2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

Cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın

Allaha sukur simdi iyiyim canim sagolasin. Bebek dalga dalga hareket ediyor masallah. Ayagimda ilginc sekilde bi damar görünür hale geldi. Acikdeki doktor cok acayipti bundan birsey olmaz dedi yolladı evdeyim simdi

Yaa cok gecmis olsun canim .Iyi misin peki?

Cok sagol canim allaha sukur iyiyim. Bebis de iyi hareketi normal hickirik var klasik hatta :) ama ilk anlar oyle titredim ki acele acele dondurma vs ne varsa yedim hareket etti de oyle rahatladim. Doktor herşey iyi normal bi sorun yok dedi. Nst de normal yazmis sadece

Allah korumus canim .Sadaka ver istersen .Masallah kuzuya.

Allaha sukur simdi iyiyim canim sagolasin. Bebek dalga dalga hareket ediyor masallah. Ayagimda ilginc sekilde bi damar görünür hale geldi. Acikdeki doktor cok acayipti bundan birsey olmaz dedi yolladı evdeyim simdi
Aman cnm Allah korumuş geçmiş olsun dikkat et ayağına da yagli hamur yap acısını sisini alır varsa

Aman cnm Allah korumuş geçmiş olsun dikkat et ayağına da yagli hamur yap acısını sisini alır varsa

Cok sagolun allah razi olsun . Boyle oldu ama adam inanmadi bu gebelikte hep olur dedi. Dusmeden once krem surdum yoktu ki

Eklentiler

• 20180625_221756.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…