- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.021
Aynı gorgusuzluk bendede var sanırım iki kızdan sonra erkeği bulmanin gorgusuzluguSeninkinden cok farkli degil canim. Bir tek cibinlik tulum bir de magnet fazla. O da 10 sene sonra dogum yapip oglandan sonra da kizi bulmus olmanin görgüsüzlüğü diyelim
Hayirlisi ile sag salim o zamana ulasip atlatalım resim atarim insallah
Ben de az once gordum. Biraz sinirlendim. O garibanlar saldim cayira mevlam kayira buyuycekler 7 kardes.Kizlar haberlerde izledim .Kadin besiz doğurmuş. O degil de once de 2 cocuklari varmis
Hayırlı olsun canım Rabbim bebeğini sağlıkla buyutmeni nasip eylesin inşallahKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
her yemegine kimyon koy canım suyla karıştırıp ta icebilirsin gaz icinDoktoru ile konuştum. Rezene çayından bir kaç tatlı kaşığı ver dedi, bende içiyorum. Ama bence pek bir işe yaramadı. Mamasına 1-2 damla zeytinyağı damlat dedi. Şimdilik ailecek bekliyoruz. En önemli konumuz Gece kakasını yaptı mıHaftaya doktoruna gidicem hala devam ederse belki bir ilaç verir.
Kizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Bir seye dikkat ettim masallah hic biri aglamiyordu .Biz de daha doğmadan nasil bakcaz diye hayıflanıyoruz .Ben de az once gordum. Biraz sinirlendim. O garibanlar saldim cayira mevlam kayira buyuycekler 7 kardes.
Gecmis olsun canim. Beni kucuklugmden babam tekrar evlenene kadar babannem buyuttu bende emegi buyuktur. 5 yil oluyo kaybedeli. Allah uzun omurler versin senin babannene.Benimle durumun benziyor canım.
Benimkilerde ayrı .
Ayrı olduklarında biz zaten büyüktük ama yine babannem sahip çıktı.
Annemde seninki gibi anı tepkiler verir.
Beni çok yıpratıyor bu hali tabi ki.
Kv ve babannem muhtemelen kalmak ister ama babannemide bugu n acile kaldırmışlar..
Summes sebîle yesserahu.
1. summe : sonra
2. es sebîle : yol
3. yessera-hu : ona kolaylaştırdı
Canim bu ayeti bol bol oku .Dogumun kolay olur Allah in izniyle.
Sağol canım okurum bol bol.Kizlar haberlerde izledim .Kadin besiz doğurmuş. O degil de once de 2 cocuklari varmis
Gecmis olsun canim. Beni kucuklugmden babam tekrar evlenene kadar babannem buyuttu bende emegi buyuktur. 5 yil oluyo kaybedeli. Allah uzun omurler versin senin babannene.
Annemi kirmak istemiyorum ama ameliyat korkusu sutum gelcek mi stresi bebege bakabilecek miyim endisesi fln derken muhtemelen onla ugrasamiycam. İster gelsin ister gelmesin napalim.
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Bence kvyi doktorun hemsirenin uzerine sal. Beni dinlemiyorlar annecim her dedigini soyledim de. Biraz da onlar ugrassin.Aynen insan bir yerden sonra resti çekiyor.
Çünkü sabri kalmıyor inssnin.düşünecek bir sürü telaş dert varken.
Ay benimde kv. Arayıp arayıp duruyor o bekleme salonunda. Sürekli sürekli yok boş oda var seni niye servise cikarmiyorlar.
Oda numarasını verdi beni oraya gönderin falan de diyor.
Kadın takti. Doktorlar Zaten şuan yer yok diyolar. Olsa beni niye dogumhanedeki yatakta yatırsınlar.
Aynı şeyi on kere söyledi. Bende aynı şeyi on kere söyledim. Bir daha acmicam . Şuan zaten yattigim bir yatak var. Kendisi rahatsizsa evine gitsin .
Sinirlerimi bozuyor acmicam bir daha telefonu ya.
Bence kvyi doktorun hemsirenin uzerine sal. Beni dinlemiyorlar annecim her dedigini soyledim de. Biraz da onlar ugrassin.
Bu tarz bel destek minderleri var canım eskiden ben de bilmiyordum penye battaniye falan koyuyordum bu defa böyle bir şey almayı düşünüyorumCanim bu resimde pek belli olmuyor isin asli dik olusu.... ama pusetlerin hepsinde ayni sorun var bence biraz desteklemek gerekiyor sanki.. ben ilk kullanırken de belini desteklemistim yavrunun... diger tasima yöntemleri de guvenlo gelmiyor bana maalesef
Hayırlı olsun canım hemde geçmiş olsun. Suyunmu geldi öylemi gittin hastaneye. Kaç saat sürdü doğum yapmanKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Canim bence iyi yapmişsin ben kızımı hastaneye yatırdılar 2 gün iyleşsin diye ordan evime bir sürü hastalık getirdim oksuruğum bu yüzdenmiş, yani sancın başlarsa gece gidersin, olmadı yarın gidersin.Hastaneye gittim kızlar, suyum geliyormuş sızıntı şeklinde dedi, açılmam 1 cm sancım yok. Yatış veririz yarın sabah doktorun görüşüne göre sancı gelmezse ya suni sancıyla ya sezeryanla alırız dediler bu gece hiç bi işlem yapılmaz dediler, bende hastanede yatmak istemedim. Zaten doktor yokmuş acil durumda geliyormış ebe baktı. Enfeksiyon kapma ihtimaline karşı yatırıyorlarmış. Hastaneler bana daha çok mikroplu geliyor nedense. Evim daha hijyenik gibi. İmza atıp eve çıktım sabah erkenden gidicez. Inşallah yanlış yapmamışımdır. Bana dua edin lütfen.
Insallah yetisirler. O olmazsa cok uzulurum.Valla senle aynı durumdayım. En korktuğum eşimin yetişememesi doğuma. Ben valizimi hazırladım eşimin valizi de hazır:) benden haber bekliyor gelmek için.
Gözün aydin canim, biti giti sonycda, bebeğinle gecirdiğin uykusuzluk vile tatlı ve değerli her anı doya doya musmutlu yaşa kücük sorunlara takılup bu güzel anlarnı maft etmesne izin verme, sonra insan pişman ola biliyor bol sütün olsun inşallah.Kizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?