2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oinone27 hayırlı olsun bebegin sağlıcakla büyütün inşallah

Afilim92 sanada geçmiş olsun canim son günlerde hep bir ağrı sizi rahatsızlık yaşıyoruz.

Ayaklarım şişiyor benimde akşamları uyumak işkence gibi geliyor artik gün sayıyorum resmen kış olmasını çok isterdim sıcağa hic dayanamıyorum

gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Anali babali buyusun prenses canim kac kilo dogdu fistik:)

Merhaba kızlar

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın güle güle büyütün bebişinizi

Bekleyen arkadaşlarımda inşallah sağlıkla vaktinde kavuşurlar bebişlerine

Biz bugün tam 1 haftalık olduk herşey yolunda çok şükür alıştık artık birbirimize ama evde bir küçük daha olunca insan zorlanıyor tam bebişi emzirirken diğeri ya acıktım diyor ya tuvaletim geldi diyor kv yanımda oda ev işleriyle yemekle ilgileniyor ama yine de herşey sana bakıyor ama bugünümüze şükürler olsun

Ara ara girip okuyorum ama birşey yazamıyorum maalesef yoksa hepinizden haberim var merakla bekliyorum bütün doğumların olmasını

Benim kiz donmedi hala ters. Tekmeleri alt tarafi cok zorluyor. Ayrica kalcama bir bicak saplaniyor sonra ön tarafa dogru gidiyor agri bir kac saniyeligine kramp gibi. Evden cikmaya cesaret edemiyorum bu halde bir yandanda sirekli wc ihtiyaci! 2 haftaya sezeryan gorunuyor dayanabilirsek

Hadi gözün aydın canım çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.

Ramazan gunu esimi de beni de gunlerce aglattilar üzdüler. En son bu cocuk ölürse barışırsınız artik yorgan gider kavga biter dedim de ona biraz alinip tamam kabul ettik bizi arayin diye mesaj attilar. Allahim keske barisilmasaymis

Yasakla canım ya bence, en kötü kapıyı bacayı kapat ona da başını balkondan dışarı uzatip içmesini söyle veya eşin söylesin bence, pasif içicilik çok fena, yazık sana ve bebişe.

Balkonda iciyor cami acmiyor. Cam balkon ayi gibi gücün var nesini acmak zor ki bunun. Ikinci kez cami actim geldim. 3.olursa ki uykusu epey surevek 3. Gece olur herhalde uyaracagim

Bizimki allah gostermesin musluman olmasa anasina babasina tapardi putlarini yapip. Oyle bi düşkünlük. Ama babasi ismim konmadi diye cenazeme gelme deyiverdi . Aldin mi babayi dedim. Simdi de baristi ama hep söylüyorum icinden cikmaz diyorum cikmiyor evet ama bende ona bagirmistim bi kac kez onlara sayarim napayim babam o diyor. Polyanna ama sadece anaya babaya karsi. Bana gelince aslinda biraz daha toplu olabilir aslinda dikkat edilebilir catir catir söyler. Gecen bayramda memlekete gittik annesi kıyafetlerini katlayip farkli dolaba koymus bak ne kadar duzenli gor diye beni cagirdi. Sonra iyi sagolsun dedim ciktim yarim saat sonra kosa kosa cabuk kos bunu nasil yaparsın dedi. Noldu dedim lavabo kenarinda bi kadin ic camasiri duruyor. Iyi de bu benim degil annenin dedim hee o zaman tamam ya birsey olmaz zaten kim gorecek oglu esi gelini diyor. Benim isim coook zor. Ne yesek mesela anneminkin yanindan gecmez diyor.

Hamile kadının evine kusur aramaya gelen kim olursa olsun sinir bozucu ne olmuş demeden toplasanız Allah kimseye muhtaç etmesin

Allah muhtac etmesin o bi gitsin bebegim saglikla gelsin arkadasimi cagiririm bi guzel girisir yaparız . Yada yengemi ararim. Yada verir parasini temizlikci tutarim. Ev sahibi bile sagolsun yuz kere geleyim temizleyeyim dedi.

Ya WC ye gitmek iskenceyken bu halde dağınıklıği laf edecekse bi zahmet gitsin yaa

Aman hanimimiz gidecekmis zaten. Durumum iyiyse isleri varmis duramazmis. Su an uyuyarak destek veriyor bana. Bi hirsla her isimi yapacağım o yok gibi davranacagim

Evet canim psikoloji cok etkiliyor gerçekten. Ben aslinda hep evde yatmak istiyorum. Ama esim de gezmek istiyor .Ben de iyi hissediyorum diye çıkıyorum sonra dışarda kötülesiyorum .Bugun de kv ye gitcez .Hayirlisi...
Tesekkur ederim canim .Ayak sismesi basli basina dert zaten yuksekte tutmaya calis .

Şekerin düşmüş bence , insülün direncin oluşmuş .
Evet canım muhtemelen şekerim düşmüştür baya korktum ama

Hipoglisemi olmuş olabilir, zaman zaman ben de yaşıyorum. Şeker aniden düşünce bana da oluyor.. şimdi iyi misiniz?
Evet canım şeker hiç aklıma gelmedi tansiyon aklıma geldi yemekten sonra hemen iyi olmadım bir müddet baya korktum iyiki yalnız değildim ballı süt falan içtim biraz da uyudum kalktığımda iyiydim artık çok şükür çok teşekkür ederim canım benim
Olivia01 anladım canım çok geçmiş olsun sana da yalnız oluyorsun evde dikkat et kendine aç kalmamaya çalış

Hayırlı ugurlu bir evlat olsun insallah canim... uzun mutlu saglikli bir hayatiniz olsun....
Simdi nasilsin canim cok gecmisolsun
Yaaa iste boyleler destek olmayami gelmis köstek olmaya mi belli degil allah yardimcin olsun canim... bence cagir bi temizlikci esinede sebebini aciklarsin... guvendigimiz daglara kar yagdi diye... belki kv de utanir azicik...

Masallah canim allah analo babali büyütsün )

Gozun aydin canim cok sevindim .Spinal mi oldun?
Bizim hastane de 1 gun yatiriyor canim.
Cok tertipli biri degilim ama daginikta degilimdir. Yemin ederim kasmamistim o gelecek nasilsa diye bi cok isi yapmadım. Oglu oyle dedi diye biraktim. Yoksa zar zor yapardım daha fazla
Aman salla ,yokmus gibi davran .Kimseden hayir yok ustune teftiş ve sinir ettigiyle kaliyor .Hatta mumkunse postala .Misafir modundan cikamamis bayan. Bir de yatak odasinda ne isi var en kizdigim sey .
Masallah canim hosgelmis prenses.
Su an iyiyim sukur canim .Uzaniyorum esim yanimda .Kendimi iyo hissedersem anne yani besik icin kumas almistim .Nevresim diktirmeye gitcez .Aksam da kv ye yemege .

Şükür canim bize daha var acele etmesin yavru :)

benimde çok kanamam olmuyor

Benim ilki normal doğum olacaktı, açıklığım 7 cm olmuştu, sonra ebe doğum kesesini patlattı , benim zibidi kızım kaka yapmış içimde, apar topar sezeryana aldılar. Sezeryan sonrası çok kanamam oldu. İkinci kızım da yine sezeryan oldum ama kanamam çok az oldu. İlki özelde ikinci devlette oldu ameliyatlarım. Şimdi yine devletteyim ve tarihim çarşamba kontrolümde belli olacak. Acaba ilki son anda sezeryana döndüğü için mi çok kanamam oldu bilemiyorum. Planlı olunca belki az olmuştur kanamam diye düşünüyorum

Kuzum sana gecmis olsun kusura bakma ben dertten kimselere yazamadim edemedim. Misafirlik isi yas artik . Ne gelsinler ne sen git . Yat evinde keyif yap. Bebisleri ozledik ama son keyif gunleri bunlar unutma. Benimki de iste salonda yatiyor. Ben haril haril ortalik topluyorum geeel biraz yatsana sende diyor . Soguk algini imia cayini yapmış oyle yatip tv izliyor. Anasi 7 de kalkti evet kalkti ama 6 saattir ne yaptı sıfır. Ancak curuk 5 sogan bulmus onu ayiklamis. Cok aliyormusuz ne gerek varmis. Iyiki cok almisim kilosu 75 kuruştu suan 7 lira dedim. Ama curumus diyor 3 haftada 5 yumurta kadar sigan cururse curusun gene kârdayim

Arka balkonumun camini 4 saatte kendim sildim zaten on balkon kaldi dedim esime o ara anasigik küstu. Ben silerim gelmezse gelmesin dediydi. Simdi geldi ama yapmadı bakalim ne diyecek. Sabah 8 de aradi aaa uyuyor muydun dedi. Dedim 4 te uyudum tamam uyu sen dinlen dedi hop telefon sesi. Annesini aradi. Annesi dedi ki "kalktim tabi ki". Esim hep der ki annemi sabah 8 de ne zaman arasam hep bi is yapıyor olur mutlaka uyanik olur. Bak simdi de karşıdan bakinca gerçekten aynisi oldu. Anasi tv izliyordu ama uyanikti. Ben agridan sancıdan donememekten 4 te uyudum o yuzden uyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…