- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.161
Amin .Sen de dikkat et canim .Çıkışta daha kötü olcak yollar.Neyse ki esim eve birakti sag salim.Allah korusun canım kimsenin sağı solu gördüğü yok zaten
Normal dogum degil galiba degil mi canim niye sezaryen olacak dogum tarihi icin bise soyledi mi cok sordum galiba ama merak ediyorum artik ne zaman dogurucaz diyeDoktordan geldim hic beklemedim ilk beni aldi .Dogumu yakin olan hastalara oncelik veriyor sagolsun .Degilse orda saatlerce beklerdim randevusuz olduğu icin .Keyfimiz yerindeymis oyle dedi.Nst de hic hareket etmedi hemsire kac kere dürttü
Sezeryanda bebegi önden mi gonderiyorsunuz dedim .Evet hocam noldu ki dedi .Ya gitmesin beni beklesin kimse görmesin ,dokunmasin dedim güldüAmeliyathane cok soğuk dedi .Tamam tamam kabul ediyorum dedim .
Valla bende öyle gaz sancım olyo acaba normal sancımı diyorum kendi kandimi haycanlardırıyorum, ya aslında kolay olmıcağı belli de inşy kısa zamanda kavuşuruz yavrumuza şöye iki üç saatte. Banim doğuma daha var o yüzden cok hareket yapmıyorum 38 e yaklaşınca nefes egzersizi squat hurma yer silme merdiven in çık yürüyüş bunları yapıcam bol bol bide dua en önemlisi. Kendi sancımız olsa keşke daha iyi olur suni istamiyormYa bende normal yapmayı çok istiyorum ama her bi karın ağrısında öyle tırsıyorum ki nasıl doğuracam diye ben kendimi bu kadar korkak bilmezdim
Benim tercihim canim .Dr da hak verdi .Vajinusmus tedavisi olmustum 2 sene once yeniden tetikler diye riske atmak istemedi .16-18 temmuz gibi olcak.Senle ayni satlarimiz.3 gun var sadeceNormal dogum degil galiba degil mi canim niye sezaryen olacak dogum tarihi icin bise soyledi mi cok sordum galiba ama merak ediyorum artik ne zaman dogurucaz diye
Ooo bi bebis daha geliyo. Saglikla al yavrunu kucagina.Sanırım sancılarım başladı kızlar, ishal gibi değilim ama emin olamadım. Karnıma bi ağrı giriyor 20-25 sn sonra geçiyor 10 dk sonra tekrar aynı şey oluyor
Sabah gaz sancısı sandım hatta. Bu doğum sancısı mı?
Bu arada gece uyumuşum dinlendim iyi oldu. Şimdi evden çıkıyoruz bana dua edin lütfen ihtiyacım var.
Ya bu sancıları başlatcak başka doğal bi yol yok mu acaba sancı yapıcı yiyecekler içeceklerBen ilk dogumda aldim canim annenin sancilarini baslatiyo evet ama cok yuksek bi hizla o yuzden en normal dogum kendi sancilarinla yapilan doğum oluyobana 4 cm de takmislardi zor bi dogum gecirdim insallah şimdi kendi sancılarımı beklicem
Bende normal dogum cok istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum dun kontrole gittigimde sancilar cikmaya baslamis gorundu ama bakalum artik ne zamana dogar kismetBenim tercihim canim .Dr da hak verdi .Vajinusmus tedavisi olmustum 2 sene once yeniden tetikler diye riske atmak istemedi .16-18 temmuz gibi olcak.Senle ayni satlarimiz.3 gun var sadece
Gebeligin son haftarinda adacayi acilmayi sagliyoYa bu sancıları başlatcak başka doğal bi yol yok mu acaba sancı yapıcı yiyecekler içecekler
Acaba maltana işe yarar mı?Her öğünde 30 cc yemeli ve 2-3 saatte bir beslenmeli bu yetmez ne yazıkki benim doktorum e bebekten malt içecek önerdi 3 kutu aldım süt yapıyomuş ama daha denemedim onu bi dene istersen
Bazıları vaktini dolduruyor bazilari aceleci .Bu bebisleri anlamak zor.Bende normal dogum cok istiyorum ama bi taraftan da korkuyorum dun kontrole gittigimde sancilar cikmaya baslamis gorundu ama bakalum artik ne zamana dogar kismet
Bende kendi sancınla doğurmak isderim elbete en nırmalinden doğum isderim allah hepimizin gönlüne göre bir doğum yaşatsın keşkesiz bir doğum dilerim bütün annelere.Ben ilk dogumda aldim canim annenin sancilarini baslatiyo evet ama cok yuksek bi hizla o yuzden en normal dogum kendi sancilarinla yapilan doğum oluyobana 4 cm de takmislardi zor bi dogum gecirdim insallah şimdi kendi sancılarımı beklicem
bende vajinismus tedavisi gördüm canım ilk dogumum isteğe bağlı sezeryan oldu sondayi iğneden sonra yaptirabilirsin benim hiç aklıma gelmemiştiBenim tercihim canim .Dr da hak verdi .Vajinusmus tedavisi olmustum 2 sene once yeniden tetikler diye riske atmak istemedi .16-18 temmuz gibi olcak.Senle ayni satlarimiz.3 gun var sadece
İlk doğumun, olumsuz şeyler düşünme, korkdugun şey sana daha kotu gelir hep psikolojik bir şey bence. doğumunun cok güzel ve kolay olucağna inan, ben hep buna inandım ve cok güzel bir doğumum oldu bununda cok kolay olucağna inanıyorum ve eminim öylede olucak, allah hepimize güzel kolay doğum nasıp etsin.Ya suniyi birazda mecbur veriyorlar sanırım doğumu hızlandırsın ve sancıları çogaltsın diye. Banim ilk doğumum ben çok bilmiyorul ama suni alanlar çok berbat bişe olduğunu söylüyorlar insanın kendi sancısı daha tatlıymış, bilmiyorm ama inşy kendi sancım olur suni almam, sancısı olanmara suni vermiyırlar zaten 100 ü görenlere
Aynen canım ben ilk hamileliğimde suyum geldi bütün gece öğlene kadar da beklettiler ama sancim gelmedi suni sancı verdiler anında sancim başladı ve suyum bitmeden doğum yapmam lazımdı diye sıklaştirdilar sancı iğnelerini ve tabikide çok zordu o sanciya dayanmak ama herkes aynı şiddette hissetmeye bilir acı eşiğine bağlı bir durum belki benden daha çok acı çekenler de olmuştur benden az acı çekenler de kişiye göre değişiyor ama kesin olarak bildiğim bir şey var o da suni sancinin kendi sancindan daha şiddetli olduğuZ
Zaten en az 2 cm açıklık olmadan suni sanci takmiyorlar canim fakat daha once suni sanci aldın mi bilmiyorum ama kendi sancinla dogum yapman daha kolay oluyo suni sanci ya gore yükleme birazda fazla olursa cok hos bi durum olmuyo yani ;/
Evet bu saklama kosullari dogru. Birde ilave olarak ayrica derin dondurucuda -20 derecede 6 ay muhafaza edilebiliyor. Tahin yagini bende onerecektim once davranmissin. Ben kizimda cok faydasini gordum. Ama kucuk bir haturlatma tahin alerjen oldugu icin her emzirme oncesi silip memeyi oyle bebege vermek gerekiyor.Eki Görüntüle 2163483
Canim bende bu sekilde biliyorum saklama suresini derecesiyle birlikte vermis... bulundugun yerin sicakligina gore bile degisiyor bakk... göğsündeki yara icin tahinin uzerinde biriken yagi denedin mi iyi oluyor diyorlar?
Valla belkide batil bisey hurma bilmiyorum ki hz. meryem dogurduktan sonra hurma yemis cunku sut olsun diye vs kuranda da yeri var, birde merdiven inip cikmak iyi diyordu dr um...Hurmayı 30 mu 32 mi basladim baya yedim hatta abarttim galiba diye iğrendim 38de bıraktımegzersiz de ne yapsam acaba diye düşünüyorum
Büyük ihtimal doğum sancısıdır canım yoksa geçerdi bir müddet sonra , Allah yardımcın olsun inşallah çok çok kolay bir doğumun olur en rahat şekilde yavruna kavuşursun inşallahSanırım sancılarım başladı kızlar, ishal gibi değilim ama emin olamadım. Karnıma bi ağrı giriyor 20-25 sn sonra geçiyor 10 dk sonra tekrar aynı şey oluyor
Sabah gaz sancısı sandım hatta. Bu doğum sancısı mı?
Bu arada gece uyumuşum dinlendim iyi oldu. Şimdi evden çıkıyoruz bana dua edin lütfen ihtiyacım var.
Evet bu dogru. Suni sanci ekstra disaridan verilen bir sanci degil. Sanci yokken mevcut kendi sancinizi tetikliyor. Yani suni sanci almasanizda ayni ağrıyla oluyor dogum. Sadece sureci hizlandirip desteklemek adina yapiliyor.Suni sancıyı doğumum sonuna doğru aldım ve 4 cm kendi sancim ve 9-10 cm de suni sancinin arasında pek fazla fark yok gibi geldi bana nede olsa daha oncede dedim dr da diyor suni sancı hormon, ilaclar ila anne nin kendi sancısını başlatıyor dişardan bir sancı verilmiyor bana dr bıyle dedi sizde isderseniz dr sörun bunu eminim o zaman daha iyi his ediceksiniz korkulacak bir şey değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?