2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Basta korktuk kendi doktorumuzu arafik randevu carsamba. Normalde gelinmez ama devlet baski yapiyor iste. Kontrolu aksatma diye. Doktorum da benlik hicbir sorun yok takilmayin boyle seylere detayli ultrasonu normal olsa cikardi zaten dedi. Adama onuda sordum bak isterseniz detayli yaptırayım tekrar dedim yoo gerek yok hem hadi diyelim karinda birsey var genede doguracaksiniz dedi. Ama bi arkadasi okudum bebegin karnindaki sivi sikisacak diye sezeryan oldu buda oyleyse ona gore onlem alinmaz mi dedim . Aslinda buda sıkışabilir dedi. Simdi 40 haftalık 2 hafta sonra 42 ye ulasirsa hemen alinmasi lazim ama sikismama ihtimali de var dedi. Kiz delirtti adam beni. Inanilmaz bi tutarsizlik var. Bakalim bugun ne diyecek de moral bozacak. Sanci var yat alt muayene yapayim derse kendine yaptir onu der cikarim

O ne bicim doktor oyle ya .Allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin .Merhamet duygusu gercekten herkese nasip olmuyor .
Ya ne guzel.Saglikla buyut insallah kuzunu .Insallah biz de guzel atlatiriz bu dogum serüvenini .

O ne bicim doktor oyle ya .Allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin .Merhamet duygusu gercekten herkese nasip olmuyor .

Ya ne guzel.Saglikla buyut insallah kuzunu .Insallah biz de guzel atlatiriz bu dogum serüvenini .

Bana akillisi zaten denk gelmezdi

Canim senin kasintilar ne oldu? Farkli cildiye doktoruna gidebildin mi
Yok canım başka dr yoktu :/ cuma günü gittik. Kan sonuclarımdan biri çıkmamıştı 1 hafta suresi vardı. Onun sonucunu almaya gıttık suresı doldu dıye. Gittikki o kan testinin girişi bile yapılmamış. Diğer testlerin girişini yapıp onu yapmamışlar yani. Sinir oldum ama yapacak hiç bişey yoktu. Ücret ödeyip tekrar kan verdim oda bu hafta çıkacak işte. Tek isteğim herseyin tertemiz olması. Birde yavaş yavaş iyileşiyorum :) Karnımdaki kızarıklık ve yaralar bin şükür geçti. Kolumdakilerde yeni yeni söndü çok az kaldı. Kalçam bacaklarım bileğim ve ayağımın üstündekiler kaldı. En son oralarda çıktığı için en son onlar geçecek sanırım. Kaşıyıp kanattım dün biraz. Onların geçmesi zaman alır gibi ama yenileri çıkmıyor şükür. Bi kaç gün önce azıtmıştı ya hani, sanırım sondu o. Püskürdü rahatladı galiba :) avil istedim doktor bana hayır o gebelerde kullanılmaz diyor. Her biriniz ayrı manyaksınız diyecektim bi an. Allah düşürmesin birdaha ve boyle sorunları kmse yaşamasın inşallah.

Yarın kadın doğuma gideceğim 1 hafta ne çabuk geçmiş :) ♡♡♡

Sen nasılsın bu arada ?

O nasil bi dr mus oyle yaaa gıcık! Insani deli eder...

Ben de ilk basta aradigim gibi dr bulamadim bu 3.doktorum 20.haftalarda gectim .Cok memnunum. Oncekiler bayandi .Erkek doktorlar daha.iyimser

Buda erkek guya. Kendi doktorum bayab ve cok memnunum iyi ki bulmuşum cok sukur sunlari gordukce

Sen o doktoru ciddiye alma surda 2-3 hafta kalmış hatta hiç gitme ona bence. Kendi doktoruna git o ne derse onu yap baksana bu adam normal değil oyuzden soylediklerini de ciddiye alma. Dediğim gibi bizim arkadaşım hep öyle biri önde biri geride hiçte sorun yaşamadılar şuana kadar. Benimkininde kafası ilerde çıkıyor mesela bunlar tahmini ölçümler sıkma canını. Rabbim hayırlı insanlarla karsilastirsin

Kendi sancin öyle hemen anında şiddetlenmez ki ama yavaş yavaş olur ağrı şiddetlenene kadar vücut biraz alışmış olur ağrıya ana suni sancida ağrı bir anda geliyor yani bende öyle olmuştu serumu bağladıktan biraz sonra ağrım başladı ve şiddetlenmeye hızla devam etti hic vücudumun alışmaya bile vakti olmadı ama kişiden kişiye değişiyor galiba ben vücudumun ne kadar dayana bileceğini gördüm diye gözüm korktu haliyle belki sende daha rahat olacaktır canım

Esim yurtdisinda haftaya cumartesi burda. Doguma yetissin istiyorum. Doktorumla konusursam acaba kabul eder mi?
Bebek ve senin için sorun yoksa yapar herhalde. Sen konuş doktorunla fazla zaman kalmamış 1 haftaya birşey olmaz zaten normal olan 39-40 hafta beklenilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…