- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.081
P
Geçer insallah sarılığı canim .Bebekler uyuyunca uyanmıyor ,uyaninca uyumuyor galiba. Herkes ayni seyden sikayetci .Abisiyle tanisti mi bebis? Ne tepki verdi merak ediyorum .Ben de iyiyim sukur evde bunalıyorum sonra teselli ediyorum kendimi sayılı gun sonra bu yalnizlik bitecek diye.
Yaa alissin bosver .Senle arasindaki bagin guclu olmasi icin bu gerekli zaten .Buyukler hep emzir yatir aman kokunu bilmesin ,aman kucaga alismasin diyorlar .Ama dogru olan tam tersi .Zaten bir kac ay sonra kucakta tutabilene ask olsun.
Ben de iyiyim rutin agrilar dışında bir sorun yok şükür. Bu ara dogum stresi sardi .Durup durup ağlıyorum.[/QUOTEn
Bizde her gelen yemek öncesi geldi çayına kahvesine kadar ikram bekledi oysa ben 6naylık gebeyken kuzenim oğlunu doğurduğunda o halimle gelenlere çay kahve dağıttım iş yaptm çok kalmadım da millet delirmiş resmen lohusayım ya ben lohusa mibizde böyle şeyler yok aslında. biri doğum yaptığında ihtiyaç olursa yanında bi refakatçi kalır yardımcı olmak için. hastanede ziyarete bile gidilmez. hastaneden çıkınca da evine gidersin bebeği görmek için en fazla iki üç saat bu kadar. ama eşimin ailesi böyle
Sebamed'in şampuanının kullanım alanı sadece saç olduğu yazıyor ama herkes vücuda da kullanıldığını söylüyor. Ben de karar veremedim.Nasil bakip anladilar canim suyunun geldiğini benimde suphelerim var ama sadece sözlü anlatimla dr suyun degildir dedi gecti icime dert oldu simdi... simdiden allah yardimcin olsun dualarimiz seninle bir avazda al insallah bebegini saglicakla kucagina
Hayirli ugurlu bir evlat olsun canim gözünüz aydın
Tansiyonun yukselmistir canim... aglayinca benim yukseliyor bebek de hareketsizlesiyor
Ben herseyini sebamed aldim canim... sampuan kopuk sabun ... ama sabun cildine zarar verirse diye endişelerim var
Çok yürüdüm ama ben hem o son hafta hem gebelik boyunca ve egzsrsiz yaptm belkide onlar tetiklediheyecanlandım şuaann:)
Her öğünde 30 cc yemeli ve 2-3 saatte bir beslenmeli bu yetmez ne yazıkki benim doktorum e bebekten malt içecek önerdi 3 kutu aldım süt yapıyomuş ama daha denemedim onu bi dene istersen
Kızlar benden hala bu kadarcik süt geliyo napiyim hangi doktora gideyim normal değil sanırım bu durum. 2 saatte bir sağım yapıyorum bu kadarcik cikiyo birleştirip birleştirip resmen tadımlık veriyorum oğluma. Kadın doğumcu pek bı yorum yapmamıştı. 2 hafta oldu doğum yapali
Ah canım ben de suni sancıyla yaptm ama dünyadaki en ağır en berbat acının beni beklediğini nerden bilecektim..çok acı çektim çok..senin en ağır sancılar kaç saat sürdüKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Amin canım inşallahNasil bakip anladilar canim suyunun geldiğini benimde suphelerim var ama sadece sözlü anlatimla dr suyun degildir dedi gecti icime dert oldu simdi... simdiden allah yardimcin olsun dualarimiz seninle bir avazda al insallah bebegini saglicakla kucagina
Hayirli ugurlu bir evlat olsun canim gözünüz aydın
Tansiyonun yukselmistir canim... aglayinca benim yukseliyor bebek de hareketsizlesiyor
Ben herseyini sebamed aldim canim... sampuan kopuk sabun ... ama sabun cildine zarar verirse diye endişelerim var
Sabah bana da sani sancı vermeyi planlıyorlaAh canım ben de suni sancıyla yaptm ama dünyadaki en ağır en berbat acının beni beklediğini nerden bilecektim..çok acı çektim çok..senin en ağır sancılar kaç saat sürdü
Canım seni korkutmak gibi olacak ama benim doğumuma eşim de girdi benim çektiğim acıyı gözleri dolu dolu izledi elimden bişi gelmedi yüreğim yandı dio şimdilerde..her sancı gelişini hissedip eşimin gözlerine bakıp sancı geliyo diodum annemde vardı her sancıda ıkınmam gerekti ıkınıyodumda ama canımdan ca gidiyodu..soyle beni sezeryana alsınlar diye yalvardm eşime ama o bu daha iyi dedi şimdi teşekkür ediyorum kendisine.bebekle o kadar meşgulumki sezeryanla yarım insana dönüşecektim.2. Bebişime Allah kısmet ederse yine normal isterim.nolursa olsun o an çektim ve bitti.sezeryanda annem 1 ay çekmiştiSabah bana da sani sancı vermeyi planlıyorladirek sezeryan mı istesem acaba
Gözün aydın canım :)doktor cmden bahsetmemisti ama aksam ebe 6cm kadar dedi cnm
sancm oldu suyu ebe patlatti canm
Hepinize tek tek tesekkur ediyorum kizlar iyi dilekleriniz icin saglivakla buyuturuz evlatlarimizi insallahhh
Bizim aynı canım günlerimiz senle bakalım kim daha önce doğuracak ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum ama hayırlısıNormal doğum bekleyenler kimler hadi beraber bekleyelim doğumu başlatan kolaylaştıran ne varsa bir birimize anlatıp destek olalım , benim 40 haftamın dolmasına 9 gün kaldı bir tarafim hemen gelsin istiyor diğer tarafım evde herkes grip diye biraz beklesin diyor ama ufak ufak neler yapa bilirim acele etmeden merdiven inip çıkmak olmasin evin içinde yapa bileceğim bir şey olsun :)
Başaşağı benimki ama kanalda falan değil. aşağılarda elleri ile bişeyler yapıyo sanırımSeninkinin duruşu nasıl canım benimki baş aşağı duruyor bugün ilk defa hissettim bende tedirgin oldum dedim yerleşiyor mu yerine acaba
Ben bekliyorum cnm ama daha var vaktim 38 den sonra hurmaya ve egzersizlere baslarimNormal doğum bekleyenler kimler hadi beraber bekleyelim doğumu başlatan kolaylaştıran ne varsa bir birimize anlatıp destek olalım , benim 40 haftamın dolmasına 9 gün kaldı bir tarafim hemen gelsin istiyor diğer tarafım evde herkes grip diye biraz beklesin diyor ama ufak ufak neler yapa bilirim acele etmeden merdiven inip çıkmak olmasin evin içinde yapa bileceğim bir şey olsun :)
Moralim bozuk diye esimle sinemaya gittik jurasic worlde. Dinazorlu yaratikli kafam dagilsin diye. Anam o sesden gurultuden cocuk cildirdi eller ayaklar kafa popo hic durmadi. Esimle 4 kolla seve seve anca sakinlestirdik. Daha dogmadan cocuga travma yasattik.
Gözünüz aydın.. şansı bahtı açık olsun.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar dün kontrolde açılmam vardı hatrlarsaniz aksam 21:40ta doğum yaptm zor bir gece gecirdm uykusuz yasamaya calisiyorum resmen. Normal dogum oldu sancm yokmus suni sanci verdiler öldüm resmenbide epiduralde almadm beni boyle bir agrinin bekledigini bilmiyodum vaz gecip epidural istedigimdede iş işten gećmişti.
Seni emebiliyor mu? Önce emzir bikana kadar sonra mama ver vaalla mama hazırlamak eziyet resmen ah meme Alsa acip ver hemen yaniii. Bi de sen yeni doğurdun sendeki kolostrum şuanda ondandır az gelmesiEmzirme hemşiresi bugün bana humana stil tea, incir kompostosu içebilirsin dedi. Benim de 20 cc faşan geliyor bir sağmada. 4 lt yakın su içiyorum ona rağmen.
Benim oğlanda fena cnm. Uykuya dalması ve emziğe geçmesi tam bir olay. Koyamet kopuyor evde. Emzik bile başladım. Benimki sarılık olmadı ama risk altında hala onyüzden mama başladı bugün doktor. İnşallah düzelirler çok yorucu oluyo böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?