2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yarın 38+3 olucam ama benim 2 tane kaybım var ve bebek 28 haftadan beri kanalda doktorum da dogurtalim seni riske atmayalım dedi öyle bakicaz yarın duruma göre evet suni sancı verecek inşallah.

İnşallah canim aralarında sadıce 1 yaş olması biraz garp, kızımda birte beni değil baba babaane hala kuzen hepsini başka cocuk bebekle gördüğünde kıskanan bir kız.
Allah sonumu hayırlısından etsin inşallah düzen oturturum.

Demek ki sancisizda açılma olabiliyomuş. Bana çatı muayenesi hic yapılmadı çarşamba gidecem kontrole cok merak ediyorum açıklık varmi diye.
Rabbim bir avazda kurtarsin canim senide
Çok teşekkürler evet 5 6 cm de bile sancısı olmayan insanlar olabiliyor sanieim yapı ile alakalı çatı muaynesinde kendinizi tamamen gevşek bırakın 1 dakika bile sürmüyor basit bir işlem

Uyuyamiyorum cok sıcak, eve sıvri sinek girmiş, sağ bacağım ağrıyor, öksürük izin vermiyor, tam uyudum diyorum ve wc ihtiyacı geliyor ve cok uykum var yorgunum.

Benimde cuma günü 2 cm açıklık var dedi nst de hiç sancım yoktu çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım ne durumdayız

Benimde cuma günü oldu daha doğrusu ben cuma ogrendim açıklık olduğunu nts de sancim vardı ama doğumu başlatıcak düzenli kasilmalar degildi suyum falan da gelmeyince mecbur eve gönderdi ama sürekli acaba baslicak mi diye dakika başı gerginim sende durumlar nasıl benim kontrolum ayin 7 sinde senin daha erkenmis doktor ne yorum yaptı peki sana

Ben normalde kullaniyordum da esimle bir kaza atlattik esim kullanıyordu aslinda .Sonra panik oldum direksiyona gecemedim.
Hadi ya üzüldüm canım çok şükür size bişey olmamış
Doğumdan sonra kendine gelince yine cesaretini toplar kullanırsın
Hamileyken insan ister istemez tedirgin oluyor direksiyon başında

sanırım sancı olmayınca bir şey demedi bol yürü dedi onun dışında gayet iyi normal herşey yürüyorum squat yapıyorum açılsın diye bakalım çarşamba görücez :)

sanırım sancı olmayınca bir şey demedi bol yürü dedi onun dışında gayet iyi normal herşey yürüyorum squat yapıyorum açılsın diye bakalım çarşamba görücez :)

Senin haftan benden ileri ben bugun 36+0 oldum biraz daha beklese iyi eder bence benimki :) birde sey sorucam hareketlerinde sanki azalma var.gibi eskiye kıyasla sende de varmi

Tek tek alıntılayamadım kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim.

Sanırım ilk temmuz annesi oldum.
Hemşire gece yarısını bulmaz dedi dedi doğmadı 1 temmuzu bekledi kızım. Sabah 9:30da yatışım yapıldığı için çok uzun geldi hastanedeki süreç. Öğlene doğru 3 cm açılmam olup sancı düşük olduğu için suni sancı verdiler. 2.5 saat suni sancıdan sonra bebeğimin kalp atışları bi anda düşmeye başladı. Çok korktum ağladım
Herkes bi panik hemen sancıyı kesip başka serum bağladılar ve oksijen verdiler. Sonra düzene girdi kalp atışları. Doktor rutin beklemedeyiz dedi. Sonrası allak bullaktı zaten. Başta verilen suni sancının etkisiyle sanırım emin olamadım sancılarım arttı fakat açılmam 5 cmde kaldı. O yüksek sancıyla 3-4 saat durdum açılma sonrasında başladı. Ebeler bugün doğacak dayan dediklerinde 7-8 cm açılmam vardı ama dayanamıyordum artık. Sezeryana alın beni nolur dediğimi hatırlıyorum. Çok bekledin biraz daha dayan deyip kabul etmediler. Gece 1 gibi 10 cm açıklığım oldu ama bebek dönüş yapamamış bu sefer. Kafası uygun pozisyonunda değildi. Plates topuyla egzersizler masajlar derken artık dayanamıyordum. Ebe yardım etti bebeğin kafasını döndürdü sanırım, sayesinde doğumum başladı. Allahtan eşim yanımdaydı yoksa çekilmez olurdu. Doğum sırasında da çok zorlandığım için eşimi çıkartmadılar. Sonrası zaten mükemmeldi bebeğin göbeğime yatırılması, ilk ağlaması ilk emzirme. İnanmazdım ama cidden tüm acılarımı unuttum o anda. 3.300 doğdu kızım 49 cm boy.

Suni sancıyı bünyem kaldırsaydı bunların hiç birisini yaşamadan açılmam olurdu kısa zamanda bebeği kucağıma alacaktım muhtemelen.
En önemlisi herşeye rağmen o sancı sırasında bile iyi ki diyorsam tüm herşeye değer demektir bebeklerimiz.
Sağlıklı doğumlarınız sağlıklı bebeklerimiz olsun.

Tebrik ederim, bebeğinizi saglıkla büyütün, dogum anında gercekten insan ümitsizliğe kapılıyor ama iyiki size normal doğum için tesvik etmişler yasanan acı sancı o doğduğunda gidiyor:)

Allah bağışlasın yavruyu inşallah bende 5 temmuzda sezaryen doğum olcam banada dua et kardeşim olur mu

Gözün aydın canım Allah bağışlasın yavrunuzu ❤ darısı bizlere İnşallah :)

Hayırlı olsun bebis...

Benlr eşim akşam biraz atiştik. Gelme dedim.
Normalde her gece geliyodu.
Dün gelmedi.
Kendimi çok yalnız hissettim.
Ne aradı ne sordu. Baya ağlayarak geçirdim stresten geceyi.
Sabah baktım işte sosyal medyalarina 4 gibi falan uyanıkmış.
Ona rağmen aramamış.

Senin haftan benden ileri ben bugun 36+0 oldum biraz daha beklese iyi eder bence benimki :) birde sey sorucam hareketlerinde sanki azalma var.gibi eskiye kıyasla sende de varmi
eskiye kıyasla var tabi çünkü yeri daraldı eskisi gibi vurma değilde sürtme dalgalanma gibi ama yine hareketli sıpa durmuyor. 34 ü geçtikten sonra sıkıntı olmaz Allahın izniyle tabi ne kadar durursa kar. Bende 37+1in şuan bu hafta gelsin diyorum oda zorlanıyor artık bende

Günaydın kızlar güzel bol sağlıklı bebişli bir gün olur inşallah doğuma gidecekler vardı .Allah yardımcınız olsun.

Göbeğim yukarı bakıyordu şimdi karşıya bakıyor belki de psikolojik bilmiyorum :) içimden bir ses çarşamba günkü randevu sonu yatışım yapılacak diyor hayırlısı bakalım :)

Günaydın kizlar .Dun kv ye gittik .Benim bebis 10 15 gunlukken filan kendisi yurtdışına cikcakmis cok sevindim .
Nasil sevinmeyeyim .Balkoda oturuyoruz ben terledikce icerde benim kuzum da terlemistir muhabbeti yapti. Yaa abartma o suyun icinde sen denizde terliyor musun dedim

Hadi bakalim hislerin yanilmaz insallah .Ben iki arkadasima cuma dogurcaksiniz dedim cuma dogurdu ikisi de .Çevredekilerin daha cok icine doğuyor. Bugun arkadaşım ikizlerine kavuşuyor bizim hastanede .Oyy cok heyecanlı hatta su saatlerde dogmus olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…