2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Günün benden ilerde benimde 9 gün kaldı ama hala tık yok bende 2 hafta önce gitmiştim kontrole 3 temmuzda çağırdı beni de bekliyoruz bakalım

O akinti bende de var 2 3 haftadir hatta buraya yazmistim ama kimseden ses gelmemisti

Ben bircok seyi kaciriyorum. Bildirim gelirdu eskiden konuya yorum yapildi diye artik gelmiyor. Yine kilo vermişim bu arada . Kv geldi esimin isi var sehir disine gitti. Evs 7 de geldik acsan sen ye ben tokum dedi durdu 4 te yediğimle yatti. Koca gunde tek ogunum oldu. Gerisi 1 meyve ve bolca suydu. Kendi evimde ac yattim resmen ama bugun oyle yapmayacagim naparsa yapsin kendi karnimi doyurcam. Kahvalti hazirlardi eskiden erken kalkip simdi bi uyandim heryer sigara kokuyor bulasikalri bile atmamis makineye. Acmis tv yi yayilmis izliyor

Hamile degilken sabah 7 lerde kalkan kahvalti hazirlayan kv gitmis yerine yayilip oturan kv gelmis. Oglu varken oyleydi herhalde. Simdi oglu yok diye benden bekliyor. Guya yardima geldi sabah bir cope dahi dokunmamis. Surekli vaziyetin iyiyse geri gidip doguma gelirim işlerim var diyor. Niye geldin ki o zaman. Benim 2 bogazim 3 oldu hic yoktan. Oglu da annem temizler evi bak gor o bulasik varken asla uyumaz o cok titiz keske sende oyle olsan o cok tertipli deyip duruyordu

Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun. Dogum sancisi baslayanlar allah yardimciniz olsun. Ben bana bakmaya gelen kv deye kahvaltisina hazirlayayim bakalim. Birde laf eder simdi ay biz bunu oglen yeriz kahvaltida avakado yenir kahvaltida krep yenmez bidi bidi

An itibariyle yatak odasına daldi. Dun o geldi diye kiyafetlerimi yerleştirmeden dolabima koyuvermistim acti onu gördü ay cok daginiksin dedi. Bendw açtım oglunun eşyalarını çoraplarını tek tek gösterdim. Himm dedi cikti . Ben cinnet gecircem

O zaman mutfağın şuanki halinin resmini çek eşine gönder haklıymışsın annen gerçekten çok temiz titizmiş de.

Merhaba temmuz anneleri ben haziran annesinolcaktim ama olamadım son adet tarihim 23 eylül benimle aynı olanlar var listede 5 temmuz görünen var ben 30 haziran görünüyordum nasıl böyle oluyor stres oldum dogum yapamadım daha dite 40+1 bugün

Kizlar cok kotu bir gece gecirdim o simsek cakmalarina agrilar eklendi .Ama sabrettim gitmedim .Gitsem aciklik var mi diye bakacaklardi ve bunu istemiyorum .Belki de doguma alacaklardı. Sabaha karsi uyumusum .Bugun olursa doktoru arayip oyle gidecegim .Cok sukur simdi iyiyim .Ama bir daha oyle misafirlige filan gitmem bitti .Bebek nasil strese girdi .Bi cok hareketlendi bi cok tepkisiz kaldi .
serenity16 senin adina sevindim .Allah hayirli olani en iyi bilendir .Annen kurtulmus gercekten. Simdi gönül rahatlığıyla bebegi bekleyebilirsiniz anne kiz .
canım baskiya doğum diyorlar ama bilemedim Rabbim yardimcin olsun

Nasıl oldun geçti mi ağrı ?

Canım nasıl oldun iyi misin?

Afilim92 Canım nasıl oldun?
Bu arada Voltran gücünde dua ediyorsun herhalde, annem o adamdan ayrıldı kurtuldu :)
Sen de inşallah iyisindir

Canim rahim agzı acıldığında bu gibi ağri oluyor ama bazen cok oturduğundada rahatsız bir şekilde ola biliyor.

madamhd ile aynisi yazcaktim. Cek fotolari yatarken cek mutfagi copleri cek varsa copteki izmaritleri kulleri cek. Esine yolla annen cok yardimci sagolsun keske onun gibi tertipli duzenli olsam yaz. Sinir oldum ben de. Kahvaltiya da o geldi diye extra biseyle ugrasma peynir zeytin yada normalde tekken ne yiyosan onu cikar. Dun de ac acina yatmissin zaten.

Bana da normal terlikler olmuyor.
Zaten benim acil yatisim oldu.
Kendime terlik alamadim .
Evde bana olan tek terlik plaj terligiydi o da geniş olduğu için oldu çok şükür. Onu giydim..
Çek çek. Esin bir daha derse gosterirsin.

Geçmiş olsun canım
O ağrılar oluyor bende üçlü kombinasyon şeklinde cumadan beri oluyor.
Ama açılmam yok.
Ilk gebeliklerde geç açılma oluyormus.
Yoksa beni hemen sezaryana alacaklardı.

Kızlar bugün gece 12 ye kadar yeme iznim var. Sonra su bile icmemem gerekiyor...
Pazar kahvaltılarını özledim.
Burda bir peynir biraz zeytin koyuyorlar...

Ne yesem ki dışardan istesem

Sabah gozumu acar acmaz bana diyor ki soğanların curumus her yer kokmus. Evet ayiklayacaktim dedim. Esim annem yapar ugrasma dedi kaldiydi oyle. Nefretbederim yardima diye kontrole gelene. Girdi simdi takir takir mutfakta ugrasiyor. Her yer cop dolmus on poset cop var diyor. Kucuk kucuk posetlere koyuyorum sonra buyuge alip esime attiriyordum. Cop cok uzakta. Ama ben buna bunu mu izah edecegim. Gitsin lafimi ederse etsin. Carsamba kontrol var. Ordan cikinca ben iyiyim gidebilirsin dicem

Aramiza hoş geldin zaten doğum 38-42 hafta arası olur, ben kızımı 40+6 doğurdum.
Bakalım bu kızım ne zaman gelicek.
Destek olmaya değil kosdek olmaya gelmiş resmen hiç gelmeseymiş keşke, kv cekenler baya var burda yanlız değilsin.

Benim tarihim sana yakın canım :) bende de bir hareketlilik yok şimdilik. Her hafta kontrole gidiyorum ben dediğin gibi. Ama açılma sancı vs yok. Doktor bana çömelme hareketi, çömelerek ev işi yapma, sıcak suya oturma ve yürüyüş önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…