2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Kızım 36+6 da 2800 gr dünyaya geldi. Suyum fazla olduğu için sezeryanla alındı. Dünyalar tatlısı bugün evimize geldik. Şimdi altını değiştirdim kucağımda. İlk gün bana zor oldu ama bugün artık kendim kalkıp işlerimi halledebiliyorum.
Dün gelen sütüm bugün kesildi. Mecburen biberonla mama verdik bugün. Ama süt gelmesi içinde arada emzirmeye devam ediyorum.

Allah bağışlasın canım analı babalı büyüsün inş

Gözün aydın Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah bol bol emzir canım humana iç hurma ye incir kurunu deneyebilirsin sütun gelir endişe etme
1 gün kalmayi senmi tercih ettin bende pazartesi doğum yapacağım salı cikabilirmiyim acaba diyorum normalde hastane çarşamba cikariyor

Bende burda duydum adaçayını 38de içmeye başlıcam bakalım etkisi olacak mı :)

Galactagoyu başkasınında da duydum o damlayı hemen kullanabiliyor muyuz peki
Kullanabilirsin tabi ki ben istifledim valla. Galactago, bir koli lactamil aldım. Maltana şokta var.

Benim gibi mide yanmasindan uyuyamayan var mı acaba renni Duo içtim bana mısın demiyor
Günaydın gece çok zor uyudum bor bardak sut içtim onun rahatlığı ileuyumusum. Mide koruyucu ictigim halde bebek artik yeri daraldi mideye baskı çok sürekli bir kaynama halinde çok normal.

Canım nasıl oldun iyi misin?

Merhaba güzel anneler.. benim dogumun tarihine normalde 4 gün kaldi fakat hic ama hic bir dogum belirtisi yok. Yurtdisinda yasiyorum ve burda türkiyedeki gibi son haftalarda her hafta kontrol yok en son 16 gün önceydi kontrolum baska da yok. Acilmam var mi yok mu onu da bilmiyorum. Hastaneden 5 temmuzda cagirdilar eger o güne kadar bisey olmazsa o gün gelmemi söylediler.. her gün yürüyüs yapiyorum, sicak dus, merdiven cikma, hurma da yedim 1 hafta hic sevmem normalde.. insallah artik saglikla gelir yavrum. Benimle ayni gün olanlarda durum ne acaba?

Canim rahim agzı acıldığında bu gibi ağri oluyor ama bazen cok oturduğundada rahatsız bir şekilde ola biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…