2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapacak arkadaşlara yardımcı olur diye yazmak istedim. Sezeryan olduğum için çok kanamam olmadı. Zaten sonda takılıydı ayağa kaldırıp yürütene kadar gazlı bez vardı alt tarafımda. Sonda çıkınca da depend taktık. Bugün 3. Gün çok az kanamam oluyor toplam 5 tane kullanmışımdır. Sadece boydan geceliğimi kullandım. Kirlenmedi hiç. Bebişinde hastane çıkışı ve başka takımını kullandık. Fazla fazla götürmüştür ben yine de.
Özel olduğu için odamı kendileri süslemişti loğusa şerbeti de vardı. İlk gün evet ağrınız olacak ama kalkın yürüyün ki bebeğinizle siz ilgilenin

Canım Allah yardımcın olsun valla okurken ben gerildim.kahvaltı sonası çarpıntım oluyo normalde, yazdıklarını okurken nabzım dahada bi arttı.bence anlayıs beklemek bizim hatamız esas.herkese kendi çocugu kıymetli öle evlenince oda senin annen olmuyo malesef.bazen kendi annemiz bile anlayıs gostermiyo.rn guseli gerekirse baska yerden kısıp temizlikci tutmak.kimsrnin de ağzına laf vermemek.sanki kendileri doğurmamıs hiç gibiler.ama sorsan ben hamileyken soleydim boleydim.offffff

Insan 9 aylik gelininden dort dortluk ev bekler mi ya hu. 180 m2 3 oda 1 salon iki esek kadar balkon. Yetisemedim napayim
Son haftalarindasin istesende yapamiyorsun ki. Benim annemle eltim yapti temizligimi sagolsunlar. Kaynanam oturup sigara icmekten baska bisey yapmaz. Faranjitim olmasina ragmen yanimda iciyor kac defa uyardim. Uyardikca inadina yapiyor.

Son haftalarindasin istesende yapamiyorsun ki. Benim annemle eltim yapti temizligimi sagolsunlar. Kaynanam oturup sigara icmekten baska bisey yapmaz. Faranjitim olmasina ragmen yanimda iciyor kac defa uyardim. Uyardikca inadina yapiyor.

Buda guya balkonda iciyor ama her yere geliyor kokusu oglu da annem icer ama ustu dahi kokmaz diyor

O çalışan kadinmis. Son ayinda dahi calismis. Hemde evin isini yapmış bidibidi gittim de gordum evini. Bildigin istifci evi temizlesen de ayni temizlemesen de. Ama ogluna gore o mükemmel

Buda guya balkonda iciyor ama her yere geliyor kokusu oglu da annem icer ama ustu dahi kokmaz diyor
Gelir tabiki. Benim korkum o halde bebegi tasimasi. Eltim de yeni dogum yapti. Bebegini sigaradan sonra hep koklar oper. Ellerini agzini yikamadan. Ben bile kac defa bu yuzden tartistim. Ogluma yapma istemem kizarim dedim. Ama yine inadima yapacak eltime yaptigi gibi.

Anladim canim ben de sizlerden okuyup uyguluyorum ama nafile.. keyfi oldu mu gelicek heralde minnos :))

Vermezsin. Aaa emzirme lazimdi aa alti değişecek uyuyacak diye diye al hemen

canım benimde öyle gece 12 den sonra su bile yasak yarın kaçta verirler acaba çok acikinca titreme geliyor inşallah öyle birşey olmaz 10 da yiycem son kez diye düşündüm .
sende canın ne istiyorsa onu aldır..
yarın kendime geldiğim ilk an buraya bakicam iyi haberlerini almak icin :)

Tam kulak tıkanacak cinsten bir hatun kendisi belli. O yok gibi takıl, kendini fazlalık ve işe yaramaz hisseder de gider hem belki, veya bir işe yaramaya çalışır. İsim de iyi ki başkasını dinlememişsiniz, çocuk senin onlara ne oluyor, gönlünüz ne isterse o olur. oh olsun onlara :)

Aa çok güzel benimde özel
kizlarimi bırakacağım oyüzden iki gün onlardan ayrı kalmak istemiyorum
Sağol canim

Yasakla canım ya bence, en kötü kapıyı bacayı kapat ona da başını balkondan dışarı uzatip içmesini söyle veya eşin söylesin bence, pasif içicilik çok fena, yazık sana ve bebişe.

benimde çok kanamam olmuyor

Gözün aydın canim allah annalı babalı buyutsun inşallah.
Canim sen 36+6 da doğumun gercekleşdi ya bebeğin prematuremi sayildi acaba? Bu soruyu sormaya biraz cekindim acıkcası. Ama bu hafta bebeğim doğarsa prematuremi sayılıcak bilmek isdedim bende seni kızdırdıysam uzgunum.

canım 35-36. haftada doğanlar premature olmuyor 2 kilonun altı premature oluyor benim kızım 35 te 2360 doğdu premature değildi

İyi gelmiş yine cnm benimki gelmez bile iki haftada bir gelir cay drmler içer gider. Birde iki torunu var evde oğlu var. Valla eşim görüyor her seferinde de söylüyorum zaten. Varligindansa yokluğu bize en hayırlı. Hic ses etmiyor koruyacak yeri yok.

Hayır canım prematüre sayılmadı. 32. Haftalarda doğanlar için sayılıyor diye biliyorum. Hayır est kızmadım elbette

34 sen sonrası premiture olmaz cnm .birde 2 kilo ustu premiture olmaz korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…