2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mutfak dolaplarim yag icinde dedim. Balkonum temizlenecek dedim. Her seyi anlattim baştan. Gelemeyeceksen temizlikci tutarim da dedim. Uzanamiyorum gobek fitigi oldu birde sizim sizim sizliyor. Yinede helal olsun bak düşmüşsün fitik var 9 ayliksin ama evin derli toplu o kadar kusur olur deyiverse ne olurdu. Yorgani carsafi her seyini hazir ettim odasina koydum. Odasini gunler evvel mis gibi sildim süpürdüm

Aman laftan anlamıyorlar zaten...
Boşver canım.
Cevabını vermekten çekinme peşinden de dolanma gördükçe insan sinirleniyor.

Canım bu ilk hamileliğinde mi oldu şuanda daha doğurmadın dimi. Çok uyanık doktor. Ama doğumu başlatmak istedilari zaman muayeneyi çok daha sert yapıyorlarmış ki çabuk başlasın bende öyle duydum

Yapdiğni değil yapnadığni görür elbetde seni inan cok iyi anliyorum.

Ben alt muayeneye izin vermeyecegim. Bebegin kalbindeki kanin akimini goren tip alttaki acikligi nasil gormez ya. Yapmayan yuzlerce binlerce doktor var onlar dogurtamiyor mu
Ya evet bende onu anlamıyorum ultrasonra anlamıyorlar mı yaa. Ben ayrıntılıya girdiğimde dr bana rahim ağzını bile gösterdi ben bile anladım yani. Bence el sokmak işlerine geliyo ultrasona gidene kadar

kızlar sizlerde de sebepsiz ve fazla duygusallık ağlama isteği herşeye hüzünlenme gibi şeyler oluyor mu bu aralar böyle bi moda girdim lohusa depresyonunun ön versiyonu mu

Ben canım!.. Doğum için 5temmuza gün verdi doktor suni sancı verecek. Eşim yüz felci oldu. Ağrım sancım yok Doğum nasıl olacak bilmiyorum. Heyecan korku stres her şey var. Dün Doğum günümdü. İstanbul trafiğinde istediğimiz yere gidemedik. Canım sıkıldı iyice. Eşime sinir oldum üzüldüm vs derken bi ağlamak bende. Gece 10da başladım arabayla eve gelirken,gece 1 oldu ben dura dura ağlıyordum artık. İçimde bi daralma oldu resmen tutamadım kendimi.

Son düzenleme:
Butun erkekler ayni mi? Gerci kaynanalarin da pek farki yok. Benimki de oyle cozemedim kac yildir kadini

Psikoloji aşırı etkiliyor bu dönemde bulunmak istemediğin bi yerde misafirliğe gidince vücut tepki vermiş olabilir. Bende de adet sancısıngibi yalancı sancılar olduğunda bebek hiç hareket etmemişti saatlerce bebekler de direkt olarak annenin keyfi yerinde olunca keyifleniyor bol bol dinlen evde ya da kendini iyi hissettiğin mekanlara git

Hadi gözün aydın, bir anlayışsız da sana gelmiş. Bende de öyle durumlar. Kalkıp her işimi kendim yapıyorum. Öyle daha rahatım, bişey bekleyip sinirlenmiyorum hiç. Sigarayı da evde ve balkonda yasakladım. Annem çıkıp apartman bahçesinde içiyor, beni bebeğimi düşünmüyorsa yapacak bişey yok. Stresim azaldı, tavsiye ederim canım.

Allah bağışlasın canım sağlkıla büyütün. Bibero biraz sakıncalı memenizi reddedebilir. Şırınga ile mi verseniz acaba

zeyneppk canım benim özel hastane. Doktorum gazını çıkartırsan taburcu ederim dedi. Yoksa gaz yapana kadar bekletiyorlarmış belli bir günü yok. Ben ayaklanınca sürekli yürüdüm oturup ağrım var demedim. O yüzden bir gece kaldım sadece

Bunlar zaten nazli isim mevzusu yeni yatisti bi sey de denmez. Allah sabir versin bana bu dogunca da aynisini yapacak bence

Yapdiğni değil yapnadığni görür elbetde seni inan cok iyi anliyorum.

Cok tertipli biri degilim ama daginikta degilimdir. Yemin ederim kasmamistim o gelecek nasilsa diye bi cok isi yapmadım. Oglu oyle dedi diye biraktim. Yoksa zar zor yapardım daha fazla

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah

Bunlar zaten nazli isim mevzusu yeni yatisti bi sey de denmez. Allah sabir versin bana bu dogunca da aynisini yapacak bence

Yapabilir canım. Ben kendi ailemden çekiyorum, kv falan ilgisiz zaten. Kendi ailemdekiler , nasıl desem, kaşarlanmış alışmış artık, laf söylesen işlemiyor. O yüzden doğrudan ev benim, kurallar benim, çocuğum benim için en önemli şey olacak, siz de herşeye uyacaksınız diye konuştum, konuşuyorum ve uygulamaya da koyuyorum koyacağım. İsteyen kırılabilir. 34 yıl ben çektim naz niyaz sıkıntlarını, şimdi isteyen yanımda olmayı tercih eder isteyen uzak. Kırılmasınlar diye dert küpü oluyoruz ama onlar da bize saygı duymak zorunda. Çocuk değiliz ki.

Isim konmadi diye neler ettiler. Hala da onun intikami bence. Allaha havale ediyorum ben herkeslre kv çalışır o gelecek temizlik konusunda icim rahat diyordum. Bi simit isitmis bi cay demlemis onlari yedik simdi toplayıp kendi isime bakacagim o yok gibi. Gogsun sismemis diyor. Iyi sen emzir o zaman diyecegim o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…