2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde her gelen yemek öncesi geldi çayına kahvesine kadar ikram bekledi oysa ben 6naylık gebeyken kuzenim oğlunu doğurduğunda o halimle gelenlere çay kahve dağıttım iş yaptm çok kalmadım da millet delirmiş resmen lohusayım ya ben lohusa mi

Sebamed'in şampuanının kullanım alanı sadece saç olduğu yazıyor ama herkes vücuda da kullanıldığını söylüyor. Ben de karar veremedim.

Her öğünde 30 cc yemeli ve 2-3 saatte bir beslenmeli bu yetmez ne yazıkki benim doktorum e bebekten malt içecek önerdi 3 kutu aldım süt yapıyomuş ama daha denemedim onu bi dene istersen

Normal doğum bekleyenler kimler hadi beraber bekleyelim doğumu başlatan kolaylaştıran ne varsa bir birimize anlatıp destek olalım , benim 40 haftamın dolmasına 9 gün kaldı bir tarafim hemen gelsin istiyor diğer tarafım evde herkes grip diye biraz beklesin diyor ama ufak ufak neler yapa bilirim acele etmeden merdiven inip çıkmak olmasin evin içinde yapa bileceğim bir şey olsun :)

Ah canım ben de suni sancıyla yaptm ama dünyadaki en ağır en berbat acının beni beklediğini nerden bilecektim..çok acı çektim çok..senin en ağır sancılar kaç saat sürdü

Amin canım inşallah
Parmağıyla açılma muayenesi yaparken dedi canım önce akıntı dedi sonra su sızıyor dedi, ama benim öyle çok az gelmedi 1-2 damla gibi. Gittiğimde iç çamaşırım yine ıslaktı mesela. Onuda gördü emin oldu sanırım.

Sabah bana da sani sancı vermeyi planlıyorla direk sezeryan mı istesem acaba
Canım seni korkutmak gibi olacak ama benim doğumuma eşim de girdi benim çektiğim acıyı gözleri dolu dolu izledi elimden bişi gelmedi yüreğim yandı dio şimdilerde..her sancı gelişini hissedip eşimin gözlerine bakıp sancı geliyo diodum annemde vardı her sancıda ıkınmam gerekti ıkınıyodumda ama canımdan ca gidiyodu..soyle beni sezeryana alsınlar diye yalvardm eşime ama o bu daha iyi dedi şimdi teşekkür ediyorum kendisine.bebekle o kadar meşgulumki sezeryanla yarım insana dönüşecektim.2. Bebişime Allah kısmet ederse yine normal isterim.nolursa olsun o an çektim ve bitti.sezeryanda annem 1 ay çekmişti

Bizim aynı canım günlerimiz senle bakalım kim daha önce doğuracak ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum ama hayırlısı

Ben bekliyorum cnm ama daha var vaktim 38 den sonra hurmaya ve egzersizlere baslarim

Benim miniğimde hoşlanmıyor hiç yüksek sesten tartışmalı ortamdan , geçenlerde ev oturmasındaydım 4-5 çocuk vardı ortamda hiç mutlu değildi o seslerden galiba sakin olmayı seviyor :)

Gözünüz aydın.. şansı bahtı açık olsun.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Seni emebiliyor mu? Önce emzir bikana kadar sonra mama ver vaalla mama hazırlamak eziyet resmen ah meme Alsa acip ver hemen yaniii. Bi de sen yeni doğurdun sendeki kolostrum şuanda ondandır az gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…