2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk hamileligimde iliskinin ertesi gunu dogum yaptim. 37+1 de. Dogumum sezeryan olacakti 10 gun sonrasina gunumuz vardi ancak kendisi geldi :) eger anne adayi icin risk yoksa agrisi olmuyorsa iliskiyi zaten dr larda oneriyir dogumu tetiklemesi acisindan.

ilişki sonrası 6 aylıkken bile doğurcakmış gibi kasılıyodum o yüzden bu haftalarda ilişkiye girersem kesin doğururum gibi geliyor. bir an önce doğurmak istiyorum ama bi yandan da doğum yapmaktan korkuyorum sanırım

Canım bende 38den sonra denemek istiyorum ama sırtüstü yattığımda bebeğim hiç rahat olamıyor ki sürekli kıpraşıyor onu rahatsız ediyorum diye ben rahat olamam

Yeni öğrendiğin şeyler olursa bizimle paylaş berki bizede cerekir gerci bana daha var ama ne olucağı beli olmaz.

Canım bende 38den sonra denemek istiyorum ama sırtüstü yattığımda bebeğim hiç rahat olamıyor ki sürekli kıpraşıyor onu rahatsız ediyorum diye ben rahat olamam
canım sırt üstü yatmadan da yapabilirsin. sağ ya da sol yana dönerek. eşin de arkanda olcak işte.

İstemsizce guldum :)) dogurmak istiyor musun istemiyor musun :) her iki dogum seklininde korkulacak bir yani yok aslinda. Dokuz aydir yasadiklarindan daha zorlu bir süreç degil. Kendini korkuyla sartlandirma.

İstemsizce guldum :)) dogurmak istiyor musun istemiyor musun :) her iki dogum seklininde korkulacak bir yani yok aslinda. Dokuz aydir yasadiklarindan daha zorlu bir süreç degil. Kendini korkuyla sartlandirma.
hem istiyorum hem istemiyorum kızımı bir an önce kucağıma alıp koklamak istiyorum bi yandan da hamilelik bitecek bebeğimin hareketlerini içimde hissedemicem diye üzülüyorum. kafam çok karışık neyse ki benim keyfime göre olmicak zaten zamanı geldiğinde istesem de istemesem de bi şekilde doğcak yavrum en iyisi fazla düşünmemek sanırım

Evet son çare öyle de yapıyorlar bebisler tembel olup kendi rızalarıyla gelmedikleri zaman :) zaten egzersizler için baya geç kalmışım kaç hafta önceden başlamam gerekiyormuş

Önerileriniz için tesekkur ederim :)

Evet son çare öyle de yapıyorlar bebisler tembel olup kendi rızalarıyla gelmedikleri zaman :) zaten egzersizler için baya geç kalmışım kaç hafta önceden başlamam gerekiyormuş
Hayirli vakitte gelsinler cnm ne olursa olsun saglicakla gelsinlerde gerisi onemsiz, senin olmasaa suni sanci vs dener belki dr un

Aynen en önemli konumuz bu oldu bizim de:)

B
Ben 2016 da evlendim. Hayatimda hic tartida 5 le baslayan rakam gormemistim. Ilk 50 oldugumda fotograf filan cekmistim tipik yer almazlardanim ben. Suan 6 lar r benide sok ediyor
Ben de ilk kez 50 li rakamlara hamilelik sayesinde ulaştım ve cok memnundum ancak doğumdan sonra karnım fıss indi kendimi kötü hissettim bir süre

Kizimda ilişkiyide denedim ama kızım 41 de doğmaya kararliydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…