- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #49.981
Canım sen 10 temmuz itibarı ile doğurabilirsin.Kızlar sizin görüşünüze ihtiyacım var dr bana 16 temmuza gün verdi çocuk o zamana kadar kendi gelmezse doğum o zaman olacak ama eşimin ailesi 17 temmuzda kısmetse hacca gidecekler böyle sıkışık bir zamanda doğum nasıl olur sizce , kızımın ismini dedesi koysun istiyoruz ama bu şekilde olursa sadece hastanede görecekler gibi ,belki eşim uğurlamaya bile gidemeyecekdr la konusup öne almasını rica etsem uygun olurmu sizce ? Yada bebeğim için yaptığım şey doğru olurmu ?
Ben de bu sorunu çözemedim ve gecen gün epey agladım yetemiyorum mama dan destek alıyorum diye, kv. de de moralimi iyice bozdu mamadan dolayı
Kızlar benden hala bu kadarcik süt geliyo napiyim hangi doktora gideyim normal değil sanırım bu durum. 2 saatte bir sağım yapıyorum bu kadarcik cikiyo birleştirip birleştirip resmen tadımlık veriyorum oğluma. Kadın doğumcu pek bı yorum yapmamıştı. 2 hafta oldu doğum yapali
Canim normal dogumun saati dakkasi belli olmuyor ben evde limonata hazirlamaya cesaret edemedim. Ne zaman yapayim ne zamana kadar saklayayim. Hazir olacak mecbur. Diger hazirliklar icin de sen dogumhanede sanci cekerken hepsini düzenleyecek becerikli bir refakatçi ye ihtiyac var. Ablan olur kardesin arkadasin olur.Bir de Doğum saati önemli dediğin gibimi hiç düşünmemiştim ben de normal istiyorum nasip olursa içecek olarak da limonata hazırlamayı düşünüyorum evde o yüzden merak ettim yapacaklar nasıl yapacak diye çok sağolasın:)
Canım benim 2.trimester döneminde tam göbek deliğimin çevresi acıyordu doktor göbek fıtığı olabilir demişti. Ama zamanla o acı hissi yukarılara çıktı sağ göğsümün hemen altı aynı tarif ettiğin gibi çürümüş gibi acıyor. Bugün doktora sordum bebeğin plesentası orada ondan öyle farklı hissediyor olabilirsin dedi. Çok ikna olmadım açıkçası Ama senin eline beze gibi birşey geliyorsa doktoruna danış mutlaka fıtık falan olduysa ihmale gelmesin.
Humana 5 gunde filan etki ediyormus ise yaramadi diye birakma canim .Insallah faydasini görürsün.Bugüne kadar su dışında bişey yapmadık cnm ama bugün humana aldım birde imcir kompostosu deneyeceğim.
Masallah fistiga .Alisti mi abiler de yeni kardeslerine ?Ne guzel bu vakitleri ozlemle anacaksın ilerde.Canım merhabalar okuyorum ama yazamıyorum malum evde 2 küçük bir ergen olunca zor oluyor
5 günlük olduk bile zaman çabuk geçiyor gece uykusu alt değiştirme emzirme sıkıntısı derken küçük abiyle ilgilenme kendi ağrılarım derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
Sizler iyisinizdir umarım
Haftan ileri zaten saglikli bir dogum.olur insallah. Hayirli haberlerle gel
Bizi de haberdar et canim bekliyoruz .
olsun sıkma canını hayırlı haberlerini bekliyoruz canim
oinone27 canım ne yaptın gittin mi doktora?
Hastaneye gittim kızlar, suyum geliyormuş sızıntı şeklinde dedi, açılmam 1 cm sancım yok. Yatış veririz yarın sabah doktorun görüşüne göre sancı gelmezse ya suni sancıyla ya sezeryanla alırız dediler bu gece hiç bi işlem yapılmaz dediler, bende hastanede yatmak istemedim. Zaten doktor yokmuş acil durumda geliyormış ebe baktı. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı yatırıyorlarmış. Hastaneler bana daha çok mikroplu geliyor nedense. Evim daha hijyenik gibi. İmza atıp eve çıktım sabah erkenden gidicez. Inşallah yanlış yapmamışımdır. Bana dua edin lütfen.oinone27 canım naptin hastaneye gittinmi Dr ne dedi
suyun bence canim doktorunu araKızlar az önce otururken kımıldadım azıcık su geldi yada idrardı anlamadım son zamanlarda idrar torbama çok baskı yapıyor bebek sürekli tuvalete gidiyorum ama koltuk ıslandı çok az kalktım üstümü değiştirdim 5 dk sonra yine oldu. Kendimi sıktım akmasın die ama az az aktı yine de su mu idrar mı anlayamadım. İç çamaşırım ıslaktı yine
Tuvalete gittim tuvaletimi yaptım çok az. Su olsa böyle gelmez sanki dimi emin olamadım
Canım İbrahim saraçoğlu nun incir kürü yani şekersiz incir kompostosu çok işe yarıyor benimde azdı sütüm 3 gündür sabah akşam 2 bardak içiyorum ve baya fark etti dene bencedeBugüne kadar su dışında bişey yapmadık cnm ama bugün humana aldım birde imcir kompostosu deneyeceğim.
hadi gozun aydin canim en iyisini yapmissin en basitinden evindeki wc hastanedekinden 10 kat daha temizHastaneye gittim kızlar, suyum geliyormuş sızıntı şeklinde dedi, açılmam 1 cm sancım yok. Yatış veririz yarın sabah doktorun görüşüne göre sancı gelmezse ya suni sancıyla ya sezeryanla alırız dediler bu gece hiç bi işlem yapılmaz dediler, bende hastanede yatmak istemedim. Zaten doktor yokmuş acil durumda geliyormış ebe baktı. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı yatırıyorlarmış. Hastaneler bana daha çok mikroplu geliyor nedense. Evim daha hijyenik gibi. İmza atıp eve çıktım sabah erkenden gidicez. Inşallah yanlış yapmamışımdır. Bana dua edin lütfen.
Hakkında hayırlısı olsun canım su gelince enfeksiyon kapabilir diyorlar ama pek öyle birşey olmuyor takılma sen yarına kadar dinlenHastaneye gittim kızlar, suyum geliyormuş sızıntı şeklinde dedi, açılmam 1 cm sancım yok. Yatış veririz yarın sabah doktorun görüşüne göre sancı gelmezse ya suni sancıyla ya sezeryanla alırız dediler bu gece hiç bi işlem yapılmaz dediler, bende hastanede yatmak istemedim. Zaten doktor yokmuş acil durumda geliyormış ebe baktı. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı yatırıyorlarmış. Hastaneler bana daha çok mikroplu geliyor nedense. Evim daha hijyenik gibi. İmza atıp eve çıktım sabah erkenden gidicez. Inşallah yanlış yapmamışımdır. Bana dua edin lütfen.
Bende dun atistim sacma sapan biseyden agladim, ki her dogum gunumde illa aglarim niyeyse, geceye dogru tatliya bagladik, ogluma iyiki dogdun anne dedirterek yanima getirdi ortami degistirdi, sende uzulme kuzum ztn hamileyiz iyice sulu goz olduk..Yine duygusala bagladim iki gozum iki cesme agliyorum .Esimle kucuk bi tartismamiz oldu o an özür diledi ama ben yarim saattir ağlıyorum .Zaten aksam yalnizim
Bende öyle düşündüm açıkcası evim tertemiz annem bugün daha temizlik yapmıştı. Inşallah sabah sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi :)hadi gozun aydin canim en iyisini yapmissin en basitinden evindeki wc hastanedekinden 10 kat daha temiz
Çok heyecanlıyım yaa bide bi anda olunca panik oldum ama evde daha iyi dinlenirim :)Hakkında hayırlısı olsun canım su gelince enfeksiyon kapabilir diyorlar ama pek öyle birşey olmuyor takılma sen yarına kadar dinlen
Ben de bu sorunu çözemedim ve gecen gün epey agladım yetemiyorum mama dan destek alıyorum diye, kv. de de moralimi iyice bozdu mamadan dolayı
Canım istersen şekersiz incir kompostosu dene bende çok fark ettirdi belki sende de işe yarar sütün artar inşallahBen de bu sorunu çözemedim ve gecen gün epey agladım yetemiyorum mama dan destek alıyorum diye, kv. de de moralimi iyice bozdu mamadan dolayı
Gece takip et tekrar olursa gidersiniz canim bence iyi yapmissin. Enerjin biterdi orda bir de hastane psikoloji bozuyor ev ferah.Hastaneye gittim kızlar, suyum geliyormuş sızıntı şeklinde dedi, açılmam 1 cm sancım yok. Yatış veririz yarın sabah doktorun görüşüne göre sancı gelmezse ya suni sancıyla ya sezeryanla alırız dediler bu gece hiç bi işlem yapılmaz dediler, bende hastanede yatmak istemedim. Zaten doktor yokmuş acil durumda geliyormış ebe baktı. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı yatırıyorlarmış. Hastaneler bana daha çok mikroplu geliyor nedense. Evim daha hijyenik gibi. İmza atıp eve çıktım sabah erkenden gidicez. Inşallah yanlış yapmamışımdır. Bana dua edin lütfen.
Ben haklıydım gereksiz bisey yuzunden bagirmasi cok zoruma gitti. Dedim sismeyen bi yüzüm kalmisti o da aglamaktan sisti .Bebek etkilenmesin diye susmayi deniyorum balkona ciktim ama iyice birikmisBende dun atistim sacma sapan biseyden agladim, ki her dogum gunumde illa aglarim niyeyse, geceye dogru tatliya bagladik, ogluma iyiki dogdun anne dedirterek yanima getirdi ortami degistirdi, sende uzulme kuzum ztn hamileyiz iyice sulu goz olduk..
Canim hastanene guveniyorsan neden ciktin ki. Suyun geliyorken seni birakmalari da ilginc olmus. Suan enfeksiyona cok yatkinsin. Serum verilirdi ayrica nst ye bagli kalirdin. Suyun gitmesinden dolayi bebek strese giriyor mu takip altinda kalirdin. Herseyi kenara birak bebegin kalp atisini takip etmek icin bile hastanede kalman daha iyi olurdu. En azindan benim cevremde gördüğüm uygulamalar hep boyle oldu.Hastaneye gittim kızlar, suyum geliyormuş sızıntı şeklinde dedi, açılmam 1 cm sancım yok. Yatış veririz yarın sabah doktorun görüşüne göre sancı gelmezse ya suni sancıyla ya sezeryanla alırız dediler bu gece hiç bi işlem yapılmaz dediler, bende hastanede yatmak istemedim. Zaten doktor yokmuş acil durumda geliyormış ebe baktı. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı yatırıyorlarmış. Hastaneler bana daha çok mikroplu geliyor nedense. Evim daha hijyenik gibi. İmza atıp eve çıktım sabah erkenden gidicez. Inşallah yanlış yapmamışımdır. Bana dua edin lütfen.
Saol cnm :) çift yumurta. Tipleride farklı. Ben aventin tekli elektiriklisini kullanıyorum. Ama keşke çiftli alsaydım. Uzun sürüyor biraz. Zaman yönetimi önemliymiş. Senin tarih belli oldu mu?Yaa kiyamam .Ne tatlilardir simdi .Tek yumurta miydi ?Insallah gazli olan da duzelir meme icin yarışırlar .Minnacik olmalarına ragmen hemen karakterlerini belli ediyorlar demi .Musmutlu anilar biriktirin insallah .Sen hangi sut sagma mak.kullaniyorsun ?
Beni de 10 gun sonraya cagirdi canim bende sanmistim 1 hafta sonra cagirir diye deYok canım ölçümler bi hafta ilerde çıktı sadece, geçen hafta baş çevresi biraz büyük demiştim ama bu hafta normale dönmüş farklı bir doktora gitmiştim cihazdan kaynaklı galiba. İki hafta sonra yine gel dedi ben haftaya çağırır sanıyordum. Kan tahlili alacak o zaman da 38*haftalık olacağız inşallah
Ben de baby plus aldim pisman olmam insallah .Evet dakikalar bile kıymetli.Ama zamanla kendine ayiracak vaktin olur duzene girince .Benim 16 18 gibi dedi dr sabah kontrol var .Normalde 10 gun once diyordu simdi 7 gun once olabilir diyor .Bebek biraz zayif sanirim ondan 2 3 gun erteledi.Saol cnm :) çift yumurta. Tipleride farklı. Ben aventin tekli elektiriklisini kullanıyorum. Ama keşke çiftli alsaydım. Uzun sürüyor biraz. Zaman yönetimi önemliymiş. Senin tarih belli oldu mu?
Seninkinden cok farkli degil canim. Bir tek cibinlik tulum bir de magnet fazla. O da 10 sene sonra dogum yapip oglandan sonra da kizi bulmus olmanin görgüsüzlüğü diyelimooo seninki daha kapsamlı olmuş Rabbim muradimizi yasatsin inşallah belki bize bi resim atarsin
Bende öyle düşündüm canım hastaneler zaten basıyor beni çekemiyorum. Hayırlısı olsun inşallahGece takip et tekrar olursa gidersiniz canim bence iyi yapmissin. Enerjin biterdi orda bir de hastane psikoloji bozuyor ev ferah.
Ben haklıydım gereksiz bisey yuzunden bagirmasi cok zoruma gitti. Dedim sismeyen bi yüzüm kalmisti o da aglamaktan sisti .Bebek etkilenmesin diye susmayi deniyorum balkona ciktim ama iyice birikmis
Bugun senin dogum gunundu demi ? Kutlu olsun evlatlarinla musmuslu yillarin olsun insallah canim .
Sızıntı şeklinde olduğu için muhtemelen böyle bişeye izin verdiler canım. Güvenden öte ben hastaneleri sevmiyorum kapalı alan basıyor beni. Nstye girdim kalp atışları normaldi sancı yoktu. Bebeğin hareketlerini takip edip uzanmamı istedi bi sıkıntı olursa gelirsiniz dedi. Bi cesaret çıktım bakalım hayırlısı.Canim hastanene guveniyorsan neden ciktin ki. Suyun geliyorken seni birakmalari da ilginc olmus. Suan enfeksiyona cok yatkinsin. Serum verilirdi ayrica nst ye bagli kalirdin. Suyun gitmesinden dolayi bebek strese giriyor mu takip altinda kalirdin. Herseyi kenara birak bebegin kalp atisini takip etmek icin bile hastanede kalman daha iyi olurdu. En azindan benim cevremde gördüğüm uygulamalar hep boyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?