2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evlendikten 3 gün sonra mı?
Evet.Dugunun ertesi sabahi da kahvaltiya gittik .O zaman taşınmamışlardı .2 saat yol
Bence kiloyla ilgisi vardir .Cok kilo alanlarinki daha cok sarkar .Korseyi ihmal etme canim .Sonra spora baslarsin .Kuzenimde hic kalmadi gobek dikkat etti spor yapti bir kac ay sonra. Bu arada benim dogum 16 18 arasi gibi .Yarin kontrol var .Ilk kez randevusuz gircem.Cok beklemem insallah

Sakinleşir insallah annesi stresli bir gebelik gecirdi bebis de haklı. Süt sagiyor musun peki neler yapiyorsun süt icin ?

Ne kadar olmus bebis canim bisey soyledi mi dogum icin
Yok canım ölçümler bi hafta ilerde çıktı sadece, geçen hafta baş çevresi biraz büyük demiştim ama bu hafta normale dönmüş farklı bir doktora gitmiştim cihazdan kaynaklı galiba. İki hafta sonra yine gel dedi ben haftaya çağırır sanıyordum. Kan tahlili alacak o zaman da 38*haftalık olacağız inşallah

Emzirme hemşiresi bugün bana humana stil tea, incir kompostosu içebilirsin dedi. Benim de 20 cc faşan geliyor bir sağmada. 4 lt yakın su içiyorum ona rağmen.

Benim oğlanda fena cnm. Uykuya dalması ve emziğe geçmesi tam bir olay. Koyamet kopuyor evde. Emzik bile başladım. Benimki sarılık olmadı ama risk altında hala onyüzden mama başladı bugün doktor. İnşallah düzelirler çok yorucu oluyo böyle

Canim ben ayni seyi kizimda yasadim... ama sonra atlattik şükür senin simdi bol su alman bol bol emzirmen lazim ... her firsatta uyu dinlen... birde "sütüm gelecek" diye inan... zor biliyorum ama oluyor.. benim dr um bir kadinin iki bebegi emzirecek kadar sütü olur demisti... destek alabilirsin bu konuda emzirme danismanlari var ve gercekten cok ise yariyor... birde kendin farkedersin sana ne sut yapiyor biraz daha fazla onlardan ye... bana hurma-humana-kavun inanilmaz sut yapardı ... allah yardimcin olsun...

Canım sağmak emzirmek kadar etkili olmuyor malesef inşallah en kısa zamanda emmeye başlar o zaman çoğalır diye düşünüyorum, bide bulgur pilavı ye =)

Sağım yaptığından farklı bi modelle denesen belkide emiş gücü çok yoktur. Ben solgarın bir vitaminini içiyorum doktor tavsiye etti ve bol su içmeye çalışıyorum. Yani bende de öle inanılmaz çok gelmiyor ama artıyor yavaş yavaş.

İyiyim cnm. Sağım molası verdim :) 3 hafta oldu bile vakit acayip hızlı geçiyor. Artık daha bir alıştım ilk zamanlardaki salaklık azaldı. Bebeklerden biri pek bir gazlı onu çözemedik daha. Şimdiden çok farklılar. Biri mememi görünce ağzını kitliyor diğeri yapışıyor bırakmıyor. Ama plastik meme ucundan kurtulamadık hala kapamıyor meme ucunu. Kilosu hala çok az biraz daha güçlensin olcak inşallah.

Yaa kiyamam .Ne tatlilardir simdi .Tek yumurta miydi ?Insallah gazli olan da duzelir meme icin yarışırlar .Minnacik olmalarına ragmen hemen karakterlerini belli ediyorlar demi .Musmutlu anilar biriktirin insallah .Sen hangi sut sagma mak.kullaniyorsun ?

Ay maşallah canim sen doğuruyormusun partimi veriyorsun geliceklerse gelsinler 2 saat görüp gitsinler bu nedir allah allah nasıl düşüncesizler boyle.
Duyan geliyor desene nasıl sığıcaklar eve adım atmaya yer olmaz öyle.

Gaz problemi bizde de var canım ayaklarını kendine cekiyor bazen kakasını yaparken zorlanıyor bunun için ilac falan var mı acaba

doktorun söyledikleri baya mantıklı ama neredeee hamilelikte şekerden uzak bir hayat geçirmek..
Evet canim cok zor. Karpuz hele benim tum diyetimi alt ust etti. Karpuz cikana kadar dikkat etmistim.
Annenin insulin deposu yeterli ise sekerli yemek problem olmayabilir canim. Ama yeterli gelmeyince hamilelikte artan kan hacmine yetecek miktarda insulin uretemiyor. Bi de sekerli yiyince gebelik sekeri denen sey ortaya cikiyor iste. Ve bu bir sinyal. Rezervlerin azalmis ilerde insulin azalmasina bagli diyabet riski tasiyorsun diyormus vucut.
Peki benim rezervim az mi nerden bilecem derseniz ya gebelikte seker testi yapip emin olacaksiniz. Ya da zaten seker esittir zehir diyip uzak duracaksiniz. Karatayci takilacaksiniz yani.. 24 ve 32 arasinda dikkat ettim ben ama yaz ramazan ve karpuz diyetimi bozdurdu

dogmak isteyince doguyolar valla ben ayakkabimin iplerini bile hala kendim baglarim daha dun ayak tirnaklarimi kestim 2 kere de acilma muayenesi oldum rahim yumusamis bebek asagiya inmis durumda 2 bucuk haftadir cam sildim evi temizliyorum filan yerde bagdas kurup oturuyorum ama yok gelmiyor hic doguracak gibi de hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…