- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.121
Tamam canım çok teşekkür ederim çok faydalı oldu bilgilerCanım hava almayan kısımdaki sütü kullanabilirsin fakat hava alanda bakteriye açık diye onu kesinlikle kullanma.sütünü buzdolabında 48saat buzlukda dondurarak 3 ay saklayabilirsin.kapalı olan göğsü giysilerden koruma amaçlı yapılmış yaklaşık 1 saat kadar kıllanabilirsin.
Tamam canım teşekkür ederim süre kısmını bir türlü bulamamıştımCanim delikli olan takilinca o sut kullanilmiyor bilgin olsun .Youtube a yaz guzelce anlatmislar .
Çarsamba gunune kadar rahat ol bakalm stres yapma bende çarsamba yada persembe giderim ölçümler her hafta farklı çıkıyor belki usg cihazıyla alâkalıdır sen kilo almış mısınGonlum hep yatmaktan yana. Dogum kanalina da girmemis bebek 3400 olmua. Karin cevresi cok genişmiş kafa ve boy normal. Diyet yap dedi. Kendi soktorum diyet filan yapma demisti. Kafamiz karisti iyice carsamba kendi doktorumda randevum
Bende normal doğum bekleyenlerdenim, suni konusunda sizin gibi düşünmüyorum aslında doğum başlamadan bir belirti olmadan suni sancı zor ola bilir belki ama acıklık su biraz sancı varsa bence ayni şey, en azından bana ayni gibi geldi hata daha kolay geldide diye bilirim.Sanırım normal doğum yapcak kişi sayısı sınırlı 10 kişiyizdir :)) ben çok tırsıyorum hargün doğurduğumu görüyorum, kendi sancımız olsa iyi de o suni çok betermişşşşş. Allah kolaylık versin hapimize
Nasil bakip anladilar canim suyunun geldiğini benimde suphelerim var ama sadece sözlü anlatimla dr suyun degildir dedi gecti icime dert oldu simdi... simdiden allah yardimcin olsun dualarimiz seninle bir avazda al insallah bebegini saglicakla kucagina
Hayirli ugurlu bir evlat olsun canim gözünüz aydın
Tansiyonun yukselmistir canim... aglayinca benim yukseliyor bebek de hareketsizlesiyor
Ben herseyini sebamed aldim canim... sampuan kopuk sabun ... ama sabun cildine zarar verirse diye endişelerim var
Gözün aydın canım :)
Gecmiş olsun ama daha ziyade gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebişin
Canim o sureyi nasıl okuyorsun 41 kere falanmi biraz bilgisizimde, kv kızı için okur berki oda hamile kala bilir. Yardımcı olurmusun.?Meryem Suresinin benim icin yeri cok farkli .Annem 41 Meryem Suresi okuduktan sonra hamile kaldim .Tup bebek merkezindeki kendini bilmez dr ama tatlimm senin dogal yoldan bebegin olmasi cok zor .Bosuna zaman kaybetme demisti. 2 ay sonra hamile kaldim
Normal doğum bekleyenler kimler hadi beraber bekleyelim doğumu başlatan kolaylaştıran ne varsa bir birimize anlatıp destek olalım , benim 40 haftamın dolmasına 9 gün kaldı bir tarafim hemen gelsin istiyor diğer tarafım evde herkes grip diye biraz beklesin diyor ama ufak ufak neler yapa bilirim acele etmeden merdiven inip çıkmak olmasin evin içinde yapa bileceğim bir şey olsun :)
Sanırım normal doğum yapcak kişi sayısı sınırlı 10 kişiyizdir :)) ben çok tırsıyorum hargün doğurduğumu görüyorum, kendi sancımız olsa iyi de o suni çok betermişşşşş. Allah kolaylık versin hapimize
Çarsamba gunune kadar rahat ol bakalm stres yapma bende çarsamba yada persembe giderim ölçümler her hafta farklı çıkıyor belki usg cihazıyla alâkalıdır sen kilo almış mısın
Kızlar bir sorum olacak size göğüs kalkanı ile ilgili..
Göğüslerim yara oldu delikli olanı ne kadar süre ile kullanabiliriz?
Dün gece 2 saat koydum bir tanesinde süt vardı üstüme döküldü hep dökülmemesi için ne yapmalıyım ?
Kapalı olanı yaralar iyileşmeden kullanamam sanırım onun da süresi var mı?
İçindeki sütü biberonda biriktirdim diyelim kaç saat dolapta muhafaza edebilirim?
Sanırım sancılarım başladı kızlar, ishal gibi değilim ama emin olamadım. Karnıma bi ağrı giriyor 20-25 sn sonra geçiyor 10 dk sonra tekrar aynı şey oluyor
Sabah gaz sancısı sandım hatta. Bu doğum sancısı mı?
Bu arada gece uyumuşum dinlendim iyi oldu. Şimdi evden çıkıyoruz bana dua edin lütfen ihtiyacım var.
Rabbim bi avazda kurtarsin canimSanırım sancılarım başladı kızlar, ishal gibi değilim ama emin olamadım. Karnıma bi ağrı giriyor 20-25 sn sonra geçiyor 10 dk sonra tekrar aynı şey oluyor
Sabah gaz sancısı sandım hatta. Bu doğum sancısı mı?
Bu arada gece uyumuşum dinlendim iyi oldu. Şimdi evden çıkıyoruz bana dua edin lütfen ihtiyacım var.
Canim cok az kaldi insallah ... kavusacaksin yavrunla ve hepsi gececek insallah... sonra bebeklerimizin gelisimini konusacagiz burada Allah izin verirse...Günaydın kızlar sabah uyandım lavaboya bi gittim kendimi tanıyamadım yüzüm acayip şişmiş göz kapaklarim dudaklarimartık bitsin istiyorum bian önce pazartesi gelsin
Removeben cnm karın çevresi geniş olan bebeklerde hamilelik şekeri görülür annede, doktor bu yüzden sana dikkat et demiştir. Ekmeği, meyveyi azalt, daha çok protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen. Zaten içtiğimiz vitaminlerle herşeyi alıyoruz vücudumuza, bebekler besleniyor. Ben günde bir meyve yiyorum. Ekmeğide sadece sabahları tüketiyorum. Aralarda süt veya yoğurt. Ana yemek öğlen etli sebze salta yoğurt akşamlarıda salata protein yoğurt tarzı besleniyorum. Doktorumun yönlendirmesiyle tabiki.
Benimkide aynı canım kanalda değildi yani doktorum öyle bir şey söylemedi nasıl durduğunuda ben sordum. Benimkide sanırım elleriyle kurcalıyor bir yerleri :)Başaşağı benimki ama kanalda falan değil. aşağılarda elleri ile bişeyler yapıyo sanırım
Zaten en az 2 cm açıklık olmadan suni sanci takmiyorlar canim fakat daha once suni sanci aldın mi bilmiyorum ama kendi sancinla dogum yapman daha kolay oluyo suni sanci ya gore yükleme birazda fazla olursa cok hos bi durum olmuyo yani ;/Bende normal doğum bekleyenlerdenim, suni konusunda sizin gibi düşünmüyorum aslında doğum başlamadan bir belirti olmadan suni sancı zor ola bilir belki ama acıklık su biraz sancı varsa bence ayni şey, en azından bana ayni gibi geldi hata daha kolay geldide diye bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?