- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.401
Aramiza hoş geldin zaten doğum 38-42 hafta arası olur, ben kızımı 40+6 doğurdum.
Bakalım bu kızım ne zaman gelicek.
Destek olmaya değil kosdek olmaya gelmiş resmen hiç gelmeseymiş keşke, kv cekenler baya var burda yanlız değilsin.
Sabah gozumu acar acmaz bana diyor ki soğanların curumus her yer kokmus. Evet ayiklayacaktim dedim. Esim annem yapar ugrasma dedi kaldiydi oyle. Nefretbederim yardima diye kontrole gelene. Girdi simdi takir takir mutfakta ugrasiyor. Her yer cop dolmus on poset cop var diyor. Kucuk kucuk posetlere koyuyorum sonra buyuge alip esime attiriyordum. Cop cok uzakta. Ama ben buna bunu mu izah edecegim. Gitsin lafimi ederse etsin. Carsamba kontrol var. Ordan cikinca ben iyiyim gidebilirsin dicem
Canım bu ilk hamileliğinde mi oldu şuanda daha doğurmadın dimi. Çok uyanık doktor. Ama doğumu başlatmak istedilari zaman muayeneyi çok daha sert yapıyorlarmış ki çabuk başlasın bende öyle duydumSoyle soyliyim elinin tum parmaklari girdi bas parmagida dahil yariya kadar elini cikardiginda ztn kan icindeydi hemen eldiveni siyirdi beni salmadi tansiyonumun 14 olmasini gerekce gosterdi ki o denli bi cati muayenesinde 19 bile olsa sasirmam oluyorum sandim birtek k.bakma anlamak icin boyle yapmam gerek dedi ama yalan, benim dr um olmamasina ragmen bana bu denli cati muayenesi yapti ona kalmam icin dr lar dogum basi ucret aliyorlar, sezeryandan da bicak parasi aliyorlar, dr um dayisi oldugu icin yoktu izindeydi, oda bunu firsat bildi dogurtmak istedi ama onada nasib olmadi nobetci dr tarafindan dogumum oldu.. Bu arada cati muayenesi kendi doktorumda olmustum hic bisey hissetmedim nefes al 2 sn surucek dedi ve oylede oldu 2 parmak nerede elini sokmak nerede yani kizlar siz siz olun dikkat edin dr lar cok uyanik ben tecrubesizdim baska dr a asla cati muayenesi olmazdim bilsem...
Yapdiğni değil yapnadığni görür elbetde seni inan cok iyi anliyorum.Mutfak dolaplarim yag icinde dedim. Balkonum temizlenecek dedim. Her seyi anlattim baştan. Gelemeyeceksen temizlikci tutarim da dedim. Uzanamiyorum gobek fitigi oldu birde sizim sizim sizliyor. Yinede helal olsun bak düşmüşsün fitik var 9 ayliksin ama evin derli toplu o kadar kusur olur deyiverse ne olurdu. Yorgani carsafi her seyini hazir ettim odasina koydum. Odasini gunler evvel mis gibi sildim süpürdüm
Ya evet bende onu anlamıyorum ultrasonra anlamıyorlar mı yaa. Ben ayrıntılıya girdiğimde dr bana rahim ağzını bile gösterdi ben bile anladım yani. Bence el sokmak işlerine geliyo ultrasona gidene kadarBen alt muayeneye izin vermeyecegim. Bebegin kalbindeki kanin akimini goren tip alttaki acikligi nasil gormez ya. Yapmayan yuzlerce binlerce doktor var onlar dogurtamiyor mu
kızlar sizlerde de sebepsiz ve fazla duygusallık ağlama isteği herşeye hüzünlenme gibi şeyler oluyor mu bu aralar böyle bi moda girdim lohusa depresyonunun ön versiyonu mu
Aramiza hoş geldin zaten doğum 38-42 hafta arası olur, ben kızımı 40+6 doğurdum.
Bakalım bu kızım ne zaman gelicek.
Hoş bulduk sağ salim alırız inşallah
Butun erkekler ayni mi? Gerci kaynanalarin da pek farki yok. Benimki de oyle cozemedim kac yildir kadiniHamile degilken sabah 7 lerde kalkan kahvalti hazirlayan kv gitmis yerine yayilip oturan kv gelmis. Oglu varken oyleydi herhalde. Simdi oglu yok diye benden bekliyor. Guya yardima geldi sabah bir cope dahi dokunmamis. Surekli vaziyetin iyiyse geri gidip doguma gelirim işlerim var diyor. Niye geldin ki o zaman. Benim 2 bogazim 3 oldu hic yoktan. Oglu da annem temizler evi bak gor o bulasik varken asla uyumaz o cok titiz keske sende oyle olsan o cok tertipli deyip duruyordu
Psikoloji aşırı etkiliyor bu dönemde bulunmak istemediğin bi yerde misafirliğe gidince vücut tepki vermiş olabilir. Bende de adet sancısıngibi yalancı sancılar olduğunda bebek hiç hareket etmemişti saatlerce bebekler de direkt olarak annenin keyfi yerinde olunca keyifleniyor bol bol dinlen evde ya da kendini iyi hissettiğin mekanlara gitKizlar cok kotu bir gece gecirdim o simsek cakmalarina agrilar eklendi .Ama sabrettim gitmedim .Gitsem aciklik var mi diye bakacaklardi ve bunu istemiyorum .Belki de doguma alacaklardı. Sabaha karsi uyumusum .Bugun olursa doktoru arayip oyle gidecegim .Cok sukur simdi iyiyim .Ama bir daha oyle misafirlige filan gitmem bitti .Bebek nasil strese girdi .Bi cok hareketlendi bi cok tepkisiz kaldi .
serenity16 senin adina sevindim .Allah hayirli olani en iyi bilendir .Annen kurtulmus gercekten. Simdi gönül rahatlığıyla bebegi bekleyebilirsiniz anne kiz .
Hadi gözün aydın, bir anlayışsız da sana gelmiş. Bende de öyle durumlar. Kalkıp her işimi kendim yapıyorum. Öyle daha rahatım, bişey bekleyip sinirlenmiyorum hiç. Sigarayı da evde ve balkonda yasakladım. Annem çıkıp apartman bahçesinde içiyor, beni bebeğimi düşünmüyorsa yapacak bişey yok. Stresim azaldı, tavsiye ederim canım.Ben bircok seyi kaciriyorum. Bildirim gelirdu eskiden konuya yorum yapildi diye artik gelmiyor. Yine kilo vermişim bu arada . Kv geldi esimin isi var sehir disine gitti. Evs 7 de geldik acsan sen ye ben tokum dedi durdu 4 te yediğimle yatti. Koca gunde tek ogunum oldu. Gerisi 1 meyve ve bolca suydu. Kendi evimde ac yattim resmen ama bugun oyle yapmayacagim naparsa yapsin kendi karnimi doyurcam. Kahvalti hazirlardi eskiden erken kalkip simdi bi uyandim heryer sigara kokuyor bulasikalri bile atmamis makineye. Acmis tv yi yayilmis izliyor
Butun erkekler ayni mi? Gerci kaynanalarin da pek farki yok. Benimki de oyle cozemedim kac yildir kadini
Allah bağışlasın canım sağlkıla büyütün. Bibero biraz sakıncalı memenizi reddedebilir. Şırınga ile mi verseniz acabaGünaydın kızlar
Kızım 36+6 da 2800 gr dünyaya geldi. Suyum fazla olduğu için sezeryanla alındı. Dünyalar tatlısı bugün evimize geldik. Şimdi altını değiştirdim kucağımda. İlk gün bana zor oldu ama bugün artık kendim kalkıp işlerimi halledebiliyorum.
Dün gelen sütüm bugün kesildi. Mecburen biberonla mama verdik bugün. Ama süt gelmesi içinde arada emzirmeye devam ediyorum.
Hadi gözün aydın, bir anlayışsız da sana gelmiş. Bende de öyle durumlar. Kalkıp her işimi kendim yapıyorum. Öyle daha rahatım, bişey bekleyip sinirlenmiyorum hiç. Sigarayı da evde ve balkonda yasakladım. Annem çıkıp apartman bahçesinde içiyor, beni bebeğimi düşünmüyorsa yapacak bişey yok. Stresim azaldı, tavsiye ederim canım.
Ya evet bende onu anlamıyorum ultrasonra anlamıyorlar mı yaa. Ben ayrıntılıya girdiğimde dr bana rahim ağzını bile gösterdi ben bile anladım yani. Bence el sokmak işlerine geliyo ultrasona gidene kadar
Yapdiğni değil yapnadığni görür elbetde seni inan cok iyi anliyorum.
Günaydın kızlar
Kızım 36+6 da 2800 gr dünyaya geldi. Suyum fazla olduğu için sezeryanla alındı. Dünyalar tatlısı bugün evimize geldik. Şimdi altını değiştirdim kucağımda. İlk gün bana zor oldu ama bugün artık kendim kalkıp işlerimi halledebiliyorum.
Dün gelen sütüm bugün kesildi. Mecburen biberonla mama verdik bugün. Ama süt gelmesi içinde arada emzirmeye devam ediyorum.
Aman laftan anlamıyorlar zaten...
Boşver canım.
Cevabını vermekten çekinme peşinden de dolanma gördükçe insan sinirleniyor.
Bunlar zaten nazli isim mevzusu yeni yatisti bi sey de denmez. Allah sabir versin bana bu dogunca da aynisini yapacak bence
Yapabilir canım. Ben kendi ailemden çekiyorum, kv falan ilgisiz zaten. Kendi ailemdekiler , nasıl desem, kaşarlanmış alışmış artık, laf söylesen işlemiyor. O yüzden doğrudan ev benim, kurallar benim, çocuğum benim için en önemli şey olacak, siz de herşeye uyacaksınız diye konuştum, konuşuyorum ve uygulamaya da koyuyorum koyacağım. İsteyen kırılabilir. 34 yıl ben çektim naz niyaz sıkıntlarını, şimdi isteyen yanımda olmayı tercih eder isteyen uzak. Kırılmasınlar diye dert küpü oluyoruz ama onlar da bize saygı duymak zorunda. Çocuk değiliz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?