2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Komik olmuş sosyal medyada vardı bi video o onun gibi :) soğuk su içersek içerde çocuk üşür mü diye :)))
hayırlı olsun inşallah darısı başımıza. Bakalım belki boşa kuruntu yapıyorum da inşallah alırlar doğsun istiyorum artık :)

Ah bu esler, canım sen nasıl stresliysen oda stresli öyle düşün. Bazen nazım niyazin dozu kaçıyor. Bazı durumlarda ince dusunemiyorlar. Konuşup halledin bak bebeğini kucağına almaya az kaldı.

Aramızda 1 gün var canım bende bugün 37 oldum artık gerçekten çok zorluyor bende bu hafasonu gel artık diyorum :) benimkide hiç durmuyor bir sağa bir sola birde ayakları canımı acıtıyor artık:)

Rabbim sağlıkla buyutmek nasip etsin cnm

Günaydın. Ay hiç güleceğim yoktu valla son döemleri kışa gelen hamilelerde bebeklerini hep üşütüyorlar heralde banada soğuk su içme bebek üşür diyorlardı

Herkese gunaydin. Bütün gece gobusum kasındı deli oldum yaa. Valla ya kasılma olur ya ağrı olur yakasinir. Hayırlısı ile doguraydik da rahat edeydik :)

Kızlar göğüs ucu kremi sürmeye basladiniz mi? Ben uzun süredir kullanıyorum. Mesela dun gece banyo yaptım sürmeyi unuttum. Resmen göğüs ucum kızarmış.

Mutlu haftalar kızlar sağlıklı kolay doğumlarımız olsun inşallahh.. bugün doğumu olan arkadaşlar sağlıkla kavuşun yavrularınıza

Aramızda 1 gün var canım bende bugün 37 oldum artık gerçekten çok zorluyor bende bu hafasonu gel artık diyorum :) benimkide hiç durmuyor bir sağa bir sola birde ayakları canımı acıtıyor artık:)
Ay o ayakları sorma:))) sol tarafa bi bastırıyor çekmiyor sıpa oğlum yanlış yerden çıkmaya çalışıyorsun diyorum iki dürtyorum ayağını öyle çekiyor :)

Uzulme canim. O da endiseli streslidir. Sen saglikla bebisi kucagina al da obur olaylari cozersiniz. Bugun bebis geliyo elbet yaninda olcak.

Valla şu son haftalar geçmek bilmiyor derlerdi doğruymuş 9 aydır hep bu haldeyim sanki baştaki zamanlarımı unuttum bende 1 haftadır düzgün kullanıyorum gece gündüz sol göğsüm param parça olmuştu geçirdi çok şükür
Ya cahillik diz boyu valla ama kotu niyetinden demiyorlar iste onlarda
Aynen canım iyi niyetlerindendir onşarda öyle duymuş büyüklerinden öyle yapmışlar hala bildikleri doğrı sanıyorlar işte
Ay o ayakları sorma:))) sol tarafa bi bastırıyor çekmiyor sıpa oğlum yanlış yerden çıkmaya çalışıyorsun diyorum iki dürtyorum ayağını öyle çekiyor :)
Benimde hep solda yaramaz kızım azcık elliyorum geri çekiyor saniye geçmeden yine koyuyor inatlaşıyo şimdiden annesiyle :)

Duydu heralde bizimki ayağı koydu yine
O ayaklara bir yer bulamıyorlar artık içersi daraldı çıkında rahatlaşalım dimi

Günaydın. Ay hiç güleceğim yoktu valla son döemleri kışa gelen hamilelerde bebeklerini hep üşütüyorlar heralde banada soğuk su içme bebek üşür diyorlardı

Onlar ana biz zalım gelin

Bugun dogum yapcak olanlar Allah yardimciniz olsun zeyneppk @Pembegomlek

Ayy bana da gün söyle canım ya bugün 39 haftam doldu yarın 40a başlıyorum istersen göbeğimi çekip özelden atayım sana

Canim dun mesajıyazdiktan sonra uyuyakalmisim :) aslinda son zamanlarda uyku bile dert de yok mide yanmasi yok wc yok agri sizi... Şükür 3saat kesintisiz uyumuşum. .. simdi bebek iyi sukur bugun hareketli gununde :) ama cok korktum dün ... esimle limoniydik onada bisey söyleyemedim icim icimi yedi acikcasi...
Uyuyamiyorum cok sıcak, eve sıvri sinek girmiş, sağ bacağım ağrıyor, öksürük izin vermiyor, tam uyudum diyorum ve wc ihtiyacı geliyor ve cok uykum var yorgunum.
Ya su saydiklarinin hepsi bende de var bacagimdaki agrida dun gece peydaa oldu dizimden asagisi cok sinir bozucu sekilde agriyor neden aceba?
Senin haftan benden ileri ben bugun 36+0 oldum biraz daha beklese iyi eder bence benimki :) birde sey sorucam hareketlerinde sanki azalma var.gibi eskiye kıyasla sende de varmi
Benim yavrunun hareketlerinde de eskiye nazaran azalma var canım daha dogrusu artik tekme değilde sanki kayiyor sürtüyor gibi hareketleri var ki yerleri daraldi ondandir :) sigamiyorlar artik iceeri
Canim hayirli ugurlu olsun insallah :) zor olmus ama degmis şükür saglicakla almissin yavruyu kucagina hemde normal maasallah... cok imreniyorum normal dogumlara.... uzun saglikli ve mutlu bir hayatiniz olur inşallah

Günaydın Kızlar :) dün bakamadım hiç. Doktor yürüyüş yap deyince kendimi sokaklara attım 8km yakın yol yürüdüm ama hala aynı durumdayım. Bugün de arkadaşım nasip olursa hamile çekimi yapacak bana. Sizler nasılsınız? Sayfalara atlaya atlaya baktım. Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. @Pembegomlek nasılsın canım Doğumun gerçekleşti mi, miniğin nasıl?

Bende biraz dursun istiyorum oyuzden fazla aktif degilim gun icinde ama 38 e kalırsa çatı darlığından sezeryan dedi ozamana kadarda kendisi doğal yollardan gelsin istiyorum ne olucak bakalim

Canim son günlerimiz dayanıcaz artık benim vacağımda ağri vardi komple kalcadan parmak ucuna kadar dr bi iyne yazdi ağri kesici 3 haftadı ağrimiyordu şimdi etkisi gecdi yarın kontrolum var yine ayni iğneden yazıcakmi yoksa başka bir şeymi yapıcak, yada doğurana kadar sakat gibi aksayarakmi yürüycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…