2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim, biliyorum 2 cocuk daha zor olucak herkez hamileliğin tadını cıkar falan diyor tadmi kaldı artı bütün günü karnimin üzerinde taşıyorum kızımı bu sıcakda üstelik cocuk cezmek dolaşıp eğlenmek isdiyor onu götüre bileceğim park ve ya bir yer yok surekli bahcede bir sağa bi sola gidip geliyoruz cocukda sıkılıp butun günü agliyor.
Bu kadar işmin arasında cakıp ayırıp oyunda oynatsam evde cok sıkılıyor.

Kızlar ya doktor bana tarıh werdıgınden berı benı korku sardı cok heyecanlı bır ınsanım oyuzden doktor genel ol sen dedı bnde tamam ddm ama bu sfer ya knamam cok olursa aksi bısey olursa dıe cok korkuorum uyanabılcekmıyım dıe ınsanlar ruyalarında göruolar yazıolar bebısı gorduk dgmusdu dıe bnı gormednz mı dıe soruorm sankı bana bsy olck dıe snırlerım bozuldu sacma sapan dusunuorum blkı ama kurtulamıorm dusunceden pskljım bozuldu ıyce doktoruma sölemeye cknıorm bana kızcak dıe

Sibel-inci
Canım senin su sevıyen kaçtı benimde suyum fazla inşallah yarın doktor doğum yaptıracak ama beni 39 kadar beklettiler riske rağmen sımdı özele gidiyorum senin su sevıyen kactı bebek kılosu falafalan bi bilgilendirirmisn

2. Dogum daha mi kolay benimde ikinci olcak sancimi bekliyirum sancılar başladıktan sonraki süre daha kısa mi oluyor acemi gibi oldum yalancı sancim çok oluyor sonra kesiliyor

Sağlıkla büyüsün canım, gözünüz aydın..

Bacak aranda kasıklarında ağrı başlıyor ben öyle hissetmiştim.
Kasıklarda adet ağrısı gbi ağrı var Kasılmaları da altlarda hissediyorum artk. Dünden bugune değişik şeyler oluyor vucudumda bakalım bu hafta dr ne diyecek... çatı muayenesini 37.haftada yapacağız diyordu, gideceğim gün 36+3 olacağım yaparlar mı yoksa nst de sancı çıktığı gün mü yaparlar ? Doktor mu yapıyor ? Dr'a onu sormayı unuttum geçen gün.

Canım senin de Doğum 5 Temmuzda mı? Sezeryan mı normal mi olcak? Bana da 5temmuza gün verdi. Kendi sancım gelirse gidicem hastaneye yoksa 5temmuz sabahı yatış yapılıp suni sancı verilecek.
6si benim de canim. Bugunu saymadim 4 gun dedim. Sezeryan olcak benim hinzir hep tersti hic donmedi. Dunyaya ilk poposuyla gelcek. Senin de insallah kolay rahat bi dogum olur.

Sizi merak ettim canım benim inşallah bebeğin ve sen iyisinizdir.
Allah'ım acil şifalar versin. Ameliyat iyi geçmiştir umarım.

Inşallah canım...
Ben bebeğim için hastanede kaldım.
Bakalım o doğunca ne kadar hastanede kalcak...
Canim insallah sag saglim alirsim bebegini kucagina... Allah korktuklarini uzak etsin insallah... umarım dr lar yaniliyordur ve onemli biseyiyoktur bebegin
Kızlar merhaba bende yarın yatış yapıcam hastaneye 2 cm açıklığım var epudural normal düşünen var mı ya da bu şekilde doğum yapan :) herkese kolaylıklar dilerim
Allah yardimcin olsun

Kızlar giremedim 2 gündür gezmelerdeydim :) nasılsınız ?
Bi sorum olacak,
Bebek baş aşağı olduğu zaman nerden anlıyor veya hissediyorsunuz ?
Ayakları gobek deliğimin ustunde hissediyorum elleri de karnimin yanlarında bariz belli oluyor cok bastiriyor.

Canim o dogum stresi hepimizde var kotu senaryolar yazma .Genel ve spinalin sadece uygulaması farkli .Senindurumuna gore belirlenir .Mesela ben de cok heyecanliyim .Ellerim ayaklarim titrer.Asiri duygusalim aglarim kesin girerken .Ama doktorum spinal olursun dedi .Peki heyecanlanirsam kendimi kontrol edemezsem dedim .Hic merak etme sakinlestirici veririz damardan sadece 10 dk uyursun dedi .Bu da aklinda olsun bana mantikli geldi.

Yaa sicaklarda zor gercekten. Allah yardimcimiz olsun .Ben de araba kullanıyordum bir sene ara verdim .Bebek doğunca tekrar aktif kullanmaya baslamam gerekiyor. Degilse esim getir götür yapamaz hastaneye,saglik ocagina
Amin canım Allah yardımcımız olsun
Ben son ana kadar kullanıyordum ama şu an çok erken cnm
En az 1 ay geçmesi lazım doğumdan sonra tek başına araba kullanabilmek için

Amin canım Allah yardımcımız olsun
Ben son ana kadar kullanıyordum ama şu an çok erken cnm
En az 1 ay geçmesi lazım doğumdan sonra tek başına araba kullanabilmek için
Ben normalde kullaniyordum da esimle bir kaza atlattik esim kullanıyordu aslinda .Sonra panik oldum direksiyona gecemedim.

2. Dogum daha mi kolay benimde ikinci olcak sancimi bekliyirum sancılar başladıktan sonraki süre daha kısa mi oluyor acemi gibi oldum yalancı sancim çok oluyor sonra kesiliyor
Son bi kaç gündür çok az sancım vardı ama zorlamıyordu. Suyum geldikten 4saat sonra doğum oldu. İlk doğumum 12 saat sürmüştü benim baya kısa sürdü bu sefer

Bnde dedım doktora ama sen hıc yapamazsn ddı bnde bnı tanıosınuz sız daha ii blırsnz ddm ama smdı de ya sag salım cıkamazsam dıe korkuorm

Canim belli seviyede korku heyecan cok normal. Ben de ameliyattan asiri korkan bir insanim. Ama son bi kac haftadir kendimi telkin ederek psikolojik olarak hazirlaniyorum. Mesela benim icin bilinmezlik daha kotu oldugu icin genel yerine epidural istedim. Bence sen de tam olarak nelerden korktugunu tespit edip onlari kafanda cozmeye ugrasabilirsin. Mesela korkun cok kanaman olmasiysa su sekilde dusunebilirsin; cok kanamam olabilir ama orda benim kan grubumda torba torba kan var giden kani yerine koyarlar bu durum bana zarar vermez gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…