2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hava çok sıcak kızlar içim yanıyor akşama yemek yok aklıma hiçbir şey gelmiyor

Ben hergün doğuruyorum rüyamda bu ara.
Bi normal bi sezaryen :)) bence tamamen psikolojik canım, korkma hiç ♡
Bende akşam ilk defa gördüm canım zaman yaklaştıkça pskolojimiz etkileniyor sanırım . Hayırlısıyla bir doğursakta rahatlasak artık gaz uyku problemlerini konuaşsak :)

Hava çok sıcak kızlar içim yanıyor akşama yemek yok aklıma hiçbir şey gelmiyor
Yanıyor havalar gerçektende işte son haftam o da en sıcak döneme denk geldi yanıyorum bol bol su içelim. Pratik bir şey ler bul canım bu sıcakta da bir şey istenmiyor valla zaten ağırlaştıkta iyice

Yanıyor havalar gerçektende işte son haftam o da en sıcak döneme denk geldi yanıyorum bol bol su içelim. Pratik bir şey ler bul canım bu sıcakta da bir şey istenmiyor valla zaten ağırlaştıkta iyice
Son haftan mı canım, iyi bari az kalmış. İnşallah çabucak geçer bu hafta hepimiz için. Doğurmak büyük rahatlık olacak inşallah

dualarimiz seninle canim iyi haberlerini ver insallah bize

Son haftan mı canım, iyi bari az kalmış. İnşallah çabucak geçer bu hafta hepimiz için. Doğurmak büyük rahatlık olacak inşallah
Son canım çok şükür bitiyor işte yorulmasamda erken kalkmak çok zorluyor artık beni bir yandanda sıcaklar eve gittiğimde pertim çıkmış oluyor. Amin inşallah anlamadan geçer. Evet kesinlikle hayrlısı ne zamansa ozaman gelsinlerde çokta bekletmesinler :)

Aminn

Aynı işte bendede hep o ağrı olur hatta yeni hamileyken o ağrıyla gittik yumurtam varmış çatlamamış kalmis eşime takılıyordum üst üste kalırım birde diye :) çok şükür gecti gitti bir gün daha yirttik:)

Herkese mutlu haftalar kızlar
Doğum yapacak olanlar rabbim sağlıkla nasıp etsin inşallah

Bende 100lerde çıktığı en düşük sancinin 60 olduğu kağıtlara normal dedi dr oyuzden artik anlayamıyorum sancimi degilmi

Cuma gunu muayene de bi bayan sonucunu getirdi. Bir tane 60 gördü kadini yatirdi serum taktirdi filan. Haftasi erkendi ama onun galiba. Bu haftada sanci istemeyiz dedi

Arzu_Azra canım şimdi baktım mesajına.
Tam bilmiyorum ama su seviyem 20 nin üstünde idi. Önceleri sorun yoktu 35. Haftada yükselmeye başlamış.
Seni korkutmayayım ama benim minnoş alındıktan sonra 7 saat kadar yoğun bakımda kaldı vermediler bana. Su yutmuş çünkü temizlemesini beklediler

Cuma gunu muayene de bi bayan sonucunu getirdi. Bir tane 60 gördü kadini yatirdi serum taktirdi filan. Haftasi erkendi ama onun galiba. Bu haftada sanci istemeyiz dedi
Işte benim dr dengesizmis demekki düzenli çıktığı halde iyi bu iyi dedi geldik eve hala dogurmadigima göre benmi doktormu dengesiz onuda çözemedim

Işte benim dr dengesizmis demekki düzenli çıktığı halde iyi bu iyi dedi geldik eve hala dogurmadigima göre benmi doktormu dengesiz onuda çözemedim

Bu da dengeli degil ki gecen hafta bana bebegin karni genis dedi ee hastalık mi dedim yoo birsey de yok dedi. Zaten kadin dogumcular cocugu saglikli dogurtmak zorunda degil ki canli dogurtmak zorunda dedi. Yani hastalıklı mi dedim yoo durumu iyi dedi. Adam musteri hizmetleri gibi. Iletisim imkansiz

Alıntı yapan herkese teşekkür ederim. Çok giremiyorum sayfaya. Alışmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza
Afilim92 canım spinal oldum. Zaten anında bacaklar uyuşuyor. Hatta bana sakinleştirici de yaptılar. 15 dk sonra bebeğin sesini duyunca uyandım. Gösterdiler bana. Yarım saat sonra da beni odama götürdüler. Toplam 1 saat sürmüş beni götürüp geri getirmeleri
O an içerde olan herkes bana sorular sorup konuşturdu sürekli zaten. Sakinleştirici de bile uyudum ama etrafımdaki tüm sesleri duyuyordum.

Nekadar saçma konuşmuş öyle karşısında bir anne adayının olduğunu unutmuş ne demek sağlıklı değil canlı doğurmak zorunda diye neyse az kaldı kurtulacagiz hepsinden inşallah. Ayrıca arkadaşımın bebeğinde fl hep geride ama karnı 5-6gun önde çıkıyor dr gayet normal demiş ona bosver doktoru sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…