2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı gorgusuzluk bendede var sanırım iki kızdan sonra erkeği bulmanin gorgusuzlugu kızlarda tek bavulla gitmiştim ozamanda yoktu galiba böyle şeyler
10 sene once oglum dogdu evet boyle seyler yoktu. Sadece lohusa takimi ve hastane cikisi aldigimi biliyorum o da ihtiyac babinda. Lohusa yatagimi da annem elisi goznuru igne oyasi ile yapmisti. Baska da hazirligim yoktu. Bunlari hazirlamanin heyecani da baskaymis ama. Evlendikten sonra ev kuranlarin heyecanlarini gorup heveslenirsin ya.. hamilelikten once dogum yapanlari gorup heveslenirdim. Simdi de gercekten tadini cikardim diyebilirim. Ablamla annem kiziyo bana hicbirsey birakmadin bize diye.. ama cok keyif aldim. Iyi ki yapmisim diyecem insallah

Deniycem bakalım canım uyusam iyi olur ama heyecan var üzerimde yerimde zor duruyorum
Aslında senin yerne olsam heycanda uyumak değil hiç bir şey yapamazdım, yuzümde şaşkın bir gülümsemeyle son hazılıklarmı yapardım, ilk doğumumda nasıl oyumuşum bende şaşırıyorum kendime.

Benim eltim 7 ay once dogum yapmıştı. Hem gazi icin hem de dis cikarirken vermek icin bitkisel takviyeler kullandi. Cocuk doktoru vermis zaten ve cok faydasini gordum dedi. Gazli bebis anneleri cocuk doktorunuza sordunuz mu belki care onerirler siz de bebisler de rahatlarsiniz

Su zamanlarda bide herkesin gönlünü hoş etmeye çalışmamız ne kadar tuhaf.canım bende eşimi istiyorum yanımda.ama benim eşim işi yuzunden yurt dısındaydı mayıs sonuna kadar ve annem 6 aydır yanımda o ilgilendi benle.şimdi eşim yanımızda.ama anneme hastanede sen kalma demek zor Allah affetsin bende kırılmasın die anneme eşim kalsın anne çünkü beni kaldırmak vs gerekirse sen zorlanırsın bide bişi lazım olsa senin alıp gelmen zor dedim arabayla bişi almak vs gerekir.zaten bi gece sen evde dinlen eve gelince benle ilgilen dedim.

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamadım. Bende kuzum da çok iyiyiz. 14.40 da dünyaya geldi. Yavaş yavaş emmeye başladı. Benim çok ağrım yok kalkıp yürümeye başladım yavaştan.
Anne olmak çok farklı bir duygu
Allahım hepinize tattırsın zamanı gelince. Sezeryandan da korkmayın. İnsanın elini bıçak kesse o bile ağrır. Ama operasyon da birşey hissetmiyorsunuz bile. Doktorum hep konuştu benimle
Gene yazarım emzirme zamanı

Gözün aydın canım bol sütün olsun sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini.

Arkadaşlar, bebeği yıkamak için Sebamed yenidoğan şampuanı aldım ama saçında kullanmak istiyorum vücudunda kullanmak istemiyorum pek. Kafama takıldı. Sizler vücudunu ne ile yıkayacaksınız? Bir de rezene çayı aktardan mı temin ediliyor yoksa poşet çay olarak mı tüketiliyor?

Aynen canım doğru diyorsun :) bakalım nasıl olacak nasip

Summes sebîle yesserahu.

1. summe : sonra
2. es sebîle : yol
3. yessera-hu : ona kolaylaştırdı
Canim bu ayeti bol bol oku .Dogumun kolay olur Allah in izniyle.
Ben de sanci esnasinda Meryem suresinin ilk ayetini okuyun diye duymustum. Kaf ha ya ayn sad.. hurufu mukattaa harfleri olan ayeti. Sanci gelince bunu soylemek iyi geliyormuş

Hayırlı olsun canım Rabbim bebeğini sağlıkla buyutmeni nasip eylesin inşallah

doktor cmden bahsetmemisti ama aksam ebe 6cm kadar dedi cnm
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun canım hemde geçmiş olsun. Suyunmu geldi öylemi gittin hastaneye. Kaç saat sürdü doğum yapman
sancm oldu suyu ebe patlatti canm

Ayy bende bundan korkuyorum neyse geçti çok şükür yavruna kavuştun gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Ayy canım benim maşallah. Sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi ...ikiniz de iyisiniz inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Yavrun yanında ya geçer hepsi

Hepinize tek tek tesekkur ediyorum kizlar iyi dilekleriniz icin saglivakla buyuturuz evlatlarimizi insallahhh

Amim canim cok sagol. Hamilelogimin basindan beri yok cok zorlandim ama guclu olmak zorundaydim. En iyisini yapiyorsun. Ben de tanidiklara soylemedim. Belli degil diyorum.

Icimi rahatlattin. Sagol

Aynen canım insan çok garip hissediyor
Nasıl idare edecem bilmiyorum dengeyi nasıl kurarım.
Büyüğü grip babası sürekli kardeşine dokunma diye uyarıyor bulaşır hasta olur diyor benimki üzülüyor
Ben de eşime kızıyorum sorun yaşıyoruz valla zor geliyor dengeyi ayarlamak canım Allah yardımcımız olsun

Canımm benim yaa kıyamam♡ annen gelmiş miydi biraz dinlensen dycem de zor gibi. çok ağlıyo mu nasıl ?
Annem yanımda canım
Gündüz hep uyuyor gece oldu mu uyanıyor ağlıyor sürekli meme istiyor.
Yine de dünyanın en güzel şeyi canm ya hadi darısı başınıza artık kuzum ❤❤

Gözün aydın canım tebrik ederim , oh maşallah size Rabbim nazarlardan korusun inşallah

Afilim92 cnm aglayip bebisinide etkileme sonlara geldik Allah korusun esinde hatasini anlar dusununce ins duzelmissinizdir, su saate anca bakabildim..
Benimkide almis cicek pasta dunku uyuzlugunu telafi ediyor d.gunu bahanesiyle iste esler bi oyle bi boyle..

Nasil bakip anladilar canim suyunun geldiğini benimde suphelerim var ama sadece sözlü anlatimla dr suyun degildir dedi gecti icime dert oldu simdi... simdiden allah yardimcin olsun dualarimiz seninle bir avazda al insallah bebegini saglicakla kucagina

Hayirli ugurlu bir evlat olsun canim gözünüz aydın

Tansiyonun yukselmistir canim... aglayinca benim yukseliyor bebek de hareketsizlesiyor

Ben herseyini sebamed aldim canim... sampuan kopuk sabun ... ama sabun cildine zarar verirse diye endişelerim var

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Bizde hala heyecanla bekliyoruz aynı güzel duyguları yaşamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…