- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.481
Dün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Bi ara ayrıntıları yazarım. Normal doğum yaptım ama çok zor oldu süreç çok uzadı.
Sütüm geliyor ama bebek emmek istemiyor. Onunla uğraşıyorum geceden beri, mememde sürekli uyuyor.
Yakin mi oturuyo kv oyle insanin gelmesinin pek de yarari olmuyo sana eşin bilmiyo mu durumuBen bircok seyi kaciriyorum. Bildirim gelirdu eskiden konuya yorum yapildi diye artik gelmiyor. Yine kilo vermişim bu arada . Kv geldi esimin isi var sehir disine gitti. Evs 7 de geldik acsan sen ye ben tokum dedi durdu 4 te yediğimle yatti. Koca gunde tek ogunum oldu. Gerisi 1 meyve ve bolca suydu. Kendi evimde ac yattim resmen ama bugun oyle yapmayacagim naparsa yapsin kendi karnimi doyurcam. Kahvalti hazirlardi eskiden erken kalkip simdi bi uyandim heryer sigara kokuyor bulasikalri bile atmamis makineye. Acmis tv yi yayilmis izliyor
Evet tedirgin ediyorlar arada hazir miyiz diye .Şükür canim bize daha var acele etmesin yavru :)
Ya niye laf sayıyor ki .Esin de surekli annesiyle seni kiyasliyor sanirim .Sen de babanla kiyas yap belki durumdan rahatsiz olup vazgecer huyundan .Niye her iki lafindan beri annem titiz .Sana ne faydasi var titiz olmus da ne olmus .Bence gormezden gel duyma ,tepki verme satasmayi birakcaktir .Birakmazsa sen de tepkini koyarsin .Kuzum sana gecmis olsun kusura bakma ben dertten kimselere yazamadim edemedim. Misafirlik isi yas artik . Ne gelsinler ne sen git . Yat evinde keyif yap. Bebisleri ozledik ama son keyif gunleri bunlar unutma. Benimki de iste salonda yatiyor. Ben haril haril ortalik topluyorum geeel biraz yatsana sende diyor . Soguk algini imia cayini yapmış oyle yatip tv izliyor. Anasi 7 de kalkti evet kalkti ama 6 saattir ne yaptı sıfır. Ancak curuk 5 sogan bulmus onu ayiklamis. Cok aliyormusuz ne gerek varmis. Iyiki cok almisim kilosu 75 kuruştu suan 7 lira dedim. Ama curumus diyor 3 haftada 5 yumurta kadar sigan cururse curusun gene kârdayim
Benim yardimci kv devirdi yatiyor. 2 saat oluyor nerdeyse. Bende o arada calisma odasini epey bi toparladim. Azicik utu var ona baslayacagim simdi de
Ayy canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşşDün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Bi ara ayrıntıları yazarım. Normal doğum yaptım ama çok zor oldu süreç çok uzadı.
Sütüm geliyor ama bebek emmek istemiyor. Onunla uğraşıyorum geceden beri, mememde sürekli uyuyor.
Evet canım çok haklısın doktorun hatası işte sende bilemezdin. İnşy bu ddğumun kolay olur ikinciler daha kolay gelir derler. Allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşş kolay olsunIlk dogumum da oldu cnm ama 39 haftasinda olan bi hamileye bunu kendi dr u yapabilir sen baskasinin hastasina bu denli cati muayenesi yapamassin izin almalisin yada, oglum gununden once dogdu ve hiriltili bir bebek oldu erken ve zor dogumlarda olan bi rahatsizlik bu cok sukur kuvezde vs kalmadi ama yinede hic acilmasi olmayan birine o sekil mudehale vucud dengesinide bozuyor ister istemez sutum de gec geldi, kendi sancim ve acilmam hic olmadan suyum o aksam patladi oymus resmen icimi, hala Allaha havale ediyorum o dr u ama bir yandan da kismet diyip kendimi yatistiriyorum dogum saatide olum saatide degismez sonucta birileri vesile oluyor iste kismet hersey.. Ins bu dogumumda benzer bisey yasamam rahat ve saglicakla dogum yapabilirim.. tabi hepimiz icin gecerli kimse yasamasin
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah cnmTabi cnm bende mesela hic kramp kasilmaolmuyor içince. Bende bıraktım kasilsin doğdun artik çok Yoruldum. Bütün gün yatalak hasta gibi yatiyorum. Dun yarim saat oturdum TV izlerken bütün gece bacak ağrısı çektim. Nasıl birşey anlamadım. İki çocuk dogurdum valla snon ana kadar gezdim. Simdi WC te gitmiyim diye su icmiyorum.
Yakin mi oturuyo kv oyle insanin gelmesinin pek de yarari olmuyo sana eşin bilmiyo mu durumu
Evet tedirgin ediyorlar arada hazir miyiz diye .
Ya niye laf sayıyor ki .Esin de surekli annesiyle seni kiyasliyor sanirim .Sen de babanla kiyas yap belki durumdan rahatsiz olup vazgecer huyundan .Niye her iki lafindan beri annem titiz .Sana ne faydasi var titiz olmus da ne olmus .Bence gormezden gel duyma ,tepki verme satasmayi birakcaktir .Birakmazsa sen de tepkini koyarsin .
Canım bu kayınvalidenin geliş amacı sana yardım falan değil o besbelli. Canı sıkıldı herhalde evde, gideyim biraz can sıkiym,teftiş yapiym dedi muhtemelen. Çok sinir bozucu gerçekten, Allah sabır versin bacım.
Arka balkonumun camini 4 saatte kendim sildim zaten on balkon kaldi dedim esime o ara anasigik küstu. Ben silerim gelmezse gelmesin dediydi. Simdi geldi ama yapmadı bakalim ne diyecek. Sabah 8 de aradi aaa uyuyor muydun dedi. Dedim 4 te uyudum tamam uyu sen dinlen dedi hop telefon sesi. Annesini aradi. Annesi dedi ki "kalktim tabi ki". Esim hep der ki annemi sabah 8 de ne zaman arasam hep bi is yapıyor olur mutlaka uyanik olur. Bak simdi de karşıdan bakinca gerçekten aynisi oldu. Anasi tv izliyordu ama uyanikti. Ben agridan sancıdan donememekten 4 te uyudum o yuzden uyuyordum
Amin cnm cumlemiz ins..Evet canım çok haklısın doktorun hatası işte sende bilemezdin. İnşy bu ddğumun kolay olur ikinciler daha kolay gelir derler. Allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşş kolay olsun
Öyle canım doğru sabahbkahvaltilik bişey istedimcanım benimde öyle gece 12 den sonra su bile yasak yarın kaçta verirler acaba çok acikinca titreme geliyor inşallah öyle birşey olmaz 10 da yiycem son kez diye düşündüm .
sende canın ne istiyorsa onu aldır..
yarın kendime geldiğim ilk an buraya bakicam iyi haberlerini almak icin :)
Eğer bugün kimse doğum yapmazsa temmuzun ilk bebekleri yarın B Bugunneselibirgun ve benden gelecek
inşallah dogumumuz güzel geçer sağlıkla bebeklerimize kavusuruz.
Allah islah etsin canim cok korkarim oyle insanlardan.... benimkide oyle aksama kadar yatar beraberken aksam kayinbabam ve esim gelince oldum bittim mahvoldum... aksama kadar durmadim ... belim koptu vs vs... birgun videolarini çektimbenim adam cok anaci degill allahtan ama yinede "anam garip anam"moduna girmisti... videolari görünce isler degisti simdi rahatim şükür. . Gecenlerde gelim yanina yardim ederim dedi de esim gerek yok biz hallediyoruz dedi ... gelse çünkü hep yatacak ve acik arayacak sura si boyle burasi soyle gerek yok gerilime.... senin yazilari okuyunca benim kv yi anlatiyormussun gibi geldi
Baska sehirdeler onlar. Memleketteler biz is icin istanbuldayiz. Esime gore anasi harika babasi harika ve mukemmel
Annesiyle tum dunyayi kiyasliyor. Daha her yemekte tarifi annemden mi aldin derdi. Evi terk edecektim ki hatasini kabul etti ony birakti ama simdi de kiyaslama devam ediyor. Tum dunyayi karsilastiriyor. Dun pizzaci onunden gectik. Anneminki gibi olamazlar asla dedi. Ben hic ses etmeyince de tabi her ev yemegi disardakinden iyidir dedi
Allah razi olsun bacim bu yatmaya gelmis. Bi deniz havasi alayim demis gelmis. Kocasini aradı simdi diyir ki bugun dinleneyim yarin gezmeye cikariz . Iste oda napsin calisma odasinda birseyler yapıyordu diyor. Ben dinleniyorum yatiyorum diyor. Yatmaya insan gelir mi 9 aylik geline. Hadi geldin o ceneni bari tut . Bende o gelmeden once kendime kizdim. Sende abartıyorsun kizim ne inadi bu dedim. Maden esin seviyor birak sevdigini yesin dedim. Un aldim yumurta kabartma tozu vs lazim seyleri aldim. Birsey derse susayim belki de ben abartiyorum oda her insan gibi anne yemegi severdir dedim. Yaşadığıma bak. Gecen gelisinde kp bu dolmayi misafire yapma hakaret sayar icinde et yok birsey yok demisti. Ben hic karsilik vermedim. Hatta su isim mevzusunda nasil olduysa esim "senden allah razi olsun tek kelime etmedin ama ona ragmen bi olayda harcandik" demisti. Derdim cok ya yazdikca yaziyorum valla hakkinizi helal edin. Doğurmuş olsam daha az olurdu mesajim[/QUOTE
Helal olsun kuzum, içini dök rahatla. Kayınvalidenin ayıbı bu. O da elbet gidecek evine, başbaşa kalcanız ama eşinin de bu kadar anacı olması seni sürekli Onunla kıyaslaması hoş değil. Keşke küs kalsaymışınız kayınvalidenlerle dicem de, neyse.
B Bugunneselibirgun cok fazla hastanede kaldin insallah bebisin kucağında musmutlu çıkarsınız. Evinizde keyif yaparsiniz bebisle
inşallah canım sağlıkla kucagina alıp evine cikacaksin inşallahÖyle canım doğru sabahbkahvaltilik bişey istedim
Ogle yemeğini de burda verilenlerden yedim.
Canım somsoguk şeyler istiyor...
Aynen canım ınslalah sağ salim kavuşuruz
Yavrumu gormeyi cok istiyorum
Özellikle sağlıkla kucagima almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?