- 7 Temmuz 2008
- 1.229
- 2.305
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.001
Doktoru ile konuştum. Rezene çayından bir kaç tatlı kaşığı ver dedi, bende içiyorum. Ama bence pek bir işe yaramadı. Mamasına 1-2 damla zeytinyağı damlat dedi. Şimdilik ailecek bekliyoruz. En önemli konumuz Gece kakasını yaptı mıGaz problemi bizde de var canım ayaklarını kendine cekiyor bazen kakasını yaparken zorlanıyor bunun için ilac falan var mı acaba
Kizlar ben de annemle tartistim dogum oncesi hic hos olmadi. Hastane 1 tane refakatci kalabilecegini soyledi. Ben de esimle kalmak istiyorum bebegimizle ilk gecemizi aile olarak gecirmek istiyorum. Annem cildirdi ben gelmem o zaman bi ara altinini birakir giderim sen beni zaten istemiyosun. Benim sana evde ihtiyacim var diyorum yok anlamiyo. Benim ailem kucukken bosandilar beni babannem sonrasinda uvey annem buyuttu. Annem sanirim bunun ezikligini benim cocugumla giderebilecegini dusunuyodu. Ama doguma 1 hafta kalmisken beni boyle strese sokmasi hic olmadi uvey annem ve kv hep yanindayiz ne zaman istersen geliriz sen soyle yeter modundayken annemin boyle yapmasi uzdu.
Afilim92 14 günlük oldu oğlum. Sarılık hiç olmadı çok şükür. Mama süt kaka gaz derdimiz var hala. Hiç uyumuyor kolik mi olcak acaba bilmiyorum sürekli hoppidi hippidi geziyoruz evde sussun diye. Bir de fon makinesi sesine susup uyuyor yeni keşfettim. gaz damlalari denemeye başladık. Sütüm hala 10-20 CC. Bı de alerji oldum neye bilmiyorum. Her yerim böcek ısırığı gibi bir TL büyüklüğünde kizarik. Korse takmaya başladım düzenli olarak. Göbek fena ya armut gibi.
Senin doğum tarihi belli oldu mu 15 temmuz muydu
Aaaa hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. Suprizli bebis.Kizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Kizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt inşallah çok sevindim ama suni sancı öyle malesef neyse unutmaya çalış bebeğine odaklanKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Hayirli olsun bebisin. Onemli olan sagliginiz. Gecti gitti iste.. aksam gec saatte dogurmussun. Gece yatis yapmislardir. Taburcu oldunuz muKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Canım benim hayatım artık süt sağmak ve emzirmek üzerine kurulu şu an süt sağıyorum mesela ve tek elle yazıyorum. Bir bebişim sakin ama diğer bebişim gaz sıkıntısı var sanırım az önce ilk kez şurup verdim ve rahatladı şimdi uyudu. Sütüm yetmiyor mama ile yarı yarıya takviye ediyorum.nevesta81 hadess @Kizilcik123 @Forse @Berenelam63 @sonsuzzz @pitircik66 nasilsiniz kizlar bebisleriniz nasil ?
Kizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Canım gozunaydinKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Canim zor da olsa kavusmussun bebisine gözün aydin .Saglikla büyüt insallah.Kizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Anlıyorum canim .Allah kolaylik versin sorunu cozersiniz insallah .Aktif bir grubumuz var 5000 sayfa olmus baksana :) Arada uğra merakta koyma .Bal suratlarinla guzel zamanlar geçir bir daha ayni donemleri yasamayacaksiniz .Canım benim hayatım artık süt sağmak ve emzirmek üzerine kurulu şu an süt sağıyorum mesela ve tek elle yazıyorum. Bir bebişim sakin ama diğer bebişim gaz sıkıntısı var sanırım az önce ilk kez şurup verdim ve rahatladı şimdi uyudu. Sütüm yetmiyor mama ile yarı yarıya takviye ediyorum.
Bu arada elimden geldiği kadar sizleri takip ediyorum ama sadece okuyabiliyorum bazen çoğu mesajıda atlıyorum mecburen.
Bende öyle düşündüm canım akşam duş alır yatarım dinlenirim en azından. Bi korku sardı içimi.oinone27 dus alamadim diye hayiflaniyordun .Ne guzel dusunu da alirsin .Ohh mis .Uyuyamazsin ama en azindan kafani dinlersin .
Summes sebîle yesserahu.Bende öyle düşündüm canım akşam duş alır yatarım dinlenirim en azından. Bi korku sardı içimi.
Aaaa hayirli olsun Allah anali babali buyutsun. Suprizli bebis.
Hayirli olsunnn canimmm cok sukur dogurmussun atlatmissin bundan sonrasinin tadini cikar taze anne cennet kokuluyu kokla yerimizie
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt inşallah çok sevindim ama suni sancı öyle malesef neyse unutmaya çalış bebeğine odaklan
Hayirli olsun bebisin. Onemli olan sagliginiz. Gecti gitti iste.. aksam gec saatte dogurmussun. Gece yatis yapmislardir. Taburcu oldunuz mu
Canım gozunaydin
Çok şükür kurtulmussunuz bunu düşün. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
Canim zor da olsa kavusmussun bebisine gözün aydin .Saglikla büyüt insallah.
Anlıyorum canim .Allah kolaylik versin sorunu cozersiniz insallah .Aktif bir grubumuz var 5000 sayfa olmus baksana :) Arada uğra merakta koyma .Bal suratlarinla guzel zamanlar geçir bir daha ayni donemleri yasamayacaksiniz .
Çok sagolun kızlar sizler daha rahat kendi sancinizla dogum yaparsnz insllahh
Benimle durumun benziyor canım.Kizlar ben de annemle tartistim dogum oncesi hic hos olmadi. Hastane 1 tane refakatci kalabilecegini soyledi. Ben de esimle kalmak istiyorum bebegimizle ilk gecemizi aile olarak gecirmek istiyorum. Annem cildirdi ben gelmem o zaman bi ara altinini birakir giderim sen beni zaten istemiyosun. Benim sana evde ihtiyacim var diyorum yok anlamiyo. Benim ailem kucukken bosandilar beni babannem sonrasinda uvey annem buyuttu. Annem sanirim bunun ezikligini benim cocugumla giderebilecegini dusunuyodu. Ama doguma 1 hafta kalmisken beni boyle strese sokmasi hic olmadi uvey annem ve kv hep yanindayiz ne zaman istersen geliriz sen soyle yeter modundayken annemin boyle yapmasi uzdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?