- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.461
gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğiniDün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Bi ara ayrıntıları yazarım. Normal doğum yaptım ama çok zor oldu süreç çok uzadı.
Sütüm geliyor ama bebek emmek istemiyor. Onunla uğraşıyorum geceden beri, mememde sürekli uyuyor.
Anali babali buyusun prenses canim kac kilo dogdu fistik:)Dün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Bi ara ayrıntıları yazarım. Normal doğum yaptım ama çok zor oldu süreç çok uzadı.
Sütüm geliyor ama bebek emmek istemiyor. Onunla uğraşıyorum geceden beri, mememde sürekli uyuyor.
Eğer bugün kimse doğum yapmazsa temmuzun ilk bebekleri yarın @Pembegomlek ve benden gelecek
inşallah dogumumuz güzel geçer sağlıkla bebeklerimize kavusuruz.
Hadi gözün aydın canım çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Dün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
inşallah canım kendime geldiğim an yazarimHadi inşallah canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Tam kulak tıkanacak cinsten bir hatun kendisi belli. O yok gibi takıl, kendini fazlalık ve işe yaramaz hisseder de gider hem belki, veya bir işe yaramaya çalışır. İsim de iyi ki başkasını dinlememişsiniz, çocuk senin onlara ne oluyor, gönlünüz ne isterse o olur. oh olsun onlara :)
Yasakla canım ya bence, en kötü kapıyı bacayı kapat ona da başını balkondan dışarı uzatip içmesini söyle veya eşin söylesin bence, pasif içicilik çok fena, yazık sana ve bebişe.
İyi gelmiş yine cnm benimki gelmez bile iki haftada bir gelir cay drmler içer gider. Birde iki torunu var evde oğlu var. Valla eşim görüyor her seferinde de söylüyorum zaten. Varligindansa yokluğu bize en hayırlı. Hic ses etmiyor koruyacak yeri yok.
Hamile kadının evine kusur aramaya gelen kim olursa olsun sinir bozucu ne olmuş demeden toplasanız Allah kimseye muhtaç etmesin
Ya WC ye gitmek iskenceyken bu halde dağınıklıği laf edecekse bi zahmet gitsin yaa
Evet canim psikoloji cok etkiliyor gerçekten. Ben aslinda hep evde yatmak istiyorum. Ama esim de gezmek istiyor .Ben de iyi hissediyorum diye çıkıyorum sonra dışarda kötülesiyorum .Bugun de kv ye gitcez .Hayirlisi...Psikoloji aşırı etkiliyor bu dönemde bulunmak istemediğin bi yerde misafirliğe gidince vücut tepki vermiş olabilir. Bende de adet sancısıngibi yalancı sancılar olduğunda bebek hiç hareket etmemişti saatlerce bebekler de direkt olarak annenin keyfi yerinde olunca keyifleniyor bol bol dinlen evde ya da kendini iyi hissettiğin mekanlara git
Tesekkur ederim canim .Ayak sismesi basli basina dert zaten yuksekte tutmaya calis .
Evet canım muhtemelen şekerim düşmüştür baya korktum amaŞekerin düşmüş bence , insülün direncin oluşmuş .
Evet canım şeker hiç aklıma gelmedi tansiyon aklıma geldi yemekten sonra hemen iyi olmadım bir müddet baya korktum iyiki yalnız değildim ballı süt falan içtim biraz da uyudum kalktığımda iyiydim artık çok şükür çok teşekkür ederim canım benimHipoglisemi olmuş olabilir, zaman zaman ben de yaşıyorum. Şeker aniden düşünce bana da oluyor.. şimdi iyi misiniz?
Hayırlı ugurlu bir evlat olsun insallah canim... uzun mutlu saglikli bir hayatiniz olsun....Günaydın kızlar
Kızım 36+6 da 2800 gr dünyaya geldi. Suyum fazla olduğu için sezeryanla alındı. Dünyalar tatlısı bugün evimize geldik. Şimdi altını değiştirdim kucağımda. İlk gün bana zor oldu ama bugün artık kendim kalkıp işlerimi halledebiliyorum.
Dün gelen sütüm bugün kesildi. Mecburen biberonla mama verdik bugün. Ama süt gelmesi içinde arada emzirmeye devam ediyorum.
Simdi nasilsin canim cok gecmisolsunKizlar cok kotu bir gece gecirdim o simsek cakmalarina agrilar eklendi .Ama sabrettim gitmedim .Gitsem aciklik var mi diye bakacaklardi ve bunu istemiyorum .Belki de doguma alacaklardı. Sabaha karsi uyumusum .Bugun olursa doktoru arayip oyle gidecegim .Cok sukur simdi iyiyim .Ama bir daha oyle misafirlige filan gitmem bitti .Bebek nasil strese girdi .Bi cok hareketlendi bi cok tepkisiz kaldi .
@serenity16 senin adina sevindim .Allah hayirli olani en iyi bilendir .Annen kurtulmus gercekten. Simdi gönül rahatlığıyla bebegi bekleyebilirsiniz anne kiz .
Yaaa iste boylelerSabah gozumu acar acmaz bana diyor ki soğanların curumus her yer kokmus. Evet ayiklayacaktim dedim. Esim annem yapar ugrasma dedi kaldiydi oyle. Nefretbederim yardima diye kontrole gelene. Girdi simdi takir takir mutfakta ugrasiyor. Her yer cop dolmus on poset cop var diyor. Kucuk kucuk posetlere koyuyorum sonra buyuge alip esime attiriyordum. Cop cok uzakta. Ama ben buna bunu mu izah edecegim. Gitsin lafimi ederse etsin. Carsamba kontrol var. Ordan cikinca ben iyiyim gidebilirsin dicem
Masallah canim allah analo babali büyütsün )Dün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Gozun aydin canim cok sevindim .Spinal mi oldun?Günaydın kızlar
Kızım 36+6 da 2800 gr dünyaya geldi. Suyum fazla olduğu için sezeryanla alındı. Dünyalar tatlısı bugün evimize geldik. Şimdi altını değiştirdim kucağımda. İlk gün bana zor oldu ama bugün artık kendim kalkıp işlerimi halledebiliyorum.
Dün gelen sütüm bugün kesildi. Mecburen biberonla mama verdik bugün. Ama süt gelmesi içinde arada emzirmeye devam ediyorum.
Bizim hastane de 1 gun yatiriyor canim.Gözün aydın Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah bol bol emzir canım humana iç hurma ye incir kurunu deneyebilirsin sütun gelir endişe etme
1 gün kalmayi senmi tercih ettin bende pazartesi doğum yapacağım salı cikabilirmiyim acaba diyorum normalde hastane çarşamba cikariyor
Aman salla ,yokmus gibi davran .Kimseden hayir yok ustune teftiş ve sinir ettigiyle kaliyor .Hatta mumkunse postala .Misafir modundan cikamamis bayan. Bir de yatak odasinda ne isi var en kizdigim sey .Cok tertipli biri degilim ama daginikta degilimdir. Yemin ederim kasmamistim o gelecek nasilsa diye bi cok isi yapmadım. Oglu oyle dedi diye biraktim. Yoksa zar zor yapardım daha fazla
Masallah canim hosgelmis prenses.Dün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Su an iyiyim sukur canim .Uzaniyorum esim yanimda .Kendimi iyo hissedersem anne yani besik icin kumas almistim .Nevresim diktirmeye gitcez .Aksam da kv ye yemege .Hayırlı ugurlu bir evlat olsun insallah canim... uzun mutlu saglikli bir hayatiniz olsun....
Simdi nasilsin canim cok gecmisolsun
Yaaa iste boylelerdestek olmayami gelmis köstek olmaya mi belli degil allah yardimcin olsun canim... bence cagir bi temizlikci esinede sebebini aciklarsin... guvendigimiz daglara kar yagdi diye... belki kv de utanir azicik...
Masallah canim allah analo babali büyütsün )
Şükür canim bize daha var acele etmesin yavru :)Gozun aydin canim cok sevindim .Spinal mi oldun?
Bizim hastane de 1 gun yatiriyor canim.
Aman salla ,yokmus gibi davran .Kimseden hayir yok ustune teftiş ve sinir ettigiyle kaliyor .Hatta mumkunse postala .Misafir modundan cikamamis bayan. Bir de yatak odasinda ne isi var en kizdigim sey .
Masallah canim hosgelmis prenses.
Su an iyiyim sukur canim .Uzaniyorum esim yanimda .Kendimi iyo hissedersem anne yani besik icin kumas almistim .Nevresim diktirmeye gitcez .Aksam da kv ye yemege .
benimde çok kanamam olmuyor
Gozun aydin canim cok sevindim .Spinal mi oldun?
Bizim hastane de 1 gun yatiriyor canim.
Aman salla ,yokmus gibi davran .Kimseden hayir yok ustune teftiş ve sinir ettigiyle kaliyor .Hatta mumkunse postala .Misafir modundan cikamamis bayan. Bir de yatak odasinda ne isi var en kizdigim sey .
Masallah canim hosgelmis prenses.
Su an iyiyim sukur canim .Uzaniyorum esim yanimda .Kendimi iyo hissedersem anne yani besik icin kumas almistim .Nevresim diktirmeye gitcez .Aksam da kv ye yemege .
Hayırlı ugurlu bir evlat olsun insallah canim... uzun mutlu saglikli bir hayatiniz olsun....
Simdi nasilsin canim cok gecmisolsun
Yaaa iste boylelerdestek olmayami gelmis köstek olmaya mi belli degil allah yardimcin olsun canim... bence cagir bi temizlikci esinede sebebini aciklarsin... guvendigimiz daglara kar yagdi diye... belki kv de utanir azicik...
Masallah canim allah analo babali büyütsün )
Eğer bugün kimse doğum yapmazsa temmuzun ilk bebekleri yarın @Pembegomlek ve benden gelecek
inşallah dogumumuz güzel geçer sağlıkla bebeklerimize kavusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?