2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel ne mutlu :) Rabbim bebeğini sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah

Çook sevindim :) Analı babalı büyütün bebeğinizi canım sağlıkla büyütün...maşallah bebeğine. .dünyanın en tatlı bebekleri kuzucuklarımızın bahtları güzel olsun. Hayırlı uğurlu olsun. :)

Başka doğum yapan arkadaşlar varsa Allah hayırlı uğurlu etsin. Hepsine çok çok geçmiş olsun

G Gaia 3 ve bilmediğim varsa hepinize geçmiş olsun,sağlıkla büyütün bebeklerinizi

Hayırlı olsun bebişin allah analı basa
Kızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
hoşgelmiş bebeğiniz dünyaya sağlıkla büyütün

@Pembegomlek canım inşallah drlar yaniliyordur herzaman en son ihtimali düşünürler korkuttuklari gibi olmaz inşallah yine öyle olacak bebeğini yanına alacaksın bol bol dua edelim Rabbim korktugumuza ugratmasin

Hayırlı olsun bebişiniz. Epidurale sonradan mı karar verdiniz ağrı dayanılmaz olduğu için mi yoksa önceden konuştunuz mu doktorunuzla

Bende de göğsümün alt kısmı sağdan sola komple öyle acıyor haftalardır. Bebek aşağıya inmedi diye gerdiğini düşünüyordum ben de
Kızlar bugün bende genel anesteziyle yavrumu kucağıma aldım darısı Size ins
Hayırlı olsun canım :))
K know_all canım sana da hayırlı olsun :)) gözünüz aydın

Canım bol bol dua et allahtan Ümit kesilmez belki de Doğunca göreceksin herşey yolunda inşallah.

Ne güzel anlatmışsın canım gözen aydın :) allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :) seninle benim tarihlerimiz yakındı bir heyecanlandım şimdi :)
Bilgili arkadaşlar simdi bu benim 32 siddetinde 5 defa sancim mi olmus demek
Canım kağıttan daha net belli olur, kağıdın resmini at istersen
Kızlar bu biberon süt pompası parçalarını falan kaynatırsak sıcak suda bozulmaz erimez mi ?
Canım ben internetten okudum kaynatmamak gerekiyormuş kaynatılmış sıcak suya koyup beş dakika bekletmek gerekiyormuş sonuçta parçalar plastik. Kaynar suda beklemesi içindeki sağlığa zararlı maddeleri dışarıya çıkartıyor. Ben öyle yaptım, kaynatmadım kaynamış suda beklettim.

Maşallah canım gözün aydın :)

Yerleri silerken kayip fayansa düştüm. Acile gittik orada cekildi. Kagit onlarda kalacakmis napacaklarsa artik. Bunlari cekebildim ancak

Gözün aydin allah annali babali buyutsun. Doğumun epudural sonrası hızli irelemiş maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…