2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın nst ölçümüm var ve sanırım çatı muaynesi olucak nasıl yapıyolar yaptıranlar anlatabilirmi özel dra gidiyorum

Maaşallah barekallah. Hep böyle iyi gider inşallah. Diğer annelerden de böyle güzel haberlerini alırız umarım.

Allah analı babalı büyütsün bebişini canım, Rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin kuzucuğuna. Bizim yerimizide kokla öp mis kokulunu

Gözün aydın canm allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bursadasınız galıba sız hangı hastanelerde varmıs acaba?

Yerleri silerken kayip fayansa düştüm. Acile gittik orada cekildi. Kagit onlarda kalacakmis napacaklarsa artik. Bunlari cekebildim ancak
Geçmiş olsun canım ne dediler peki? Bir sorun yoktur inşallah. Ben orada sancının kaç kere olduğunu gösterdiğini sanmıyorum ama bilemedim yine de. Belki bilen biri çıkar

Arkadaslar mama vermek zorunda kalsaniz bile enjektor yada fingerfeeding sekliyle bebeginizi besleyinki gogsunuzu vermeye basladiginizda zorlanmayin mama ya dusman degilim ama biberona dusmanim acikcasi cunku bebek biberona alisinca memeyi almiyor mamaya alisinca degil

Allaha sukur simdi iyiyim canim sagolasin. Bebek dalga dalga hareket ediyor masallah. Ayagimda ilginc sekilde bi damar görünür hale geldi. Acikdeki doktor cok acayipti bundan birsey olmaz dedi yolladı evdeyim simdi
Canım geçmiş olsun Rabbim korumuş. Bırak artik temizliği tut bir kadın bir günde yapar canından degerlimi? Damar da ezilmiş gobi duruyor sanki. Koru birşey olsaydı Dr söylerdi belki farkında değildin cnm.

Geçmiş olsun canım ne dediler peki? Bir sorun yoktur inşallah. Ben orada sancının kaç kere olduğunu gösterdiğini sanmıyorum ama bilemedim yine de. Belki bilen biri çıkar

Canım hamilelikte damarlar çıkabiliyor doktorun dediği gibi. Hatta damarlardan dolayı hemoroid veya varis oluşuyor.

Bu damar dusmeden yarim saat once yoktu canim. Ben birde sporda bacagimi acittim onda da boyle damar cikti lif zedelenmis o damar hep durur boyle

Canini sıkma biz hayırdaki şerleri şerdeki hayırları göremeyiz umudunu kaybetme herşey güzel olacak inan bana sen iyileşeceksin inşaallah belki bazen bazı şeylerin daha güzel olabilmesi için ağır imtihanlar geçirmen atlatman gerekiyordur kalbini gönlünü ferah tutmaya çalış

Canım geçmiş olsun Rabbim korumuş. Bırak artik temizliği tut bir kadın bir günde yapar canından degerlimi? Damar da ezilmiş gobi duruyor sanki. Koru birşey olsaydı Dr söylerdi belki farkında değildin cnm.

Allaha sukur ki bi sorun yok kv gelecek cumartesi o yapar ama iste o laf ederse diye temizledim. Hafifce bi agri var sag tarafimda ama allah esirgedi sag salim atlattim
Yalniz bu akilli telefonlar ne fena sey ya. Varis reklami cikmaya basladi asagida.

Ben de ayni dusuncedeyim canim .Sut veya mamayi muhafaza icin hastane cantama koydum. Esime surekli tembihliyorum .Birisi mamayi biberonla vermek isterse musade etme diye .Genel anestezi filan olursam ben kendime gelene kadar neler neler yaparlar .

Ben de ayni dusuncedeyim canim .Sut veya mamayi muhafaza icin hastane cantama koydum. Esime surekli tembihliyorum .Birisi mamayi biberonla vermek isterse musade etme diye .Genel anestezi filan olursam ben kendime gelene kadar neler neler yaparlar .
Aynen bende kendi eşime söylüyorum sürekli bebeği götürdüklerinde peşlerinden git öyle bişey yaparlarsa izin verme ben doyururum çocuğumun karnını diyorum

Merhaba, deneyimli anne değilim ama naçizane paylaşmak istedim: Ben bugün aile hekimim ve hemşiremle görüştüm. Arkadaş gibi olduğumuz için görüşlerine güveniyorum. Kendi doktorum haricinde de onlardan sürekli telefon ile destek alıyorum. Sezaryenden korkuyorsunuz siz de benim gibi bugün yaptığımız diyaloğu paylaşmak isterim belki faydası olur. Ben tüp bebekle hamile kaldım ve doktorumun önerisi sezaryen (ben normal doğumu deneyeceğim) ama kesik fikri beni gerçekten fobi derecesinde huzursuz ediyor. Bunu doktor ve hemşireyle paylaştığımda, sezaryen konusunun biz kadınlar arasında fazla abartıldığını-canın çok tatlı değilse ve nazlı değilsen bebeğin psikolojisi ile çok çabuk atlatılan bir süreç olduğundan bahsettiler. Kilo verme hızının da normal doğum sürecinden çok da farklı olmadığını-esasen bu konuda bilimsel bir veri olmadığını söylediler. Biraz halk arasında abartılıyor sanırım. Eskiden karnı göbeğe dik kesiyorlarmış ve gerçekten zormuş ancak normalde kesik gerçekten korkulacak boyutta olmuyormuş (ek komplikasyon gelişmezse) ve hareket kabiliyetiniz ne kadar iyi olursa o kadar kolay geçen bir süreç olduğundan bahsettiler ve eklediler, işin sırrı bol bol su tüketmekmiş. Ben rahatladım. Size de tavsiyem, güvendiğiniz sağlık personeli var ise çevrenizde sohbet ederek psikolojik olarak rahatlamanız olur.
Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…