- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.201
İlk hamileligimde iliskinin ertesi gunu dogum yaptim. 37+1 de. Dogumum sezeryan olacakti 10 gun sonrasina gunumuz vardi ancak kendisi geldi :) eger anne adayi icin risk yoksa agrisi olmuyorsa iliskiyi zaten dr larda oneriyir dogumu tetiklemesi acisindan.doğumun başlaması için cinsel ilişki düşünen var mı? 38den sonra hala doğurmazsam denemek istiyorum ama cesaret edemem belki. orgazm olmak ve sperm gerçekten kasılmaya sebep oluyor. biz 6 ay bitene kadar cinselliğe eskisi gibi devam etmiştik ama eşim içime boşaldıktan sonra şiddetli kasılmalar oluyodu ve içime boşalmamaya başladı bu yüzden. acaba 38'den sonra tekrar yapsak mı? bi yandan da korkuyorum
ilişki sonrası 6 aylıkken bile doğurcakmış gibi kasılıyodum o yüzden bu haftalarda ilişkiye girersem kesin doğururum gibi geliyor. bir an önce doğurmak istiyorum ama bi yandan da doğum yapmaktan korkuyorum sanırımİlk hamileligimde iliskinin ertesi gunu dogum yaptim. 37+1 de. Dogumum sezeryan olacakti 10 gun sonrasina gunumuz vardi ancak kendisi geldi :) eger anne adayi icin risk yoksa agrisi olmuyorsa iliskiyi zaten dr larda oneriyir dogumu tetiklemesi acisindan.
Canım bende 38den sonra denemek istiyorum ama sırtüstü yattığımda bebeğim hiç rahat olamıyor ki sürekli kıpraşıyor onu rahatsız ediyorum diye ben rahat olamamdoğumun başlaması için cinsel ilişki düşünen var mı? 38den sonra hala doğurmazsam denemek istiyorum ama cesaret edemem belki. orgazm olmak ve sperm gerçekten kasılmaya sebep oluyor. biz 6 ay bitene kadar cinselliğe eskisi gibi devam etmiştik ama eşim içime boşaldıktan sonra şiddetli kasılmalar oluyodu ve içime boşalmamaya başladı bu yüzden. acaba 38'den sonra tekrar yapsak mı? bi yandan da korkuyorum
Yeni öğrendiğin şeyler olursa bizimle paylaş berki bizede cerekir gerci bana daha var ama ne olucağı beli olmaz.Evet süt yaptığını biliyorum batıl inanç değil süt artsın diye zaten yiyecek içeceklerden destek alcaz doğumdan sonra inşallah , merdivene gelirsek 5 katlı binanın 5.katinda oturuyoruz ve asansör de yok 9 aydir o merdivenleri inip çıktım o bana tesir etmez galiba internetten bir araştırayim bakalım ama videolu araştırma yapayım da yoksa yazılı anlatilan egzersizi yanlış anlarım yanlış yaparım kaş yaparken göz çıkarmayım da Allah korusun
canım sırt üstü yatmadan da yapabilirsin. sağ ya da sol yana dönerek. eşin de arkanda olcak işte.Canım bende 38den sonra denemek istiyorum ama sırtüstü yattığımda bebeğim hiç rahat olamıyor ki sürekli kıpraşıyor onu rahatsız ediyorum diye ben rahat olamam
Doğrı canım öyle bir denemek lazım bazen kafam duruyor benimcanım sırt üstü yatmadan da yapabilirsin. sağ ya da sol yana dönerek. eşin de arkanda olcak işte.
İstemsizce guldum :)) dogurmak istiyor musun istemiyor musun :) her iki dogum seklininde korkulacak bir yani yok aslinda. Dokuz aydir yasadiklarindan daha zorlu bir süreç degil. Kendini korkuyla sartlandirma.ilişki sonrası 6 aylıkken bile doğurcakmış gibi kasılıyodum o yüzden bu haftalarda ilişkiye girersem kesin doğururum gibi geliyor. bir an önce doğurmak istiyorum ama bi yandan da doğum yapmaktan korkuyorum sanırım
hem istiyorum hem istemiyorumİstemsizce guldum :)) dogurmak istiyor musun istemiyor musun :) her iki dogum seklininde korkulacak bir yani yok aslinda. Dokuz aydir yasadiklarindan daha zorlu bir süreç degil. Kendini korkuyla sartlandirma.
Evet son çare öyle de yapıyorlar bebisler tembel olup kendi rızalarıyla gelmedikleri zaman :) zaten egzersizler için baya geç kalmışım kaç hafta önceden başlamam gerekiyormuşCnm bosver bilmedigin egzersizi yapma valla dogumu en guzel elle muayene tetikler ben bizzat yasadim, cati muayenesinden sonra, afedersin elini yariya kadar soktu dr o aksam dogurdum suyum geldi, ilk muayenemde kendi dr um iki parmagiyla bakarken hic bise olmadi baska dr resmen nisanimi vs patlatti aksamada suyum geldi sonrasi dogum..
Evet canım, amin inşallah kolay doğumlarımız olsun hepimizinOnlar geleceği vakti biliyorlar da biz sabırsızız işte hayırlısıyla kolayca doğururuz inşallah
Baktıklarımın hepsinde doğuma 1 hafta kalaya kadar yapın diyordu canım ben de pek izlemedim çoğunu ben geç kalmışım galibaYeni öğrendiğin şeyler olursa bizimle paylaş berki bizede cerekir gerci bana daha var ama ne olucağı beli olmaz.
Önerileriniz için tesekkur ederim :)Merhaba anneliginiz hayirli olsun bebeginiz kac gunluk bilmiyorum ama oncelikle stres yapmayin. Her annenin sütü vardir ve yavrusuna yeter onemli olan dogru yolu takip edebilmek. Mamaya bulasirsan sutunu arttiramazsin. Mama tokluk hissi verdigi icin seni daha az emer ama suan en cok ihtiyacin olan sey sut arttirimi icin bebeginle yapisik ikiz gibi gezmen. Gak meme guk meme. Zaten kiraz kadar midesi var onu mamayla doldurursan evet karni doyar ama seni emerek memeleri uyarmaz. 40 gunluk olana kadar doyma kriteri 24 saatte toplamda 3 adet 1 tl buyuklugunde kaka yapmasidir bu tek seferdede olabilir bes seferdede. Memeleri bir depo gibi degil fabrika gibi dusunun ne kadar talep olursa o kadar uretim olur. Suan sakir sakir sutun gelmez zaten kolostrum geliyordur eger bir haftadan buyuk degilse bebegin bu onun icin yeterince doyurucudur azligi seni korkutmasin. Sen beynine sutum var msjini vurgula aksini dusunme sut hormonu stresten etkilenir ve olumsuzluklari hemen yasarsin. Toparla kendini kimseyide takma kv imisi suymus buymus. Bunlari sana 18 aylik kizini 21. Haftasinda dogumu baslayip rahmine dikis atilan serklajli haliyle hala aktif olarak emziren ayrica birde sut kizi olan anne ve anne adayi olarak yaziyorum. Kendine guven onu 9 ay karninda tasiyan besleyen sen sutunlemi yetemeyeceksin yok daha neler
Hayirli vakitte gelsinler cnm ne olursa olsun saglicakla gelsinlerde gerisi onemsiz, senin olmasaa suni sanci vs dener belki dr unEvet son çare öyle de yapıyorlar bebisler tembel olup kendi rızalarıyla gelmedikleri zaman :) zaten egzersizler için baya geç kalmışım kaç hafta önceden başlamam gerekiyormuş
Aynen en önemli konumuz bu oldu bizim de:)Doktoru ile konuştum. Rezene çayından bir kaç tatlı kaşığı ver dedi, bende içiyorum. Ama bence pek bir işe yaramadı. Mamasına 1-2 damla zeytinyağı damlat dedi. Şimdilik ailecek bekliyoruz. En önemli konumuz Gece kakasını yaptı mıHaftaya doktoruna gidicem hala devam ederse belki bir ilaç verir.
Ben de ilk kez 50 li rakamlara hamilelik sayesinde ulaştım ve cok memnundum ancak doğumdan sonra karnım fıss indi kendimi kötü hissettim bir süreBen 2016 da evlendim. Hayatimda hic tartida 5 le baslayan rakam gormemistim. Ilk 50 oldugumda fotograf filan cekmistimtipik yer almazlardanim ben. Suan 6 lar r benide sok ediyor
Evet canım amin inşallahHayirli vakitte gelsinler cnm ne olursa olsun saglicakla gelsinlerde gerisi onemsiz, senin olmasaa suni sanci vs dener belki dr un
Ne olur ne olmaz öpme ellerini bebekle ilgileceğinde yıka, ilac önerisi emzirme döneminde malesef bilmiyorum geçmiş olsunKızlar dudağımın kenarında uçuk çıkmış bebeğe zarari var mı acaba ya bilen yada başına gelen var mı doktoru mu arasam
Kizimda ilişkiyide denedim ama kızım 41 de doğmaya kararliydi..İlk hamileligimde iliskinin ertesi gunu dogum yaptim. 37+1 de. Dogumum sezeryan olacakti 10 gun sonrasina gunumuz vardi ancak kendisi geldi :) eger anne adayi icin risk yoksa agrisi olmuyorsa iliskiyi zaten dr larda oneriyir dogumu tetiklemesi acisindan.
Cnm henuz doğum yapmadım anne karnında bazı durumlarda zarari olur diye okumuştum cok sağol cnmNe olur ne olmaz öpme ellerini bebekle ilgileceğinde yıka, ilac önerisi emzirme döneminde malesef bilmiyorum geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?