- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #48.641
Kızlar bu biberon süt pompası parçalarını falan kaynatırsak sıcak suda bozulmaz erimez mi ?
canım ne güzel ne mutlu :) Rabbim bebeğini sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallahKızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Anne oldum ben. Sarımı sarı, dünya tatlısı, dünya uslusu mis kokulu oğlum dünyamıza güneş gibi doğdu.
Her şey yolunda, sütüm geldi, oğlum emdi, şimdi yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor:)
Allah her isteyene hayırlısıysa versin, allah buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlarına kavuşmayı nasip etsin..
Benim sezaryen ağrılarım var biraz ama varsın olsun...
Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Anne oldum ben. Sarımı sarı, dünya tatlısı, dünya uslusu mis kokulu oğlum dünyamıza güneş gibi doğdu.
Her şey yolunda, sütüm geldi, oğlum emdi, şimdi yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor:)
Allah her isteyene hayırlısıysa versin, allah buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı evlatlarına kavuşmayı nasip etsin..
Hayırlı olsun bebişin allah analı basaKızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
hoşgelmiş bebeğiniz dünyaya sağlıkla büyütünKızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
Hangi marka canim ?Ben bugun kaynattim ama kaynamayacak parcalar var bozulcak.Kızlar bu biberon süt pompası parçalarını falan kaynatırsak sıcak suda bozulmaz erimez mi ?
Hayırlı olsun bebişiniz. Epidurale sonradan mı karar verdiniz ağrı dayanılmaz olduğu için mi yoksa önceden konuştunuz mu doktorunuzlaKızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
Yazarım canımYarın cevap alınca buraya yazar mısın o zaman :)
Bende de göğsümün alt kısmı sağdan sola komple öyle acıyor haftalardır. Bebek aşağıya inmedi diye gerdiğini düşünüyordum ben deKızlar bikaç gündür göbek deliğimin 3 parmak falan üstü sanki etim çürümüş gibi ağrıyor. Yemek yerken masaya bile dokunsam eğilirken acıyor. Bebek de sola doğru o bölgeye konumlanmış. Acaba derim zorlandığı için mi böyle acıyor? Bunu yaşayan var mı aranızda hiç?
Hayırlı olsun canım :))Kızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
Canım bol bol dua et allahtan Ümit kesilmez belki de Doğunca göreceksin herşey yolunda inşallah.Amin canım
Tek dileğim bu olanları atlatmak...
Ilk çocuğum.
Bir sürü şeye hevesim vardı...
Hiçbiri olmucak şuan...
Hani yapsam nolacak.
Ya da lohusalık için cekim icin aldigim segleri yapsam giysem ne olacak..
Gulemiyorum bile.
Ne güzel anlatmışsın canım gözen aydın :) allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :) seninle benim tarihlerimiz yakındı bir heyecanlandım şimdi :)Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Canım kağıttan daha net belli olur, kağıdın resmini at istersenBilgili arkadaşlar simdi bu benim 32 siddetinde 5 defa sancim mi olmus demek
Canım ben internetten okudum kaynatmamak gerekiyormuş kaynatılmış sıcak suya koyup beş dakika bekletmek gerekiyormuş sonuçta parçalar plastik. Kaynar suda beklemesi içindeki sağlığa zararlı maddeleri dışarıya çıkartıyor. Ben öyle yaptım, kaynatmadım kaynamış suda beklettim.Kızlar bu biberon süt pompası parçalarını falan kaynatırsak sıcak suda bozulmaz erimez mi ?
Maşallah canım gözün aydın :)Kızlarrrrr dünyanın en güzel gezegeninden merhaba :))
Bende de göğsümün alt kısmı sağdan sola komple öyle acıyor haftalardır. Bebek aşağıya inmedi diye gerdiğini düşünüyordum ben de
Hayırlı olsun canım :))
K know_all canım sana da hayırlı olsun :)) gözünüz aydın
Canım bol bol dua et allahtan Ümit kesilmez belki de Doğunca göreceksin herşey yolunda inşallah.
Ne güzel anlatmışsın canım gözen aydın :) allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :) seninle benim tarihlerimiz yakındı bir heyecanlandım şimdi :)
Canım kağıttan daha net belli olur, kağıdın resmini at istersen
Canım ben internetten okudum kaynatmamak gerekiyormuş kaynatılmış sıcak suya koyup beş dakika bekletmek gerekiyormuş sonuçta parçalar plastik. Kaynar suda beklemesi içindeki sağlığa zararlı maddeleri dışarıya çıkartıyor. Ben öyle yaptım, kaynatmadım kaynamış suda beklettim.
Canm ben biberonu yedek ucunu vs kaynattm bisey olmadiKızlar bu biberon süt pompası parçalarını falan kaynatırsak sıcak suda bozulmaz erimez mi ?
Gözün aydin allah annali babali buyutsun. Doğumun epudural sonrası hızli irelemiş maşallah.Kızlar kızım dunyaya geldı. Dualarınız için teşekkür ederim. Öglen 1 de dogdu. Allah herkeın yawrusuna kavustursun. Cok sancım oldu epıdural yaptılar. 4 cm oldu acıklıgım. 2 saat sonrada baktıklarında bebek gelmış dedıler. Hemen doguma aldılar. Sonra ela nıl ım dunyaya geldı
Cnm geçmiş olsun şimdi nasılsınYerleri silerken kayip fayansa düştüm. Acile gittik orada cekildi. Kagit onlarda kalacakmis napacaklarsa artik. Bunlari cekebildim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?