2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm çaresivarsa bende bi sorayim dr a cunku sag bacagim komple iptal... hayirlisiolsun canim saglicakla gelsinlerde :)
Benimki hangi haftaysa onun içinde kabul ediyor çok kafa karıştırıcı degil mi belli birşey olması gerekmiyor mu ayin 15nde 38+0 olucam ben sana göre 39 oluyor mesela kafamda deli sorular :)
Benimkide seninki gibi hesapliyor canim ve bence dogru olani bu 38+0= 38. Haftadir 39dolmamis ki? Yada 37+4=37haftaliktir 38 bitmemis ki? Yas hesabi gibi olmali bence yeni dogan bebege 1yasinda mi diyoruz ? Tamamlayinca 1yili 1yasinda oluyor

Günaydın kızlar bende temizlik var bugün. Sabah kalktım öğürme geldi bana yine biraz öğürdüm annem ekmek falan verdi hemen geçti sonra. Benden sonra da benim temizlikçi abla kustu yazık ddm bırak yarın falan gelirsin yok diyor ağrım sızım yok ne oldu bize diyor:)

Canlar benım kasılmalarım war sanırım artkk bu kasılma oluo semsert oluor 2dakka kımıldamıor hemen belıme agrı vuruor daha sonra bacagıma wuruor uyusuor bacaklarım yawas yawas acılıpr snra bn artık magnezyum baslıım mı korkuorm onu ıcıncede ıshal yapıordu dıe

Keske oyle bir yetenegim olsaydı. Ama bir tanesini ruyamda gordum biri de icime dogdu :))
Suni sancı lafını duydugumdan beri gözümü korku aldı kendi sancimla gelsin istiyorum ilk çocuğum da suni sancıyla olmuştu gerçi sağ salim gelsin sancı mecbur çekilir ama yine de kolay doğum olsun isterim

Benimki hangi haftaysa onun içinde kabul ediyor çok kafa karıştırıcı degil mi belli birşey olması gerekmiyor mu ayin 15nde 38+0 olucam ben sana göre 39 oluyor mesela kafamda deli sorular :)
bilmem canım sormuyorum açıkçası bi tansiyonum ölçülürken falan soruyorlar ben +lı günleride söylüyorum ona göre yazıyorlar Sonuçta o haftadan gün alıyorsun bi bakıma karışık bu hesaplar :)

Kızlar akşam rüyamda ne gördüysem ay ben nasıl doğurucam diye uyandım ama rüyamı hiç hatırlamıyorum korkum yok ama yaklaştıkça çaktırmadan korkuyormuyum anlamadım ki dün sezeryanla normal doğum muhabettide olmuştu onlardn mı etkilendim acaba :/

inşallah canım sağlıkla kucagina alıp evine cikacaksin inşallah

Inşallah canim
Ah bu esler, canım sen nasıl stresliysen oda stresli öyle düşün. Bazen nazım niyazin dozu kaçıyor. Bazı durumlarda ince dusunemiyorlar. Konuşup halledin bak bebeğini kucağına almaya az kaldı.
Canim gece gelmiş arabada yatmış ama geç geldiği için bana haber vermemis
Uzulme canim. O da endiseli streslidir. Sen saglikla bebisi kucagina al da obur olaylari cozersiniz. Bugun bebis geliyo elbet yaninda olcak.
Aynen gece geç geldiği için bana haber vermemiş arabada yatmis
B Bugunneselibirgun canım inş sağlıkla sağ salim kavuşun bebişinle. zeyneppk canım sana da hayırlı doğumlar inş.

Inşallah canim

Inşallah kızlar beni daha almadılar..
Dua edin...

Özellikle normal doğum yapan kızlar merak etiiğim bişey var .doğumdan bir gün önce falan mide bulantısı iştahsızlık gibi belirtileri herkes yaşıyor mu?

Aslında korkulacak bir şey yokmuş suni şancı senin sancinla aynı olurmuş o senin sancini baslatirmis ağrı eşiğine bağlıymış kendinin ona gore hissedermişsin ben bunu öğrendim dün için rahatladı

Özellikle normal doğum yapan kızlar merak etiiğim bişey var .doğumdan bir gün önce falan mide bulantısı iştahsızlık gibi belirtileri herkes yaşıyor mu?
Dogumdan once enerjik hissedildigini bir de bagirsaklarin cok calistigini duydum. Ishal olabiliyorsun. Vucut bebek rahat ciksin diye hazirlik yapiyor bagirsaklar bebege yer aciyormus. Ilk dogumum normaldi ama bunlari hic hatirlamiyorum. Tek hatirladigim uzun bir yuruyus yaptığım aksamin sabahina sancilarimin baslamasiydi. 39+4 de dogurdum

Evet de işte mesela herkesde ishal oldu mu bunu merak ediyorum

Ben de iki gündür ishale yakınım. İki gün üst üste normalde tuvalete çıkmam. Acaba Doğum mu yaklaşıyor ki

Ben hergün doğuruyorum rüyamda bu ara.
Bi normal bi sezaryen :)) bence tamamen psikolojik canım, korkma hiç ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…