- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.401
Şuan inceden bir ağrı var şiddetli değil. Henüz yemek yemedim korkuyorum yersem agrir diye. Bana da hiç disinol minoset Parol kar etmedi. Dün önleyerek oy kullanmaya gittim çok kötüydü ya. Ağrıması inşallah.Canım sorma iki gündür neler çektim dişten. Senin sorduğun gece 5 dk uyuyamadım. Tam dişim geçti diyorum yatıyorum başlıyor kulağıma doğru zonklama, denemediğimiz şey kalmadı ağlamaktan helak oldum. Dün gecede 3te uykudan bi uyandım ara ara 5 dk uyudum uyandım, 15 dk uyudum uyandım. O kadar uykusuzum ki gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum. Bugün doktora gidicem mutlaka. Senin dişin ne durumda
Oyy iyice az kaldı canım , bide insan zamanı bilince daha heyecanlanması normal tabi. Ama bebeğine kavuşacak olman kadar güzel bişey olamaz heralde :)Günaydın kızlar
Benim şafak 3 ..
Çok heyecanlıyım bugün yarın kuaför işimi halledicem hazırlıklarımız zaten tamam..
Biraz korku biraz mutluluk biraz heyecan biraz tedirginlik hepsi var
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canım nişandan çok sonra doğumu başlayanlar oluyor, sen panik yapma. Umarım 1-2 hafta daha bekler bebeğin içerde. Küvezede girmeyebilir şimdiden onları düşünme. Takibibi yap bişey olursa hemen doktora git.Kızlar günaydın. Dünden beri yine ishalim. Sabah sümüksü pembe akıntım oldu. Şimdi Dr umu aradım açmadı mesaj yazdım. Herhangi bir ağrım yok. Sizce doğum mu başlıyor? Ay çok korkuyorum esimde uyuyor horul horul.
Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsunKızlar cok tesekur ederim. Beklemedeyiz. Bebegımı kucagıma alonca haber verıcem ıns
Inşallah artmaz canım ya, benim bildiğin zonklama şeklinde kulağıma vuruyor ağrı, kulağım patlıycak gibi hissediyorum. Bide yatınca oluyor. Kalkıyorum tuzlu suyla gargara yapıyorum karanfil koyuyorm yada soğuk uyguluyorum geçiyor 5-10 dk oturup uzanıyorum anında tekrar başlıyor. Dün en son oturduğum yerden uyumuşum yarım saat. Inşallah bişey yaparlar hastanedeŞuan inceden bir ağrı var şiddetli değil. Henüz yemek yemedim korkuyorum yersem agrir diye. Bana da hiç disinol minoset Parol kar etmedi. Dün önleyerek oy kullanmaya gittim çok kötüydü ya. Ağrıması inşallah.
Aa sahiden mi canım ilaç verip doğumu erteleyebilirlerKızlar günaydın. Dünden beri yine ishalim. Sabah sümüksü pembe akıntım oldu. Şimdi Dr umu aradım açmadı mesaj yazdım. Herhangi bir ağrım yok. Sizce doğum mu başlıyor? Ay çok korkuyorum esimde uyuyor horul horul.
Caanim sanada yavrunada acil sifalar versin rabbim.. bebiste sonra gelsin saglikla insallah... nedir bu anlayissiz insanlardan cektigimiz yahuYok canım nerede , kaç gündür başıma gelmeyen kalmadı üstümde kara bulutlar var sankihani anlatmıştım ya görünümcemler gelecek diye onlar geldikleri gün çocuğum hastalandı alerjisi tuttu ateşler içinde yandı 2 gün gorumcemler de gezdi tozdu geldiler yemek yediler yayıldılar denize alış verişe gittiler hiç yeğeni de ben de umrunda olmadı arti gece cocugunun altini baglamayi unutmus cocuk kanepeye işedi iyice sinirlerim bozuldu, ben o sıcakta yemektir çocuktur temizliktir uğraştım durdum annem geldi memleketten ama kadınla daha oturup konuşamadık nihayet gorumcemler cuma gitti çocuğumun ateşi düştü iyi oldu derken şimdi de kusma başladı yemedi icmedi aciller çocuk doktorları iğneler serumlar öldük bittik resmen kaç gündür hiç bir şey ağzına koymadı bugün kusma durdu çok şükür ama ağzına sadece biraz cips istedi onu yedi biraz su ve biraz da şeftali yedi o kadar ama şimdi de ben grip oldum öksürme baş ağrısı kemiklerim sızlıyor sizlerden uzak yani nasıl desem bir hastalık bitiyor peşinden başkası geliyor üstümde lanet varmış gibi bir kurtulamadım canım lütfen bana dua edin çok üzgünüm kaç gündür her şeye ağlıyorum sinirlerim iyice bozuldu görümcem gittiğinden beri hiç arayıp çocuğu sormadı da adını bile duymak istemiyorum o kadının , sizlerden dua istiyorum kızlar bu halimle bir de bebek gelirse ne yaparım hiç bilmiyorum , bu arada cuma günü çocuğu hastaneye götürünce kendim de doktora çıktım bebeğim normal geliş pozisyonunda Dr normal doğum yapmam için bir engel olmadığını söyledi haftaya gel dedi nst' de hiç sancı çıkmadı , hep fazla gecikmesin gelsin bebeğim diyordum şimdi de gelmesin kızımla ben iyileselim ondan sonra gelsin diye dua ediyorum
Masallah canim saglikli mutlu ve uzun bir ömrü olsun insallah:)Kızlar merhaba ben 11 de Doğum yaptım bebişimde bende çok iyiyiz kolumda serum var çok zor yazıyorum
Bebişim 3250 gr çokta tatlı alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun Rabbim size de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Allah yardimcin olsun canim...Kızlar bısey yok derken gece suyum geldı hastanedeyım. Daha 1 cm acılma varmış. Dua edın bı avazda kurtulalım.
Nisandan sonra hemen dogum olmayabiliyor canim.. dr unda haberri olmus nasilsa onemli bisey olsa bekletmezdi.. takip et bakalim devam edecek mi... keendinide yorma artik 1gun 1gun yavrularimiza...Ya zaten dün herkes ne çok sistin deyip durdu. Gece eşim iki hafta daha dursun öyle doğsun diyor. Valla deli oldum ya nişan mi geldi şimdi ya Dr hemen sezeryana alırsa oyyy
Vallahi bu mesajlara bizlerinde yuregi hop hop ediyor canim simdiden allah yardimcin olsun darisi (zamaninda)basimiza olsunGünaydın kızlar
Benim şafak 3 ..
Çok heyecanlıyım bugün yarın kuaför işimi halledicem hazırlıklarımız zaten tamam..
Hadi inşallah doğum değildir o zaman canımSezeryanla cnm 3. Olacak. Doktorum dan cevap bekliyorum ne diyecek bakalım.
Amin canım benim inşallahOy az kalmış cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.
Evet canım zamanı bilince çok heyecan oluyor planlı gidiyorsunOyy iyice az kaldı canım , bide insan zamanı bilince daha heyecanlanması normal tabi. Ama bebeğine kavuşacak olman kadar güzel bişey olamaz heralde :)
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCaanim sanada yavrunada acil sifalar versin rabbim.. bebiste sonra gelsin saglikla insallah... nedir bu anlayissiz insanlardan cektigimiz yahu
Masallah canim saglikli mutlu ve uzun bir ömrü olsun insallah:)
Allah yardimcin olsun canim...
Nisandan sonra hemen dogum olmayabiliyor canim.. dr unda haberri olmus nasilsa onemli bisey olsa bekletmezdi.. takip et bakalim devam edecek mi... keendinide yorma artik 1gun 1gun yavrularimiza...
Vallahi bu mesajlara bizlerinde yuregi hop hop ediyor canim simdiden allah yardimcin olsun darisi (zamaninda)basimiza olsun
Senden 4 günden sonra benim demiştim sıra bize geldi demi :)Günaydın kızlar
Benim şafak 3 ..
canım benim kızım 2360 doğdu ama sanırım ciğer geliştirici iğne verip 1 hafta erteletirler sonra dogsada problem yokYa daha çok küçük dogsa bile Endonezya 2300 Gr di. Ya doğar kuvezde girerse diye korkum. Ofcok streslendim sabah sabah yaa
Oyyyyyyy Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah herkese hayırlısı ile kurtulmak nasip olsun canımKızlar merhaba ben 11 de Doğum yaptım bebişimde bende çok iyiyiz kolumda serum var çok zor yazıyorum
Bebişim 3250 gr çokta tatlı alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun Rabbim size de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Kızlar merhaba ben 11 de Doğum yaptım bebişimde bende çok iyiyiz kolumda serum var çok zor yazıyorum
Evet canım ama sıra bize gelene kadar çok kişi doğum yaptı bakalım bizden önce kimler doğuracak daha :))Senden 4 günden sonra benim demiştim sıra bize geldi demi :)
Kızlar bısey yok derken gece suyum geldı hastanedeyım. Daha 1 cm acılma varmış. Dua edın bı avazda kurtulalım.
Kızlar günaydın. Dünden beri yine ishalim. Sabah sümüksü pembe akıntım oldu. Şimdi Dr umu aradım açmadı mesaj yazdım. Herhangi bir ağrım yok. Sizce doğum mu başlıyor? Ay çok korkuyorum esimde uyuyor horul horul.
Ya daha çok küçük dogsa bile Endonezya 2300 Gr di. Ya doğar kuvezde girerse diye korkum. Ofcok streslendim sabah sabah yaa
Kapılar eskimeyecek artık oleyO cok doğru, benim kızım daha karnımdayken sese duyarlıydı, eşim sürekli kapiyi hizli acar carpar cıkar huyu boyle, karnımda olduğunda hep korkar uyanırdı aniden, yeni doğduğundada aynı sese ayni şekilde tepki veriyordu aniden korkup uyanıyordu, babasnın huyu değişdi sayesinde kapılarda bir oh cekdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?