- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.381
Günaydın kızlar
Kızım 36+6 da 2800 gr dünyaya geldi. Suyum fazla olduğu için sezeryanla alındı. Dünyalar tatlısı bugün evimize geldik. Şimdi altını değiştirdim kucağımda. İlk gün bana zor oldu ama bugün artık kendim kalkıp işlerimi halledebiliyorum.
Dün gelen sütüm bugün kesildi. Mecburen biberonla mama verdik bugün. Ama süt gelmesi içinde arada emzirmeye devam ediyorum.
Merhaba güzel anneler.. benim dogumun tarihine normalde 4 gün kaldi fakat hic ama hic bir dogum belirtisi yok. Yurtdisinda yasiyorum ve burda türkiyedeki gibi son haftalarda her hafta kontrol yok en son 16 gün önceydi kontrolum baska da yok. Acilmam var mi yok mu onu da bilmiyorum. Hastaneden 5 temmuzda cagirdilar eger o güne kadar bisey olmazsa o gün gelmemi söylediler.. her gün yürüyüs yapiyorum, sicak dus, merdiven cikma, hurma da yedim 1 hafta hic sevmem normalde.. insallah artik saglikla gelir yavrum. Benimle ayni gün olanlarda durum ne acaba?
O akinti bende de var 2 3 haftadir hatta buraya yazmistim ama kimseden ses gelmemisti
Okadar yani oylemi?
İrelide alır rahatlarsınız inşallah. Hem bebekle daha zor olur.
Hamile degilken sabah 7 lerde kalkan kahvalti hazirlayan kv gitmis yerine yayilip oturan kv gelmis. Oglu varken oyleydi herhalde. Simdi oglu yok diye benden bekliyor. Guya yardima geldi sabah bir cope dahi dokunmamis. Surekli vaziyetin iyiyse geri gidip doguma gelirim işlerim var diyor. Niye geldin ki o zaman. Benim 2 bogazim 3 oldu hic yoktan. Oglu da annem temizler evi bak gor o bulasik varken asla uyumaz o cok titiz keske sende oyle olsan o cok tertipli deyip duruyordu
canım baskiya doğum diyorlar ama bilemedim Rabbim yardimcin olsun
Nasıl oldun geçti mi ağrı ?
Canım nasıl oldun iyi misin?
Afilim92 Canım nasıl oldun?
Bu arada Voltran gücünde dua ediyorsun herhalde, annem o adamdan ayrıldı kurtuldu :)
Sen de inşallah iyisindir
Canim rahim agzı acıldığında bu gibi ağri oluyor ama bazen cok oturduğundada rahatsız bir şekilde ola biliyor.
Cumleten hayırlı günler kızlar temmuz ayı hayırlı olsun:)
Sibel-inci cnm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün
Afilim92 cnm seni merak ettim nasil oldun inşallah herşey yolundadir
O zaman mutfağın şuanki halinin resmini çek eşine gönder haklıymışsın annen gerçekten çok temiz titizmiş de.
An itibariyle yatak odasına daldi. Dun o geldi diye kiyafetlerimi yerleştirmeden dolabima koyuvermistim acti onu gördü ay cok daginiksin dedi. Bendw açtım oglunun eşyalarını çoraplarını tek tek gösterdim. Himm dedi cikti . Ben cinnet gecircem
Bana da normal terlikler olmuyor.ayakları balon olmuştu..hastane terliğini erken almamakla akıllılık etmişti, ama fayda etmedi.. denediği terlikler ayağına olmuyordu.. hastanede bu hamile kulu ayağına terlik giymicekmiydi :))))) kızlar napim ben sölin şimdi bana terlik alamadım kendime resmen ayağımın üstü çok şiş girmio 2 num büyük bile :) eşimin terliği gibi oluo öylede nasıl giyim ki yüzgeç gibi :)))
Çek çek. Esin bir daha derse gosterirsin.Hamile degilken sabah 7 lerde kalkan kahvalti hazirlayan kv gitmis yerine yayilip oturan kv gelmis. Oglu varken oyleydi herhalde. Simdi oglu yok diye benden bekliyor. Guya yardima geldi sabah bir cope dahi dokunmamis. Surekli vaziyetin iyiyse geri gidip doguma gelirim işlerim var diyor. Niye geldin ki o zaman. Benim 2 bogazim 3 oldu hic yoktan. Oglu da annem temizler evi bak gor o bulasik varken asla uyumaz o cok titiz keske sende oyle olsan o cok tertipli deyip duruyordu
Kizlar cok kotu bir gece gecirdim o simsek cakmalarina agrilar eklendi .Ama sabrettim gitmedim .Gitsem aciklik var mi diye bakacaklardi ve bunu istemiyorum .Belki de doguma alacaklardı. Sabaha karsi uyumusum .Bugun olursa doktoru arayip oyle gidecegim .Cok sukur simdi iyiyim .Ama bir daha oyle misafirlige filan gitmem bitti .Bebek nasil strese girdi .Bi cok hareketlendi bi cok tepkisiz kaldi .
serenity16 senin adina sevindim .Allah hayirli olani en iyi bilendir .Annen kurtulmus gercekten. Simdi gönül rahatlığıyla bebegi bekleyebilirsiniz anne kiz .
Çok sağol canım bende alayım ozaman. Maltana içmek istemiyorum göbek bırakıyormuş en son seçenek olarak onu düşünücem benKullanabilirsin tabi ki ben istifledim valla. Galactago, bir koli lactamil aldım. Maltana şokta var.
madamhd ile aynisi yazcaktim. Cek fotolari yatarken cek mutfagi copleri cek varsa copteki izmaritleri kulleri cek. Esine yolla annen cok yardimci sagolsun keske onun gibi tertipli duzenli olsam yaz. Sinir oldum ben de. Kahvaltiya da o geldi diye extra biseyle ugrasma peynir zeytin yada normalde tekken ne yiyosan onu cikar. Dun de ac acina yatmissin zaten.
Aramiza hoş geldin zaten doğum 38-42 hafta arası olur, ben kızımı 40+6 doğurdum.Merhaba temmuz anneleri ben haziran annesinolcaktim ama olamadım son adet tarihim 23 eylül benimle aynı olanlar var listede 5 temmuz görünen var ben 30 haziran görünüyordum nasıl böyle oluyor stres oldum dogum yapamadım daha dite 40+1 bugün
Destek olmaya değil kosdek olmaya gelmiş resmen hiç gelmeseymiş keşke, kv cekenler baya var burda yanlız değilsin.Sabah gozumu acar acmaz bana diyor ki soğanların curumus her yer kokmus. Evet ayiklayacaktim dedim. Esim annem yapar ugrasma dedi kaldiydi oyle. Nefretbederim yardima diye kontrole gelene. Girdi simdi takir takir mutfakta ugrasiyor. Her yer cop dolmus on poset cop var diyor. Kucuk kucuk posetlere koyuyorum sonra buyuge alip esime attiriyordum. Cop cok uzakta. Ama ben buna bunu mu izah edecegim. Gitsin lafimi ederse etsin. Carsamba kontrol var. Ordan cikinca ben iyiyim gidebilirsin dicem
Benim tarihim sana yakın canım :) bende de bir hareketlilik yok şimdilik. Her hafta kontrole gidiyorum ben dediğin gibi. Ama açılma sancı vs yok. Doktor bana çömelme hareketi, çömelerek ev işi yapma, sıcak suya oturma ve yürüyüş önerdi.Merhaba güzel anneler.. benim dogumun tarihine normalde 4 gün kaldi fakat hic ama hic bir dogum belirtisi yok. Yurtdisinda yasiyorum ve burda türkiyedeki gibi son haftalarda her hafta kontrol yok en son 16 gün önceydi kontrolum baska da yok. Acilmam var mi yok mu onu da bilmiyorum. Hastaneden 5 temmuzda cagirdilar eger o güne kadar bisey olmazsa o gün gelmemi söylediler.. her gün yürüyüs yapiyorum, sicak dus, merdiven cikma, hurma da yedim 1 hafta hic sevmem normalde.. insallah artik saglikla gelir yavrum. Benimle ayni gün olanlarda durum ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?