2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bu sorunu çözemedim ve gecen gün epey agladım yetemiyorum mama dan destek alıyorum diye, kv. de de moralimi iyice bozdu mamadan dolayı
Ya ne diyor? Benim de annem sürekli aç bu çocuk diyor belki de benim görmediğim anlarda mama tikiyordur ağzına hiç güvenmiyorum

D dehaaa canım allah analı babalı büyütsün. İşte sancı olmayınca mecbur suni veriyorlar ama çık betermiş öyle diyorlar. Bende normal yapcam. Suniden korkuyorum inşy kendi sancımla yaparım. Anne olmak gerçekten zor

Sanırım normal doğum yapcak kişi sayısı sınırlı 10 kişiyizdir :)) ben çok tırsıyorum hargün doğurduğumu görüyorum, kendi sancımız olsa iyi de o suni çok betermişşşşş. Allah kolaylık versin hapimize

Cok gecmis olsun canim... Allah yardimcin olsun kendine gelince guzel haberlerini yaz bize insallah

Gecmiş olsun ama daha ziyade gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebişin

Bizim aynı canım günlerimiz senle bakalım kim daha önce doğuracak ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum ama hayırlısı
Aynen ben de canım hiç sancı çıkmıyor nst ' de doktora soruyorum her defa gelen giden yok mu daha o da seninki memnun yerinden diyor ayrica benle aynı gün olduğun için de içim rahat sadece ben değilim diye teselli ediyorum kendimi

Kızlar bir sorum olacak size göğüs kalkanı ile ilgili..
Göğüslerim yara oldu delikli olanı ne kadar süre ile kullanabiliriz?
Dün gece 2 saat koydum bir tanesinde süt vardı üstüme döküldü hep dökülmemesi için ne yapmalıyım ?
Kapalı olanı yaralar iyileşmeden kullanamam sanırım onun da süresi var mı?
İçindeki sütü biberonda biriktirdim diyelim kaç saat dolapta muhafaza edebilirim?

Canım hava almayan kısımdaki sütü kullanabilirsin fakat hava alanda bakteriye açık diye onu kesinlikle kullanma.sütünü buzdolabında 48saat buzlukda dondurarak 3 ay saklayabilirsin.kapalı olan göğsü giysilerden koruma amaçlı yapılmış yaklaşık 1 saat kadar kıllanabilirsin.

Ben de sanci esnasinda Meryem suresinin ilk ayetini okuyun diye duymustum. Kaf ha ya ayn sad.. hurufu mukattaa harfleri olan ayeti. Sanci gelince bunu soylemek iyi geliyormuş
Meryem Suresinin benim icin yeri cok farkli .Annem 41 Meryem Suresi okuduktan sonra hamile kaldim .Tup bebek merkezindeki kendini bilmez dr ama tatlimm senin dogal yoldan bebegin olmasi cok zor .Bosuna zaman kaybetme demisti. 2 ay sonra hamile kaldim

Gunaydin kizlar.Bugun oglusumla randevumuz var .Ama YKS var insallah trafikte fenalik gecirmem .Esime sinav baslayinca gidelim dedim ama bakalim .

Sanırım sancılarım başladı kızlar, ishal gibi değilim ama emin olamadım. Karnıma bi ağrı giriyor 20-25 sn sonra geçiyor 10 dk sonra tekrar aynı şey oluyor
Sabah gaz sancısı sandım hatta. Bu doğum sancısı mı?

Bu arada gece uyumuşum dinlendim iyi oldu. Şimdi evden çıkıyoruz bana dua edin lütfen ihtiyacım var.

Canim delikli olan takilinca o sut kullanilmiyor bilgin olsun .Youtube a yaz guzelce anlatmislar .

Allah bir avazda kurtarsin canim .Melegin kucağında olacak bunu düşün .

Günaydın kızlar.
Önceden hep doğum sancilarinin süresini nasıl takip edebildiklerine şaşardım.
Dün 3 4 dk da bir
Hem sol kasigimda dalgalanma .
Hem bebek hareketi hemde rahme iğne batmasi yaşadım.
Dün çok rahat takip ettim.
Şancı vardı.
Muayene ettiler.
Aciklik yoktu çok şükür.

Sancimi durdurdular.
Ama çok fenaydı.
Doktorlar sanslisin ilk gebelik oldugundan sancılar hemen açılma yapmıyor dedi işte..

Sağ salim pzt günü gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…