2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla belkide batil bisey hurma bilmiyorum ki hz. meryem dogurduktan sonra hurma yemis cunku sut olsun diye vs kuranda da yeri var, birde merdiven inip cikmak iyi diyordu dr um...
Evet süt yaptığını biliyorum batıl inanç değil süt artsın diye zaten yiyecek içeceklerden destek alcaz doğumdan sonra inşallah , merdivene gelirsek 5 katlı binanın 5.katinda oturuyoruz ve asansör de yok 9 aydir o merdivenleri inip çıktım o bana tesir etmez galiba internetten bir araştırayim bakalım ama videolu araştırma yapayım da yoksa yazılı anlatilan egzersizi yanlış anlarım yanlış yaparım kaş yaparken göz çıkarmayım da Allah korusun

Bebek emdikten sonra sagimla göğsünüzden sut geliyormus. Ki sagim baz alinmaz yani biraktiginda da sutunuz var demektir bu neden mama verdiginizi anlayamadigim icin yaziyorum ozel bir sebebimi var diye. Cunku bahsettiginiz sartlarda buna gerek yok gozuken o. Mama verirseniz sutunuzu arttiramazsiniz. 9 ay rahminizde bir düzeni vardi ve suan yabanci oldugu bir dunyada tek bildigi siginagi sizsiniz. İlk donem cok zor oluyor ama alışma evresini beraber atlatacaksiniz. Surekli gogsunuzde tutun. Uyumasi icinde orada birakin. Alisir zorlanirsin diyenleri duymazdan gelin. Kızım 18 aylik suan istesemde kucagima gelmiyor cok uzun zamandir. Bu surecler sancili ama gecici bir surec. Ekstra bir durumunuz yoksa onu plastik parcasi emzikle degil memenizle avutun suan en ihtiyac duydugu iki sey anne kokusu anne memesi cunku. Bol sutlu gunler diliyorum.

Son düzenleme:
Cnm bosver bilmedigin egzersizi yapma valla dogumu en guzel elle muayene tetikler ben bizzat yasadim, cati muayenesinden sonra, afedersin elini yariya kadar soktu dr o aksam dogurdum suyum geldi, ilk muayenemde kendi dr um iki parmagiyla bakarken hic bise olmadi baska dr resmen nisanimi vs patlatti aksamada suyum geldi sonrasi dogum..

Bende ayni şeyi dusundum. Mama dusmani degilim ama oncelik varsa anne sutu ki arkadasin yazdıkları sütü oldugunu gosteriyor. Annelik endisesi doymazsa korkusu bide cevre baskisi olunca bazen bu hataya düşülebiliyor.

Ah canım ben de suni sancıyla yaptm ama dünyadaki en ağır en berbat acının beni beklediğini nerden bilecektim..çok acı çektim çok..senin en ağır sancılar kaç saat sürdü
Canım bence normal doğum yapacakları korkutmayalım bu şekilde.herkesin acı eşiği farklıdır.

Günaydın kızlar. Sayfalar çok birikmiş okuyamadım. Herkes iyidir umarım. Doğum yapan arkadaslara geçmiş olsun sağlıkla büyütun bebislerinizi.

Emziren anneler birde galactago damla var o da çok güzel dut yapıyor. Ben bu paylaştıklarımla çok iştahlı ufak oğlumu 6 ay sadece anne sütüyle besledim ve kilo alımı da çok çok iyiydi. Tavsiye ederim.

Günaydın kızlar sabah uyandım lavaboya bi gittim kendimi tanıyamadım yüzüm acayip şişmiş göz kapaklarim dudaklarim artık bitsin istiyorum bian önce pazartesi gelsin

Tansiyonunu ölçtünmü canım ? Yüzünün çok şişmesi iyi değil diye duymuştum.

Gebeligin son haftarinda adacayi acilmayi sagliyo bi kac doktordan duydum ama cesaret edilir mi acep
Bende burda duydum adaçayını 38de içmeye başlıcam bakalım etkisi olacak mı :)
Emziren anneler birde galactago damla var o da çok güzel dut yapıyor. Ben bu paylaştıklarımla çok iştahlı ufak oğlumu 6 ay sadece anne sütüyle besledim ve kilo alımı da çok çok iyiydi. Tavsiye ederim.
Galactagoyu başkasınında da duydum o damlayı hemen kullanabiliyor muyuz peki

Onlar geleceği vakti biliyorlar da biz sabırsızız işte hayırlısıyla kolayca doğururuz inşallah

doğumun başlaması için cinsel ilişki düşünen var mı? 38den sonra hala doğurmazsam denemek istiyorum ama cesaret edemem belki. orgazm olmak ve sperm gerçekten kasılmaya sebep oluyor. biz 6 ay bitene kadar cinselliğe eskisi gibi devam etmiştik ama eşim içime boşaldıktan sonra şiddetli kasılmalar oluyodu ve içime boşalmamaya başladı bu yüzden. acaba 38'den sonra tekrar yapsak mı? bi yandan da korkuyorum

Ben 2016 da evlendim. Hayatimda hic tartida 5 le baslayan rakam gormemistim. Ilk 50 oldugumda fotograf filan cekmistim tipik yer almazlardanim ben. Suan 6 lar r benide sok ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…