2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. Uykucu tosbaa desene :) hemen yoruluyodur annesi, tabi karındayken beslenme gibi dertleri yoktu, tembel tembel yatıyolardı şimdi hatun kendi karnını kendi doyurmak zorunda.

Yakin mi oturuyo kv oyle insanin gelmesinin pek de yarari olmuyo sana eşin bilmiyo mu durumu

Şükür canim bize daha var acele etmesin yavru :)
Evet tedirgin ediyorlar arada hazir miyiz diye .
Ya niye laf sayıyor ki .Esin de surekli annesiyle seni kiyasliyor sanirim .Sen de babanla kiyas yap belki durumdan rahatsiz olup vazgecer huyundan .Niye her iki lafindan beri annem titiz .Sana ne faydasi var titiz olmus da ne olmus .Bence gormezden gel duyma ,tepki verme satasmayi birakcaktir .Birakmazsa sen de tepkini koyarsin .

Slm kızlar nasılsınız?
Hiç bakamıyorum umarım herkes iyidir .
Çok yoğun geçiyor günler bugün kaçıncı gün hangi gün ayın kaçı ondan bile haberim yok
Büyük kızım hasta iyileşmedi doktoru bebeğe yaklaşmasın kesinlikle çok tehlikeli dedi sürekli kardeşini istiyor dokunmak sevmek istiyor
İzin vermiyoruz diye çok agresif davranıyor.
Edindiğim diğer tecrübeler ise mutlaka göğüs uclariniza şimdiden krem sürmeye başlayın
Süt sagma makinesi mutlaka bulundurun çok pahalı olmasına gerek yok
Ben 50 TL ye Manuel aldım bugün gayet güzel iş görüyor canımı da yakmıyor

Benim yardimci kv devirdi yatiyor. 2 saat oluyor nerdeyse. Bende o arada calisma odasini epey bi toparladim. Azicik utu var ona baslayacagim simdi de

Canım bu kayınvalidenin geliş amacı sana yardım falan değil o besbelli. Canı sıkıldı herhalde evde, gideyim biraz can sıkiym,teftiş yapiym dedi muhtemelen. Çok sinir bozucu gerçekten, Allah sabır versin bacım.

Ayy canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşş

Evet canım çok haklısın doktorun hatası işte sende bilemezdin. İnşy bu ddğumun kolay olur ikinciler daha kolay gelir derler. Allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşş kolay olsun

Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah cnm

oinone27 canım gözünaydin hayırlı olsun bebişin
Benimki de ilk gün hep uyudu Canım emmek istemedi bütün hemsireler geldi gitti onu uyandırmak için kimse beceremedi uyanıyordu geri uyuyordu
Sonra bir açıktı kendiliğinden uyandı sabah a kadar memede kaldı sıkma canını yani düzeliyor yorgun geliyorlar herhalde :)

oinone27 gözün aydin canim kurtuldun sende artık allah bebeğne uzun mutlu ömür versin izinle birlikde.
darısı biz bekleyenlerin başına inşallah bu sıcakda cok zorluyor hamilelik. Artik dayanamıyorum Whiteandblue senin gibi düşünmete başladım artık 1 haftada dursun gelsin isdiyorum cok zorluyor cocukla hamilelik.

Yakin mi oturuyo kv oyle insanin gelmesinin pek de yarari olmuyo sana eşin bilmiyo mu durumu

Baska sehirdeler onlar. Memleketteler biz is icin istanbuldayiz. Esime gore anasi harika babasi harika ve mukemmel

Annesiyle tum dunyayi kiyasliyor. Daha her yemekte tarifi annemden mi aldin derdi. Evi terk edecektim ki hatasini kabul etti ony birakti ama simdi de kiyaslama devam ediyor. Tum dunyayi karsilastiriyor. Dun pizzaci onunden gectik. Anneminki gibi olamazlar asla dedi. Ben hic ses etmeyince de tabi her ev yemegi disardakinden iyidir dedi

Allah razi olsun bacim bu yatmaya gelmis. Bi deniz havasi alayim demis gelmis. Kocasini aradı simdi diyir ki bugun dinleneyim yarin gezmeye cikariz . Iste oda napsin calisma odasinda birseyler yapıyordu diyor. Ben dinleniyorum yatiyorum diyor. Yatmaya insan gelir mi 9 aylik geline. Hadi geldin o ceneni bari tut . Bende o gelmeden once kendime kizdim. Sende abartıyorsun kizim ne inadi bu dedim. Maden esin seviyor birak sevdigini yesin dedim. Un aldim yumurta kabartma tozu vs lazim seyleri aldim. Birsey derse susayim belki de ben abartiyorum oda her insan gibi anne yemegi severdir dedim. Yaşadığıma bak. Gecen gelisinde kp bu dolmayi misafire yapma hakaret sayar icinde et yok birsey yok demisti. Ben hic karsilik vermedim. Hatta su isim mevzusunda nasil olduysa esim "senden allah razi olsun tek kelime etmedin ama ona ragmen bi olayda harcandik" demisti. Derdim cok ya yazdikca yaziyorum valla hakkinizi helal edin. Doğurmuş olsam daha az olurdu mesajim

Allah islah etsin canim cok korkarim oyle insanlardan.... benimkide oyle aksama kadar yatar beraberken aksam kayinbabam ve esim gelince oldum bittim mahvoldum... aksama kadar durmadim ... belim koptu vs vs... birgun videolarini çektim benim adam cok anaci degill allahtan ama yinede "anam garip anam"moduna girmisti... videolari görünce isler degisti simdi rahatim şükür. . Gecenlerde gelim yanina yardim ederim dedi de esim gerek yok biz hallediyoruz dedi ... gelse çünkü hep yatacak ve acik arayacak sura si boyle burasi soyle gerek yok gerilime.... senin yazilari okuyunca benim kv yi anlatiyormussun gibi geldi

Öyle canım doğru sabahbkahvaltilik bişey istedim
Ogle yemeğini de burda verilenlerden yedim.
Canım somsoguk şeyler istiyor...

Eğer bugün kimse doğum yapmazsa temmuzun ilk bebekleri yarın B Bugunneselibirgun ve benden gelecek
inşallah dogumumuz güzel geçer sağlıkla bebeklerimize kavusuruz.

Aynen canım ınslalah sağ salim kavuşuruz
Yavrumu gormeyi cok istiyorum
Özellikle sağlıkla kucagima almak.

Benimki evinde calisir ancak. Burada yerlesirken yalan yanlis iki kapi cam sildi aha faydasi o

inşallah canım sağlıkla kucagina alıp evine cikacaksin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…