2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım 35-36. haftada doğanlar premature olmuyor 2 kilonun altı premature oluyor benim kızım 35 te 2360 doğdu premature değildi
Anladım canim sagol o zaman bendede bir rahatlama ola bilir artık ya bu haftada doğarsada sorun yaşarsa korkusu oluşdu nedensa, anlamadım bende.

Eğer bugün kimse doğum yapmazsa temmuzun ilk bebekleri yarın @Pembegomlek ve benden gelecek
inşallah dogumumuz güzel geçer sağlıkla bebeklerimize kavusuruz.
Hayırlı sağlıklı doğumlar oldun inşallah. Bende artik doğurmak istiyorum dayanacak gücüm yok. Esim de bilgi yoruldu her ise koşmaktan. WC te bile önleyerek gidiyorum. Magnezyumlarimi bıraktım ki kasilnam başlasın bugün 35+0 olduk. 3 kilo zaten doğsun da iki oğlum ananelerine hasret

Gozunaydin allah analı babalı büyütsün cnm

Anladım canim sagol o zaman bendede bir rahatlama ola bilir artık ya bu haftada doğarsada sorun yaşarsa korkusu oluşdu nedensa, anlamadım bende.
korkma canım 34 ten sonrasinda bebeğin problemi olmaz bende erken olacak diye diye 38 i buldum endişe etme inşallah zamanını bekler

Ahh canım seni çok iyi anlıyorum bu zamanlar zor geçiyor evde iki çocuk senin eşinden başka yardimcinda yok iyiki esin destek az kaldı az daha sabret inşallah bebeğine sağlıkla kavusacaksin

Canim magnezyum kasilmalari mi engelliyor. Dr bana verdi ayak krampi icin ama biraktim. Dogumu geciktirecekse devam edeyim

Çok sevindim canım sabah gitmistin geceye kadar sürdü demekki neyse bebeğine kavustun çok şükür Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar göğüsten süt gelmesi doğum belirtisi olabilir mi? Az önce tişörtümü ıslattı.normalde nokta gibi koyu sarı oluyordu bir aydır falan.ama şimdi fazla geldi.var mı böyle durum yaşayan?

Canım bu ilk hamileliğinde mi oldu şuanda daha doğurmadın dimi. Çok uyanık doktor. Ama doğumu başlatmak istedilari zaman muayeneyi çok daha sert yapıyorlarmış ki çabuk başlasın bende öyle duydum
Ilk dogumum da oldu cnm ama 39 haftasinda olan bi hamileye bunu kendi dr u yapabilir sen baskasinin hastasina bu denli cati muayenesi yapamassin izin almalisin yada, oglum gununden once dogdu ve hiriltili bir bebek oldu erken ve zor dogumlarda olan bi rahatsizlik bu cok sukur kuvezde vs kalmadi ama yinede hic acilmasi olmayan birine o sekil mudehale vucud dengesinide bozuyor ister istemez sutum de gec geldi, kendi sancim ve acilmam hic olmadan suyum o aksam patladi oymus resmen icimi, hala Allaha havale ediyorum o dr u ama bir yandan da kismet diyip kendimi yatistiriyorum dogum saatide olum saatide degismez sonucta birileri vesile oluyor iste kismet hersey.. Ins bu dogumumda benzer bisey yasamam rahat ve saglicakla dogum yapabilirim.. tabi hepimiz icin gecerli kimse yasamasin

Gozun aydin cnm ilk dogumlar genelde zor oluyor inan aynisini yasadim Allah kolayliklar versin hepimize ins bebisin emme refleksi hemen gelin yapisir memisine olmadi kasikla vs kolosturumu verin cok onemli ilk kakasini yapsin

Ahh canım seni çok iyi anlıyorum bu zamanlar zor geçiyor evde iki çocuk senin eşinden başka yardimcinda yok iyiki esin destek az kaldı az daha sabret inşallah bebeğine sağlıkla kavusacaksin
İnşallah canım gerçekten çok zor.eşim evden gidince ağlıyorum valla yetemiyorum ağrıların ustu e gidiyorum x2 kat agrim oluyor. 3. Çocuk çok zor derlerdi gerçekten de öyleymiş. Hic boyle düşünmemiştim.

Canim magnezyum kasilmalari mi engelliyor. Dr bana verdi ayak krampi icin ama biraktim. Dogumu geciktirecekse devam edeyim
Tabi cnm bende mesela hic kramp kasilmaolmuyor içince. Bende bıraktım kasilsin doğdun artik çok Yoruldum. Bütün gün yatalak hasta gibi yatiyorum. Dun yarim saat oturdum TV izlerken bütün gece bacak ağrısı çektim. Nasıl birşey anlamadım. İki çocuk dogurdum valla snon ana kadar gezdim. Simdi WC te gitmiyim diye su icmiyorum.

Cnm zorlaniyorsun cok ondan hemen istiyorsun ama 35 cok erken cigerlerinde solunum sikintisi olabilir, premature olmasa bile ciger gelisimin son haftalari tamamiyle olusuyor, dr 38 den once gelirse seni sevk ederim tam tesekkulku hastaneye dedi bana, birde bak bedef in bebegi de oyle oldu suan kuvezde, ayrica ultrason kiloda yanililabiliyor, bana 3550 demislerdi oglumda 3290 dogdu, hayirli vakitte saglicakla gelsinler ins azcik daha sabir

Hayirli olsun canim. Dun tahmin etmistik zaten sen yazmayinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…