2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Takvimde bu aralar kilo kayıp ede bileceğim yazıyordu ama ben 2 günlük iştah acıklığnin sonu +1 kilo daha toplam 11 oldum sanirim 15 gecicem.

B

Ben de ilk kez 50 li rakamlara hamilelik sayesinde ulaştım ve cok memnundum ancak doğumdan sonra karnım fıss indi kendimi kötü hissettim bir süre

Benim fiss inme olayi coook zor. 3 uz kadar sisti. Karin cevrem 102 cm filan. Hamile kalmadan once 64 tu. E daha 36 bucuk 2 haftada 10 cm daha gelirse ben dogum sonrasi da otobuslere rahatlikla binebilirim. Hamile diye yer verirler

Maltana lactamil ve aktarlarda süt yapıcı çay karışımı var ondan alın yapın için. Lausa şerbeti güzel sut yapar. Bol su yeşillik tahin helvası ayva armut da süt yapar.
Canim yeşillik derken maydonoz ve nane sut azaltiyormus dikkat et .Dere otu artiyormus ancak kokusu sute gectigi icin bazi bebekler sevmiyormuş.

Kızlar dudağımın kenarında uçuk çıkmış bebeğe zarari var mı acaba ya bilen yada başına gelen var mı doktoru mu arasam

Bende de cikti. Zaten mutlaka cikar cocukkenden beri var. Cay bardagina en son derece kaynayan suyu koyun ve bardagi dudaginiza degdirin cekin. Hergun 5 10 dk akliniza geldikçe yapin. Birde evin icinde iken sadece o bolgeye bir kulak cubuguyla kalinca ruj alip sürün. Bardaginizi vs ayirin esinize gecer oradan tekrar tekrar size gelir. Bu tedavilerle 3 4 gune gecer

Kızlar geçen biri dönence aldınız mı diye soru sormuştu sanırım şimdi banu çiftçinin videolarını izliyorum da 9 aydan önce tavsiye edilmiyormuş göz kasları açısından doktor orda dursun ama hareket ettirilmesin 9 aydan önce dedi

Kızlar sızin fikir ve tecrubelernize ihtiyacım var.
33+3 kontrolunde bebeğim oturul pozisyonda ve kordonu 1 defa boynuna dolanmişdi dr sorduğumda endişelenme döner dedi bu gün 36+0 haftalığım.
Sali kontrole gidicem 36+3 olucam, benim anlamadığım boyle bir durumda bebek dönermi? Nasıl done bilirki?
Sali kontrolumde bakalım ne diycek tekmelerni 2 haftadır sol tarafımda his ediyorum döndüğnü düşünmüyorum bu haftadan sonra dönermi ki?

Kızlar ya kafam çok karışık.haftaya 40 hafta bitiyor.bebek gelmezse doktor perşembe günü suni sancı verecek.çünkü kafası büyük bebeğin yani 41 i bekleyenez anladığım kadarıyla.şimdi bu durumda suni mi iyi sezeryan mı bilemedim.çünkü suni de açılma olmayabilirmişte

Ben de kullanmiycam onun yerine piyanolu oyun halisi alcam .
39 da dönen duydum. Zayifsa döner.

Bence kendini normal sezeryan diye sartlandirma .Acilma olmazsa alirlar sezeryan a .Normal doğum istiyorsan kararindan vazgecme akışına bırak. En doğru olani dr uygular .

Kızlar dudağımın kenarında uçuk çıkmış bebeğe zarari var mı acaba ya bilen yada başına gelen var mı doktoru mu arasam
Cnm benm ilk aylar cikmisti hamileligimde ama sordum vitamin eksikligi,dusuk bagisiklik vs olabilir demisti dr, ama sen daha dogum yapmadin bildigim kadariyla, dogumdan sonra ucuk vs tehlikeli bebekler icin o mikroba karsi bagisiklik gelistirmedikleri icin yeni dogan bebekler icin tehlikeli, hamilelikte bebis anne karninda etkilenmiyor diye biliyoruma ama dr una bir sor icin rahatlasin

Kızlar doktordan geldik şimdi.
Kilomuz azdı biliyorsunuz hep geriden geliyordu. Şu an 2700dedi doktor. Hala küçük ama inş makine ölçümü yanılıyordur 3ü bulur Doğumda dedi doktor bakalım.

4temmuz Doğum yapacağım tarihti. 5temmuza gün verdi doktor. 5temmuz sabahı 8buçukta yatış yapılacak kendi sancım olmazsa suni sancı ile Doğum başlatılacak. Dua edin kızlar yaa suni çekip çekip açılma olamazsa sezeyana alınırsam diye korkuyorum

Sutu az olan anneler bol bol su icin derim sık araliklarla emzirin en iyi sutu getiren bebisin emisi ben humana cay icmistim birde damla vermisti dr, malt iceceklerde denedim, bitter cikolata ve dereotuda cok sut yapior bilginize..

5 dk sonra suyunun yada nisanin gelmeyeceginin garantisi yok simdiden bunlari dusunme akisina birak vaktide varmis daha gunu gecmemis heran gelebilir nihayetinde. Suni sanci icinde bu kadar endise etmeyin. Sezeryan ameliyat sonucta ve eger normal olmasında sorun yoksa normal gelsin bebegin sezeryandada sonraki surec yoruyor bebegin dogdugu anda tum sıkıntı bitecek normal dogumda. Ben cok istememe ragmen kizim makat gelis oldugu icin sezeryan dogum yaptim. Hala icimde uhdedir ki sezeryan sonrasi ikinci gun ayakta yemegimi yapiyor olmama ragmen.

Ben de kullanmiycam onun yerine piyanolu oyun halisi alcam .

39 da dönen duydum. Zayifsa döner.
Bende alsam mı diye düşünürken bu video denk geldi iyi ki almamışım sadece part yatağın kendi oyuncağı var zaten başlarda onuda çıkartırım o piyanolu oyın halısını bende düşünüyorum canım bende ondan alıcam indirimde hatta ama almadım doğunca artık

Doktoru aradım cikmisti hafta sonu diye zaten eşimden gecti sanırım bi temasımiz olmadı ama sagolun kızlar İnşaallah doğuma kadar gecer Çarşamba kontrol var bakalim

Cnm korkma hepimiz o surecten gectik ve geciyoruz, suni sanci acilmani sagliyor ve normala doguma hazirliyor seni esktrem bi durum olmassa sezeryan olmassin sen suni sancida nefes calis bol bol yuru gez odanda koridorda acilma hizli olsun diye

Artık bir sey almak istemiyorum .Dogumdan sonra ne ihtiyaç olursa o zaman alcam .Su an tek eksigimiz atesölcer onu da bu haftasonu hallederiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…