- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.561
Amin canim, biliyorum 2 cocuk daha zor olucak herkez hamileliğin tadını cıkar falan diyor tadmi kaldı artı bütün günü karnimin üzerinde taşıyorum kızımı bu sıcakda üstelik cocuk cezmek dolaşıp eğlenmek isdiyor onu götüre bileceğim park ve ya bir yer yok surekli bahcede bir sağa bi sola gidip geliyoruz cocukda sıkılıp butun günü agliyor.Aynen canım. Valla büyüğü babanneye gönderdim küçüğü uyuyttum evi topla çamaşır bulaşık dolap düzeni yemek derken oturdum ufakligi doyuruyorum ama ağrıdan agliycam yemin ederim. İstiyorum oğlumu azcik parka götüreyim ama gücüm yok çok üzülüyorum. Dogsa slinge takar hem onu emzirir hem ufakligim eğlenirdi. Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah cnm
Amin inşallah canım darısı hepimize inşallah :)Neguzel ya sağlıcakla kavuşun insallah darısı bizlere :)
2. Dogum daha mi kolay benimde ikinci olcak sancimi bekliyirum sancılar başladıktan sonraki süre daha kısa mi oluyor acemi gibi oldum yalancı sancim çok oluyor sonra kesiliyorCanım benim 2. Doğumum.Kısa sürdü o nedenle. Sabahtan beri sancım vardı 20 dk da bir Suyum gelince hastaneye gittim Sancı süreci 3 4 saat sürdü sonra doğum oldu. Sonrası rahat yürüyerek çıktım çok şükür. Daha kolayları bütün hamişlerin başına inşallah
Bacak aranda kasıklarında ağrı başlıyor ben öyle hissetmiştim.Kızlar giremedim 2 gündür gezmelerdeydim :) nasılsınız ?
Bi sorum olacak,
Bebek baş aşağı olduğu zaman nerden anlıyor veya hissediyorsunuz ?
Dün gece kızımı kollarıma aldım :),merak eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Bi ara ayrıntıları yazarım. Normal doğum yaptım ama çok zor oldu süreç çok uzadı.
Sütüm geliyor ama bebek emmek istemiyor. Onunla uğraşıyorum geceden beri, mememde sürekli uyuyor.
Kasıklarda adet ağrısı gbi ağrı var Kasılmaları da altlarda hissediyorum artk. Dünden bugune değişik şeyler oluyor vucudumda bakalım bu hafta dr ne diyecek... çatı muayenesini 37.haftada yapacağız diyordu, gideceğim gün 36+3 olacağım yaparlar mı yoksa nst de sancı çıktığı gün mü yaparlar ? Doktor mu yapıyor ? Dr'a onu sormayı unuttum geçen gün.Bacak aranda kasıklarında ağrı başlıyor ben öyle hissetmiştim.
6si benim de canim. Bugunu saymadim 4 gun dedim. Sezeryan olcak benim hinzir hep tersti hic donmedi. Dunyaya ilk poposuyla gelcek. Senin de insallah kolay rahat bi dogum olur.Canım senin de Doğum 5 Temmuzda mı? Sezeryan mı normal mi olcak? Bana da 5temmuza gün verdi. Kendi sancım gelirse gidicem hastaneye yoksa 5temmuz sabahı yatış yapılıp suni sancı verilecek.
İkisi de erken doğumdan dolayı beyin kanaması geçirdi 27haftalik doğmuşlardı.Ayaz gramı büyük olmasina rağmen atlatamadı kanama sonucu bağırsak ve böbrekleri çalışmadı. Ateş in görünürde hiçbir sıkıntısı yok ama.kanama kiste dönüşmüş dua ediyorum hep ama dayanmak cok zor.çok yıprandık hepimiz Rabbim görür inşallah Ateş imi bize bağışlar.ne umutlarla beklerken hayatımız alt üst oldu.isyan etmiyorum hiçbir zaman ama evlatla imtihan olmak çok zor.
Canim insallah sag saglim alirsim bebegini kucagina... Allah korktuklarini uzak etsin insallah... umarım dr lar yaniliyordur ve onemli biseyiyoktur bebeginInşallah canım...
Ben bebeğim için hastanede kaldım.
Bakalım o doğunca ne kadar hastanede kalcak...
Allah yardimcin olsunKızlar merhaba bende yarın yatış yapıcam hastaneye 2 cm açıklığım var epudural normal düşünen var mı ya da bu şekilde doğum yapan :) herkese kolaylıklar dilerim
Ayakları gobek deliğimin ustunde hissediyorum elleri de karnimin yanlarında bariz belli oluyor cok bastiriyor.Kızlar giremedim 2 gündür gezmelerdeydim :) nasılsınız ?
Bi sorum olacak,
Bebek baş aşağı olduğu zaman nerden anlıyor veya hissediyorsunuz ?
Canim o dogum stresi hepimizde var kotu senaryolar yazma .Genel ve spinalin sadece uygulaması farkli .Senindurumuna gore belirlenir .Mesela ben de cok heyecanliyim .Ellerim ayaklarim titrer.Asiri duygusalim aglarim kesin girerken .Ama doktorum spinal olursun dedi .Peki heyecanlanirsam kendimi kontrol edemezsem dedim .Hic merak etme sakinlestirici veririz damardan sadece 10 dk uyursun dedi .Bu da aklinda olsun bana mantikli geldi.Kızlar ya doktor bana tarıh werdıgınden berı benı korku sardı cok heyecanlı bır ınsanım oyuzden doktor genel ol sen dedı bnde tamam ddm ama bu sfer ya knamam cok olursa aksi bısey olursa dıe cok korkuorum uyanabılcekmıyım dıe ınsanlar ruyalarında göruolar yazıolar bebısı gorduk dgmusdu dıe bnı gormednz mı dıe soruorm sankı bana bsy olck dıe snırlerım bozuldu sacma sapan dusunuorum blkı ama kurtulamıorm dusunceden pskljım bozuldu ıyce doktoruma sölemeye cknıorm bana kızcak dıe
Amin canım Allah yardımcımız olsunYaa sicaklarda zor gercekten. Allah yardimcimiz olsun .Ben de araba kullanıyordum bir sene ara verdim .Bebek doğunca tekrar aktif kullanmaya baslamam gerekiyor. Degilse esim getir götür yapamaz hastaneye,saglik ocagina
Hiç stres yapma canım korkulacak hiç bişey yok inan ki o anların tadını çıkarmaya bak ❤evet canım 7.30 da yatış yapicam 9.30 da alacaklar inşallah heyecan stres var
Ben normalde kullaniyordum da esimle bir kaza atlattik esim kullanıyordu aslinda .Sonra panik oldum direksiyona gecemedim.Amin canım Allah yardımcımız olsun
Ben son ana kadar kullanıyordum ama şu an çok erken cnm
En az 1 ay geçmesi lazım doğumdan sonra tek başına araba kullanabilmek için
Son bi kaç gündür çok az sancım vardı ama zorlamıyordu. Suyum geldikten 4saat sonra doğum oldu. İlk doğumum 12 saat sürmüştü benim baya kısa sürdü bu sefer2. Dogum daha mi kolay benimde ikinci olcak sancimi bekliyirum sancılar başladıktan sonraki süre daha kısa mi oluyor acemi gibi oldum yalancı sancim çok oluyor sonra kesiliyor
Bnde dedım doktora ama sen hıc yapamazsn ddı bnde bnı tanıosınuz sız daha ii blırsnz ddm ama smdı de ya sag salım cıkamazsam dıe korkuormCanim o dogum stresi hepimizde var kotu senaryolar yazma .Genel ve spinalin sadece uygulaması farkli .Senindurumuna gore belirlenir .Mesela ben de cok heyecanliyim .Ellerim ayaklarim titrer.Asiri duygusalim aglarim kesin girerken .Ama doktorum spinal olursun dedi .Peki heyecanlanirsam kendimi kontrol edemezsem dedim .Hic merak etme sakinlestirici veririz damardan sadece 10 dk uyursun dedi .Bu da aklinda olsun bana mantikli geldi.
Canim belli seviyede korku heyecan cok normal. Ben de ameliyattan asiri korkan bir insanim. Ama son bi kac haftadir kendimi telkin ederek psikolojik olarak hazirlaniyorum. Mesela benim icin bilinmezlik daha kotu oldugu icin genel yerine epidural istedim. Bence sen de tam olarak nelerden korktugunu tespit edip onlari kafanda cozmeye ugrasabilirsin. Mesela korkun cok kanaman olmasiysa su sekilde dusunebilirsin; cok kanamam olabilir ama orda benim kan grubumda torba torba kan var giden kani yerine koyarlar bu durum bana zarar vermez gibi gibi.Kızlar ya doktor bana tarıh werdıgınden berı benı korku sardı cok heyecanlı bır ınsanım oyuzden doktor genel ol sen dedı bnde tamam ddm ama bu sfer ya knamam cok olursa aksi bısey olursa dıe cok korkuorum uyanabılcekmıyım dıe ınsanlar ruyalarında göruolar yazıolar bebısı gorduk dgmusdu dıe bnı gormednz mı dıe soruorm sankı bana bsy olck dıe snırlerım bozuldu sacma sapan dusunuorum blkı ama kurtulamıorm dusunceden pskljım bozuldu ıyce doktoruma sölemeye cknıorm bana kızcak dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?