- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.141
Çarsamba gunune kadar rahat ol bakalm stres yapma bende çarsamba yada persembe giderim ölçümler her hafta farklı çıkıyor belki usg cihazıyla alâkalıdır sen kilo almış mısın
Bende normal dogum bekliyorum baslafim hurma yemeye ama gercekten hurmadan sonra kasik agrilarim ve bel agrilatim cok artiyo ben gunde 4 tane yiyorum iki tane sabah iki tane aksamBende normal bekliyorum 10 günüm kaldı ama hala kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum :) evde kendimi çok yormadan iş yapıyorum eğil kalk başdaş kurarak otur falan doğuma yardımcıymış bide hurma aldım günde 10 15 tane yemek lazım ama daha bi kere yiyebildim başka napılır bende bilmiyorum
Suni sancıyı doğumum sonuna doğru aldım ve 4 cm kendi sancim ve 9-10 cm de suni sancinin arasında pek fazla fark yok gibi geldi bana nede olsa daha oncede dedim dr da diyor suni sancı hormon, ilaclar ila anne nin kendi sancısını başlatıyor dişardan bir sancı verilmiyor bana dr bıyle dedi sizde isderseniz dr sörun bunu eminim o zaman daha iyi his ediceksiniz korkulacak bir şey değil bence.Z
Zaten en az 2 cm açıklık olmadan suni sanci takmiyorlar canim fakat daha once suni sanci aldın mi bilmiyorum ama kendi sancinla dogum yapman daha kolay oluyo suni sanci ya gore yükleme birazda fazla olursa cok hos bi durum olmuyo yani ;/
Canım ev işlerini eğilerek yapma, çömelme hareketi, sıcak suya oturma ve bol yürüyüş önerdi benim doktorum. Bende de şu an Doğuma dair bir belirti yok :)Bende normal bekliyorum 10 günüm kaldı ama hala kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum :) evde kendimi çok yormadan iş yapıyorum eğil kalk başdaş kurarak otur falan doğuma yardımcıymış bide hurma aldım günde 10 15 tane yemek lazım ama daha bi kere yiyebildim başka napılır bende bilmiyorum
Sürecini bilmeden yazdım ben canım. Evde tokluk kan değerlerinede bakıyormusun? Şeker yüksekliği kiloya bakmaz bazen ama sen kendi doktorunu dinlemelisin tabiki de.47 kilo basladim zayif gebelik oldugu icin diyet kesinlikle yasakti. Kendi doktorum asla diyet istemem demisti. Vucudumun yag orani cok düşüktü daha yeni dengelendi. Her 20 gunde bir kan tahliline bakılıyor seker oyle duzgun ki bebek boyle olmasina ragmen seker yuklemesine bile gerek görülmedi kuzum. Kendi doktoruma güveneceğim ben yine. Zaten hamur isi sevmem tatli desen bir baklava yesem ikincide zor yerim. Birde diyet beni yuruyemez hale getirir kendimi biliyorum. En son böreği 1 ay evvel yemisimdir oda 1 dilim yedim tikandim. Yani zaten kalori alimim cok azken diyet yapmak riskli
kardeşimi sınava bırakıp geldim yollar fena canımGunaydin kizlar.Bugun oglusumla randevumuz var .Ama YKS var insallah trafikte fenalik gecirmem .Esime sinav baslayinca gidelim dedim ama bakalim .
Seni emebiliyor mu? Önce emzir bikana kadar sonra mama ver vaalla mama hazırlamak eziyet resmen ah meme Alsa acip ver hemen yaniii. Bi de sen yeni doğurdun sendeki kolostrum şuanda ondandır az gelmesi
inşallah canım bu şişlik çok kötü ..tek tesellim yavruma kavuşmak inşallah doğumdan sonrada sismemCanim cok az kaldi insallah ... kavusacaksin yavrunla ve hepsi gececek insallah... sonra bebeklerimizin gelisimini konusacagiz burada Allah izin verirse...
Ev işleri ben de yapıyorum canım küçük çocuğum var diye yere döktükleri falan günde kaç defa eğilip kalkarım hamileliğimin başından beri de yalnızım her işimi kendim yaparım ama tık yok kader artık diyorum bütün gün zıpır zıpır olan bebek nst de zerre sancı çıkmıyor geceleri kaç haftadır adet sancısı gibi sancı çekiyorum hatta şimdi adet olcakmışım gibi üşüme falan geliyor ama 5 dk uyanık kalayım geçiyor hemen bu da bana bebeğim gece gelecek mesajı veriyor yavrum anasına anlatmaya çalışıyor gece gelcem diyor anası kurban :)) sağ salim gelsin yavrucaklarimiz inşallahBende normal bekliyorum 10 günüm kaldı ama hala kendimi doğuracak gibi hissetmiyorum :) evde kendimi çok yormadan iş yapıyorum eğil kalk başdaş kurarak otur falan doğuma yardımcıymış bide hurma aldım günde 10 15 tane yemek lazım ama daha bi kere yiyebildim başka napılır bende bilmiyorum
47 kilo basladim zayif gebelik oldugu icin diyet kesinlikle yasakti. Kendi doktorum asla diyet istemem demisti. Vucudumun yag orani cok düşüktü daha yeni dengelendi. Her 20 gunde bir kan tahliline bakılıyor seker oyle duzgun ki bebek boyle olmasina ragmen seker yuklemesine bile gerek görülmedi kuzum. Kendi doktoruma güveneceğim ben yine. Zaten hamur isi sevmem tatli desen bir baklava yesem ikincide zor yerim. Birde diyet beni yuruyemez hale getirir kendimi biliyorum. En son böreği 1 ay evvel yemisimdir oda 1 dilim yedim tikandim. Yani zaten kalori alimim cok azken diyet yapmak riskli
Teşekkür ederim cnm resmi kaydettim aklımda bulunsunEki Görüntüle 2163483
Canim bende bu sekilde biliyorum saklama suresini derecesiyle birlikte vermis... bulundugun yerin sicakligina gore bile degisiyor bakk... göğsündeki yara icin tahinin uzerinde biriken yagi denedin mi iyi oluyor diyorlar?
Ben ilk dogumda aldim canim annenin sancilarini baslatiyo evet ama cok yuksek bi hizla o yuzden en normal dogum kendi sancilarinla yapilan doğum oluyoSuni sancıyı doğumum sonuna doğru aldım ve 4 cm kendi sancim ve 9-10 cm de suni sancinin arasında pek fazla fark yok gibi geldi bana nede olsa daha oncede dedim dr da diyor suni sancı hormon, ilaclar ila anne nin kendi sancısını başlatıyor dişardan bir sancı verilmiyor bana dr bıyle dedi sizde isderseniz dr sörun bunu eminim o zaman daha iyi his ediceksiniz korkulacak bir şey değil bence.
Her gun 1 tane 41 gun araliksiz canimCanim o sureyi nasıl okuyorsun 41 kere falanmi biraz bilgisizimde, kv kızı için okur berki oda hamile kala bilir. Yardımcı olurmusun.?
Sorma adam kirmizi ışık ihlali yapti Fetih Caddesinde birbirimize giriyorduk .Hic istifini de bozmuyor yuregim agzima geldi.kardeşimi sınava bırakıp geldim yollar fena canım
26. Günüm 3 saat deliksiz bile uyumadım hiç sorun olmasa bile biberonlari yıka sterilize et mama suyu hazırla derken 1 saat geçiyor. Bu arada benimkiler 3 saatte bir yemeye başladı ve 15 dak. Emme sonrası 45cc mama veriyorum bazen az emerse 60cc mama veriyorum. Bazende sagdigim sütü 45 cc mamayı 45 cc veriyorum. Siz ne ölçüde veriyorsunuz?Benimki emiyor cnm beni toplamda 15 dk kdr. Kolastrum bitti sanırım çümkü sarı yağlı süt geliyor artık. 15-20 dakika sonra beni itiyor artık. O Emdikten sonra mama veriyorum zaten. O esnada ben memeyi sağıyorum, 10 cc falan süt daha geliyor. Onu da veriyoruz, beslenmeyi bitiriyoruz.
Mama hazırlamak eziyet evet, sütü kaynat, ılıt vs. Sen hangi mamayı veriyorsun cnm?
Benimkinin eziyeti bana uykudan. Uyumuyor çocuk ya, kendi başına uykuya dalamıyor. Altı temiz, karnı tok ya, gazını alıp bırakıyorum ve direk ağlamaya başlıyor. Kucakta da ağlıyor. İlla emzik vericeksin susuyor. Emziği atıyor sürekli ağlamaya başlıyor. İki gündür 3 saat uykuyla duruyorum, napcaz bilmiyorum artık
Sen nasıl uyuytuyorsun? Yenidoğan bebek nasıl uyuyulur deneyimli anneler bir el atın bize??
Canim bebek emdikten sonra sut geliyor yazmissin ... sanki mamaya ihtiyaci yok gibi?Benimki emiyor cnm beni toplamda 15 dk kdr. Kolastrum bitti sanırım çümkü sarı yağlı süt geliyor artık. 15-20 dakika sonra beni itiyor artık. O Emdikten sonra mama veriyorum zaten. O esnada ben memeyi sağıyorum, 10 cc falan süt daha geliyor. Onu da veriyoruz, beslenmeyi bitiriyoruz.
Mama hazırlamak eziyet evet, sütü kaynat, ılıt vs. Sen hangi mamayı veriyorsun cnm?
Benimkinin eziyeti bana uykudan. Uyumuyor çocuk ya, kendi başına uykuya dalamıyor. Altı temiz, karnı tok ya, gazını alıp bırakıyorum ve direk ağlamaya başlıyor. Kucakta da ağlıyor. İlla emzik vericeksin susuyor. Emziği atıyor sürekli ağlamaya başlıyor. İki gündür 3 saat uykuyla duruyorum, napcaz bilmiyorum artık
Sen nasıl uyuytuyorsun? Yenidoğan bebek nasıl uyuyulur deneyimli anneler bir el atın bize??
Allah korusun canım kimsenin sağı solu gördüğü yok zatenHer gun 1 tane 41 gun araliksiz canim
Sorma adam kirmizi ışık ihlali yapti Fetih Caddesinde birbirimize giriyorduk .Hic istifini de bozmuyor yuregim agzima geldi.
Ya suniyi birazda mecbur veriyorlar sanırım doğumu hızlandırsın ve sancıları çogaltsın diye. Banim ilk doğumum ben çok bilmiyorul ama suni alanlar çok berbat bişe olduğunu söylüyorlar insanın kendi sancısı daha tatlıymış, bilmiyorm ama inşy kendi sancım olur suni almam, sancısı olanmara suni vermiyırlar zaten 100 ü görenlereBende normal doğum bekleyenlerdenim, suni konusunda sizin gibi düşünmüyorum aslında doğum başlamadan bir belirti olmadan suni sancı zor ola bilir belki ama acıklık su biraz sancı varsa bence ayni şey, en azından bana ayni gibi geldi hata daha kolay geldide diye bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?