2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ooh cok iyi yapmissin. Bizim de bu haftasonu evde 2 kisi olarak gecirdigimiz son haftasonu nasipse. Esimle beraber evde zaman gecirdik arada uyuduk. Hava serinlesin disari cikip yuruyus yapariz. Sonrasinda bebisli gunler basliyo.

Göbeğimin alt bölgesinde bende de oluştu tüylenme, bende diyorum sezeryana girmeden önce temizlesemmi.
Sezeryanda sen temizlesende onlar jiletle geçiyormuş canım arkadaşım öyle demişti. Ben alcam ileride çıkarsa da yapcak bir şey yok çok kötü görünüyor çünkü

Allah analı büyütsün sağlıkla ne güzel

Ooh cok iyi yapmissin. Bizim de bu haftasonu evde 2 kisi olarak gecirdigimiz son haftasonu nasipse. Esimle beraber evde zaman gecirdik arada uyuduk. Hava serinlesin disari cikip yuruyus yapariz. Sonrasinda bebisli gunler basliyo.
Sizde cok iyi yapmişsiniz günün yarınmi yarınmi sezaryana giriyorsun? Cok heycanli yarın doğuracni bilmek nasıl bir duygu cok heyacanlı olmalı. Bende bir an önce günümün gelmesini isdedim ya.

Sizde cok iyi yapmişsiniz günün yarınmi yarınmi sezaryana giriyorsun? Cok heycanli yarın doğuracni bilmek nasıl bir duygu cok heyacanlı olmalı. Bende bir an önce günümün gelmesini isdedim ya.
Yok canim cuma gunum ama hafta ici esim iste oldugu icin ben evde yalnizim aksamlari da anca yemek ye biraz otur sonra uyu. Son 4 gun kaldi heyecan korku mutluluk huzun hepsi bir arada. Senin de az kaldi canim azcik daha buyut gobekte alcaksin kucagina.

Kızlar merhaba bende yarın yatış yapıcam hastaneye 2 cm açıklığım var epudural normal düşünen var mı ya da bu şekilde doğum yapan :) herkese kolaylıklar dilerim

Rabbim bi avazda kurtarsın canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende notmal bekliyorum ama devlette yapacam muhtemelen epudural yapmazlar

ne zaman dogurmus o :) evet biz takiliyoruz yok 40 i bekliyoruz bende 10 gün sonra gezmeye basliycam
sünnet meselesine eşim sessiz kalıyor bana kalsa bende hemen yaptircam
Ayy ben de esime diyorum.Kiyamam ben diyor ilerde cok dua etcek bize dedim .Bakalim 1 ay geçsin de yaptırırız belki.
Sezeryanda sen temizlesende onlar jiletle geçiyormuş canım arkadaşım öyle demişti. Ben alcam ileride çıkarsa da yapcak bir şey yok çok kötü görünüyor çünkü
Hic takılmıyorum. Lazer hepsini cozer bir iki tane vardi .Gebelikten once lazerle kaybolmustu simdi cok cikti .Jiletle aliyorum .Lazere devam etcem.Catlak olmasin da tuy kolay.

Erkek bebek mi canım?

Kizlar sut gelmesinden bahsedilmis .5.aydan beri benim sag göğsümun ucu hep beyaz .Dusa girince ozellikle dokunmasam da 1 damla akıntı oluyor.

Lazer büyük rahatlık doğumdan sonra tekrar gideceğim bende bir iki seansa da gerekirse göbeğime giderim. Onca yağa kreme rağmen çatlak da oldu. Kızım sağlıkla gelsin de tek bedende ondan hatıra derim artık

Kızlar ilk doğumumda kızım 39+2 haftalık Çarşamba günü doğdu bu defaki hamileliğim de 39+2 haftası çarşambaya denk geliyor ne dersiniz yine aynı şey olur mu ki
Olmaz unitlenne ama belli de olmaz benim oğlum da cumartesi 39 +0 da doğmuştu bunda da aynı güne geldi bekledim şimdi 40+1 im hatta stres yaptım neden doğmadı diye günün bile geçiyor

Aynen oyle annelik gibi bir nimetle.taclandik cok şükür .Instagramda bir post gordum .Cocuk cok olunca camasir bitmiyor diye .Bi bayan yazmis ki keske anne olsaydim da hep camasir yikasaydim .Cok üzüldüm.
Benimde hep az oluyodu canım da bugün ilk kez baya aktı tişörtümü ıslattı.doğum belietisi mi diye düşündüm ben de
Yediğin biseyden etkilenmis olabilir. Artik aktif olcaklar cunku.

Canim merak ettim esin tek cocuk mu? Bence de cikma kv cok gezmek istiyosa cikar kendi gezer. Butun gun yatinca enerji patlamasi yasamasi normal.

Evet tek cocuk cok belli dgil mi. Son ses tv izliyor. Arada bana bakti gitti. Uykum cok hasss duyarim. Simdi kalktım gezelim derse gitsin gezsin. Gezmeye gelmis . Durup durup sey diyordu gunduz de bugun kalabalik olur çıkardık da kalabaluk diye cikmadik kalabak olurdu zor olurdu

Geri sayim başlamiş bugun 4... yarın 3... Sonra 2... 1.. Ve sıfır bebek kolarında, inşallah, bende biraz kilolu tonbul olsun isdiyorum kızım 2850 gram doğdu hala cok zayıf 8,5 kilo son 4-5 aydı hıc gram almadı kaburgaları sayılıyor dr götürdüğümde karnini tutup yukarı cekdi sakız gibi uzadı bu nasıl cocuk dedi ama faydası yok hiç bişeyin, şimdi yeni bir ilac getirtik rusyadan onu deniycez bakalım bu bebekdede ayni sikintiyı yaşamak isdemem acıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…