2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryanda sen temizlesende onlar jiletle geçiyormuş canım arkadaşım öyle demişti. Ben alcam ileride çıkarsa da yapcak bir şey yok çok kötü görünüyor çünkü

Yok canım temizse tekrar üstünden geçmezler geçen sene laparoskopi oldum temizdi ben almıştım hemşire baktı tamam dedi bişey yapmadı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün normal mi yaptın

Ya gerçekten çok özeniyorum onlara yarın sağlık ocağına gidilecek evden çıkmak istemiyorum

Ya gerçekten çok özeniyorum onlara yarın sağlık ocağına gidilecek evden çıkmak istemiyorum
Yaa sicaklarda zor gercekten. Allah yardimcimiz olsun .Ben de araba kullanıyordum bir sene ara verdim .Bebek doğunca tekrar aktif kullanmaya baslamam gerekiyor. Degilse esim getir götür yapamaz hastaneye,saglik ocagina

Aynen canım. Valla büyüğü babanneye gönderdim küçüğü uyuyttum evi topla çamaşır bulaşık dolap düzeni yemek derken oturdum ufakligi doyuruyorum ama ağrıdan agliycam yemin ederim. İstiyorum oğlumu azcik parka götüreyim ama gücüm yok çok üzülüyorum. Dogsa slinge takar hem onu emzirir hem ufakligim eğlenirdi. Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah cnm

Kızlar kullandiniz mi duydunuz mu bilmiyorum ama ben ilk oğlunda da ikinci dede sling kullandım sonra da babo4g kullandım öyle rahat ettik ki, eşim bebeği takardi ben de büyükle ilgilenirdim. Şimdide onu kullanıcam. Bir arkadaşım kızı kolik slingle evin içinde her isini yapıyor. Neko sling uygun fiyatlı şuara. Kesinlikle tavsiye ederim.

Canim ben ergonomik kanguru alcaktim onu da erteledim cunku cok sicak .Bebek bizim sicagimizla pisik olur diye düşünüyorum.

Canım senin de Doğum 5 Temmuzda mı? Sezeryan mı normal mi olcak? Bana da 5temmuza gün verdi. Kendi sancım gelirse gidicem hastaneye yoksa 5temmuz sabahı yatış yapılıp suni sancı verilecek.

Doğum sürecini anlatabilirmisin kolay mı oldu suni sancı aldın mı doğumun nasıl başladı önce suyun mu geldi sancı mı başladı vs.
Canım benim 2. Doğumum.Kısa sürdü o nedenle. Sabahtan beri sancım vardı 20 dk da bir Suyum gelince hastaneye gittim Sancı süreci 3 4 saat sürdü sonra doğum oldu. Sonrası rahat yürüyerek çıktım çok şükür. Daha kolayları bütün hamişlerin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…