin deyip durdu. Gece eşim iki hafta daha dursun öyle doğsun diyor. Valla deli oldum ya nişan mi geldi şimdi ya Dr hemen sezeryana alırsa oyyy
Nisandan sonra hemen dogum olmayabiliyor canim.. dr unda haberri olmus nasilsa onemli bisey olsa bekletmezdi.. takip et bakalim devam edecek mi... keendinide yorma artik 1gun 1gun yavrularimiza...

Vallahi bu mesajlara bizlerinde yuregi hop hop ediyor canim simdiden allah yardimcin olsun darisi (zamaninda)basimiza olsun

Sezeryanla cnm 3. Olacak. Doktorum dan cevap bekliyorum ne diyecek bakalım.
Hadi inşallah doğum değildir o zaman canım
Doktorun da yazmış o daha iyi bilir tabi ama ben olsam yine bir hastaneye giderdim
Oy az kalmış cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.
Amin canım benim inşallah
Oyy iyice az kaldı canım , bide insan zamanı bilince daha heyecanlanması normal tabi. Ama bebeğine kavuşacak olman kadar güzel bişey olamaz heralde :)
Evet canım zamanı bilince çok heyecan oluyor planlı gidiyorsun
Hastanedeki bekleme sürecinde daha çok heyecan yapıyor insan
Sanırım sakinleştirici vermeden kimse sakinlestiremiccek o gün beni:))))
Orası da ayrı bir duygu canım ya çok merak ediyorum nasıl kime benziyor
Ablamız ne tepki verecek
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Aynen zamanını beklesin minnaklsr
Annelerinin kalbini hoplatmasinlar❤❤

Senden 4 günden sonra benim demiştim sıra bize geldi demi :)

Ya daha çok küçük dogsa bile Endonezya 2300 Gr di. Ya doğar kuvezde girerse diye korkum. Ofcok streslendim sabah sabah yaa
canım benim kızım 2360 doğdu ama sanırım ciğer geliştirici iğne verip 1 hafta erteletirler sonra dogsada problem yok

Günaydın kızlar
pitircik66 gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Doğumlar oldukça bir heyecan basıyor kızlar beni temmuza kalmadan bütün bebişler doğacak galiba :) bende doğsun istiyorum ama temmuza kadarda beklesin istiyorum hanımefendi bekler mi bilemem tabi :) bu akşam ben bavulumu kesin hazırlayayım tamamen kapatayım çok telaş yaptım :)

Oyyyyyyy Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah herkese hayırlısı ile kurtulmak nasip olsun canım

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bısey yok derken gece suyum geldı hastanedeyım. Daha 1 cm acılma varmış. Dua edın bı avazda kurtulalım.

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşallah. Ayy demek ki belirti olmadan böyle bi anda su da gelebiliyo çarşıya çıkacaktım bugün korktum şimdi

Ya daha çok küçük dogsa bile Endonezya 2300 Gr di. Ya doğar kuvezde girerse diye korkum. Ofcok streslendim sabah sabah yaa

Rabbim hayırlısını versin canım. İnşallah bekler biraz daha. Perşembe günü bi arkadaşım 36. haftasında kendi isteğiyle sezeryan oldu sadece bi gün kaldı küvezde belki senin bebişinde ihtiyacı olmaz stres yapmamaya çalış

Kapılar eskimeyecek artık oley

Günaydın kızlar bende hastaneye geldim.

Sabah nst çekildim.
Yavrum daha uyuyodu.diger nstye göre karşılaştırdık bence şancı yok.
Ama birde siz bakin daha muayene olmadım.

Birde esim ise gitti.
Bana da para bıraktı biraz. Ben hastaneden çıkınca alışveriş yapcam

Bebegin citcitli badisi çorabı küveti havlusu eksikti.
kendime terlik tülbent vs alacağım
Süsleme malzemeesi alacağım.
Ama eşim nasıl tasicaksin diyor doğru diyor.
Hazır vermişken tüm ihtiyaçları alayım mı sizce.
0.3 ay mi alayım.
3 6 mi.

2 tane 10 lü
3 tane 5 li takım var minik olarak diğer üç beş circitlisi hep büyük.

Eklentiler

• Screenshot_20180625-101150.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…