2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bende yarın yatış yapıcam hastaneye 2 cm açıklığım var epudural normal düşünen var mı ya da bu şekilde doğum yapan :) herkese kolaylıklar dilerim
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah bi avazda kurtarsin

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım .gözünaydınn..sıra bize geliyor :)

Kizlar unluler lohusaligi direk atliyor sanirim .Zahide Yetiş bebeğiyle ucaga binip tatile gitmis .Daha 10 gun filan olmuştur dogum yapali .Bebegini sunnet de ettirmiş
Ohh mis .Biz daha sütümüz gelmezse ne yapcaz ,bebegi pusete mo koyup eve getircez onu dusenelim

ne zaman dogurmus o :) evet biz takiliyoruz yok 40 i bekliyoruz bende 10 gün sonra gezmeye basliycam
sünnet meselesine eşim sessiz kalıyor bana kalsa bende hemen yaptircam

Kızlar nasılsınız? Eskisi gibi yazamıyorum sayfaya yemek yemeye fırsatım bile olmuyor. Bizim ufaklık sürekli memede uyumak istiyor, beşiğe koyduğum anda başlıyor ağlamaya birde tabi uykusuzluk, yeterki iyi olsunlarda sıkıntı yok. Sizler nasılsınız? Sayfalara göz atamadım doğum yapmış arkadaşlar varsa hepsinin gözü aydın olsun.

Cok daaaaniksin dedi birde üstüne. Soylesem esime e hakli ama der gecer

Kadınların hep zeytinyağı gibi üste çıktığını söylerler ama asla öyle değil erkeklere haklılığını bir türlü anlatamazsın hep onlar haklı hele ki ailesi söz konusuyken. Söyle eşine ben yapamıyorum annenin de bişey yapmaya niyeti yok bide ona hizmet edemicem de bi kadın tutalım yapsın anneni de gönder de

Merhaba kizlar,
Benim doktorum osteocare kullandiriyodu. Bazi sayfalarda magnezyumu son ayda birakin falan diyodu bende bilemedim ne yapmaliyim 1 haftadir icmiyorum. Doktora da soylemeyi unuttum siz devam ediyo musunuz? Cok kararsizim devam edip etmemekte

Sünnet benimde kafama takıkıyor kızlar, doktoruyla bu konuyu konuşan varmı? Ben yarın gittiğimde sorucam.
Ben bizim hastanenin cocuk doktoruyla konusmustum. Kesinlikle alti bezliyken yapilmasi gerektigini soylemisti. Hissetmemesi acisindan da ne kadar erken o kadar iyi daha aci hisseden sinirleri gelismemis oluyor demisti iyilesmesi de cok hizli oluyomus. Ben 1-2 haftalikken yaptirmayi dusunuyorum.

Çok şükür canım hadi gözün aydın olsun. Rabbim analı babalı büyütsün

Bu gece hic uyuyamamışdim, saat 15:30 öğlen uykusna yatdım ve 2 saat uyudum tabi bu iki saate 5-6 defa uyandırmağa calışdılar ama uyanmamış gibi yapıp yine uyudum baba uykuyu cok görenleri hiç anlamıyorum, ama onlarna başetmeliyim doğum sonrası hiç uyuyamıycam.
Hamileliğin son günlernin tatınida ckarmak lazım biraz.

Hic onlarla ugrasacak gucum takatim yok. Sali gunu burada olacak eşim. Az once annen yatiyor bende sunu sunu yapiyorum dedim arada annemle konus dedi. Yalniz hissedermis. Ben ne desem 100 e sıfır biter bu mac. O yuzden susacagim. Uykum geldi biraz uyuyacağım aksam yürüyüşü mu yapsak diyor. Keyfi yerinde tabi aksam da yürür yatar da uyur da. Sirtinu dag gibi ogluna dayamis. Benim neyim kimim var savunacak

Kızlar merhaba bende yarın yatış yapıcam hastaneye 2 cm açıklığım var epudural normal düşünen var mı ya da bu şekilde doğum yapan :) herkese kolaylıklar dilerim
İnşallah sağlıkla kucağına alirsin.
Peki açıklık kontrolde mi belli oldu yoksa sancinmi vardi canım

Kızlar göğüsten süt gelmesi doğum belirtisi olabilir mi? Az önce tişörtümü ıslattı.normalde nokta gibi koyu sarı oluyordu bir aydır falan.ama şimdi fazla geldi.var mı böyle durum yaşayan?

Doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum canım. Benimde hep sütyenimde beyaz leke oluyodu dün her zamankinden fazla aktığını gördüm ama doğuma dair herhangi bir belirti yok. Hatta bugün bi sünnet düğününe gittim karnımı görenler hiç inmemiş en az 10 günün var dediler

Sali gunu yapilacak yemeklerin listesine yolluyorum annem onlari hazir etsin sende ona yardim et dedi. Su an benim hamile oldugum ve bu sahsin bana yardima geldigi unutuldu. Oglu yemek icin çağırmış anasi keyif icin gelmis. Kafam kaldirmiyor dusune dusune de kasilip duruyorum. Ikindiyi kilip yatacağım. Ne yaparsa yapsin onu gezdiremem. 2 gun ust üste cok fazla yurudum gobek deligim sizim sizim sızlıyor. Bugun de dinlenmezsem yurursem yirtilacak artik gibi hissediyorum cok acıyor

Gitme canım.
Anasida yardım beklerse ağrım var de odana geç.
Sen onu zorla cagirmadin evine. Biraz iş yapmak koymasin ona o yüzden.

Gitme canım.
Anasida yardım beklerse ağrım var de odana geç.
Sen onu zorla cagirmadin evine. Biraz iş yapmak koymasin ona o yüzden.

Yedigimiz makarna zaten iki tabak bi tencere bulasik. Onuda makineye koydu gecti gene koltuğuna. Yarin da mutfak dolaplarimdaki yag coken kavanozları elden geçireyim bari

Canim merak ettim esin tek cocuk mu? Bence de cikma kv cok gezmek istiyosa cikar kendi gezer. Butun gun yatinca enerji patlamasi yasamasi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…